FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
u subotu se igra, a prica za dug je bila vezana za utakmicu sa slavijom...
prenapuhano i suplje!
u svakom slucaju, svakakve price se pustaju iz prijedora, da je dogovoreno i svasta nesto, ali to je naucna fantastika... utakmica u 19.30, subota.
prenapuhano i suplje!
u svakom slucaju, svakakve price se pustaju iz prijedora, da je dogovoreno i svasta nesto, ali to je naucna fantastika... utakmica u 19.30, subota.
-
- Kontakt:
Sem utakmica u prvoj sezoni Rudara u PL koja jos utakmica Rudara i Borca nije bila namjestena?vlakanje je napisao/la:u subotu se igra, a prica za dug je bila vezana za utakmicu sa slavijom...
prenapuhano i suplje!

-
- Kontakt:
Ako ce se takva prica potezati,isto pitanje se moze povesti i oko utakmica sarajeva i zeljeznicara u prijedoru (pogotovo u vrijeme kada je gavran trenirao rudar a zeljo dolazio u prijedor).
znam da je borac konkretno jednom jedva izvukao bod u zadnjim minutam,da je prosle godine pobijedio onim golom stokica u stilu van bastena,dok je rudar gotovo redovno u banjaluci gubio.
znam da je borac konkretno jednom jedva izvukao bod u zadnjim minutam,da je prosle godine pobijedio onim golom stokica u stilu van bastena,dok je rudar gotovo redovno u banjaluci gubio.
-
- Kontakt:
Isto...Zeljo uzima stalno, Sarajevo tu i tamo mada oni vise idu na bod. Sve ovo u Rudaru se desava zbog toga. Te daj ovome on ce nama nesto tamo i slicno.worchester je napisao/la:Ako ce se takva prica potezati,isto pitanje se moze povesti i oko utakmica sarajeva i zeljeznicara u prijedoru (pogotovo u vrijeme kada je gavran trenirao rudar a zeljo dolazio u prijedor).
Ni jedna.Vastecija_GSE je napisao/la:Sem utakmica u prvoj sezoni Rudara u PL koja jos utakmica Rudara i Borca nije bila namjestena?vlakanje je napisao/la:u subotu se igra, a prica za dug je bila vezana za utakmicu sa slavijom...
prenapuhano i suplje!

-
- Kontakt:
Vastecija...vidi se da si totalno neupucen

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam na totalnoj neupucenosti.rudarprijedor je napisao/la:Vastecija...vidi se da si totalno neupucen![]()
igracima je na "lijep" nacin receno sta ih ceka ako ne pobijede sutra
nece se uzeti ni sreca ili nesreca kao olaksavajuca okolnost, mogu pogoditi 100 stativa i imati 134958756423 sansi za gol, moze kozic da pravi cuda na golu...nema argumentaa koji ce uvaziti rezultatski neuspjeh sutra igracima Borca.
a price o ranijim dogovorima u prijedoru su smijesne...

nece se uzeti ni sreca ili nesreca kao olaksavajuca okolnost, mogu pogoditi 100 stativa i imati 134958756423 sansi za gol, moze kozic da pravi cuda na golu...nema argumentaa koji ce uvaziti rezultatski neuspjeh sutra igracima Borca.
a price o ranijim dogovorima u prijedoru su smijesne...
Koja namjestaljka ha ha. Ciao seljazzi druga liga
Ko ce kome nego svoj svome heh .I to Handzic tri komada svom ex klubu . Nije da nisam rekao prije ali sam rekao par komada nas ceka . Cini mi se nazalost kraj i posljednjoj nadi za opstanak . Sljedece kolo kod Zvijezde a Slavija ceka potpoljeni Leotar . Poraz kod Zvijezde pobjeda Slavije i to je to . Mada Travnik je jos u igri ali imam osjecaj da ce uzeti Sarajevo kuci . Ehh da ne zaboravim HVALA BORAC nema sta mislim Slavija je jak tim
. A vi iz uprave samo nastavite "suradnju " sa kosijama naravno 

"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Ovaj metroseksualac iz Glamoca sto pise iznad je izgleda toliko ogranicen da ne konta da ovo sto nama pise moze da se poredi sa situacijom u kojoj dva covjeka leze na samrti i onda se ovaj sto je jos uvijek ziv sprda na racun ovog sto je umro. Jedina razlika je sto mi idemo u ligu ispod a oni ako budu ispadali, ispadaju u 5. ligu jer ne znaju ni oni vise kome su duzni. Naravno, uvijek postoji opcija da uleti Lemi. To je onaj ciji ljudi su prebili pola Banja Luke ali nema veze, sve je na prodaju.
P.S. Prica se da ce ekipa sa Senjaka ponovo u BL, opet rekreacije radi

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
znaci Adio, za nas bez obzira na sve uspjesna sezina, vani lete dva satelita...
"JOŠ OD 1926"
Re: $: FK Rudar Prijedor
Kmeee kmeee smrc. Sta napisa lik iz naftalina izvuče s temom nikakve veze. Time outGrad je nas DS je napisao/la:Ovaj metroseksualac iz Glamoca sto pise iznad je izgleda toliko ogranicen da ne konta da ovo sto nama pise moze da se poredi sa situacijom u kojoj dva covjeka leze na samrti i onda se ovaj sto je jos uvijek ziv sprda na racun ovog sto je umro. Jedina razlika je sto mi idemo u ligu ispod a oni ako budu ispadali, ispadaju u 5. ligu jer ne znaju ni oni vise kome su duzni. Naravno, uvijek postoji opcija da uleti Lemi. To je onaj ciji ljudi su prebili pola Banja Luke ali nema veze, sve je na prodaju.
-
- Kontakt:
Kakvo glupo moralisanje!i na sta ste spali da cvilite jer vas banjalucani nisu htjeli pustiti!
sto ste se doveli u situaciju da se borite za opstanak i d amolite druge za bodove?
i sad vam drugi krivi sto ispadate ccccc
a to sto je citavu sedmicu radio telefon i sto nema ko nije zvao da vas puste nema veze,pa cak se islo i linijom pavic gavranovic.
gdje su vam sad sarajevski klubovi kojima ste davali i sakom i kapom da vas spasavaju?
nema i,jer su nasli druge filijale kod kojih ce dolaziti do bodova.
sto ste se doveli u situaciju da se borite za opstanak i d amolite druge za bodove?
i sad vam drugi krivi sto ispadate ccccc
a to sto je citavu sedmicu radio telefon i sto nema ko nije zvao da vas puste nema veze,pa cak se islo i linijom pavic gavranovic.
gdje su vam sad sarajevski klubovi kojima ste davali i sakom i kapom da vas spasavaju?
nema i,jer su nasli druge filijale kod kojih ce dolaziti do bodova.
a zasto se brinete jer ako nista drugo, mozete po starom dobrom obicaju da bez brige skinete gace zadnje kolo pred zeljom! njima ce trebati, vama nece!
cijelu sedmicu pustate price kako je sve zavrseno i uzimate bodove u bl! smijesno!
ako ne racunamo krepali leotar, zadnja vasa pobjeda je u oktobru prosle godine protiv viteza u pd!
i sta sad, hocete da ostanete

sprdate se sami sa svojim klubom, da vam ne spominjem sjajna kadrovska rjesenja koja ste imali, i koja sad imate!!!
razmislite o tome! sa slavkom basarom na celu, raspasce se rudar i u ligi rs...
cijelu sedmicu pustate price kako je sve zavrseno i uzimate bodove u bl! smijesno!
ako ne racunamo krepali leotar, zadnja vasa pobjeda je u oktobru prosle godine protiv viteza u pd!
i sta sad, hocete da ostanete

sprdate se sami sa svojim klubom, da vam ne spominjem sjajna kadrovska rjesenja koja ste imali, i koja sad imate!!!
razmislite o tome! sa slavkom basarom na celu, raspasce se rudar i u ligi rs...
A nije sve gotovo uvijek ima nade dok god ima utakmica . Ako ne mozemo dobiti Zvijedu i Travnik e onda je gotovo . A ne brinite se za Basaru poletice on uskoro i jos neki . Doci ce do promjena kad tad nista ne traje do vjeka . Sto se tice Pavic linije navedene od toga nema nista inace bodovi vec bili kod nas ovako suplje price . Rudar je bio u ovakvim sitacijama i prije pa se izvukao . Ne vidim zasto ne bi mogli i sad .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Re: $: FK Rudar Prijedor
Hehe..prejak si. A sta konkretno nije sa temom, prosvijetli me, o sveti covjece?jubitubi je napisao/la:Kmeee kmeee smrc. Sta napisa lik iz naftalina izvuče s temom nikakve veze. Time outGrad je nas DS je napisao/la:Ovaj metroseksualac iz Glamoca sto pise iznad je izgleda toliko ogranicen da ne konta da ovo sto nama pise moze da se poredi sa situacijom u kojoj dva covjeka leze na samrti i onda se ovaj sto je jos uvijek ziv sprda na racun ovog sto je umro. Jedina razlika je sto mi idemo u ligu ispod a oni ako budu ispadali, ispadaju u 5. ligu jer ne znaju ni oni vise kome su duzni. Naravno, uvijek postoji opcija da uleti Lemi. To je onaj ciji ljudi su prebili pola Banja Luke ali nema veze, sve je na prodaju.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Kad bi samo Sarajevo uzelo Travnika sad, a mi bar bod Zvijezdi, kontam da bi nas spasilo. Imali bi sve u svojim rukama onda (kod kuće Travnik) i lakše gostovanje u Vizezu plus ako se riješi do zadnjeg kola titula pa neki opušteniji Željo na Gradskom to zadnje kolo.
Ajmo bordo momci, ajmo Divovi sa Koševa, ajmo Malezija, aj Stojčev, Velkoski, bilo ko! Mora Pirota pasti!

Ajmo bordo momci, ajmo Divovi sa Koševa, ajmo Malezija, aj Stojčev, Velkoski, bilo ko! Mora Pirota pasti!

- Жика Павловић
- Kontakt:
" " $ $ Сарајево $ ", па ? ' " $ $
))

I sad mi nije jasno, kako smo onako lose igrali u Prijedoru.
Sutra mozete do pobjede protiv Zvijezde,mada mislim da nemate para, i da vas tjeraju u drugu ligu.Da ste imali pare mogli ste zavrsiti sa Borcem, kojem nista nije trebalo,ali eto..Sutra zapnite ,pa do kraja otvorite kesu, i kupujte te **** bodove.
Vi samo mozete ganjati Zvijezdu,jer ako bi sutra pobjedili u Gradacu ,Zvijezda bi sve utakmice zijanila do kraja,osim zadnju kod kuce igraju sa Vitezom.Vi imate Vitez u Zenici, i tu morate pobjediti na sve moguce, i ne moguce nacine ,te u zadnjem kolu Zelju, kojem lako nece trebati bodovi.
Još ništa nije gotovo.

Sutra mozete do pobjede protiv Zvijezde,mada mislim da nemate para, i da vas tjeraju u drugu ligu.Da ste imali pare mogli ste zavrsiti sa Borcem, kojem nista nije trebalo,ali eto..Sutra zapnite ,pa do kraja otvorite kesu, i kupujte te **** bodove.

Vi samo mozete ganjati Zvijezdu,jer ako bi sutra pobjedili u Gradacu ,Zvijezda bi sve utakmice zijanila do kraja,osim zadnju kod kuce igraju sa Vitezom.Vi imate Vitez u Zenici, i tu morate pobjediti na sve moguce, i ne moguce nacine ,te u zadnjem kolu Zelju, kojem lako nece trebati bodovi.
Još ništa nije gotovo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrammm1921, MostarReds22, NeSamSafetee, Pablo11 i 31 gost.