KUP KUP KUP JE NAS

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Jesi to ljubomoran?????bh hrvat je napisao/la:ima neke simbolike, bayern i hajduk u isti dan razvaljujuju svoje protivnike, doduše nisu naka klasa ali....
Ma kani se njih. Nek se bave svojim problemima. Trenutno uzivaj u tekmi Bavaraca.Marcos je napisao/la:Jel' vidio neko na forumu od sinoc i jednog navijaca Reala![]()
![]()
![]()
250 miliona, pa sa tim parama bi i BIH se oporavila finansijski a ne napravila ekipa, heheh!!!
ribery je napisao/la:I to je tooo![]()
Luca Toni hahaha, konacno
Nisam gledo prvo poluvrijeme, kakvi su golovi?
treci je muller zabio na dodavanje Klosea nakon greske Frankfurtove odbrane, prva dva nisam ni ja vidioribery je napisao/la:I to je tooo![]()
Golovi su drama. Prvi lob, drugi sut sa 15-tak metara, treci nakon greske odbrane frankfurta i loseg dodavanja, Muller strijelac.....ribery je napisao/la:I to je tooo![]()
Yep, ali nesto me ova pobjeda podsjeca na onu lanjsku kada smo Stuttgarta isto isprasili u kupu 5-1.Rz88 je napisao/la:MašAllah, samo neka ovako nastave.
Rz88 je napisao/la:Heh , nismo toliko dobri bili koliko je Frankfurt loš. Kao da su onome platili da griješi. Dobro, neka smo prošli- Meni je važnija LP i duel sa Bordeauxom , jao ako kiksamo, nedaj Bože....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.