FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Purić, Stančeski, Vukelja bi bila pojačanja za nas. Ustvari, nisam ni siguran toliko za Vukelju, ali eto. Ovo ostalo, jedino da dovedemo neku mladu nadu
- zvijezdica
- Kontakt:
imate vi i najacu veznu liniju, vidim u vrhu ste i borite se za titulu :/[/quote]
Pa i prošle godine su bili približno na istom mjestu pa se "veliki" pojačao (ili oslabio) za Savića, Karića, Vasilića!

Pa i prošle godine su bili približno na istom mjestu pa se "veliki" pojačao (ili oslabio) za Savića, Karića, Vasilića!

-
- Kontakt:
Prodajem majicu MANIJACI plave boje veličina "M" očuvana. 25 KM 

-
- Kontakt:
Pa i prošle godine su bili približno na istom mjestu pa se "veliki" pojačao (ili oslabio) za Savića, Karića, Vasilića!zvijezdica je napisao/la:imate vi i najacu veznu liniju, vidim u vrhu ste i borite se za titulu :/

Da nebi ovo preslo u djeciju raspravu, niko ovdje nema nista protiv zvijezde ja sam cak par puta i pisao da su i jedini simpatican klub u nasoj ligi...
Sva trojica pobrojanih su dovedeni kao zamjene Savic je zaigrao zahvaljujuci povrjedama Svrake, da ne bude opet zabune igraci su u nasoj ligi u 5 deka svi niko bas ne odskace toliko samim tim lakse je igrati u manjim sredinama nego recimo u Zelji ili kod malenih najsvjezi primjeri su Fedja Dudic za kojim ste do neki dan pjenili a kod nas nije posteno opucao na gol ili Seslija vazio za jednu od najvecih nada u BiH nije postene utakmice odigrao tako da to i nije neko mjerilo...Iskrneno ja ne vidim kvalitetnih igraca u zvijezdi mozda Amar vidi pa dovede ako mu se bude htjelo...
Pa i prosle godine je zvijezda bila jaca nego ove na kraju krajeva a i sam pomisao porediti Zelju i zvijezdu je pomalo smijesna...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Duple pobjede nad najvecim rivalima:
Velež Mostar (6x): 1957/1958 (4-1, 3-1), 1963/1964 (3-1, 3-2), 1967/1968 (3-1, 2-0), 1995/1996 (2-1, 1-0), 2002/2003 (4-1, 1-0), 2009/2010 (1-0, 2-0)
Sloboda Tuzla (6x): 1956/1957 (1-0, 2-0), 1960/1961 (3-0, 2-1), 1962/1963 (4-2, 2-0), 1996/1997 (3-1, 5-3), 1997/1998 (1-0, 1-0), 2002/2003 (1-0, 1-0)
Čelik Zenica (5x): 1952/1953 (2-0, 4-2), 1961/1962 (3-0, 3-2), 1972/1973 (3-0, 2-1), 1979/1980 (2-0, 3-2), 2009/2010 (4-1, 1-0)
Borac Banja Luka (5x): 1953/1954 (5-0, 3-2), 1956/1957 (3-0, 3-1), 1971/1972 (3-1, 3-2), 1972/1973 (1-0, 2-1), 2003/2004 (3-0, 2-1)
FK Sarajevo (3x): 1968/1969 (2-0, 1-0), 1989/1990 (1-0, 3-1), 2000/2001 (1-0, 3-0)
Velež Mostar (6x): 1957/1958 (4-1, 3-1), 1963/1964 (3-1, 3-2), 1967/1968 (3-1, 2-0), 1995/1996 (2-1, 1-0), 2002/2003 (4-1, 1-0), 2009/2010 (1-0, 2-0)
Sloboda Tuzla (6x): 1956/1957 (1-0, 2-0), 1960/1961 (3-0, 2-1), 1962/1963 (4-2, 2-0), 1996/1997 (3-1, 5-3), 1997/1998 (1-0, 1-0), 2002/2003 (1-0, 1-0)
Čelik Zenica (5x): 1952/1953 (2-0, 4-2), 1961/1962 (3-0, 3-2), 1972/1973 (3-0, 2-1), 1979/1980 (2-0, 3-2), 2009/2010 (4-1, 1-0)
Borac Banja Luka (5x): 1953/1954 (5-0, 3-2), 1956/1957 (3-0, 3-1), 1971/1972 (3-1, 3-2), 1972/1973 (1-0, 2-1), 2003/2004 (3-0, 2-1)
FK Sarajevo (3x): 1968/1969 (2-0, 1-0), 1989/1990 (1-0, 3-1), 2000/2001 (1-0, 3-0)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Šehić: Ne pada mi na pamet produžiti ugovor pod istim uslovima
Igrač koji bi po mnogima mogao obilježiti prelazni rok u Premijer ligi BiH, je čuvar mreže sarajevskog Željezničara, Ibrahim Šehić, koji trenutno kotira kao jedan od najtraženijih igrača domaćeg prvenstva.
Nakon osvajanja šampionske titule i dobrih partija u mladoj reprezentaciji BiH, interesanata za usluge mladog golmana nije nedostajalo, a ne treba ni spominjati da mu je cijena skočila nakon prijateljske utakmice BiH i Slovačke kada je Šehić bio jedan od najboljih pojedinaca u našem timu. Ibrahim priznaje da bi u narednih nekoliko dana volio pronaći novi klub.
Sve sam prepustio svome menadžeru, on ima pravo da u moje ime pregovara sa klubovima, vidjet ćemo šta će od svega biti. Iskren da budem, volio bih se okušati u inostranstvu, nadam se da bi do kraja januara mogao znati ime novog kluba, i vjerujem da ću biti zadovoljan i ja i Željezničar, govori Šehić za ...
Željezničaru se smješi prilika da samo u šest mjeseci, nakon prodaje Bekrića ostvari još jedan veliki transfer (barem za naše uslove), koji bi dodatno napunio kasu tima sa Grbavice. Dodamo li tome da bi Željo zaradio oko milion KM, ukoliko bi Džeko u narednim danima ostvario transfer na otok, onda čelni ljudi Željezničara, zadovoljno mogu trljati dlanovima. Međutim, ukoliko Šehić ne napusti Grbavicu u zimskom prelaznom roku, na ljeto će biti slobodan igrač, tako da bi Željezničaru u tom slučaju pripale samo mrvice.
Što se tiče mene, ja sam spreman razgovrati o produženju ugovora, bilo je razgovora i sa Amarom Osimom i sa čelnicima kluba ali još uvijek ništa konkretno. Međutim, ono što mogu reći je da mi ne pada na pamet da potpišem novi ugovor pod istim uslovima, mislim da sam zaslužio više, Željezničaru sam dao mnogo, kada je klub bio u teškoj situaciji, davao sam uvijek sve od sebe, branio sam i u odnosu na neke druge, mislim da zaslužujem novi ugovor, pod boljim uslovima od trenutnog.
Ukoliko bi Šehić pak odbio produžiti ugovor, sigurno je da bi ga čekala sudbina Kenana Hasagića ili Edina Cocalića koji su preselili na tribine. I tu mogućnost, Ibrahim je prihvatio kao sasvim realnu.
Ja sam razgovarao sa Amarom, i rekao mi je da je velika mogućnost da ću drugi dio sezone provesti na tribinama, ukoliko ne produžim ugovor. Ja se ne ljutim ni na koga, i ovo se ne treba protumačiti pogrešno, to je sasvim realna situacija, razumljivo je da klub želi zaraditi na meni, tako da me ne bi iznenadilo da preselim na klupu ili tribine, ukoliko ne budem produžio ugovor, kazao je Ibrahim Šehić za ...
Igrač koji bi po mnogima mogao obilježiti prelazni rok u Premijer ligi BiH, je čuvar mreže sarajevskog Željezničara, Ibrahim Šehić, koji trenutno kotira kao jedan od najtraženijih igrača domaćeg prvenstva.
Nakon osvajanja šampionske titule i dobrih partija u mladoj reprezentaciji BiH, interesanata za usluge mladog golmana nije nedostajalo, a ne treba ni spominjati da mu je cijena skočila nakon prijateljske utakmice BiH i Slovačke kada je Šehić bio jedan od najboljih pojedinaca u našem timu. Ibrahim priznaje da bi u narednih nekoliko dana volio pronaći novi klub.
Sve sam prepustio svome menadžeru, on ima pravo da u moje ime pregovara sa klubovima, vidjet ćemo šta će od svega biti. Iskren da budem, volio bih se okušati u inostranstvu, nadam se da bi do kraja januara mogao znati ime novog kluba, i vjerujem da ću biti zadovoljan i ja i Željezničar, govori Šehić za ...
Željezničaru se smješi prilika da samo u šest mjeseci, nakon prodaje Bekrića ostvari još jedan veliki transfer (barem za naše uslove), koji bi dodatno napunio kasu tima sa Grbavice. Dodamo li tome da bi Željo zaradio oko milion KM, ukoliko bi Džeko u narednim danima ostvario transfer na otok, onda čelni ljudi Željezničara, zadovoljno mogu trljati dlanovima. Međutim, ukoliko Šehić ne napusti Grbavicu u zimskom prelaznom roku, na ljeto će biti slobodan igrač, tako da bi Željezničaru u tom slučaju pripale samo mrvice.
Što se tiče mene, ja sam spreman razgovrati o produženju ugovora, bilo je razgovora i sa Amarom Osimom i sa čelnicima kluba ali još uvijek ništa konkretno. Međutim, ono što mogu reći je da mi ne pada na pamet da potpišem novi ugovor pod istim uslovima, mislim da sam zaslužio više, Željezničaru sam dao mnogo, kada je klub bio u teškoj situaciji, davao sam uvijek sve od sebe, branio sam i u odnosu na neke druge, mislim da zaslužujem novi ugovor, pod boljim uslovima od trenutnog.
Ukoliko bi Šehić pak odbio produžiti ugovor, sigurno je da bi ga čekala sudbina Kenana Hasagića ili Edina Cocalića koji su preselili na tribine. I tu mogućnost, Ibrahim je prihvatio kao sasvim realnu.
Ja sam razgovarao sa Amarom, i rekao mi je da je velika mogućnost da ću drugi dio sezone provesti na tribinama, ukoliko ne produžim ugovor. Ja se ne ljutim ni na koga, i ovo se ne treba protumačiti pogrešno, to je sasvim realna situacija, razumljivo je da klub želi zaraditi na meni, tako da me ne bi iznenadilo da preselim na klupu ili tribine, ukoliko ne budem produžio ugovor, kazao je Ibrahim Šehić za ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne bi ga iznenadilo da preseli na tribine,i to je kako kaze nas Ibrahim sasvim realna opcija...ccccc...ok,i ja bi mu dao bolje uslove,ali bi ovaj nas Ibrahim sigurno presjedio polusezonu,ako ne dobije bolje uslove,i to da ga boli neka stvar ,jer toboze,on je klubu puno dao...sada treba skontati ko je kome dao priliku i na osnovu kojih varijanti je nas dragi Ibrahim postao golman...jasno je da je pogotovo u sampionskoj sezoni on tu priliku iskoristio,ranije nije bio takav slucaj,bio mlad,neiskusan,djecak na golu,mada nije ni sada nesto vise od djecaka...jadan je klub u kojem ga njegova djeca ucjenjuju a nemaju ni 20 godina kako treba...ima 21 godinu i on je klubu puno dao
,branio tri sezone,cccc...necu da vjerujem medijima sta pisu,ali nevjerovatan bi bio ovakav stav naseg mladog golmana...ima sansu da se proda dobro,da dobro bude i nasem klubu,ima sansu da produzi ugovor,i da igra a svakako ce se prodati,jer je mlad,jer cemo u evropu,cijena mu se dize,on jos dobija na iskustvu itd...a ima mogucnost da ode na tribine i da dobija platu koja mu je preostala da dobije,te da mu njegov menadzer nalazi angazman...ipak on nije kategorija Hasagica,to ce on sam skontati...problem je kad se desi da propadne vani,nece imati mogucnost da se vrati ovde,navijaci ga ne bi voljeli nikako,otici ce u olimpic i ode onda i karijera...bila bi to suluda odluka naseg Sehe,znamo kako Osim bude nemilosrdan u takvim situacijama...opameti se Ibro i dodaj jos malo ugovora,a oticices za dobru lovu...kad bi ova nasa djeca samo malo pogledali u Bekrica...zar su toliko slijepi...valjda su mediji napuhali ovaj razgovor 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne želim i ne mogu da vjerujem da su ovo riječi Ibrahima Šehića. Pa valjda je toliko pametan da skonta da ga je Željo stavio na gol, kada smo u tom trenutku imali najboljeg golmana u zemlji - Baotića. Šehi je data šansa i raja mu je opraštala kikseve i istrpila ga. Šeha je pametan momak i zna šta mu je najbolje činiti. Ako te neko hoće-taj će te dovesti imao ti ugovor na mjesec ili na deset godina - reče Bekrić i u potpunosti je u pravu. Šehić neće napraviti pogrešan korak i guzicom zatvoriti vrata kluba, koji ga je uz njegov rad, napravio igračem, na uštrb Baotića.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
"Mi smo dogovorili odštetu. Džeko je dobar igrač i mnogo evropskih klubova želi ga vidjeti u svojim redovima. Međutim, mi imamo vrlo važnu utakmicu protiv Arsenala i pričat ćemo o Džeki poslije toga", prenose otočki mediji Mancinijevu izjavu.
PARE!!!! PARE!!! PARE!!!

**bo sehu kupujemo reinu nije zadovoljan u liverpoolu kaze zeli da osvoji trofej u karijeri

PARE!!!! PARE!!! PARE!!!

**bo sehu kupujemo reinu nije zadovoljan u liverpoolu kaze zeli da osvoji trofej u karijeri

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
evo poklona za novu, malo kasne al bolje ikad nego nikad 

To bi trebalo biti u redu pusti ove supke sto pisu ...boccaccio je napisao/la:Ne bi ga iznenadilo da preseli na tribine,i to je kako kaze nas Ibrahim sasvim realna opcija...ccccc...ok,i ja bi mu dao bolje uslove,ali bi ovaj nas Ibrahim sigurno presjedio polusezonu,ako ne dobije bolje uslove,i to da ga boli neka stvar ,jer toboze,on je klubu puno dao...sada treba skontati ko je kome dao priliku i na osnovu kojih varijanti je nas dragi Ibrahim postao golman...jasno je da je pogotovo u sampionskoj sezoni on tu priliku iskoristio,ranije nije bio takav slucaj,bio mlad,neiskusan,djecak na golu,mada nije ni sada nesto vise od djecaka...jadan je klub u kojem ga njegova djeca ucjenjuju a nemaju ni 20 godina kako treba...ima 21 godinu i on je klubu puno dao,branio tri sezone,cccc...necu da vjerujem medijima sta pisu,ali nevjerovatan bi bio ovakav stav naseg mladog golmana...ima sansu da se proda dobro,da dobro bude i nasem klubu,ima sansu da produzi ugovor,i da igra a svakako ce se prodati,jer je mlad,jer cemo u evropu,cijena mu se dize,on jos dobija na iskustvu itd...a ima mogucnost da ode na tribine i da dobija platu koja mu je preostala da dobije,te da mu njegov menadzer nalazi angazman...ipak on nije kategorija Hasagica,to ce on sam skontati...problem je kad se desi da propadne vani,nece imati mogucnost da se vrati ovde,navijaci ga ne bi voljeli nikako,otici ce u olimpic i ode onda i karijera...bila bi to suluda odluka naseg Sehe,znamo kako Osim bude nemilosrdan u takvim situacijama...opameti se Ibro i dodaj jos malo ugovora,a oticices za dobru lovu...kad bi ova nasa djeca samo malo pogledali u Bekrica...zar su toliko slijepi...valjda su mediji napuhali ovaj razgovor
Ima jos dobrih vijesti vezano za stadion

Jos ako se dzeskon uda, ljepota...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:To bi trebalo biti u redu pusti ove supke sto pisu ...boccaccio je napisao/la:Ne bi ga iznenadilo da preseli na tribine,i to je kako kaze nas Ibrahim sasvim realna opcija...ccccc...ok,i ja bi mu dao bolje uslove,ali bi ovaj nas Ibrahim sigurno presjedio polusezonu,ako ne dobije bolje uslove,i to da ga boli neka stvar ,jer toboze,on je klubu puno dao...sada treba skontati ko je kome dao priliku i na osnovu kojih varijanti je nas dragi Ibrahim postao golman...jasno je da je pogotovo u sampionskoj sezoni on tu priliku iskoristio,ranije nije bio takav slucaj,bio mlad,neiskusan,djecak na golu,mada nije ni sada nesto vise od djecaka...jadan je klub u kojem ga njegova djeca ucjenjuju a nemaju ni 20 godina kako treba...ima 21 godinu i on je klubu puno dao,branio tri sezone,cccc...necu da vjerujem medijima sta pisu,ali nevjerovatan bi bio ovakav stav naseg mladog golmana...ima sansu da se proda dobro,da dobro bude i nasem klubu,ima sansu da produzi ugovor,i da igra a svakako ce se prodati,jer je mlad,jer cemo u evropu,cijena mu se dize,on jos dobija na iskustvu itd...a ima mogucnost da ode na tribine i da dobija platu koja mu je preostala da dobije,te da mu njegov menadzer nalazi angazman...ipak on nije kategorija Hasagica,to ce on sam skontati...problem je kad se desi da propadne vani,nece imati mogucnost da se vrati ovde,navijaci ga ne bi voljeli nikako,otici ce u olimpic i ode onda i karijera...bila bi to suluda odluka naseg Sehe,znamo kako Osim bude nemilosrdan u takvim situacijama...opameti se Ibro i dodaj jos malo ugovora,a oticices za dobru lovu...kad bi ova nasa djeca samo malo pogledali u Bekrica...zar su toliko slijepi...valjda su mediji napuhali ovaj razgovor
Ima jos dobrih vijesti vezano za stadion![]()
Jos ako se dzeskon uda, ljepota...
prosvjetli pucanstvo

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
e meni je tek sad pravi ispit za upravu kad dodju ove pare od dzeke 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
sportinEsii TM87 je napisao/la:Koje su novine prenijele ovu info.za Sehu?
Mogu li dva puta pogadjati?![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Zamalo da pogodim,ja mislio San...znaci moglo bi biti nesto od ovoga
Znaci Seha dobro se u topli,kupi polugodisnju,kospe i gledaj spektakl za 90.rodjendan

Znaci Seha dobro se u topli,kupi polugodisnju,kospe i gledaj spektakl za 90.rodjendan

1921-2011
Ne bih oko Šehe komplikov'o jer ne bi tu trebalo biti problema. Imamo dvije strane u igri (njega i Želju) koje bi trebale biti pametne i korektne tako da će se naći rješenje koje odgovara svima.Stole iz Bora je napisao/la:Šehić: Ne pada mi na pamet produžiti ugovor pod istim uslovima
Međutim, meni zapade za oko ovo kaliranje Džekine cifre. Kad prije spade na milion km, a nije još ni potpis'o. Strah me nešto ove Džekine love mada je čekamo već odavno k'o ozebli sunce.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.