RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 01 sep 2018, 20:05

drakensang je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Ovako nek mi neko objasni zasto Mrgan a ne Kuduzovic iako je Mrgan solidno odigrao, Bisevac najbolji igrac danas uz Zvonica ostalo sve katastrofa, ne znamo igrati kad dodje vise od 1000 ljudi na stadion, saseru se vratite se u proslost i skontat cete.
Ovako zato sto je Kuduz povrijedjen, Mrgan nije solidno odigrao vec odlicno, s mudima, dalje, velik je ulog bio u igri i Olimpik je dosao po bod jer da su se otvorili mozda bi ispusili i otisli bi im na +5. Ovako idemo dalje, utakmica po utakmoca,pobjeda u Tesnju znaci puno protiv Zvijezde opet. Forza Velez
I Mrgan je igrač zaštićeno godište, faktički mjenja Mešanovića koji je bio jako loš u zadnjim utakmicama.
Sudija nam nije svirao penal nad Ovčinom u 83-oj monuti, zakinuti smo danas.

Pogledajte na videu oko 1:45:00, Ovčina gura loptu prema golmanu koju realno nebi stigao a zatim ga udara igrač koji je čuvao Fajiča, penal čist kao suza!

Sudija je bio na dobrom mjestu i vidio je vrlo dobro da je bio čist penal!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 01 sep 2018, 20:13

slika

Svi za Hadzikadica :bih: :bih: :bih:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 01 sep 2018, 20:14

Cist penal ko majcina suza
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 sep 2018, 20:59

Idemo dalje sljedeca stanica Tešanj!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 01 sep 2018, 22:05

Ima li gdje slika sa utakmice.

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 01 sep 2018, 22:16

drakensang je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Ovako nek mi neko objasni zasto Mrgan a ne Kuduzovic iako je Mrgan solidno odigrao, Bisevac najbolji igrac danas uz Zvonica ostalo sve katastrofa, ne znamo igrati kad dodje vise od 1000 ljudi na stadion, saseru se vratite se u proslost i skontat cete.
Ovako zato sto je Kuduz povrijedjen, Mrgan nije solidno odigrao vec odlicno, s mudima, dalje, velik je ulog bio u igri i Olimpik je dosao po bod jer da su se otvorili mozda bi ispusili i otisli bi im na +5. Ovako idemo dalje, utakmica po utakmoca,pobjeda u Tesnju znaci puno protiv Zvijezde opet. Forza Velez
Treba nama ovaki jaki i bitni utakmica, tu se uigrava ekipa i stice iskustvo a mi to realno gledamo jos nemamo. Mislim da su nasi iskreno gledano malo i podlegli pritisku i velikoj posjeti a to opet ima veze sa iskustvom i igranjem ovakvi i jaci susreta, sto cesce do ulaska u premijerku...u taj dio nemam cak ni najmanje sumnje!

Velez mogao biti malo zreliji i spremniji da odcepi dobro zapakovanu ekipu Olimpika dok danasnja posjeta na stadionu, na drugoj strani- bila je u najmanju ruku, fenomenalna. :tokralju:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 01 sep 2018, 22:47

mrjasmin je napisao/la:slika

Svi za Hadzikadica :bih: :bih: :bih:
Jest ovaj Hadzikadic gospodin, nema sta. Makar nas ne bi bruko po svijetu.
TŽV!

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 01 sep 2018, 23:52

Kad pogledam ovaj snimak utakmice i kad vidim koliko je zapravo naroda bilo tesko je prihvatiti da nismo uspjeli pobijediti.
Taj Olimpik nam nikako ne leži uvijek se mučimo s njima, ovaj put je sve djelovalo da bismo mogli pobijediti konačno pred velikim brojem ljudi ali opet fali to nešto ne znam ni sam u cemu je problem vise ili jednostavno nemamo sreće.
Moj komentar na danasnju igru Olimpika i na taj klub uopste, nikada nisam vrijedjao nijedan klub jer smatram da se mora postovati protivnik ma kakav on bio, ali danasnja kukavicka igra kluba sa Otoke, izlezavanje uz to sudijska pomoć jer je svirao svaki kontakt i ne sviranje makar jednog penala je nesto nevjerovatno.
Prije svega svi znamo da nam je Olimpik glavni konkurent ali neka ih je sramota kako su igrali i neka ih je sramota da se uopste nazivaju konkurentima za ulazak u PL, pored nas. Bez i jedne sanse, totalno defanzivno bez ambicija ikakvih, sramota u najmanju ruku. Sto se tice njihovog igrackog kadra nisam ih pratio nikako dok nisu dosli danas u Vrapcice i ono sto sam vidio je da ima dota poznatih lica kao sto su Stojanovic, Sadikovic, Sadikovic drugi, Bandovic itd sve propali igraci sa premijerligaskim iskustvom sto im je na kraju krajeva donijelo bod na ovoj utakmici jer prema naprijed su totalno bezopasni.
Jos jedna stvar ne volim duge postove ali evo moram malo hladne glave da se osvrnem, svaka cast svima koji su dosli na utakmicu od djevojaka, starijih, omladine i djece drago mi je da publika prepoznaje dobar rad uprave i nadam se da nece na ovom stati i da ce i dalje domace utakmice biti posjecene makar priblizno kao ova.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 02 sep 2018, 00:01

Ja sam rekao Gorazde je PSV za Olimpik. Ovi na strani mogu jedino bod uzet defanzivom kako su nama i Vitezu. Tri jedino ako se prekine utakmica ili se u zapisniku nadje neki igrac koji nije smio igrat . Kuci ce isto kiksat u to sam uvjeren jer su **** prema naprijed. Nisu opalili po golu danas. Tri utakmice na strani 5 bodova a nisu gola dali :lol: :lol: dabog sacuvaj
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 sep 2018, 00:01

Zovite hejterom ili kako hocete,puovao sam danas radi Veleža 14 sati i vidio goli kur*c. Napucavanje lopte od golmana do Fajića pa ako nešto bude bude. Nismo mi dobri koliko su najbolji igrači ove lige otišli u olimpic ili PL pa je ostatak lige goli ku+ac. nastavite pljuvati, ovo su vam činjenice. S druge strane taj olimpik potpisao ugovor da se vidi koliko je otkucaj srca igrača nakon sto legne ko jagnje pred klanje. Od rata nadalje mi nismo dobili utakmicu koju moramo dobit. Idemo jos 26 kola griženja noktiju. A sudiji sve mrtvo i živo, penal čistiji nije mogao bit, Al i dalje x realan. Akcije mi nismo imali osim one pred kraj kad je Cvijanović promašio zicer. Nezz dal sam vidio šut u okvir cijelu tekmu,

Svijetla tačka: RAja kao i uvijek, bez nasjedanja na seljačka podmetanja tatolkoholicara i mile stašeu po medijima, svaka časta RA ja još jednom

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 02 sep 2018, 00:05

xinxee je napisao/la:
Jack je napisao/la:Promasilo se par finih prilika, no sta je tu je.

Ps Prcim mu majku cist penal nije svirao
Meni je ono licilo na slabu simulaciju.
Ne znam brate meni sa tribina ličilo na penal :mrgreen:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 02 sep 2018, 00:07

josipmusa je napisao/la:Zovite hejterom ili kako hocete,puovao sam danas radi Veleža 14 sati i vidio goli kur*c. Napucavanje lopte od golmana do Fajića pa ako nešto bude bude. Nismo mi dobri koliko su najbolji igrači ove lige otišli u olimpic ili PL pa je ostatak lige goli ku+ac. nastavite pljuvati, ovo su vam činjenice. S druge strane taj olimpik potpisao ugovor da se vidi koliko je otkucaj srca igrača nakon sto legne ko jagnje pred klanje. Od rata nadalje mi nismo dobili utakmicu koju moramo dobit. Idemo jos 26 kola griženja noktiju. A sudiji sve mrtvo i živo, penal čistiji nije mogao bit, Al i dalje x realan. Akcije mi nismo imali osim one pred kraj kad je Cvijanović promašio zicer. Nezz dal sam vidio šut u okvir cijelu tekmu,

Svijetla tačka: RAja kao i uvijek, bez nasjedanja na seljačka podmetanja tatolkoholicara i mile stašeu po medijima, svaka časta RA ja još jednom
Jel to 14 sati u oba smjera? Nema hejtovanja ovo je forum trebamo svi iznositi svoja mišljenje istina je da je igra bila loša ali i iz takve loše igre smo uspjeli napraviti 2-3 dobre sanse koje nazalost nismo iskoristili, i to sto kazes da kad je god neka vazna utakmica i veliki broj ljudi mi se ne iskazemo i ne uspijemo pobijediti, pa samo Olimpik u zadnje 3-4 godine nismo uspjeli kuci pobijediti, a sta kad nam dodje Zrinjski ili Sloboda, Celik da ne pricam o ostalim.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 sep 2018, 00:16

Da, tamo - ovamo, elem ove smo trebali pojesti, šteta stvarno one posjete i euforije i atmosfere. Ma lakše bi mlatnuli Želju nego Krupu li Goška. Prslikana tekma sa Goraždem samo bez penala koji je bio i više nego očito, svaki put na ložionu ide sljetanje na dupe. Al su nam silovali lijevu stranu danas, odbrana nam je stvarno šuplja kao švajcarski sir. Sreća nismo kažnjeni za lošu igru, u Tešanj po tricu

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 02 sep 2018, 00:27

josipmusa je napisao/la:Da, tamo - ovamo, elem ove smo trebali pojesti, šteta stvarno one posjete i euforije i atmosfere. Ma lakše bi mlatnuli Želju nego Krupu li Goška. Prslikana tekma sa Goraždem samo bez penala koji je bio i više nego očito, svaki put na ložionu ide sljetanje na dupe. Al su nam silovali lijevu stranu danas, odbrana nam je stvarno šuplja kao švajcarski sir. Sreća nismo kažnjeni za lošu igru, u Tešanj po tricu
Očito je da imamo problem sa ekipama koje se zatvore, i još jedna stvar koja mi nikako nije logicna a to je da se Behram izvadi na poluvremenu pa to je jedini igrac koji ima dobar sut u i koji ima dobar prodor i on ga izvadi i ubaci Lucasa, Fajić je dobar igrac ali kad mu nabacis na glavu danas su se vidjele neke njegove mane a to su da je prespor da nema neki sut ali ono sto je dobro bilo sa njegove strane borba sa stoperima i spustanje lopte.
Nema mi nista gore kad vidim igrac suta sa 25m i lopta jedva dodje do gola kao sto je danas Lucas ili sutne pa ode ode na M17 nikako da taj segment poprave ali sta da se radi, isto tako pali smo u 70 minuti sto je bilo za ocekivati i tada se Olimpik malo trznuo i ikoristio nas umor, treba jos vise pojacati treningei raditi na pas igri.
ako dobijemo TOSKA doalzi nam Zvijezda pa valjda uspijemo nju dobiti kuci konacno

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 sep 2018, 00:33

"Putovao" 14 sati u oba smjera, po 7 sati u jednom smjeru, dok si poslije utakmice izasao iz guzve bar pola sata si morao izgubiti, napisao da je putovao danas 14 sati u 00:00, kralju jel ti iko javio da ti jos putujes :lol:

:urnebes:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 sep 2018, 01:01

Putuj josipmusa i ne naginji se kroz prozor. mi smo trenutno najbolja ekipa lige, a kiksevi se dese i atleticu i realu i barci, dokaza mali milion. nismo sazreli jos dovoljno, cesto nas poredim s lpoolom, u procesu stvaranja pobjednickog mentaliteta(sto je kod oba kluba izgubljenk bilo) klopp je gubio utakmkce u kkjima je bio los. danas gledas kako je ekipa sazrela, odigraju ultralosu utskmicu protiv brightona i pobojede 1:0. to se stvara, a to ibro moze stvorit s ovim momcima.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 02 sep 2018, 01:10

Iznio 14 gajbi u oba smjera :urnebes: :urnebes: jao pusikurca grobara Veleza i pljakaša :rol:

Jesi li doš'o ćiku :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 sep 2018, 01:34

Samo da uvedem jos 4 akaunta pa cemo da komuniciramo

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 02 sep 2018, 02:03

Tek sad obratih paznju na ovaj prekrsaj nad Ovcinom pa jbt cist penal ovaj Sadikovic ga je desnom nogom pokosio i to sve ispred sudije pa jbt fudbal i kradju vise

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 sep 2018, 09:51

Legenda kaže da je matora ribetina dala djetetu pola marke, dijete umrlo od raka. Sreća Veležu nikad nije dao ni pfening

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.