FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve naljepse u novoj godini.90 naseg jedinog kluba iz srca zelim svim navijacima i simpartizerima najveceg kluba u BiH
svoj ti pos'o !
Petorostrukim državnim prvacima u fudbalu i aktuelnim šampionima, te svim njegovim navijačima, puno sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Petorostrukim državnim prvacima u fudbalu i aktuelnim šampionima, te svim njegovim navijačima, puno sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini.
Osim - drugo ime za Želju !
- samir_tm87
- Kontakt:
rossoner je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Petorostrukim državnim prvacima u fudbalu i aktuelnim šampionima, te svim njegovim navijačima, puno sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini.
Uz cestitke za Novu 2011 godinu svim navijacima svetog kluba,zelim da se slozim sa ovim postom i nema se potrebe nesto nadodavati na ovo...sve stoji kako je napisano...bitna je stabilizacija kluba,ona ide polako ali sigurno i uz malo srece oko stadiona i prodaje Dzeke,moglo bi se puno toga lijepoga desiti u narednom periodu za nas klub...ukoliko se i ne desi nista od dzeke i stadiona,bice to sve malo sporije,ali je bitno da se svakako pomicemo prema naprijed,znaci i bez tih stavki funkcionisemo...ako se ukaze prilika i mogucnost,jos malo se popravljati sa igrackim kadrom,lagano napredovati po tom pitanju...pitanje na kojem maksimalno kaskamo je marketing kluba,gdje smo po meni jedino totalno zakazali,i u odnosu na proslu sampionsku godinu cak smo i u laganom minusu,umjesto da smo napravili pomak vise...neka nase fudbalske legende budu uvijek legende i nema potrebe tjerati ih iz kluba,moze im se pronaci mjesto nekih promotera kluba ili da se prebace na neke funkcije na kojima ce moci dati vise,ali mjesto marketinga mora biti za covjeka koji to zna i moze dobro da uradi,pa po tom pitanju prizeljkujem neko osvjezenje...Zujo je dobro rekao,ima dobrih ideja i ima ih puno,ali u ovom trenutku nema ko da ih sprovodi,siromasni smo sa osobljem u klubu i radi se to jos uvijek na nekoj divljoj osnovi,nadati se da ce se vremenom to popravljati...sve ovo ide sporo,ali se napreduje i to mi je drago...iako je ova nasa liga cudna,mislim da mozemo bez problema u evropu,igraci za ovu ligu su sasvim dovoljni za to...optimista sam i treba cestitati Amaru,strucnom stabu i onim ljudima u upravi koji doprinose ovakvom razvoju na dosadasnjim stvarima koje su uradjene...treba samo gurati dalje,pronaci jos neki novi recept i dodati malo srece i eto nas tamo gdje smo oduvijek zeljeli da budemo.pile87 je napisao/la:Doslo vrijeme da se sumira protekla godina nas klub je aktuelni sampion, u nakoliko navrata prepun stadion i daleko najbolja koreografija i daleko najbrojnije i najglasije navijanje u drzavi kakvo dolikuje aktuelnom sampionu najveci konkurent na svim poljima je bio banjalucki borac vjerujem da ce tako biti i u nastavku i u naradnoj godini.
Prisjetimo se kako je sve pocelo, povratkom sadasnje uprave koji su bili u stanju da dovedu Amara Osima doktora za nasu ligu koji je donio nesto novo u ekipu igru u gostima i neke nove igrace koji su u stanju odgovoriti njegovim zahtjevima vrijedi napomenuti da se nismo iskesirali za bilo kog igraca vec sve sto se napravilo bilo je plod znanja i rada Amara Osima i strucnog staba.
U klubu se stvari odvijaju pozitivno i postavljaju stvari na svoje mjesto vracaju se dugovi prvensktveno mislim na kredit i dug prema poreznoj, plate su povecane i redovne su s tendencijom da ce ove godine povecavati igracima koji to zasluzuju opet i dacemo otici stepenicu iznad i dovesti neke i skuplje i kvalitetnije igrace u ovoj godini mozemo iscekivati vijesti oko novog i tako zeljenog stadiona kakv prilici prvaku ove zemlje.
Ono sto je meni najbitnije da se radi na stabilizaciji u klubu i vraca renome kakav Zeljo i zasluzuje takve stvari se mogu primjetiti medjutim ima jos uvijek stvari koje se nisu makle sa mrtve tacke i predstoji jos puno rada ljudima u klubu sve u svemu u 2011 ima dosta razloga za optimizam i da ce stvari biti jos bolje e pa nek nam je sretna...
ZELJO SAMPION!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sretna nova svima .... da nam bude kao i prosla .. nebi bilo lose 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
btw: ljudi jeste dosli sebiavlami97 je napisao/la:Petorostrukim državnim prvacima u fudbalu i aktuelnim šampionima, te svim njegovim navijačima, puno sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Petorostrukim državnim prvacima u fudbalu i aktuelnim šampionima, te svim njegovim navijačima, puno sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Ako Dzeko dobije platu od 1800.000 funti sedmicno ja predlazem da mu udarimo reket na nekih 10% 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
jedna 0 previšezeljocity je napisao/la:Ako Dzeko dobije platu od 1800.000 funti sedmicno ja predlazem da mu udarimo reket na nekih 10%

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Sad je vec jasno da nasim fudbalom drma kriza i to u pravom smislu te rijeci! borac,leotar, velez, rudar, maleni, drina, buducnost, celik, sloboda, slavija , travnik lakse je nabrojati klubove koji nisu u problemima (Siroki, Olimpic i mi donekle ali samo donekle Zrinjski ) i tu tim ekipama treba traziti kandidate za evropu.
U skoro svim ekipama ima pa skoro neki igrac koji bi iz nase navijacke parpektive i bilo pametno dovesti za nikakve pare...
Celik: jamaka smo vec zavrsili a po meni bi bilo pametno dovesti Purica ostalo je mrtvi prosjek nase lige..
Sloboda: imaju onog malog Bekica eventualno Gavaric Joguncic je slobodan al njegova kvaliteta je i upitna
Borac: Stanceski(moja licna zelja za Novu godinu ) s obzirom da su slagali da je produzio ugovor i slobodan je, eventualno Vukelja
Velez: nema igraca koji bi bio i zlatna rezerva
Drina: ima jednog brazilca upitne kvalitete stoper
Buducnost: Ima onog mladog napadaca Haskic ili tako nekako cija je kvaliteta opet upitana
Travnik: vidi pod velez
maleni: ono sto valja to je vec otislo
Slavija: Kokot i ne znam da jos neko valja ista
Siroki: niko iz nase lige nije u stanju dovesti bitnog igraca iz ovog kluba
Leotar: mozda Purke zavisi u kakvom je stanju
Rudar: vidi pod travnik
Olimpic: po meni je Jese njihov najbolji igrac istekao mu je ugovor
Zrinjski: i nema vise nekih igraca koje pozelio imaju dobrog napadaca na posudbi iz Hajduka
U skoro svim ekipama ima pa skoro neki igrac koji bi iz nase navijacke parpektive i bilo pametno dovesti za nikakve pare...
Celik: jamaka smo vec zavrsili a po meni bi bilo pametno dovesti Purica ostalo je mrtvi prosjek nase lige..
Sloboda: imaju onog malog Bekica eventualno Gavaric Joguncic je slobodan al njegova kvaliteta je i upitna
Borac: Stanceski(moja licna zelja za Novu godinu ) s obzirom da su slagali da je produzio ugovor i slobodan je, eventualno Vukelja
Buducnost: Ima onog mladog napadaca Haskic ili tako nekako cija je kvaliteta opet upitana
Zrinjski: i nema vise nekih igraca koje pozelio imaju dobrog napadaca na posudbi iz Hajduka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nešto se šuškalo oko ovoga Kokota, ali izgleda da će sve ostati samo na špekulacijama.pile87 je napisao/la:Sad je vec jasno da nasim fudbalom drma kriza i to u pravom smislu te rijeci! borac,leotar, velez, rudar, maleni, drina, buducnost, celik, sloboda, slavija , travnik lakse je nabrojati klubove koji nisu u problemima (Siroki, Olimpic i mi donekle ali samo donekle Zrinjski ) i tu tim ekipama treba traziti kandidate za evropu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu 

**** ga ljudi rade sistemski godinama i ne bave se tudjom mukom nego svojim problemima i na tom polju im svaka cast, zaboravio sam jos dodati i zvijezdu na spisak al i tamo nema nista za nas19TM87 je napisao/la:@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu

Ma, za nas trenutno ima igrača samo u Borcu i Čeliku.
Ostalo
.

Ostalo

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- zvijezdica
- Kontakt:
E jesi poznavalac klubova PL u **** materinu!pile87 je napisao/la:**** ga ljudi rade sistemski godinama i ne bave se tudjom mukom nego svojim problemima i na tom polju im svaka cast, zaboravio sam jos dodati i zvijezdu na spisak al i tamo nema nista za nas19TM87 je napisao/la:@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu
- zvijezdica
- Kontakt:
Pa Nikola vasiljević je bolji od vaše cijele zadnje linije, a ako misliš da imate boljeg špica od Damira Tosunovića, onda ....!pile87 je napisao/la:**** ga ljudi rade sistemski godinama i ne bave se tudjom mukom nego svojim problemima i na tom polju im svaka cast, zaboravio sam jos dodati i zvijezdu na spisak al i tamo nema nista za nas19TM87 je napisao/la:@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu
Objektivno gledajuci i bez ikakvih predrasuda Siroki je za Zvijedu jedno 3-4 klase iznad, vjeruj mi da i veci klubovi od zvijede uspiju dovesti nekog malo boljeg igraca samo na ime dok siroki ima lovu da to uradi jer i nema neko ime, tradiciju navijace itd...zvijezdica je napisao/la:E jesi poznavalac klubova PL u **** materinu!pile87 je napisao/la:**** ga ljudi rade sistemski godinama i ne bave se tudjom mukom nego svojim problemima i na tom polju im svaka cast, zaboravio sam jos dodati i zvijezdu na spisak al i tamo nema nista za nas19TM87 je napisao/la:@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu
S druge strane zvijezda raspolaze igrackim prosjekom i za nasu ligu koliko te to god cinilo nesretnim...
Vasiljevica nisam gledao ali je igracka karijera u silaznoj putanji, dok tosunovica jesam dok je bio na probi u Zelji i nije nista posebno...Takve igrace vec imamo ako ne i bolje samom tim nama trebaju igraci koji bi donijeli prevagu u borbi za naslov a tosunovic i vasiljevic to sigurno nisu...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 03 jan 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
zvijezdica je napisao/la:Pa Nikola vasiljević je bolji od vaše cijele zadnje linije, a ako misliš da imate boljeg špica od Damira Tosunovića, onda ....!pile87 je napisao/la:**** ga ljudi rade sistemski godinama i ne bave se tudjom mukom nego svojim problemima i na tom polju im svaka cast, zaboravio sam jos dodati i zvijezdu na spisak al i tamo nema nista za nas19TM87 je napisao/la:@pile87 Siroki ko Man city mogu ti samo pokloniti ako za njih ne valja igrac ili dat ga na posudbu
imate vi i najacu veznu liniju, vidim u vrhu ste i borite se za titulu :/
ako se ne varam ono nesto pred kraj sezone imali ste problema sa realizacijom, a to govori o vasem napadu...drugo mozda je Damir Tosunović dobar za vas ali kod nas bi mu se desilo nesto slicno Fedji Dudicu, u Travniku zabijo svako kolo gol kad je kod nas dosao gdje je veci pritisak sa tribina, gdje se vise ocekuje od igraca pogubio se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.