Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2016, 13:00

newborn je napisao/la: :rol: :rol: :rol: :rol: više raje bilo u BBI centru
Pravi pitari idu samo u SCC :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 05 maj 2016, 13:01

Cocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahah
!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2016, 13:01

ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html

Evo za fukare :mrgreen: bola bolje titula u Mostar nego vama šabanima :rol: Zijo :thumbup:
Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
🔴⚫️

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2016, 13:03

Šta mu Emina dođe :beba:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2016, 13:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta mu Emina dođe :beba:
Prileznica.
🔴⚫️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 maj 2016, 13:10

bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahah
Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat se :njanjanja:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 maj 2016, 13:13

Skver je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html

Evo za fukare :mrgreen: bola bolje titula u Mostar nego vama šabanima :rol: Zijo :thumbup:
Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
Jao ti jadnog komentara multietnicaru iz tuzle :puke:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 maj 2016, 13:17

Rooney88 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Btw, neko mi sad reče da kornjače nisu drotovi nego zaštitarska agencija Kondor.... tako da...
Da se razumijemo, i 90% "specijalaca" na utakmicama su ti samo prasinari koji obuku oklop i izgledaju kao specijalci, vrlo mali broj ih imas da su stvarno uposleni u specijalnoj a da ih salju na utakmice, jedino ako izbije pravi problem pa treba pojacanje. Ako si bio protiv Sirokog onda kada ste razvaljivali stadion, e to su oni sto su kasnije raju iz kafana izvlacili i mlatili po ulici.
Ne znam kako je u Sarajevu ali u Zenici uniformisani policajci nikada nisu glumili specijalce, jedino možda nekad dobiju štit i kacigu ali i dalje ostanu u svojoj normalnoj policijskoj uniformi. S druge strane zenički MUP je prvi u BiH (tačnije reći MUP ZDK ali ustvari zenički) koji ima posebnu "Jedinicu policije za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u većem obimu". U toj jedinici nisu prašinari nego policajci sastavljeni iz interventne i specijalne i ima ih oko 130 i posebno su istrenirani za obezbjeđivanje ovakvih događaja. Igrači Želje su imali veliku sreću da su silu jučer glumili zaštitarima a ne ovim momcima jer da su njima to uradili dobili bi batine koje bi se pamtile decenijama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 05 maj 2016, 13:17

Cocaine je napisao/la: Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat se :njanjanja:
U ovoj drzavi Vi ste najjaci,nema vam ravnih.Digli kredit,izgurali Velez u provaliju ahahahh Ma doci ce igrati,ne sikiram se ja.A ima i ove prcoladije sto ih babo gura,pa nek igraju.Al opet necemo ispasti niti se ugasiti.Cuvajte se Branitelja ima odbranu kao Atletico. :mrgreen:
!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2016, 13:18

Cocaine je napisao/la:
Skver je napisao/la: Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
Mir s tobom brate, u Mostaru pravo proljece sa hrvatskim cvijecem.
🔴⚫️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2016, 13:21

Od zavrsetka utakmice u Zenici, strumfovi ocito nazor zele da paznju skrenu sa sebe na FKS.
Te jucer smo mogli procitiati
kako se spominje posjeta,
kako treba od saveza da se ispita dokle je stigla afera"punac,
te mi smo vas dobili u derbiju tralalala
itd itd

Pokusavate ismijati nesto, samo da bi vam za kratko bilo godra, jer zaboravite u kakvom ste qurcu trenutno. Bez Evrope ste ostali, bez evropske grbavice ste ostali, bez navijaca cete ostati, nece vise biti 5-6-7k na stadionu... euforija je prosla, sad se vratite u realnost.
Bolje se pozabavite svojim igracima, sta to radi jedan "profesionalac"?
Zbog cega se javljaju ljudi i traze nazad pare koje su uplacene za evropsku Grbavicu?
Zbog cega vas uprava laze?

Dobili ste jak samar jucer, osamuceni ste....

Do boljih dana :salut:

filozofija vas dokrajci

High

Post Postao/la High » 05 maj 2016, 13:23

Kad ZG gostuju na Trafici?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 13:24

Vidi, vidi, kako se odmaknu titula tako i multietničnost iz tuzlaka... :lol:
Samo Saraj'vo.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 maj 2016, 13:26

Skver je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Skver je napisao/la: Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
Mir s tobom brate, u Mostaru pravo proljece sa hrvatskim cvijecem.
Jadno je tvoje plitko razmisljanje i konta da je ovo pojas gaze. Ono glup si momak ko qurac i furas mi neki tuzlansku multietnicnost a trazis da se mi u nasem gradu mrzimo i javno blamiramo po tv ko onaj vaš čoban što traži pare u face to face debatama. A uša klošari seljački usta vam sr ponjake.

Bambus ne možete vi iznijet taj teret brato. Dajem vam još ovu sezonu i to je to. Sirotinjsko ste podneblje da nesto vise ucinite. Nazalost ali tako je

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 maj 2016, 13:28

PitarBordo je napisao/la:Vidi, vidi, kako se odmaknu titula tako i multietničnost iz tuzlaka... :lol:
:urnebes: Idi brani rezervni klub sa Grbavice
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2016, 13:28

Zip je napisao/la:
Drug evo ja nisam navijač Želje, al postavio sam ono. Sramota bolan. Isto kao mi protiv Drine pa ste nam se smijali, a vas snađe još gora situacija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2016, 13:32

Zip je napisao/la:Od zavrsetka utakmice u Zenici, strumfovi ocito nazor zele da paznju skrenu sa sebe na FKS.
Te jucer smo mogli procitiati
kako se spominje posjeta,
kako treba od saveza da se ispita dokle je stigla afera"punac,
te mi smo vas dobili u derbiju tralalala
itd itd

Pokusavate ismijati nesto, samo da bi vam za kratko bilo godra, jer zaboravite u kakvom ste qurcu trenutno. Bez Evrope ste ostali, bez evropske grbavice ste ostali, bez navijaca cete ostati, nece vise biti 5-6-7k na stadionu... euforija je prosla, sad se vratite u realnost.
Bolje se pozabavite svojim igracima, sta to radi jedan "profesionalac"?
Zbog cega se javljaju ljudi i traze nazad pare koje su uplacene za evropsku Grbavicu?
Zbog cega vas uprava laze?

Dobili ste jak samar jucer, osamuceni ste....

Do boljih dana :salut:

filozofija vas dokrajci
Šta ti je? :)

Od kako su se završile utakmice jučer svima je u ustima samo Željo, kao što vidiš i sam pišeš o Želji :D

A Sarajevo, punca i ostalo ne upratih da iko spominje pogotovo od Željinih navijača da bi skrenuo pažnju sa sramote u Zenici jučer :wave:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2016, 13:32

Cocaine je napisao/la: Jadno je tvoje plitko razmisljanje i konta da je ovo pojas gaze. Ono glup si momak ko qurac i furas mi neki tuzlansku multietnicnost a trazis da se mi u nasem gradu mrzimo i javno blamiramo po tv ko onaj vaš čoban što traži pare u face to face debatama. A uša klošari seljački usta vam sr ponjake.
Reci bola Ziji da im izadje malo iz pakasa.....nema brato veze to sa multietnicnoscu....znam brato da ti nije lako....ne ljutim se ja na tebe.
🔴⚫️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2016, 13:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..

A trebati ce, nema druge opcije niti za Zelju niti Sarajevo osim pobjeda do kraja.
Zeljo pogotovo mora dobiti obje.
Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.
Ti bi radi ispadanja Borca halalio i Europu, jelde? :lol: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 maj 2016, 13:37

"Gledao sam utakmicu iz VIP lože. Vidio sam samo kada su se okupili igrači Željezničara i kada su udarili momka iz održavanja stadiona. Dalje nisam više vidio mnogo toga. Edisa Mulalića su napali tek kada je Kjosevski udario redara. Edisu je nuđeno da bude s nama u VIP loži, ali je on želio da bude na zapadu, bliže igračima. Oficir za bezbjednost je angažovao jednog zaštitara da se nalazi blizu njega. Sve se dogodilo prilikom njegovog ustajanja, odnosno kada je krenuo da napusti tribine"
- Adnan Nuhagić, direktor NK Čelik
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.