Pravi pitari idu samo u SCCnewborn je napisao/la:![]()
![]()
![]()
više raje bilo u BBI centru

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pravi pitari idu samo u SCCnewborn je napisao/la:![]()
![]()
![]()
više raje bilo u BBI centru
Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahahCocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukarebola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo
Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat sebambus je napisao/la:Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahahCocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
Jao ti jadnog komentara multietnicaru iz tuzleSkver je napisao/la:Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukarebola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo
Ne znam kako je u Sarajevu ali u Zenici uniformisani policajci nikada nisu glumili specijalce, jedino možda nekad dobiju štit i kacigu ali i dalje ostanu u svojoj normalnoj policijskoj uniformi. S druge strane zenički MUP je prvi u BiH (tačnije reći MUP ZDK ali ustvari zenički) koji ima posebnu "Jedinicu policije za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u većem obimu". U toj jedinici nisu prašinari nego policajci sastavljeni iz interventne i specijalne i ima ih oko 130 i posebno su istrenirani za obezbjeđivanje ovakvih događaja. Igrači Želje su imali veliku sreću da su silu jučer glumili zaštitarima a ne ovim momcima jer da su njima to uradili dobili bi batine koje bi se pamtile decenijama.Rooney88 je napisao/la:Da se razumijemo, i 90% "specijalaca" na utakmicama su ti samo prasinari koji obuku oklop i izgledaju kao specijalci, vrlo mali broj ih imas da su stvarno uposleni u specijalnoj a da ih salju na utakmice, jedino ako izbije pravi problem pa treba pojacanje. Ako si bio protiv Sirokog onda kada ste razvaljivali stadion, e to su oni sto su kasnije raju iz kafana izvlacili i mlatili po ulici.PitarBordo je napisao/la:Btw, neko mi sad reče da kornjače nisu drotovi nego zaštitarska agencija Kondor.... tako da...
U ovoj drzavi Vi ste najjaci,nema vam ravnih.Digli kredit,izgurali Velez u provaliju ahahahh Ma doci ce igrati,ne sikiram se ja.A ima i ove prcoladije sto ih babo gura,pa nek igraju.Al opet necemo ispasti niti se ugasiti.Cuvajte se Branitelja ima odbranu kao Atletico.Cocaine je napisao/la: Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat se
Mir s tobom brate, u Mostaru pravo proljece sa hrvatskim cvijecem.Cocaine je napisao/la:Jao ti jadnog komentara multietnicaru iz tuzleSkver je napisao/la: Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
Jadno je tvoje plitko razmisljanje i konta da je ovo pojas gaze. Ono glup si momak ko qurac i furas mi neki tuzlansku multietnicnost a trazis da se mi u nasem gradu mrzimo i javno blamiramo po tv ko onaj vaš čoban što traži pare u face to face debatama. A uša klošari seljački usta vam sr ponjake.Skver je napisao/la:Mir s tobom brate, u Mostaru pravo proljece sa hrvatskim cvijecem.Cocaine je napisao/la:Jao ti jadnog komentara multietnicaru iz tuzleSkver je napisao/la: Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.
PitarBordo je napisao/la:Vidi, vidi, kako se odmaknu titula tako i multietničnost iz tuzlaka...
Drug evo ja nisam navijač Želje, al postavio sam ono. Sramota bolan. Isto kao mi protiv Drine pa ste nam se smijali, a vas snađe još gora situacija.Zip je napisao/la:
Šta ti je?Zip je napisao/la:Od zavrsetka utakmice u Zenici, strumfovi ocito nazor zele da paznju skrenu sa sebe na FKS.
Te jucer smo mogli procitiati
kako se spominje posjeta,
kako treba od saveza da se ispita dokle je stigla afera"punac,
te mi smo vas dobili u derbiju tralalala
itd itd
Pokusavate ismijati nesto, samo da bi vam za kratko bilo godra, jer zaboravite u kakvom ste qurcu trenutno. Bez Evrope ste ostali, bez evropske grbavice ste ostali, bez navijaca cete ostati, nece vise biti 5-6-7k na stadionu... euforija je prosla, sad se vratite u realnost.
Bolje se pozabavite svojim igracima, sta to radi jedan "profesionalac"?
Zbog cega se javljaju ljudi i traze nazad pare koje su uplacene za evropsku Grbavicu?
Zbog cega vas uprava laze?
Dobili ste jak samar jucer, osamuceni ste....
Do boljih dana
filozofija vas dokrajci
Reci bola Ziji da im izadje malo iz pakasa.....nema brato veze to sa multietnicnoscu....znam brato da ti nije lako....ne ljutim se ja na tebe.Cocaine je napisao/la: Jadno je tvoje plitko razmisljanje i konta da je ovo pojas gaze. Ono glup si momak ko qurac i furas mi neki tuzlansku multietnicnost a trazis da se mi u nasem gradu mrzimo i javno blamiramo po tv ko onaj vaš čoban što traži pare u face to face debatama. A uša klošari seljački usta vam sr ponjake.
Ti bi radi ispadanja Borca halalio i Europu, jelde?PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.tuzlak1987 je napisao/la:Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
A trebati ce, nema druge opcije niti za Zelju niti Sarajevo osim pobjeda do kraja.
Zeljo pogotovo mora dobiti obje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.