Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 maj 2012, 23:14

Ok znam , sjecam se ja :D Jbg imo sam neopravdani optimizam pred dvije te utakmice .
Mi negovorimo o Ligi prvaka , nego o Fa Cupu , popusili ste ko ukrajinka i mrzim kad pocnete kukat , stenjat , vristat , vadit se na neke price fino cestitaj boljem i nema sekirancije .
I ja sam vama cestitao zasluzeno , tako ocekujem i od tebe na ovoj pobjedi ;)
Ne znam ocemo li igrat lp iduce godine , al ove finale , Loserpool moze da prima od Wigana i takvih po Anfieldu postao Anfield javna kuca kako vas yebu svi ;) ..
Pozdrav nemoj se sekirat bit ce bolje ;)

Vidiš ,to ti je isto ,samo uporedi koliki si ti tad bio optimist ,a koliki ja pred ovu tekmu.
Dakako da ću čestitati i to sam i uradio na vašoj temi.Bolja i spremnija ekipa je pobijedila iako uz dosta sreće.
Rekoh već ,šanse da igrate LP sljedeće sezone nisu baš velike.Ok,napaljeni ste nakon ove pobjede ,ali zapitajte se šta ste bez Terrya,Ivanovića,Ramireša i Meireleša. Ako smo mi Looserpool ,vi ste Rusi ,Plastičari,Čelski ,a posebno ti =plastični navijač.
Pozdrav i tebi i ne sikiram se ,takav je fudbal ,jedni se raduju jedni tuguju jbg.
You'll never walk alone.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 maj 2012, 23:18

VolimLiverpool je napisao/la:Ok znam , sjecam se ja :D Jbg imo sam neopravdani optimizam pred dvije te utakmice .
Mi negovorimo o Ligi prvaka , nego o Fa Cupu , popusili ste ko ukrajinka i mrzim kad pocnete kukat , stenjat , vristat , vadit se na neke price fino cestitaj boljem i nema sekirancije .
Ne znam ocemo li igrat lp iduce godine , al ove finale , Loserpool moze da prima od Wigana i takvih po Anfieldu postao Anfield javna kuca kako vas yebu svi ;) ..

Vidiš ,to ti je isto ,samo uporedi koliki si ti tad bio optimist ,a koliki ja pred ovu tekmu.
Dakako da ću čestitati i to sam i uradio na vašoj temi.Bolja i spremnija ekipa je pobijedila iako uz dosta sreće.
Rekoh već ,šanse da igrate LP sljedeće sezone nisu baš velike.Ok,napaljeni ste nakon ove pobjede ,ali zapitajte se šta ste bez Terrya,Ivanovića,Ramireša i Meireleša. Ako smo mi Looserpool ,vi ste Rusi ,Plastičari,Čelski ,a posebno ti =plastični navijač.
Pozdrav i tebi i ne sikiram se ,takav je fudbal ,jedni se raduju jedni tuguju jbg.

Opet provociras hahahaha , navijam za Chelsea 7 godina i dodje mi šaban kakav si ti i pocne pametovat , a ciganluka ovog bjezi netreba sa tobom nikako pricat :D ;) Pogodilo te u srce bola moSa laganini !
Nebiram po tome kolko trofeja ima koji klub , i tako to .
Jednostavno sam zavolio Chelsea , simpatisem ga od 2005 godine i ne moze niko da to ispravi ;)
Vidit cemo u finalu lp , Tesko bez Terrija , Ivanovica , Ramiza i Meirelesa , al valja se borit ;)
;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2012, 23:19

Zar nismo sve ovo već bezbroj puta opjevali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 maj 2012, 23:25

evo malo hladne glave
igra bezidejna definitivno nam treba PRAVI playmaker ocigledno gerard vise nije ni blizu onog igraca od prije 2-3 sezone, ebiga godine. Doveli smo hendersona i adama kao neke playeve ali se bas i nisu pokazali (mislim da je cak adam bio puno bolji od hendersona), enrique pokusava nekim driblinzima al ne stvara nista konkretno, svaki napad je isti par dodavanja sa downingom i to je to PREDVIDIVO i NEEFIKASNO.
Za napad je sve vec receno treba nam FOX-IN-THE-BOX pravi dokazani golgeter da pospremi sve one neiskoristene prilike pred golom.
Sto se odbrane tice, stoperi su dobri, agger i skrtel su odlicni (jbg nekad i oni zaseru al ljudi su na kraju krajeva), bekovi su kriza glen je dobar al on je jedini koji je BEK kelly je vise stoper nego bek al ga kenny forsira na tom mjestu, mali jack robinson je neiskusan tako da prakticno nemamo pravu zamjenu za glena, enrique (sve receno) mislim da je aurelio cak i bolji od njega al eto nije imao srece
sto se reine tice nije bas toliko crno koliko ga svi kritikuju al nije bas ni najpouzdaniji, ja bih licno radije pruzio sansu mladom bradu johnsu djeluje mi kao talenat, nije imao previse prilika a iskoristio je tih par solidno (jbg jes pogrijesio par puta al mlad je jos uci).
Volio bih da Kenny ostane, ne vjerujem bas da bi novi trener puno promijenio, KK ima ugled igraci ga postuju, a valjda imaju neki plan za buducnost, svaka pomjena moze donijet probleme u klubu dok se to sve sastavi onako kako to novi trener zamisli trose se pare a cini mi se da ovi vlasnici bas i nisu siroke ruke.
neka moja zelja za sljedecu sezonu:
--------------jones--------------
glen----skrtel----agger---(neko umjesto enriquea)
------------lucas----------------
a.johnson--------gerard--------hoilett
------------suarez-------------
------------Llorente----------

klupa:reina,robinson,carra,coates,enrique/aqua(pokusao bih ga zadrzati),adam,henderson,elm,downing,bellamy/carrol,martinez(on je vec potpisao)
posudba:sterling,spearing,
prodati:kuyt,maxi,aurelio(njega ne bih al on sigurno ide)
TO BI BILO OTPRILIKE TO
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 maj 2012, 23:33

Liverpool treba pojacanja na svim pozicijama, Reina je los, Skrtel, Ager i Enriqe su danas bili katastrofa. Vezni red bezidejan (razmisliti o vracanju Mascherana). Krila losa, napadaci nisu imali upotrebljivih lopti.
Pitanje je koliko vlasnik ima para odnosno koliko je voljan investirati u nove igrace jer to ovoj ekipi stvarno treba!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 05 maj 2012, 23:37

slika
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

haris501
Kontakt:

Post Postao/la haris501 » 05 maj 2012, 23:38

hanniz je napisao/la:slika
tu smo negdje, oni su bili bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 maj 2012, 23:38

keno94 je napisao/la:evo malo hladne glave
igra bezidejna definitivno nam treba PRAVI playmaker ocigledno gerard vise nije ni blizu onog igraca od prije 2-3 sezone, ebiga godine. Doveli smo hendersona i adama kao neke playeve ali se bas i nisu pokazali (mislim da je cak adam bio puno bolji od hendersona), enrique pokusava nekim driblinzima al ne stvara nista konkretno, svaki napad je isti par dodavanja sa downingom i to je to PREDVIDIVO i NEEFIKASNO.
Za napad je sve vec receno treba nam FOX-IN-THE-BOX pravi dokazani golgeter da pospremi sve one neiskoristene prilike pred golom.
Sto se odbrane tice, stoperi su dobri, agger i skrtel su odlicni (jbg nekad i oni zaseru al ljudi su na kraju krajeva), bekovi su kriza glen je dobar al on je jedini koji je BEK kelly je vise stoper nego bek al ga kenny forsira na tom mjestu, mali jack robinson je neiskusan tako da prakticno nemamo pravu zamjenu za glena, enrique (sve receno) mislim da je aurelio cak i bolji od njega al eto nije imao srece
sto se reine tice nije bas toliko crno koliko ga svi kritikuju al nije bas ni najpouzdaniji, ja bih licno radije pruzio sansu mladom bradu johnsu djeluje mi kao talenat, nije imao previse prilika a iskoristio je tih par solidno (jbg jes pogrijesio par puta al mlad je jos uci).
Volio bih da Kenny ostane, ne vjerujem bas da bi novi trener puno promijenio, KK ima ugled igraci ga postuju, a valjda imaju neki plan za buducnost, svaka pomjena moze donijet probleme u klubu dok se to sve sastavi onako kako to novi trener zamisli trose se pare a cini mi se da ovi vlasnici bas i nisu siroke ruke.
neka moja zelja za sljedecu sezonu:
--------------jones--------------
glen----skrtel----agger---(neko umjesto enriquea)
------------lucas----------------
a.johnson--------gerard--------hoilett
------------suarez-------------
------------Llorente----------

klupa:reina,robinson,carra,coates,enrique/aqua(pokusao bih ga zadrzati),adam,henderson,elm,downing,bellamy/carrol,martinez(on je vec potpisao)
posudba:sterling,spearing,
prodati:kuyt,maxi,aurelio(njega ne bih al on sigurno ide)
TO BI BILO OTPRILIKE TO
nije bas Jons toliko mlad :D 30 mu je :D i tog Johnsona ne bih volio ni blizu Liverpoola a sa Llorenteom moze zajedno i Muniain ili ako ne daju Llorentea moze i Soldado a umjesto Enriquea(ja ne znam sta je sa njim ) moze Cissokho
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 maj 2012, 00:13

NE otpisujte Enrikea tako lahko, sigurno ce igrati sljedece sezone u prvoj postavi i bit ce beton kao tek kad je dosao.. Iskreno ja vise vidim Adama u prvih 11 nego li Lucasa i Gerrarda.. Gerrard bi mogao lagano pocinjati dobijati priliku zadnjih pola sata jer su ga stigle godine vidi se..

Najbitnije od svega dovesti NOVOG MENAGERA sa novom fomacijom, novim stilom igre.. Ne moramo igrati ovu formaciju, ne uspjeva.. Volio bih kada bi se igrala formacija sa Kelijem na desnom beku a Glenom na desnom krilu, on pod hitno mora biti blize golu jer se vidi da je zmaj, probija, centrira, koristi obje noge, rodjen za krila.. Tako bi se to mjesto gdje je Kuyt igrao zadnjih godina popunilo i ne bi se morale davati pare za krilo.. Treba nam neko u vezni red ko ce da uzme loptu hrabro i pokusa nesto konkretno uraditi sa njom a ne vracati sa centra golmanu kao sto nasi veznjaci rade.. Tu dati bruku kesha a ostalno na "polovnjake" koji ce makar malo doprinositi tipa Dempsi..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 maj 2012, 00:51

Meni je samo žao što nismo uspjeli 'spasiti' ovu sezonu tim trofejem jer barem ja nisam zadovoljan osvajanjem samo CC-a. Svi znamo kakva je to vrsta takmičenja.. Istina, trofej se pika ali kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna katastrofalna sezona za Liverpool. Sreća pa smo imali sreće kada su se izvodili jedanaesterci. Ni taj kup nismo osvojili tako glat.
Što se tiče današnje utakmice, mislim da bi puno bolje izgledalo da su Maxi i Kuyt počeli umjesto Downinga i Bellamya, sa naravno Carrollom u napadu i Suareza iza njega. Puno bi bolje izgledalo da je Gerrard igrao na sredini sa Spearingom, jer ovaj u tandemu sa Hendersonom bijaše izgubljen. Dali su nam taj gol iz kontre i već navika postaje da se Chelsea povlači. Ne volim tražiti krivce kada su golovi u pitanju, ali mislim kako je i pored Enriqueve greške Reina morao odbraniti šut u bliži ugao. Drugi gol neka na dušu ide Spearingu koji je ostavio Skrtela takvog da je u situaciji da se može samo postaviti i sačekati da ga pogodi lopta koja je na našu žalost završila u mreži. Onda je ušao čovjek osporavan od strane mnogih, ali je dokazao kako se bori i kako treba da se igra u ovakvim utakmicama. Bravo Andy! Ništa, ostaje nam da dovedemo pojačanja - ali prava pojačanja koja će nas gurnuti u sami vrh. Još jedna sezona bez lige prvaka, pa ćemo pokušati samo sa parama da dovedemo neke 'zvjezdice', jer bi to naravno išlo puno lakše kada bi se igralo jedno elitno takmičenje poput lige prvaka.
Da li je poništen čist gol ili ne, ne znam, nešto i ne želim previše da se zamaram oko toga. Samo se bojim da se dodatno ne iznerviram saznanjem da je lopta potpunim obibom prešla gol liniju.
Toliko od mene. Hvala svima koji su prisustvovali današnjem odlično okupljanju, pa se nadam da ćemo u budućnosti imati više ovakvih utakmica i ako Bog da poneku proslavu trofeja.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 maj 2012, 00:52

ANTIFA ! je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Ok znam , sjecam se ja :D Jbg imo sam neopravdani optimizam pred dvije te utakmice .

Opet provociras hahahaha , navijam za Chelsea 7 godina i dodje mi šaban kakav si ti i pocne pametovat , a ciganluka ovog bjezi netreba sa tobom nikako pricat :D ;) Pogodilo te u srce bola moSa laganini !
Jednostavno sam zavolio Chelsea , simpatisem ga od 2005 godine i ne moze niko da to ispravi ;)
Vidit cemo u finalu lp , Tesko bez Terrija , Ivanovica , Ramiza i Meirelesa , al valja se borit ;)
;)
Eto vidiš ,ja navijam za Liverpool 8 godina pa ti vidi ko je šaban.Ne bi došlo do provociranja da Liverpool nisi nazvao Looserpool.Sam si kriv. Valja se borit ali kažem da nemate baš velike šanse.

Druga stvar je onaj udarac Carrola.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5538_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazite ovu sliku ,ona nije tačno duž linije to se može primijetiti po stativi gola ako shvatate o čemu govorim.Dakle ,kada se ispravi još malo ovo i bude izravnate stative sa linijom ,mislim da će lopta cijelim obimom biti u golu.
Nije ni bitno sada.
You'll never walk alone.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 maj 2012, 00:55

VolimLiverpool je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

;)
Eto vidiš ,ja navijam za Liverpool 8 godina pa ti vidi ko je šaban.Ne bi došlo do provociranja da Liverpool nisi nazvao Looserpool.Sam si kriv. Valja se borit ali kažem da nemate baš velike šanse.

Druga stvar je onaj udarac Carrola.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5538_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazite ovu sliku ,ona nije tačno duž linije to se može primijetiti po stativi gola ako shvatate o čemu govorim.Dakle ,kada se ispravi još malo ovo i bude izravnate stative sa linijom ,mislim da će lopta cijelim obimom biti u golu.
Nije ni bitno sada.

Ma ok sve necemo se vise raspravljat bilo proslo 7 fa cup ide na SB :D i tako to :D
Ni u jednoj od ove dvije situacije nije bilo gola ;) Samo sto su jedan priznali jedan nisu na vasu zalost na moju radost .
Ok ako ti mislis da nemamo sanse ;) 8-)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 maj 2012, 01:00

Rekao sam da nemate neke velike šanse ,a ne da nemate nikakve šanse.
Bogami u ovoj današnjoj utakmici ,prije da je ovo ušlo dok ne bi se to baš reklo za drugu situaciju na slici.
Po ovom mom objašnjenju lopta je ušla.A po svim viđenim uglovima ,ona lopta nije ušla protiv Tottenhama.
You'll never walk alone.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 maj 2012, 01:02

VolimLiverpool je napisao/la:Rekao sam da nemate neke velike šanse ,a ne da nemate nikakve šanse.
Bogami u ovoj današnjoj utakmici ,prije da je ovo ušlo dok ne bi se to baš reklo za drugu situaciju na slici.
Po ovom mom objašnjenju lopta je ušla.A po svim viđenim uglovima ,ona lopta nije ušla protiv Tottenhama.
Ma nije usla ni Carrolova nije citavim obimom i nema rasprave , niste zasluzili pobjedu :)
Zasluzeno je Chelsea uzeo ovaj trofej , eto imate priliku da se vadite u Utorak na manje znacajnoj utakmici takodjer protiv nas , da nam vratite na ovom porazu :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2012, 08:51

Carroll was convinced his header had gone over before it was acrobatically clawed out by Chelsea goalkeeper Petr Cech, but referee Phil Dowd did not award a goal and replays suggested the right decision had been made.
"I thought it went in but if it hasn't then give the officials the credit they deserve," Dalglish said.
The Liverpool players, particularly Suarez and Carroll, erupted in fury but TV replays appeared to prove inconclusive.
Carroll should have buried it — then there would be no need for debate.
Liverpool insisted that the ball had crossed the line – but television replays suggested assistant referee Andrew Garratt’s eyes had not failed him.
Ma nije prešla gol liniju, apsolutno svi su to odmah javili. Jbg, shvatam Suareza i Carolla, u tom trenutku oni to nisu mogli znati, ali najbitnije je da redsi nisu oštećeni.
Voli te tvoje Sarajevo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 maj 2012, 10:09

Vidio sam sinoc 2 navijaca liverpoola hodaju gradom,'vako od oka imaju od 16-18,19 godina,bili u dresovima i salu liverpoola,bila dvojica,pa me zanima jel to neko od vas,posto znam da se vi nalazite i gledate utakmice.. :D

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 06 maj 2012, 10:22

Sinoć nismo imali sreće i šta je tu je. Sumnjiva situacija oko poništenog pogotka Andynatora.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2012, 11:06

Virtu4l je napisao/la:
Carroll was convinced his header had gone over before it was acrobatically clawed out by Chelsea goalkeeper Petr Cech, but referee Phil Dowd did not award a goal and replays suggested the right decision had been made.
"I thought it went in but if it hasn't then give the officials the credit they deserve," Dalglish said.
The Liverpool players, particularly Suarez and Carroll, erupted in fury but TV replays appeared to prove inconclusive.
Carroll should have buried it — then there would be no need for debate.
Liverpool insisted that the ball had crossed the line – but television replays suggested assistant referee Andrew Garratt’s eyes had not failed him.
Ma nije prešla gol liniju, apsolutno svi su to odmah javili. Jbg, shvatam Suareza i Carolla, u tom trenutku oni to nisu mogli znati, ali najbitnije je da redsi nisu oštećeni.
ma i da je presla ne kontam sta bi se promijenilo.... vi ste dobili trofej kupa mi jos jednu sezonu za zaborav i to je to.
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2012, 11:13

fera je napisao/la:ma i da je presla ne kontam sta bi se promijenilo.... vi ste dobili trofej kupa mi jos jednu sezonu za zaborav i to je to.
Ma da se ne baca mrlja bez veze. Liverpool se kasno probudio, a mi smo izgleda postali majstori za strogu defanzivu, što mi se pretjerano i ne sviđa, ali eto, bar donosi kakve-takve rezultate.

Nisam nešto pretjerano pratio Redse, ali zašto Caroll ne igra? On je promijenio tok utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 06 maj 2012, 11:19

Virtu4l je napisao/la:
fera je napisao/la:ma i da je presla ne kontam sta bi se promijenilo.... vi ste dobili trofej kupa mi jos jednu sezonu za zaborav i to je to.
Ma da se ne baca mrlja bez veze. Liverpool se kasno probudio, a mi smo izgleda postali majstori za strogu defanzivu, što mi se pretjerano i ne sviđa, ali eto, bar donosi kakve-takve rezultate.

Nisam nešto pretjerano pratio Redse, ali zašto Caroll ne igra? On je promijenio tok utakmice.
ne igra zato sto Daglish ima naviku igrace koji udju u formu slati na hladjenje na klupu 2-3 tekme a one koji su drama losi stavlja da igraju cijelu sezonu(citaj hendersona,downinga,+adama kojeg je ozljeda spasila od pljuvanja te enrique za kojeg je Aurelio Oxford u zadnjim tekmama)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.