Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Bologna ubi intera.....neda se Verdiu da zabije...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Interova taktika od starta sezone je daj loptu Perisicu i cekaj. Ako njega nema onda nastaju problemi..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Welcome back Magični.Bilo je i vrijeme da se vratiš.
U Bologni i Poli napokon izgleda kao solidan igrač.Bolji su od Intera u prvih pola sata.
U Bologni i Poli napokon izgleda kao solidan igrač.Bolji su od Intera u prvih pola sata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I Juventusova je ista trenutno....daj Dybali i to je to....tuzlak1987 je napisao/la:Interova taktika od starta sezone je daj loptu Perisicu i cekaj. Ako njega nema onda nastaju problemi..
Magicu za budžu.
- IlCapitano
- Kontakt:
jelle je napisao/la:I Juventusova je ista trenutno....daj Dybali i to je to....tuzlak1987 je napisao/la:Interova taktika od starta sezone je daj loptu Perisicu i cekaj. Ako njega nema onda nastaju problemi..

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Verdi izgleda kao igrac od 50 miliona.
Cek smije se frajer koji je proslo kolo izjavio ne valja ovo , samo se na individialni kvalitet dobija....tj na Dybalin...IlCapitano je napisao/la:jelle je napisao/la:I Juventusova je ista trenutno....daj Dybali i to je to....tuzlak1987 je napisao/la:Interova taktika od starta sezone je daj loptu Perisicu i cekaj. Ako njega nema onda nastaju problemi..
Al sad ce lobotomas i to da opravda nekim budalestinama
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bravo mali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fino je vidjeti da je i u Italiji doslo vrijeme da su stadioni skoro pa popunjeni do kraja 
Nego Bologna zasluzeno vodi, Verdi odlican

Nego Bologna zasluzeno vodi, Verdi odlican
you were saying... :kafa:jelle je napisao/la:Bologna ubi intera.....neda se Verdiu da zabije...
- muha milanez
- Kontakt:
Verdi

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ubi Verdi i desnom i lijevom nogom.Bolje da je njega Mirabelli vratio nego što je onog levata Borinija doveo.
- IlCapitano
- Kontakt:
O čemu ti? Kad sam to rekao? Nakon koje utakmice?jelle je napisao/la:Cek smije se frajer koji je proslo kolo izjavio ne valja ovo , samo se na individialni kvalitet dobija....tj na Dybalin...IlCapitano je napisao/la:jelle je napisao/la: I Juventusova je ista trenutno....daj Dybali i to je to....
Al sad ce lobotomas i to da opravda nekim budalestinama

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hahhaha.....koji lobotomas

- IlCapitano
- Kontakt:
Imas citat na nasoj temi da ne spamamo ovdje....ni sam se ne sjecas svojih bisera....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smijesan penal. Ebo ti ovu ligu i lopoviju.
joj penala hljebe i boze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.