aj ne seri 'ljeba ti.RealMoudrid je napisao/la:Ne vidim zašto neko brani Ikera? Lik se ponaša kao dijete. Daje glupe komentare tipa "Barem ću braniti na Santiago Bernabeu kupu". Omalovažava i trenerove odluke a i suigrača koji je dobio šansu od prve minute.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
ocigledno postoji razlog zasto su Muo i sad Carlo stavljali Lopeza
meni je Iker legenda ali ovaj se ocigledno pokazao boljim na pripremama a i ruku na srce prosle sezone je Lopez puno bolje branio od Ikera
meni je Iker legenda ali ovaj se ocigledno pokazao boljim na pripremama a i ruku na srce prosle sezone je Lopez puno bolje branio od Ikera
- RealMoudrid
- Kontakt:
Video: odbrana je najveći problem Real Madrida
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/r ... 30096.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/r ... 30096.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
@Namiks nema glavnog igraca Madrida. Xabi Alonso je nezamjenjiv.RealMoudrid je napisao/la:Video: odbrana je najveći problem Real Madrida
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

I onda se nađu stručnjaci koji će pljuvati po Ozilu.
A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
U slucaju Inieste i Ozila statistika je nepotrebna.Iniesta je fudbalski MAG.
Nije mi nikako jasno ovo pljuvanje Ozila.Siguran sam najvaznija karika u tranziciji lopte i u mocnim Realovim kontrama.
Nije mi nikako jasno ovo pljuvanje Ozila.Siguran sam najvaznija karika u tranziciji lopte i u mocnim Realovim kontrama.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RealMoudrid
- Kontakt:
2012/2013
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo mi reci, o fudbalski magu, gdje bi on igrao u Unitedu. U stvari, da se ispravim - koju poziciju? Krilo - vidimo kako mu to ide u Realu? Centralnog veznog - Carrick bi umro, United bi prim'o gol po utakmici. Jbg ti, pa ljudima nije potreban Oezil kad imaju 2 maltene ista igraca u vidu Kagawe i Rooneya. Isto kad bi Bayern sad htio Cecha ili Real jos jednog Coentraoa.Saurman je napisao/la:A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Samo mi reci, o fudbalski magu, gdje bi on igrao u Unitedu. U stvari, da se ispravim - koju poziciju? Krilo - vidimo kako mu to ide u Realu? Centralnog veznog - Carrick bi umro, United bi prim'o gol po utakmici. Jbg ti, pa ljudima nije potreban Oezil kad imaju 2 maltene ista igraca u vidu Kagawe i Rooneya. Isto kad bi Bayern sad htio Cecha ili Real jos jednog Coentraoa.Saurman je napisao/la:A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.
Dobro magu jel' ono ti reče da je u ovom trenutku Eto'o bolji od Rooneya.

Naravno da Ozil ne može igrati na krilu niti bi to igrao u Utd.On je najjači na centralnom veznom kao play i itekako bi dobro došao Utd jer su doveli Kagawu koji se zasad ispostavio kao totalni promašaj dok Rooney igra na njemu neprirodnoj poziciji jer ipak je on špic a pored RvP ne može igrati.Stoga i traži odlazak iz Utd u Chelsea jer bi ga Mourinho koristio na svojoj prirodnoj poziciji a to je napadač.
Ozil centralni vezni
Bolje Pepe igra tu poziciju.

Bolje Pepe igra tu poziciju.
Johnny b, how much there is to see
Ne igra centralnog nego ofanzivnog veznog nit' gradi igru nit' je to njegov pos'o . Njegovo je da igra blize golu daje zavrsne pasove , asistira sto i radi odlicno. U taj transfer u Manchu ne vjerujem ni sekunde ,a i ukoliko bi se ne daj Boze realizovao , gdje bi igr'o? Pa igro bi AMF , sigurno ne bi žuljo klupu jer je doktor i za Kagawu i ostale veznjake Manche.
Naravno da je doktor za sve veznjake Utd-a samo što ga Real nema namjeru prodavati.
I kad smo vec kod Ozila , stvarno mi nije jasno njegovo forsiranje na krilo . Ne znam , mozda bi on i Isco trebali zamijeniti pozicije , barem da se to isproba. Mislim da bi Mesut , kao igrac koji godinama dominira na AMF, odigrao bolje od Isca tu poziciju ( naravno ne mislim da Isco igra lose na toj poziciji, naprotiv) . Mozda ne bi toliko odigrao bolje od njega tu , koliko bi Isco bolje odigrao na krilu. Mislim da je i u Malagi ponekad igrao krilo .
Pobjedimo i opet toliko ser***,ne smijem ni zamislit šta će biti nakon prvog remija ili poraza 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sto se mene tice sinoc smo razvalili.LBJ MVP je napisao/la:Pobjedimo i opet toliko ser***,ne smijem ni zamislit šta će biti nakon prvog remija ili poraza
Sto se mene tice sinoc smo pokazali da smo najbolji.
Sto se mene tice nije ni bilo potrebe da se to pokazuje,jer to se zna.Al eto...
3 boda su 3 boda.
Barsa bi morala debelo usrati da bi Real uzeo titulu. Sve ovo pod uslovom da ne dodje Bejl. Ako dodje, vidjet cemo kako ce to izgledati. Ne moze se nista tvrditi.
Jedno je sigurno. Ozil je bezmudi bezkicmenjak. Gledao sam dosta velikih utakmica u kojim je igrao i po pravilu nikad nije briljirao. Nesto slicno kao Nani. Zna odigrati magicno, ali samo u rijetkim prilikama. Problem je mentalitet, ne tehnicke i trkacke predispozicije.
Di Marija je bogalj u obe noge, a ponajvise u mozak. Nije mi jasno kako je uopste dospjeo u Real.
Benzema - trut. Higuain je bolji igrac od njega. Benz ima slican karakter kao i Ozil - gubitnicki.
Nije Ronaldu lako sa njima ovakvima.
Alonso je vec malo potrosen, mada ima jos snage u njemu. Kedira nikad nije bio nesto posebno. Modric je odlican igrac, samo treba pronaci svoje mjesto u timu.
Vidjet cemo sta mogu napraviti nadolazece zvijezde, koliko mogu ubrzati i poboljsati Real. Ako bi dosao i Bejl, uz Ronalda i Iska, to je trio koji moze oplemeniti gore spomenute limitirane igrace.
Jedno je sigurno. Ozil je bezmudi bezkicmenjak. Gledao sam dosta velikih utakmica u kojim je igrao i po pravilu nikad nije briljirao. Nesto slicno kao Nani. Zna odigrati magicno, ali samo u rijetkim prilikama. Problem je mentalitet, ne tehnicke i trkacke predispozicije.
Di Marija je bogalj u obe noge, a ponajvise u mozak. Nije mi jasno kako je uopste dospjeo u Real.
Benzema - trut. Higuain je bolji igrac od njega. Benz ima slican karakter kao i Ozil - gubitnicki.
Nije Ronaldu lako sa njima ovakvima.
Alonso je vec malo potrosen, mada ima jos snage u njemu. Kedira nikad nije bio nesto posebno. Modric je odlican igrac, samo treba pronaci svoje mjesto u timu.
Vidjet cemo sta mogu napraviti nadolazece zvijezde, koliko mogu ubrzati i poboljsati Real. Ako bi dosao i Bejl, uz Ronalda i Iska, to je trio koji moze oplemeniti gore spomenute limitirane igrace.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Čuj onda ovog heroja, po pravilu Ozila nema u velikim utakmicama? Pa ko asistira i zabija u najtežim utakmicama ako to ne rade Ozil i Ronaldo?
2012/2013
sada ce jos ispasti da ozil ne bi bio pojacanje za unitedMonolog je napisao/la:Samo mi reci, o fudbalski magu, gdje bi on igrao u Unitedu. U stvari, da se ispravim - koju poziciju? Krilo - vidimo kako mu to ide u Realu? Centralnog veznog - Carrick bi umro, United bi prim'o gol po utakmici. Jbg ti, pa ljudima nije potreban Oezil kad imaju 2 maltene ista igraca u vidu Kagawe i Rooneya. Isto kad bi Bayern sad htio Cecha ili Real jos jednog Coentraoa.Saurman je napisao/la:A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.

@valencia
prva recenica je bila dovoljna da ti ne citam ostatak posta, takvu stvar je ogromna glupost zakljuciti na osnovu jedne jedine utakmice odigrane ove sezone
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, i...?Saurman je napisao/la:Dobro magu jel' ono ti reče da je u ovom trenutku Eto'o bolji od Rooneya.
Naravno. Sta's popit? Memantin?Saurman je napisao/la:On je najjači na centralnom veznom kao play

Taj isti United nije za skoro 3x manje novca doveo Sneijdera upravo zbog toga sto je visak. Zasto bi se prilagodjavala formacija igracu ako taj isti igrac nije Ronaldo ili Messi? Da nema Kagawe, onda bi ovaj transfer (eventualni, naravno) imao nekakvog smisla, ovako ga sigurno nema. Uostalom, kad United nije prilagodio formaciju zbog Kagawe, zasto ce zbog Oezila? Cinjenica je da su mediji povezali Oezila sa Unitedom jedino zbog toga sto Manchester nije nikog doveo, a vjeruje se da imaju novca.LenBias je napisao/la:prilagodila bi se formacija da on igra kada bi htio/mogao doci, ne brini druz

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zar je potreban komentar.Monolog je napisao/la:Da, i...?Saurman je napisao/la:Dobro magu jel' ono ti reče da je u ovom trenutku Eto'o bolji od Rooneya.
Valencia je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.