Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gdje pise .Moguce sve onaj debeli je iz Srbije ako se nevaram.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa ne znam sta onda serete I cmizdrite koji ku.ac sto je edisa neko napao.Alipasino je napisao/la:Ja nebi pito na forumu nego fino doso prvo mazno sjeckani ispod tribine mazno jednu onako snogu i na tribinu.Nakon tekme dodjes na forum i napises kako je bilo.Ovako neizvjesno ****.
Ne opravdavam nikakav incident al malo realnosti

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Bježi poltron jedan, šta god si kome do sad rekao da će biti, slagao si. Sad sumnjam dal' uopšte i ima Juventa Sport u Prijedoru.Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
A trebati ce, nema druge opcije niti za Zelju niti Sarajevo osim pobjeda do kraja.
Zeljo pogotovo mora dobiti obje.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.tuzlak1987 je napisao/la:Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
A trebati ce, nema druge opcije niti za Zelju niti Sarajevo osim pobjeda do kraja.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar Zeljo nije golem ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.tuzlak1987 je napisao/la:Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Slazem se s tobom , Borac ce vjerovatno dobiti Radnika (Slavko ce odmarati za Kup garant) a Vitez Slaviju .Onda zadnje kolo Borac-Vitez revijalna za Vitez a Borcu ce trebati itekako 3 boda .Također sam misljenja da Slavija i Olimpik ispadaju iz lige , jedino ako nama i Zeljeznicaru ne bude trebalo zadnje kolo za Europetuzlak1987 je napisao/la:Ako Sarajevu i Zelji budu trebali bodovi zadnje kolo mislim da ispadaju Olimpik i Slavija..Suki46 je napisao/la:Da li mislite da ce doci do varijante da ispadnu 2 kluba iz RS ili 2 iz Federacije , ili ce pak ispasi po jedan iz oba ? (Malo da prebacimo tematiku)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto onda to Slaviju izvlaci ali opet vjerujem da oni ne mogu pobjediti Zelju, ako izgube u Vitezu moraju pobjediti Zelju.
Olimpik isto zavisi dosta od utakmica Slobode protiv Sarajeva i u kupu. Jer ako Sarajevo dobije u Tuzli onda mozda mu bude igrao bod protiv Olimpika. Jer ce Sloboda prije zadnjeg kola igrati u Tuzli kup, pa ako dobije jedno 2:0 to znaci da i cetvrti ide u Evropu.
Olimpik isto zavisi dosta od utakmica Slobode protiv Sarajeva i u kupu. Jer ako Sarajevo dobije u Tuzli onda mozda mu bude igrao bod protiv Olimpika. Jer ce Sloboda prije zadnjeg kola igrati u Tuzli kup, pa ako dobije jedno 2:0 to znaci da i cetvrti ide u Evropu.
Igraci Zelje su se ponasali gore nego navijaci na tribinama,tako da mali plavi nemaju sta pricati..Sad kako je sve isfuralo ocekujem kako se u Sarajevu ratovalo a u Zenici nije.

!
-
http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukare
bola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo 
Evo za fukare

Pozz za tvoje iz Tuzle koji u zadnjih 20 godina imaju samo jedan pehar i to federalne lige kupljeni peharwobly92 je napisao/la:Bježi poltron jedan, šta god si kome do sad rekao da će biti, slagao si. Sad sumnjam dal' uopšte i ima Juventa Sport u Prijedoru.Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
![]()
![]()

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukarebola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo

Ko o čemu, **** o poštenjutuzlak1987 je napisao/la:Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakve nebuloze pises eto prvi placao zadnjemtuzlak1987 je napisao/la:Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo

Bez obzira na rivalitet to su ljudi koji rade u suprotnim klubovima ali se druze u privatnom zivotu i postuju. I iz zrinjskog su nama pozeljeli brzi povratak. Bez obzira sta misle nece ljudi izjavit dabogda se nikad ne vratili ili mi dabogda ne osvojili titulu.
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 05 maj 2016, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nemoj tako kisa,skola,fakultet,posao,zena,djeca,forum....
Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.

Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.

!
wobly92 je napisao/la:Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca.

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravobambus je napisao/la:Nemoj tako kisa,skola,fakultet,posao,zena,djeca,forum....
Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velezu sto brzi povratak u PL logicno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.