Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Interesantno je kako se preferira Ogbonna nad Caceresom koji samo čeka da eksplodira, zaista sam ubijeđen da sa adekvatnom minutažom i on postaje jedan od najboljih defanzivaca svijeta.
Nažalost, kako i forumaši, tako će i struka vrlo moguće to vidjeti, italijan će imati prednost.
Vidjet ćemo, tu ja vidim problem, malo je igrao i sada imamo 2 stopera koji će biti na klupi, ako budemo igrali 3-5-2, ako krenemo sa 4 pozadi, to je onda ok, čak bi bilo pametno isforsirati što više Martina na desnom beku, a ne koristiti Padoina toliko.
Inače, Daily Mail kaže da je sutra Tevez na medicinskom.
Nažalost, kako i forumaši, tako će i struka vrlo moguće to vidjeti, italijan će imati prednost.
Vidjet ćemo, tu ja vidim problem, malo je igrao i sada imamo 2 stopera koji će biti na klupi, ako budemo igrali 3-5-2, ako krenemo sa 4 pozadi, to je onda ok, čak bi bilo pametno isforsirati što više Martina na desnom beku, a ne koristiti Padoina toliko.
Inače, Daily Mail kaže da je sutra Tevez na medicinskom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jovetic nista bolji nije od Mirka. A uostalom ne vjerujem da ce ga Juve sad i trazit.
Tevez za 12 miliona je odlican poso. Plata mu je povelika al vjerujem da ce se isplatit...
Tevez za 12 miliona je odlican poso. Plata mu je povelika al vjerujem da ce se isplatit...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa sigurno je da ce se Caseres forsirati na bekovskoj poziciji...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 jun 2013, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
10DelPiero je napisao/la:Jeste navalili na Jovetica kao da se radi o Messiju, nemjerljivo je bolja opcija izletiti 25 miliona za Verratija vec za Jovetica gdje ionako vec u samom timu ima igraca na pretek
Slazem se za Verratia bitnije bi bilo njega dovesti ali kad znamo kakav je tevez u glavi tj tambura bolje onda dovesti i Jovetica da se osiguramo ako tevez poludi ili ga Conte posalje u pm nije iskljuceno znajuci teveza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
S obzirom da je imao platu preko 14 miliona eura u Cityu, skoro zvuči nevjerovatno da je uopšte pristao na ovakve uslove.Mago je napisao/la:Jovetic nista bolji nije od Mirka. A uostalom ne vjerujem da ce ga Juve sad i trazit.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Contentissimo
- Kontakt:
Caceres mi je jedan od najdrazih igraca jos iz njegovog 1. mandata u Juventusu...On ce najvjerovatnije biti koristen vise na desnom beku, a po potrebi moze igrati i lijevog i desnog stopera...On je olicenje Juventusa...Forza Martin
Tevez je u Cityu imao oko 10 miliona, dakle igra za duplo manju platu...
Tevez je u Cityu imao oko 10 miliona, dakle igra za duplo manju platu...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Genghis je napisao/la:S obzirom da je imao platu preko 14 miliona eura u Cityu, skoro zvuči nevjerovatno da je uopšte pristao na ovakve uslove.Mago je napisao/la:Jovetic nista bolji nije od Mirka. A uostalom ne vjerujem da ce ga Juve sad i trazit.
Kontam na trenutne plate u talijanskim klubovima. Zato kazem da je povelka. Al sasvim ok cifra za igraca njegovog renomea.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Genghis je napisao/la:S obzirom da je imao platu preko 14 miliona eura u Cityu, skoro zvuči nevjerovatno da je uopšte pristao na ovakve uslove.Mago je napisao/la:Jovetic nista bolji nije od Mirka. A uostalom ne vjerujem da ce ga Juve sad i trazit.
pretjerao si sa platom teveza najvecu platu je u City imao je Toure 14 miliona Tevez negdje ok 11 miliona
- Ponos Torina
- Kontakt:
koliki je porez na platu u Italiji a koliko u Engleskoj???

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Carli je napisao/la:Realno, Tevez nije mog'o u bolji klub.
Upravo to City ga se htio rijesiti za velike klubove je smijesan tj nece ga znaci ostalo mu mi ili Milan realno.
U engleskoj mislim 45% -50% porez za italiju mislim isto
Ja sam na različita tri izvora našao da su njegova primanja tolika, ukoliko ti imaš neki pouzdan(iji) izvor, slobodno podjeli sa nama, jer i meni zvuči visoko, ali eto ... samo nemoj rekla-kazala ...Yucca je napisao/la:Genghis je napisao/la:S obzirom da je imao platu preko 14 miliona eura u Cityu, skoro zvuči nevjerovatno da je uopšte pristao na ovakve uslove.Mago je napisao/la:Jovetic nista bolji nije od Mirka. A uostalom ne vjerujem da ce ga Juve sad i trazit.
pretjerao si sa platom teveza najvecu platu je u City imao je Toure 14 miliona Tevez negdje ok 11 miliona
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgleda UK-ITA 47.5% taxa.....
Povratak Marotte i Paraticia.

Kako će Conte pričati sa Tevezom, taj jezika ne može naučiti?!

Kako će Conte pričati sa Tevezom, taj jezika ne može naučiti?!

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Contentissimo je napisao/la:Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million.
Martinez,Krasic -27 miliona a jos je bilo promasaja

- Contentissimo
- Kontakt:
za Martineza se slazem, ali Krasic je bio jedna od rijetkih svijetlih tacki one nesretne sezone, polusezonu je odigrao maestralno i onda je nestao, uostalom kao i cijela ekipa....Yucca je napisao/la:Martinez,Krasic -27 miliona a jos je bilo promasaja![]()
ne moze on Moggiu ni pertle vezati
![]()
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Yucca je poznato kao vječiti kritičar Marottinog rada.
Niko ne pokušava porediti Marottu sa magom kao što je Moggi, s njim je nezahvalno porediti bilo koga.
Marotta je obavio strašan posao otkako je došao, hajd pored odličnih transfera klub će brže od očekivanog izaći iz minusa. Da je neko drugi na mjestu Marotte mi nikad ne bi doveli Teveza za 12 miliona. Nadmudrio je starog lisca kao što je Galliani možda i to nešto govori.
Doduše treba pohvaliti i Paraticija, ali realno Juve je prava porodica tako da su svi zaslužni za sve ovo što se dešava, mi navijači samo treba uživamo u svemu ovome.
Conte će već na početku priprema imati dva nova napadača koji će predvoditi napad sljedeće sezone, što je također veliki plus za Marottu.

Niko ne pokušava porediti Marottu sa magom kao što je Moggi, s njim je nezahvalno porediti bilo koga.
Marotta je obavio strašan posao otkako je došao, hajd pored odličnih transfera klub će brže od očekivanog izaći iz minusa. Da je neko drugi na mjestu Marotte mi nikad ne bi doveli Teveza za 12 miliona. Nadmudrio je starog lisca kao što je Galliani možda i to nešto govori.
Doduše treba pohvaliti i Paraticija, ali realno Juve je prava porodica tako da su svi zaslužni za sve ovo što se dešava, mi navijači samo treba uživamo u svemu ovome.
Conte će već na početku priprema imati dva nova napadača koji će predvoditi napad sljedeće sezone, što je također veliki plus za Marottu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Trequartista@ sve stoji sad ovdje velicate Marottu imao je strasni promasaja svi znamo kakvih,za teveza ali realno nije mogao nigdje bolje otici Juve ili Milan a City se rijesio trube u glavi i ogromne plate ne moras biti neki maga da dovedes takvog igraca kad dovede igraca za kojeg se bori 4-5 velikih klubova tad je uradio nesto Moggiu je to bilo normalno kaze ovog hocu taj dolazi

Tevez je bez sumnje odličan igrač ali isto tako je poznato da ima svoje mušice, često ga puca nostaligija za Argentinom pa onda i ne mari puno za fudbal.Vidjećemo kako će se ponašati u Juventusu.
Uglavnom sigurno bolja opcija od flopa Higuaina.
Uglavnom sigurno bolja opcija od flopa Higuaina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pomiri se, i uzivajYucca je napisao/la:Trequartista@ sve stoji sad ovdje velicate Marottu imao je strasni promasaja svi znamo kakvih,za teveza ali realno nije mogao nigdje bolje otici Juve ili Milan a City se rijesio trube u glavi i ogromne plate ne moras biti neki maga da dovedes takvog igraca kad dovede igraca za kojeg se bori 4-5 velikih klubova tad je uradio nesto Moggiu je to bilo normalno kaze ovog hocu taj dolazi![]()

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 25 jun 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.