Mexico je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la:Pastrmka brato drag si mi i postujem te ali si smor sa tom pricom o selima, seljacima i ostalo... jesu li seljaci ili MOSTARSKE ĆOME spasili klub od gasenje i digli ga iz mrtvih u jedan od najorganizovanijih klubova u bih. Dok su nas "mostarci" vodili vidjeli smo gdje smo i kakvi smo bili i tek sad saznali mnoge stvari o njima i kako su sisali klub ko kravu muzaru zato ne potezi za tom dosadnom pricom. Evo idi redom od predsjednika do UO pa do sponzora koji donose najvise love u klub jesu li to seljaci ili mozda mostarci? Bola zaboli me ku.rac odakle je ko ako se trudi da se nasa svetinja vrati na stare staze uspijeha... Ovi ljudi i da su iz tunguzije imaju podrsku od svakog normalnog velezovog navijaca/simpatizera jer su uradili za 2 godine koliko ovi prije zajedno nisu uradili ni problizno ovome
Jesu mostarci su spasili klub jer bi ga **** Hasic i ostali uzeli da nije bilo mostarske raje iz UGMR. Nije pastrmka jazavac i ne mrzi seljake postene koji rade normalno ali kao ove sto je ovaj podvelezsc treba nogom nabijat ba svakom koraku. Ja smor? Dobro tebra necu vas vise smarat ali svi ste ko picke nabrali s foruma kad smo bili u ku.rcu. svih vas 50-100 samo sam ja ostao i nisam dao da se sere po Velezu niko. Pa se sada vratili kad je klubu dobro i kad igramo fino. Puuu jazavci jedni nemojte ne postovat eto vas pisite i nek vas po glavi udaraju ovi seljaci sto ti etiketiraju klub kao stranacku prciju ili ono **** iz bijelog bara. Ja zavrsio ovdje. Uzivajte usta vam svrsim
Previse ozbiljno uzimas forum kralju, zna svak da su ta dvojica sto ih pominjes jajare. Konstantno seru i svi su ih procitali. Ne znas koji je gori, ovaj fura stranacko/vehabijsku pricu, drugi sere na upravu, nema potrebe da furas to seljaci/gradjani, mjesto rodjenja itd kad se prepucavas sa njima... neko se nadje uvrijedjen od raje, sto je normalno. Ima nas iz svih krajeva BIH sto volimo Velez.
I ne, nismo otisli sa foruma radi rezultata, nego bas zbog ovih jazavaca i padobranaca kao sto su@hercegovina i @josipmusa i ostslih koji konstantno seru, a ne mozes im nista, i ogadi ti se pisat kad ga ne mozes banovat. Na Rodjeni forumu se ne moze prosipati prica koju oni prosipaju, zato radje tamo pisemo.