FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 28 dec 2010, 12:23

Seyo_TM je napisao/la:Obozavam ovu logiku: Ako ulozis pare u nesto i onda ocekujes da se vrati ulozeno i jos zaradis (i to se desi) onda si lopov! :mrgreen:
Vidis, tako cemo sa investitorima oko stadiona, nek uloze i naprave, pa neka nam poklone, jer ce u protivnom biti lopovi...ne smije se zaradjivati na ulozenim soldima...
Nisaam tako mislio ,nego sam samo rekao da bi s tim parama Zeljo se potpuno povratio, ehh onda kada se pocne ponovo nek se onda uzimaju ti velili profiti al prvo kada klub stane na noge 100 posto ,aa s tim parama moze stati shvatas, i kada Zeljeznicar bude poslovao pozitivno ii kada ne bude imao dugova onda nek se uzimaju veliki profiti.
Jer Zeljeznicar i sam znas i kada je osvojio titulu imao je iste prihode i rashode bas zbog toga programa vracanja dugova.Tako rece Zujo za Dnevni ....
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 dec 2010, 12:28

mma_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Obozavam ovu logiku: Ako ulozis pare u nesto i onda ocekujes da se vrati ulozeno i jos zaradis (i to se desi) onda si lopov! :mrgreen:
Vidis, tako cemo sa investitorima oko stadiona, nek uloze i naprave, pa neka nam poklone, jer ce u protivnom biti lopovi...ne smije se zaradjivati na ulozenim soldima...
Nisaam tako mislio ,nego sam samo rekao da bi s tim parama Zeljo se potpuno povratio, ehh onda kada se pocne ponovo nek se onda uzimaju ti velili profiti al prvo kada klub stane na noge 100 posto ,aa s tim parama moze stati shvatas, i kada Zeljeznicar bude poslovao pozitivno ii kada ne bude imao dugova onda nek se uzimaju veliki profiti.
Jer Zeljeznicar i sam znas i kada je osvojio titulu imao je iste prihode i rashode bas zbog toga programa vracanja dugova.Tako rece Zujo za Dnevni ....
Zeljeznicar je u ovoj godini poslovao pozitivno mislim da je jedan od rijetkih klubova kod nas ako ne i jedini kome je to poslo za rukom !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 dec 2010, 12:33

pile87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Zeljeznicar je u ovoj godini poslovao pozitivno mislim da je jedan od rijetkih klubova kod nas ako ne i jedini kome je to poslo za rukom !!!
jeste upravu si imali ste prihoda 2,8 miliona ja zaboravio pare od lige prvaka koje dobijatee hhehe
od jedne tekme 330 milja eura Bgm dobre pare
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 dec 2010, 13:37

Yebo te ne mogu da vjerujem da pojedini zale za Rovcaninom i kao Amar je pogrijesio za njega,pa taj covjek za ovo koliko je bio kod nas je odigrao 3 tekme da valjaju.Protiv Sirokog kad je lobovao golmana,protiv pitara na kosevu kad je zabio za 2-2 i revans protiv Hapoela ostalo nije vrijedno pomena.Niko mu ne spori talenat,ali taj momak nema zelju za radom i misli da je klasa...nesto slicno kao i Zeric u svoje vrijeme,samo sto je Zera bio bolji za klasu.Ja kad se sjetim jedene tekme u Citluku protiv Brotnja prvi dio proljetnog dijela,ovdje snijeg samo takav i lagano busevima dole,a kod njih bura nevidjena svi koji su bili mogu potvrditi nikad se nisam smrzo ko tad...gubimo mi 2-0 prvi go nam uvali Enes Mesanovic iz faula mangupski,drugog se bas i ne sjecam.Zeric se smrzo na terenu vise nego mi na tribini :mrgreen: ,navuko dres skroz na ruke i samo hoda po terenu,vidi se na njemu da on drhti od zime,ali nebi taj potrco,jedino puskom da ga natjeras..Ali opet mi je Zeric drazi od Rovcanina...
1921-2011

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 dec 2010, 13:39

mma hz bar se ima za majoneze to je za vas pojam,inace majoneza je desert za virsle kontas :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 dec 2010, 13:42

Moglo bi se konacno desiti ovo sa Dzekom,krajnje je vrijeme bilo...lova je izvjesna...velika lova...ja sad ne znam,nije mi to jasno u kojoj varijanti i kada taj priliv treba da stigne,jel kad se isplati citav transfer ili se odmah to prebacuje...a prebacuje se na racun koji je nama blokiran,je li tako ?..Sto znaci,nece te ni pitati porezno,odmah ce se sredstva prebaciti njima,sto znaci uspjesan povratak te vrste duga,a pitanje je onda sta bi ostalo...ako ista bili bi na nuli...nesto je meni sve mutno oko te love,nikako ja da tu skontam cijelu pricu,osim te price da trebamo dobiti lovu...ni kada,ni na koji nacin,kakav je postupak,moze li to neko da zakoci ili da pokusa da se usuti od tih klubova kada se realizuje transfer,pa onda problemi i potrazivanja,kao i mi sto smo morali placati za dialibu ili ticu,pa nikad da platimo...moze li i nas neko peglati po takvoj osnovi...malo sam tu zaglupio :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 dec 2010, 14:43

e ovako,kako smo dobili pare od Bekrica a racun nam blokiran.Pare od UEFE?Brko ima menadzerske ovlasti,dakle postoji nacin kako i gdje te pare da se uplate.nije Brko budala.lako je skontati,samo bezze mi da sad bas pisem o tome.uglavnom ako pare legnu na racun FK Zeljeznicar,automatski se dijeli na ime potrazivanja onih kome smo ostali duzni npr.Porezna uprava.naglasavam samo Menadzerske ovlasti ;) ,uglavnom nema razloga da se brinemo.Nek se brinu ostali,kad Dzekson ode!!!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 dec 2010, 15:11

pile87 je napisao/la: Zeljeznicar je u ovoj godini poslovao pozitivno mislim da je jedan od rijetkih klubova kod nas ako ne i jedini kome je to poslo za rukom !!!
Plus Džekin procenat. 8-)
Biće pojačanja. 8-)
Za dušebrižnike!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 dec 2010, 15:23

Sve to super zvuci i ostvarivo je sto vam i zelim da napravite iskorak ali poznavajuci da je opet ista garnitura kao i onda u vrijeme Newcastl-a kada ste dobili ogromne pare u to vrijeme za nase uslove sto od Uefe sto od sponzora tv prava a na kraju ste skupljali marku po marku cenera po cenera da namaknete za stolice na stadionu :( Ja sam isto navijac ali opreza nije na odmet vec ste se jednom opekli na tu istu ekipu ljudi ;) Pozzzz

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 dec 2010, 15:31

Srđan Stanić: "Željo ispred svih"

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/st ... spred-svih
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 dec 2010, 15:52

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Sve to super zvuci i ostvarivo je sto vam i zelim da napravite iskorak ali poznavajuci da je opet ista garnitura kao i onda u vrijeme Newcastl-a kada ste dobili ogromne pare u to vrijeme za nase uslove sto od Uefe sto od sponzora tv prava a na kraju ste skupljali marku po marku cenera po cenera da namaknete za stolice na stadionu :( Ja sam isto navijac ali opreza nije na odmet vec ste se jednom opekli na tu istu ekipu ljudi ;) Pozzzz
Svakako da treba biti oprezan sa ovom upravom,imali smo uvijek rezultate sa Zujom na celu i tu je u prvom mandatu napravljen neki lopovluk,to i djeca znaju...iskreno se nadam da ce ovaj put biti pametniji,budno ih pratimo :mrgreen: ...vjerujem da su se opametili,da su skontali da je bolje dici Zelju u evropske okvire i cvakati pomalo godinama,nego odjednom :mrgreen: ...ja licno nemam nista protiv toga da oni uzimaju pomalo,ako klubu i njegovom ugledu ne steti,na kraju krajeva oni se i trude da donesu novac u klub,pa neka uzmu sebi mali postotak,ali da zeljo uvijek bude u evropi...mislim da ce pametnije ovaj put i da nece pokrasti klub,ne bi zivi ostali :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 28 dec 2010, 15:57

@bocacio

Svakako da treba biti oprezan sa ovom upravom,imali smo uvijek rezultate sa Zujom na celu i tu je u prvom mandatu napravljen neki lopovluk,to i djeca znaju...iskreno se nadam da ce ovaj put biti pametniji,budno ih pratimo :mrgreen: ...vjerujem da su se opametili,da su skontali da je bolje dici Zelju u evropske okvire i cvakati pomalo godinama,nego odjednom :mrgreen: ...ja licno nemam nista protiv toga da oni uzimaju pomalo,ako klubu i njegovom ugledu ne steti,na kraju krajeva oni se i trude da donesu novac u klub,pa neka uzmu sebi mali postotak,ali da zeljo uvijek bude u evropi...mislim da ce pametnije ovaj put i da nece pokrasti klub,ne bi zivi ostali :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !

potpis!!!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 dec 2010, 16:02

domorocki je napisao/la:e ovako,kako smo dobili pare od Bekrica a racun nam blokiran.Pare od UEFE?Brko ima menadzerske ovlasti,dakle postoji nacin kako i gdje te pare da se uplate.nije Brko budala.lako je skontati,samo bezze mi da sad bas pisem o tome.uglavnom ako pare legnu na racun FK Zeljeznicar,automatski se dijeli na ime potrazivanja onih kome smo ostali duzni npr.Porezna uprava.naglasavam samo Menadzerske ovlasti ;) ,uglavnom nema razloga da se brinemo.Nek se brinu ostali,kad Dzekson ode!!!!
pare od uefe preko saveza, a za bekrica ne znam kako je islo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 28 dec 2010, 16:21

mma_hz je napisao/la:
fczeljo je napisao/la: Kome idu pare ako ga mi dovedemo? :lol: :lol: :lol:
Ici ce osimu u dzep i nece nikoga dovest ko vrijedi neke pare ,vec ce se recii da cee taj novac otici na saniranje dugaa ,a dug ce ostati isti jer koliko se ja sjecam F.K Zeljeznicar nijje vidjeo ni feninga od utakmica Lige prvaka ,mislim na Njukastl.Jer vise u ovoj zemlji nikome se nemoze vjerovat .Ne kazem ja osim je odlican trener i sigurno voli Zeljuu i donosi trofeje ,al iskreno niko nije lud da ulozi u neki klub velike pare aa da nema profita jer kod nas u citavoj drzavi se samo profit gledaaa .
Jarane na čemu si ti??? Vidiš li da je zajebancija?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 dec 2010, 16:25

Sve me manje ima na temi omiljenog kluba zbog ovih provokatorskih virsli.. Fuj kako mi se gadite.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 28 dec 2010, 16:34

Pare idu na račun Želje,tačno je da imamo dug prema poreznoj oko 1 milion,ali je istina da je željo napravio ugovor da taj dug izmiri za 3 godine na rate koje iznose 30 do 40 000 što Željo za sada poštuje i izmiruje.Pa na osnovu tog ugovora smo i igrali ligu prvaka.
TM87

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 dec 2010, 18:16

aS_Roma je napisao/la:Zar Zeljo jedino nije mogao dobiti neke pare od Dzeke ako predje prije 23 godine u neki klub ... ? :?
Ili kako to ide ... npr da ne predje ovaj prelazni rok , da predje na ljeto bil Zeljo opet dobio nesto od tog transfera ?
da je otisao do 23 imali bi 10 posto ,a sad ce mo imati 3 ili 3.5 posto

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 dec 2010, 18:19

ZELJO MOJA je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Zar Zeljo jedino nije mogao dobiti neke pare od Dzeke ako predje prije 23 godine u neki klub ... ? :?
Ili kako to ide ... npr da ne predje ovaj prelazni rok , da predje na ljeto bil Zeljo opet dobio nesto od tog transfera ?
da je otisao do 23 imali bi 10 posto ,a sad ce mo imati 3 ili 3.5 posto
Dobijamo 3,5% to je potvrdio i Zujo pri par noci na TV.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 dec 2010, 19:32

imal negdje na netu taj interview sa djelom i cukom? ako ima moze neko postaviti?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 dec 2010, 20:31

a to je koliko para :D 30 miliona
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Ferroviere1987, MrkiMedo i 63 gosta.