Reflektore ako te udarim glavicem po celu vidit ces Las Vegas za bozicsloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.

Reflektore ako te udarim glavicem po celu vidit ces Las Vegas za bozicsloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.
Ma normala brato. Sretno i vama i nemoj vruc pit hladne vode kao nedavno. Velez je posten i nije u talu ni sa kim. Samo svojim radom i postenom igrom idemo do prve stepenice a to je PL. Mislim da je i za vas to najbolji put i put koji zahtjeva strpljenje. Udjes na silu i opet ispadnes ko fisek. Klub se mora graditi na dugorocno a imate sve predispozicije i finu infrastrukturu. ZivioLloriS je napisao/la:Cestitke Velezu, bolja ekipa nije dugo bila u Bihacu, sa ovakvom igrom cudo bi bilo da ne udjete u PL cak i sa mutnim radnjama Olimpika vi ste u prednosti, nesto sto sklapate trecu godinu sad izlazi na vidjelo i ide ka cilju a to je PL sto i zasluzujete, takvim cemo tempom i mi krenuti pa abd Jedinstvo vidim u PL za neke 2 godine jer sigurno da i mi to zasluzujemo sto atmosfera i pun stadion sigurno i potvrdjuje. Cestitke i za RA koji je prosao dalek put, i 70 ljudi (toliko ih je na ulazu registrovano) na fer i korektnom navijanju gdje prije, za vrijeme i poslije meca nije bilo incidenata sto je svakako za pohvalu u odnosu na predproslu sezonu, zivjeli svi normalni navijaci i sretno u nastavku prvenstva !!
ja sam samo napisao da ja vise vjerujem u kontinuitet nego u instant uspijeh. Ja nevjerujem u dovedjenje 11 novih igraca pred svaku sezonu, mijenjanje trenera svako trece kolo, nego u jasnu viziju i filozofiju i stvaranje kluba, a da se to sve razvije treba malo vremena. Velez jeste kvalitetan, i ovu igru sto danas pokazuje nebi sigurno pokazao da je doveo 11 novih igraca pred ovu sezonu. Fajic je prevaga i krivac, ali fajic je ciljano doveden kao pojacanje, znalo se tacno sta nam je trebalo, a glavno je da je okosnica ekipe oko njega ostala. Da smo doveli 10 novih igraca oko fajica, pitanje je na sta bi igra licila. od 2016 pa do danas, Velez je u svakoj polusezoni sa ibrom kao trenerom napredovao, znaci evidentan je samo napredak i sto se tice kvalitete u igrackom kadru i sto se tice igre na terenu. Mislim da je Velezova velika prednost sto su vjerovali jednom treneru i njegovoj viziji vise od godinu dana, sto je nazalost rijetkost u klupskom fudbalu u BH.hercegovina je napisao/la:malo pretjerujete u komentarima, nije velez toliko dobar koliko je lose jedinstvo , svaka cast za pune tribine i atmosferu ali ekipa im je teski prosjek, sredina tabele ove lige. kod nas fajic donosi prevagu u napadu i najveci je "krivac" za ovih 9 bodova. on je ipak vrhunski igrac cim je dogurao do maribora i izvalile su se pare za njega, mogao je i neko drugi da ga dovede ali nije, a on ide samo za parama, to najbolje znaju u travniku. ovi golovi glavom protiv gorazda i jedinstva mislim da ne bi prosli ni u nasoj premier ligi jer su reakcije odbrambenih igraca smjesne. zato kazem da ne treba jos dizati euforiju, vidjet cemo vec protiv olimpika od cega smo.
Ovi golovi vase greske? Brato prvi i drugi gol dva strasna centarsuta za Fajica glavom,pogotovo drugi a i onaj prvi iz kornera. Pogodise ga u celo a u Fajicu dva metra. Jedino da su Stam ili Materazi igrali za Jedinstvo mozda bi mu je skinuli s glave. Treci klasicna kontra iz udzbenika. Kakve vase greske. Nemoj beze pisat evo imaju golovi postavljeninebeskasila je napisao/la:Ovi golovi su nase greske. Nasi igraci su se izgubili i zbog toga smo i primili golove. Igre nikakve i nemamo bio je to velik pritisak na nama jer pune su tribine nakon dugo vremena. Trener ih je i lose postavio i Velez je samo iskoristio greske. Nasi su se Fajica bojali kao da je Benzema. Gol za 2 1 je toliko jednostavan bio da su nasi svi stojali i gledali svi mrtvi bili. Vasa ekipa je puno spremnija fizicki i malo ko ce vam se moci suprostaviti zadnjih 15 20minuta jer tad svi padnu. Mi smo tek na pocetku svega tek treba sve stvarati kao sto vi stvarate zadnje 2 3godine. Sretno vam u nastavku volio bi da vi udjete dobijte Olimpik i samo pametno dalje. Zelim vam svu srecu
Velez je dobra ekipa, a Jedinstvo nije toliko losa ekipa kao sto ti mislis, i necemo zavrsiti u sredini tabele vec medju 4 na kraju prvenstva zivi bili pa vidjeli.hercegovina je napisao/la:malo pretjerujete u komentarima, nije velez toliko dobar koliko je lose jedinstvo , svaka cast za pune tribine i atmosferu ali ekipa im je teski prosjek, sredina tabele ove lige. kod nas fajic donosi prevagu u napadu i najveci je "krivac" za ovih 9 bodova. on je ipak vrhunski igrac cim je dogurao do maribora i izvalile su se pare za njega, mogao je i neko drugi da ga dovede ali nije, a on ide samo za parama, to najbolje znaju u travniku. ovi golovi glavom protiv gorazda i jedinstva mislim da ne bi prosli ni u nasoj premier ligi jer su reakcije odbrambenih igraca smjesne. zato kazem da ne treba jos dizati euforiju, vidjet cemo vec protiv olimpika od cega smo.
Normalno da ne treba dizati euforiju, tek je treće kolo a prvenstvo se igra 30 kola.Raja lahko padne u euforiju, isto kao i u depresiju.Trebamo se mi još namučiti da budemo prvi, bit će teško ali borit ćemo se.Što se Fajića tiče on jest dobar špic za ove lige, to i pokazuje, lani su nam upravo njegovi golovi falili.On i košta toliko para da se moglo kupiti sudije na svim utakmicama vani, ali mi idemo sportski, hoćemo fer i korektno da osvojimo prvenstvo.Ova čitava liga je u pet deka, onaj ko se bavi mutnim radnjama je u prednosti nažalost.Što se ekipe Jedinstva tiče, mislim da su se okrenuli u pravom smjeru, nisu još zreli za borbu za Premier ligu ali iduće ili za dvije godine na njih treba računati svakako.Znači ove godine Olimpik ili mi a iza Zvijezda, Jedinstvo, Rudar i možda Tošk.hercegovina je napisao/la:malo pretjerujete u komentarima, nije velez toliko dobar koliko je lose jedinstvo , svaka cast za pune tribine i atmosferu ali ekipa im je teski prosjek, sredina tabele ove lige. kod nas fajic donosi prevagu u napadu i najveci je "krivac" za ovih 9 bodova. on je ipak vrhunski igrac cim je dogurao do maribora i izvalile su se pare za njega, mogao je i neko drugi da ga dovede ali nije, a on ide samo za parama, to najbolje znaju u travniku. ovi golovi glavom protiv gorazda i jedinstva mislim da ne bi prosli ni u nasoj premier ligi jer su reakcije odbrambenih igraca smjesne. zato kazem da ne treba jos dizati euforiju, vidjet cemo vec protiv olimpika od cega smo.
Aj ne mori mazlume, treba ss zatvorit u svoj tor i prebrojavat krvna zrnca i to prikazivat kao neki patriotizam jel? Aj brisi, uvijek ce mi bit drazi dedo iz Kragujevca sto simparise velez nego takvi kao ti. Da smo tako razmisljali, nikad Velez ne bi bio Velez. Uvijel za raju, igrat, pa zvao se on Ante, Nebojsa ili Mirza. Idiote ograniceni, odje.bi TI od Veleza s takvim razmisljanjem. Ti uzeo atvari u svoje ruke jel? TI UZEO STVARI U SVOJE RUKE?! Frajer nije spomenuo Srbiju uopce u postu, ograniceni mazlume. Kako mi zivzc digne ovakav seljak majko moja.hercegovina je napisao/la:pastrmka opet tuknes na bolest, mozes li normalno ikad pricati o sportu. nema nikakve grudve iz srbije niti nam je potrebna, nemamo nikakve navijace tamo, to su samo jugonostalgicari i titoisti od kojih velez nema nikakve koristi niti ce imati. siroki brijeg nema navijaca dalje od pologa i kocerina pa je svake godine izasao u evropu, samo su jednom izostali u ovih 18 godina dok je velez izasao 0 (nula) puta sa sve tim tvojim navijacima od vardara do triglava sa titovim slikama koji pate za velezom. nista se pozitivno nije dogadjalo dok nismo uzeli stvari u svoje ruke. i nemoj nas trovati glupostima vise, ti tvoji iz beograda i kragujvca ce uskoro da od,j,ebu od veleza cim shvate da se radi o sportskom kolektivu a ne o komunistickom mezimcetu.
Slabo ste vi u podvelezju informisani ili vam stopa net ili se ne znate sluziti sa njim pa ti tako neke informacije nisu dostupne. Posto ne dolazis na domace tekme za gostujuce da ne govorim tu budu ljudi iz Kragujevca,Panceva. Cak su i clanske vadili i sve je to objavljivano. Sa dvojicom sam licno u Zele sjedio. Uhvati se pluga kundo i manje seruckaj po forumu o taktikama i kvalitetu Veleza trenutno. Ako bude neko zelio posipat blitvu i spanak onda se javihercegovina je napisao/la:pastrmka opet tuknes na bolest, mozes li normalno ikad pricati o sportu. nema nikakve grudve iz srbije niti nam je potrebna, nemamo nikakve navijace tamo, to su samo jugonostalgicari i titoisti od kojih velez nema nikakve koristi niti ce imati. siroki brijeg nema navijaca dalje od pologa i kocerina pa je svake godine izasao u evropu, samo su jednom izostali u ovih 18 godina dok je velez izasao 0 (nula) puta sa sve tim tvojim navijacima od vardara do triglava sa titovim slikama koji pate za velezom. nista se pozitivno nije dogadjalo dok nismo uzeli stvari u svoje ruke. i nemoj nas trovati glupostima vise, ti tvoji iz beograda i kragujvca ce uskoro da od,j,ebu od veleza cim shvate da se radi o sportskom kolektivu a ne o komunistickom mezimcetu.
drakensang je napisao/la:Aj ne mori mazlume, treba ss zatvorit u svoj tor i prebrojavat krvna zrnca i to prikazivat kao neki patriotizam jel? Aj brisi, uvijek ce mi bit drazi dedo iz Kragujevca sto simparise velez nego takvi kao ti. Da smo tako razmisljali, nikad Velez ne bi bio Velez. Uvijel za raju, igrat, pa zvao se on Ante, Nebojsa ili Mirza. Idiote ograniceni, odje.bi TI od Veleza s takvim razmisljanjem. Ti uzeo atvari u svoje ruke jel? TI UZEO STVARI U SVOJE RUKE?!hercegovina je napisao/la:pastrmka opet tuknes na bolest, mozes li normalno ikad pricati o sportu. nema nikakve grudve iz srbije niti nam je potrebna, nemamo nikakve navijace tamo, to su samo jugonostalgicari i titoisti od kojih velez nema nikakve koristi niti ce imati. siroki brijeg nema navijaca dalje od pologa i kocerina pa je svake godine izasao u evropu, samo su jednom izostali u ovih 18 godina dok je velez izasao 0 (nula) puta sa sve tim tvojim navijacima od vardara do triglava sa titovim slikama koji pate za velezom. nista se pozitivno nije dogadjalo dok nismo uzeli stvari u svoje ruke. i nemoj nas trovati glupostima vise, ti tvoji iz beograda i kragujvca ce uskoro da od,j,ebu od veleza cim shvate da se radi o sportskom kolektivu a ne o komunistickom mezimcetu.
Ponosna komunjarahercegovina je napisao/la:haha nasekirana komunjara pukla![]()
![]()
![]()
jos i sam sebi daje podrsku
Vidis ja nisam komunjara a navijam za ovaj klub.hercegovina je napisao/la:haha nasekirana komunjara pukla![]()
![]()
![]()
nista onda, dovedi seju djulica u upravu i nek vam oour djuro salaj, oour soko i oour zlatka vukovic budu sponzoriMexico je napisao/la:Ponosna komunjarahercegovina je napisao/la:haha nasekirana komunjara pukla![]()
![]()
![]()
zivio u komunizmu dobro,zivim i sada. Postujem ta vremena jer je onaj sistem drzao takve kao ti u nekim zabitima i pruzao vam samo izbor agronomije i stocarstva. Priznaj da ga zato i mrzis a velicas ovaj koji pravi sirotinju od naroda ali ti je asfaltirao 6-7 kilometara do sela
![]()
a uša sirašu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.