FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Lewa ploditelj velikih razmjera. 
bice veselo kada ribac i roben u dju u ritam lewa ima da trpa neilice ,majstorski gol
,samo ovo mi nekako opet mirise na proslogodisnje meljanje hlopte 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Hvala bogu pa dovedosmo ovog Lewu znao sam šta će biti..Ubit će ljude po Evropi cjeloj!
hehe
Majstoreeee
Majstoreeee
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery i Lewa se sjajno razumiju. Vidi se da gode jedan drugom i da preko njih ici vecina akcija.
Gaudino je veliki talenat, puno veci od Scholla a ono mu daje prednost je to sto je tip igraca kakav odgovara Pepu.
Nadam se da ce biti barem ponekad na klupi u nadolazecoj sezoni jer je evidentno da mali ima hranrosti i da igra sa dosta lakoce.
Gaudino je veliki talenat, puno veci od Scholla a ono mu daje prednost je to sto je tip igraca kakav odgovara Pepu.
Nadam se da ce biti barem ponekad na klupi u nadolazecoj sezoni jer je evidentno da mali ima hranrosti i da igra sa dosta lakoce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo ga doveli džabe,među top 3 špica trenutno.
Pred golom hladan ko špricer eh kako će da karinđa protivničke odbrane pa nisu svjesni. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Imal gdje snimka gola?
Ako Lewa ne izbaci na 40 golova ove sezone nije nista napravio
Ako Lewa ne izbaci na 40 golova ove sezone nije nista napravio
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko god da se samnom ne slaže ne mora, šta mu mogu!? Ali ovaj štuber nikad nije bio igrač niti će biti!Treba ga tušut za nešto para i kupit Benatiu!
[youtube][/youtube]
Najs.
Najs.
Imal gdje kvalitetan stream, nasao sam samo za sopcast al mi ne odgovaraju rumunski komentatori 
decko malo jace od dvije si hefte na ovome forumu a vec hoces ,glumis nekog manguocica,mislis da si popio svu pamet svjeta,uvazavaj svacije misljenje i imaj postovanje prema starijim forumasimarotweiss je napisao/la:Ko god da se samnom ne slaže ne mora, šta mu mogu!? Ali ovaj štuber nikad nije bio igrač niti će biti!Treba ga tušut za nešto para i kupit Benatiu!
Znaš šta Pep već sam te jednom opomenuo i neću više!Nemoj da čitaš moje postove nikako kad me vidiš preskoči!Ja tvoje ne čitam..Niti ću više..Popio sam jer pratim Bayern 20 godina i nemoj mi ti pričat ništa!Drugi put ću ti **** sve ok!Zaobilazi me
Shvataš li?? Ne prati me šta pišem ja tebe ne gledam
Da mogu sad bih otišao s foruma zbog tebe i murinja ali neću vama maksuz seljaci jedni!
Neki novi klinci mi seru gluposti ccc
Da mogu sad bih otišao s foruma zbog tebe i murinja ali neću vama maksuz seljaci jedni!
Neki novi klinci mi seru gluposti ccc
koga ba ti opominjes jel ,balavce trolavo,ti care bayerna nisi vidio do prosle sezone ,ja ti fino kazem jer raju provociras i da malo ohanes.Ti mozes pista sta hoces ,ali nemas pravo biti bezovrazan na odredjen nacin kako prema domacim tako i stranim forumasima koji dolaze na ovaj PDF.rotweiss je napisao/la:Znaš šta Pep već sam te jednom opomenuo i neću više!Nemoj da čitaš moje postove nikako kad me vidiš preskoči!Ja tvoje ne čitam..Niti ću više..Popio sam jer pratim Bayern 20 godina i nemoj mi ti pričat ništa!Drugi put ću ti **** sve ok!Zaobilazi me
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 26 jul 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Eto to je ta naša odbrana
molim vas pojačajte je..FCB!!
Svi ostali su ok osim Murinja i Pepa lalala!
Ako se požali više ljudi zbog mene, osim vas ja odlazim ok??
Ali ne tvojih ljudi..Da sam znao da ste vas dvojica tu nikad se nebi prijavio..Kvarite forum
Svi ostali su ok osim Murinja i Pepa lalala!
Ako se požali više ljudi zbog mene, osim vas ja odlazim ok??
Ali ne tvojih ljudi..Da sam znao da ste vas dvojica tu nikad se nebi prijavio..Kvarite forum
Eto ti Martinez na stoperu, prvo izgubi loptu a onda napravi i penal. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E pado na kladionicii

ocekujte nesto slicno iz prosle sezone neke stvari se jednostavno ne mogu popraviti kod peponje .Bice i ovo jedna duga sezona igranja pepa sa nasim zivcima.Saurman je napisao/la:Eto ti Martinez na stoperu, prvo izgubi loptu a onda napravi i penal.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Očekivano.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hebes ba kup, turnir k'o turnir, bitne su neke druge stvari .
Nama je vazno da smo vidjeli da Truba moze odraditi jednu utakmicu visokog ritma bez ikakvog problema, te da cemo u Rodeu dobiti pojacanje. Veceras je bio sjajan u tom presingu, mozda i najbolji.
Lewa je odlican, upgrade u odnosu na Mandzu.
Ako se po jutru poznaje dan onda cemo u narednoj sezoni igrati vise na kontre i sa manjim posjedom, te sa puno vecom orijentacijom kada su u pitanju krilni napadi.
Nama je vazno da smo vidjeli da Truba moze odraditi jednu utakmicu visokog ritma bez ikakvog problema, te da cemo u Rodeu dobiti pojacanje. Veceras je bio sjajan u tom presingu, mozda i najbolji.
Lewa je odlican, upgrade u odnosu na Mandzu.
Ako se po jutru poznaje dan onda cemo u narednoj sezoni igrati vise na kontre i sa manjim posjedom, te sa puno vecom orijentacijom kada su u pitanju krilni napadi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
čuj ovog gore da se Badstuber proda
nas najbolji CB ,buduci kapiten Bayerna....Treba se uzeti jedan golman ako je istina ovo za Ochou treba ga dovesti ....Rode samo nek nastavi sa ovakvim partijama i mozemo ga vise puta gledati u pocetnih 11
....I ako ce Lahm igrati u vezi onda se treba uzeti jedan kvalitetni desni bek a takvi nema puno u ponudi
...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne svidja mi se Alabina igra
Izgleda da je prenio formu iz prosle sezone..
Valjda nadodje.. Ovo ostalo, prerano je za neku analizu.
Lewa pokazuje klasu.
Izgleda da je prenio formu iz prosle sezone..
Valjda nadodje.. Ovo ostalo, prerano je za neku analizu.
Lewa pokazuje klasu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.