Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i ja zamjeram amaru oko rovcanina, al sto ga nije otjerao davno...posto nisi skontao koje je moje misljenje, da ti ponovim: nekad ubodes sa dobrim igracem iz slabijih ekipa, a nekad popusis...a ne da ih ne treba dovoditi...lemi_kitao je napisao/la:Ti si naveo jedan slucaj i on je kao mjerilo tvoga razmisljanja, ima njih jos, istina je, ali to je najrealnija opcija kada se nema dovoljno novca...Seyo_TM je napisao/la:nikad nemoj zaboraviti Dudica...you win some, you lose some...nekad pogodis a nekad popusis...lemi_kitao je napisao/la:...ili kapitene, najbolje igrače vodećih ekipa iz Drugih liga...
amar je jamaku rekao da mu on treba i ovaj se nije dvoumio...pa ako brki treba, onda treba
I zaista mi nije jasno gotovo bezrezervna podrska Amaru Osimu, sve sto on kaze, sve sto on uradi, sve sto on planira je dobro i ne treba nista mijenjati...
Ja mu necu oprostiti ne forsiranje Rovcanina, jer je taj igrac to zasluzio i veliki je potencijal...
Također, forsiranje Srđana Stanića na bekovskoj poziciji i ne znam gdje još, a momak je gigant za krila ili ponekad ofanzivni vezni...
Također što se tako olako odrekao Denis Selimović (mislim da mu je tako ime), pozicija zadnji vezni, odlicne je igre pruzao dok je igrao...
On zasniva igru na Lazi (proslu polusezonu citavu, ovu, kup i zabije tako malo golova, katastrofa) i forsiranje Ćuluma kada ga nije išlo, iako se u zadnjh nekoliko kola "izvadio"...
Šta predlažeš oko Amara. Da počnemo da ga kritikujemo. S tim da sam vidovitlemi_kitao je napisao/la:Ti si naveo jedan slucaj i on je kao mjerilo tvoga razmisljanja, ima njih jos, istina je, ali to je najrealnija opcija kada se nema dovoljno novca...Seyo_TM je napisao/la:nikad nemoj zaboraviti Dudica...you win some, you lose some...nekad pogodis a nekad popusis...lemi_kitao je napisao/la:...ili kapitene, najbolje igrače vodećih ekipa iz Drugih liga...
amar je jamaku rekao da mu on treba i ovaj se nije dvoumio...pa ako brki treba, onda treba
I zaista mi nije jasno gotovo bezrezervna podrska Amaru Osimu, sve sto on kaze, sve sto on uradi, sve sto on planira je dobro i ne treba nista mijenjati...
Ja mu necu oprostiti ne forsiranje Rovcanina, jer je taj igrac to zasluzio i veliki je potencijal...
Također, forsiranje Srđana Stanića na bekovskoj poziciji i ne znam gdje još, a momak je gigant za krila ili ponekad ofanzivni vezni...
Također što se tako olako odrekao Denis Selimović (mislim da mu je tako ime), pozicija zadnji vezni, odlicne je igre pruzao dok je igrao...
On zasniva igru na Lazi (proslu polusezonu citavu, ovu, kup i zabije tako malo golova, katastrofa) i forsiranje Ćuluma kada ga nije išlo, iako se u zadnjh nekoliko kola "izvadio"...
Hvala, doviđenja, dođite nam opetnikad_izvini je napisao/la:Krunić i Hotić, total : 0tm84 je napisao/la:
Milomir Odovic, 4 gostujuce pobjede (2003/2004), Borac 2-1, Posusje 3-2, Orasje 3-2, Zrinjski 5-1
Jiri Plisek, 4 gostujuce pobjede (jesenji dio 2004/2005), Modrica 2-1, Rudar U. 1-0, Orasje 2-1, Sarajevo 1-0
Ivo Ištuk, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2004/2005), Borac 1-0
Ratko Ninkovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2005/2006), Travnik 2-0
Almir Memic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2005/2006), Slavija 4-1
Dzelaludin Muharemovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2006/2007), Radnik B. 2-1
Enver Hadziabdic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2006/2007), Orasje 3-1
Al nam je statistika od sezone 2005/2006 do Amara JEZIVA.
Za četiri sezone smo imali 4 pobjede u gostima![]()
potpis ko kuća!nikad_izvini je napisao/la:
Šta predlažeš oko Amara. Da počnemo da ga kritikujemo. S tim da sam vidovitznam kako to ide. Na početku je "dobronamjerna kritika", kao "hoćemo da pomognemo", onda se javljaju dušmani u našim redovima, likovi tipa samira pijačara ahmedbegovića koji kao vole Želju al im Amar smeta, nema njih u toj priči. Što da ne. Malo da se podloži. Na kraju dio Sjevera **** familiju Amaru zbog Lazara, Ćuluma, Rowe ili Stanića.
Neka hvala, sjećam se šta se dešavalo od odlaska Amara do novog dolaska. Amar je BOG, ŠAH, KRALJ, IDOL. Svaka mu je zlatna taman ispali u kantonalnu ligu s njimJel to kult ličnosti. Ne znam. Ako treba da bude, biće
![]()
RoWa treba malo manje da se zajebava a više da trenira. **** talenta kad neće d ase uozbilji. Nije Maradona da ga trpimo
Ti nisi normalan kao ni svako drugi ko na bilo koji način kritikuje AMARA.lemi_kitao je napisao/la:Ja ne kritikujem Amara kao čovjeka, kao trenera koji ima veliko iskustvo i uspjehe, kritikujem njegove odluke...
Naveo sam nekoliko primjera vezano iskljucivo za igrace i kako bi stvari bile drukcije da su oni igrali ili dobili prililu...
Molim te, vas ne vrijeđa kad nas Lazo ne zna uputiti normalan udarac u okvir gola, ne zna pa ne zna...
Kada s njim ne mozemo uspjeti nista jacim ekipama ili na bilo kojem gostovanju...
A o Evropi da ne govorim...a taj igrac je kod nas vec evo godina dana standardan u prvih 11 i bice i dalje tako...
A vi odmah govorite o Amaru u cjelini, kao da je on i igracki kadar, i cijeli strucni stozer, i uprava kluba i sve...
Nije i zato i on ima svojih gresaka...Navodite statisticke podatke koje nemaju veze za primjere igraca koje sam ja nabrojao, nego se odnose na cijela prvenstav i pobjede i poraze...
Volim i ja Zelju, ali kad pisete, nemojte pisati subjektivno, probajte malo objektivno...
Da ti nacrtam dvije koze, jednu bi izgubio...tolika je tvoja moć razmišljanja...partibrejker1921 je napisao/la:Ti nisi normalan kao ni svako drugi ko na bilo koji način kritikuje AMARA.lemi_kitao je napisao/la:Ja ne kritikujem Amara kao čovjeka, kao trenera koji ima veliko iskustvo i uspjehe, kritikujem njegove odluke...
Naveo sam nekoliko primjera vezano iskljucivo za igrace i kako bi stvari bile drukcije da su oni igrali ili dobili prililu...
Molim te, vas ne vrijeđa kad nas Lazo ne zna uputiti normalan udarac u okvir gola, ne zna pa ne zna...
Kada s njim ne mozemo uspjeti nista jacim ekipama ili na bilo kojem gostovanju...
A o Evropi da ne govorim...a taj igrac je kod nas vec evo godina dana standardan u prvih 11 i bice i dalje tako...
A vi odmah govorite o Amaru u cjelini, kao da je on i igracki kadar, i cijeli strucni stozer, i uprava kluba i sve...
Nije i zato i on ima svojih gresaka...Navodite statisticke podatke koje nemaju veze za primjere igraca koje sam ja nabrojao, nego se odnose na cijela prvenstav i pobjede i poraze...
Volim i ja Zelju, ali kad pisete, nemojte pisati subjektivno, probajte malo objektivno...
Trebas to gledati na jedan drugi nacina recimo ovako u evropi postoji jedan kompletna selakcija skauti pa onda treneri pa onda menadzeri pa svasta nesto i mogucnost da se fuli sa dovodjenjem nekog igraca je mnogo manja kod nas nije mjerilo ako igra dobro u travniku ne znaci da ce moci igrati u Zelji kako treba.lemi_kitao je napisao/la:Ja ne kritikujem Amara kao čovjeka, kao trenera koji ima veliko iskustvo i uspjehe, kritikujem njegove odluke...
mene vise vrijedja kada nam najbolji igrac i kreator usere tekme protiv svih jacih ekipa, a lazo se bori, jednako protiv slabih i jakih ekipa, pa mu ja mogu oprostiti...dok najboljem tehnicaru koji se ne bori, ne mogu to oprostiti...lemi_kitao je napisao/la:Molim te, vas ne vrijeđa kad nas Lazo ne zna uputiti normalan udarac u okvir gola, ne zna pa ne zna...
A o Evropi da ne govorim...a taj igrac je kod nas vec evo godina dana standardan u prvih 11 i bice i dalje tako..
nemoramo do u nedogled, meni su zasmetale samo nekolike ove po meni greske, to je sam omoje misljenje, koje nikome ne namecem...pile87 je napisao/la:Trebas to gledati na jedan drugi nacina recimo ovako u evropi postoji jedan kompletna selakcija skauti pa onda treneri pa onda menadzeri pa svasta nesto i mogucnost da se fuli sa dovodjenjem nekog igraca je mnogo manja kod nas nije mjerilo ako igra dobro u travniku ne znaci da ce moci igrati u Zelji kako treba.lemi_kitao je napisao/la:Ja ne kritikujem Amara kao čovjeka, kao trenera koji ima veliko iskustvo i uspjehe, kritikujem njegove odluke...
Druga stvar trener ili menadzer u ovom slucaju je taj koji odgovara za rezultat ako izvede 11 juniora i mi budemo prvaci to je trener po mom ukusu i on pokaze da zna mi ovdje naprdjujemo ovako onako a Amaru je to posao plus pokazao mnogo puta da je tatamata i da ima razloga da mu se vjeruje bezrezervno, ruku na srce rovcanin je i dobijao neke sanse gdje se nije bas istakao mi gledamo samo tekme Amar gleda i treninge i ako kaze da mu rovac ne treba onda je tako jer je to njegov posao i njegova procjena,procjena nekoga ko se razumje u ono sto radi bolje svi kvazi forum strucnjaci zajedno, selimovic nije igrao zato sto se nije htio produziti ugovor i amar razmislja dugorocno dobije je svraka sansu i iskoristio na najbolji nacin to je veci dobitak za Zelju nego selimovic...mogli bi ovako do u nedogled a i kasno je ...
Evo sad cuspielführer_21 je napisao/la:Pile, molim te skloni taj avatar...
Ja niti pozivam niti cu pozivati da mu se kolektivno traže mane, niti pozivam niti ću pozivati da ga se kolektivno hvali, svako neka radi sta misli da je ispravno...ja mislim da je sredina najbolje rješenje...Ako si ti ljubitelj kulta ličnosti Amara Osima, imas svoje razloge, iako ja nisam, ne pada mi na pamet da ti to zamjeram ili govorim da nije u redu...Ko voli nek izvoli...nikad_izvini je napisao/la:Vidi, bolje da ovako kolektivno branimo Amara nego da mu kolektivno tražimo maneU suštini ne valja ni jedno ni drugo. Obje stvari su krajnosti. A mi smo Bošnje, volimo krajnosti. AKo već mora da bude krajnost onda podržavamo kult ličnosti. Tanka je linija između konstruktivne kritike i **** familije, kod nas barem
Prijateljski savjet..Cijenim te kao forumaša, ali možeš zbog toga i ban dobiti, jedan je takav nastradao na realovoj temi. Znam ja da je to iz "american history-x" ali je rasistički opet, tj. promoviše rasizam, i ne znam da dosad admin to nije primjetio..pile87 je napisao/la:Evo sad cuspielführer_21 je napisao/la:Pile, molim te skloni taj avatar...
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, Samba71, sebalos, ZeljeznicarUberAlles, zeljovolimte i 88 gostiju.