FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li se kapacitet montažne tribine ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bgm ja sam dovodio u pitanje logiku gradnje ovakve tribine ako je vec namijenjena VIP zvanicama ili bilo kome jbg ipak je repka i medjunarodna tekma. Izvinjavam se ako sam tad nekog uvrijedio ali jbm ga opet mi nije jasno cemu ona moze posluzit ? Mozda da se postave tv kamere jer stolice ne mogu.. osim ako nisu skontali da ubace fotelje 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Interni moderator
- Kontakt:
9 metara drvaHeavensWonder je napisao/la:Zna li se kapacitet montažne tribine ?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- HeavensWonder
- Kontakt:
Znači tribina košta oko 1000 KM 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jbt,kolko nas je iznenadila drvena tribina da niko zrinjski ni ne spominje
...u toj tekmi se moramo organizovano branit i pokusat doci do boda....mislim da dalje nece ici i da nam je to plafon....bio bih prezadovoljan bodom....jel se vraca Efendic konacno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Iako preskacem tvoje postove ovaj sam procitao i ugodno se iznenadio. Tekst je ok.sloboda72 je napisao/la:Fotografija bi se mogla shvatiti ovako: "Moj Azmire dok ti akšamlučiš u Glogovi ovi u Slobodi udruženi sa Husarom uhelaćiše Slobodu".Nema više spora da je vraćanje duga prioritet . Hvala Bogu da imamo Predslednika koji je dug stavio na 1. mjesto.Ali Azmir ne razumije fudbal. Nažalost dušmani hoće da ga konfrontiraju sa publikom lošim rezultatima. On ,sudeći po presici upada u tu njihovu zamku.( "pojačaćemo snage obezbj"). Uvjeren sam da pirotehnika nije slučajna , ti momci nemaju te novce. Ali organizator iz sjene želi da Azmir pošalje sve u p. m . i ode . Azmir hitno mora formirat Stručnu komisiju koja će za njega i Upravni odbor po HITNOM postupku ocijenit kvalitet ekipe. (da se nebi mi na Forumu time bavili).Denis je ruku na srce već zapomagao o kvalitetu igrača ali mora Azmiru u 4 oka , ito pred komisijom podnijet raport.( da se vidi jeli i on odgovoran ili mu je ovo nametnuto.Podsjećam da je Azmir došao iz Amerike par dana pred 1. kolo P.L.. Očekujem da Upravni odbor početkom Septembra OBJAVI JAVNOSTI koliko je duga vraćeno u mjesecu Augustu.To stoga da javnost vidi i čuje da se polako počinje Sloboda buditi iz kome.Na taj način razumit ćemo i najavljenu borbu za opstanak.Statut se mora djelimično promijeniti po uzoru FK Sarajevo . Pravnik i Ekonomista uradit će to za 10 dana (uz urnek Sarajeva i prije). Dali 200 upravljačkih prava po 30000 km ili 300po 20000km ili 1puta 6 000 000 km to nije problem. Zatim pritisak na Predsjednika Skupštine MUHAREMAGIĆA koji je faraonov i sdp čovjek da sazove SKUPŠTINU JER JE PO STATUTU ON SAZIVA.ZA USVAJANJE STATUTA TREBA 2/3 OD VERIFIKOVANOG BROJA ČLANOVA. Novi Statut ide u Ministarstvo Uprave i Pravosuđa TK na preregistraciju kod Države.Ovim se otvara pravna mogućnost da pojedinac ili više njih Deponovanjem novca steknu Upravljačka prava . Oni time postaju Skupština t.j. Upravljački Bord. Dosadašnja Skupština, personalno prestaje postojat . To je početak nove ere za Slobodu shodno činjenici da se vratio Kapitalizam. Načelnik sa sdp partijom drži Slobodu u statusu taoca za političku upotrebu s vremena na vrijeme.To što ulažu u Tušanj , su narodne pare.( da ne bude zabune isto bi bilo sa bilo kojom partijom). Dakle, borim se za spas Slobode a ne poene nekoj drugoj partiji.( Ne volim ih ali serajlice npr. pitari u kojoj god da su partiji , kad je FK Sarajevo u pitanju oni misle i žele isto). Zato ako smo pismeni navijači a mislim da jesmo prozivajmo stvarne uzročnike ovog stanja tad će i oni stvar shvatit ozbiljno. Ovako ,oni nas godinama i to vrlo uspješno navode da , se gložimo između sebe trošeći i vrijeme i sebe. Na kraju , tribina " Monte video " , 3 reda . Smijaće na nam se cijela Bosna i Hercegovina.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vezano za "pletaru", danad postavljaju mokre cvorove. Evo kako ce izgledati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- franklampard8
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Vezano za "pletaru", danad postavljaju mokre cvorove. Evo kako ce izgledati.

1946
-
- Kontakt:
vidi hala ista na farmiProbisvjet je napisao/la:Vezano za "pletaru", danad postavljaju mokre cvorove. Evo kako ce izgledati.

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
pa ako se nisu dogovorili sa investitorom,ako su vec odlucili uraditi montaznu,zar je tesko bilo uraditi je kako je bog zapovidio,duz cijelog istoka i od metala,kako je bog zapovidio,pa ljudi metalnu sklope za 48 sati bog te mazo
je moj jasmine,stoko ba,ko vas **** ba sve,samo nas brukate,pa kako vas nije sramota vise picka vam materina...
pa montazne od cc 2000 se montiraju za heftu bog te vidio,kada nadjes investitora razmontiraj i gotovo,a ne ovako,pa vidi paleta ni to novo nemozes nabaviti bolan truhle eno raspadaju se.....boze imal te,ako te ima ucini nesto

je moj jasmine,stoko ba,ko vas **** ba sve,samo nas brukate,pa kako vas nije sramota vise picka vam materina...

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Efendić dobio tri meča suspenzije
jest' bio start s dvije noge, al' ono, čuj tri meča, pa ovo je BiH
Mitrović ima trovanje stomaka, Mehanović i dalje povrijeđen, Kuduz upitan, znači drama, četiri igrača iz odbrane neće igrat'
valja skrpit' odbranu kako znamo i umijemo, Sale i Janković stoperi, ko će na bekove? Mehidić i Omić?!

-
- Kontakt:
tacno nezna covjek kako se postaviti,da je makar kuduz spreman,ja bi omica i bajraktarevica stavio kao dva zadnja vezna,ubacio i micu gore i mujkica,ali nemozes ti sastaviti 11 da si pitaChinaglia je napisao/la:Efendić dobio tri meča suspenzijejest' bio start s dvije noge, al' ono, čuj tri meča, pa ovo je BiH
Mitrović ima trovanje stomaka, Mehanović i dalje povrijeđen, Kuduz upitan, znači drama, četiri igrača iz odbrane neće igrat'
valja skrpit' odbranu kako znamo i umijemo, Sale i Janković stoperi, ko će na bekove? Mehidić i Omić?!
nadam se da će Mujkić ili Mićo počet' umjesto Džafića
žao mi Miće, nemate pojma koliko, momak je definitivno najbolji fudbaler u Slobodi

Jeste dosadni vise sa tom montaznom tribinom, ako imate nesto bolje idite i odradite to, pustite se vise tipkanja i pametovanja, ni meni se ne svidja ali bolje i ovako nego da je bilo ono ruglo . Svaka cast opstini sto je uopste izgradila onaj Sjever i tu mozemo biti zadovoljni, Jasmin nije kriv sto opstina ne moze sama gradit stadion, pogledajte malo druge opstine i sve ce vam biti jasno, zato tisu malo. 
I jos nesto umalo da ne zaboravim, ako volite klub dođite sad u subotu platit ulaz i podrzati prije svega Slobodu jer je ona na prvom mjestu a Sadikovica i ostale zanemariti.

I jos nesto umalo da ne zaboravim, ako volite klub dođite sad u subotu platit ulaz i podrzati prije svega Slobodu jer je ona na prvom mjestu a Sadikovica i ostale zanemariti.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 29 avg 2014, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
nije moro ni ova drva redat,mogo je iskrciti ono,poravnat ovako sa sljakom i gotovo,jedno ruglo mjenja drugim,i to je cinjenicafukara87 je napisao/la:Jeste dosadni vise sa tom montaznom tribinom, ako imate nesto bolje idite i odradite to, pustite se vise tipkanja i pametovanja, ni meni se ne svidja ali bolje i ovako nego da je bilo ono ruglo . Svaka cast opstini sto je uopste izgradila onaj Sjever i tu mozemo biti zadovoljni, Jasmin nije kriv sto opstina ne moze sama gradit stadion, pogledajte malo druge opstine i sve ce vam biti jasno, zato tisu malo.

Samo jos da dodam da je Azmir pola finansirao ovo sto se tice stadiona, tako da ko god prica oko ove montazne tribine Azmir se sere u usta, covjek hoce da odvoji gostujuce navijace privremeno dok se ne rijesi sta bolje. 

-
- Kontakt:
svejedno ko je pravio,nepravi razliku
Ti si mi ovdje veliki pametnjakovic, ja sam navijac jos od Istocne tribine a ti to nisi ni zapamtio, tako da ovaj potez za gostujuce navijace i ne treba bolje vjeruj, sto prije skontas bice bolje isto tako i za ostale, bolje ovo nego smjestit navijace na D tribinu posebno se odnosi na Manijake, Horde, Lesinare itdwienultras je napisao/la:svejedno ko je pravio,nepravi razliku
-
- Kontakt:
opet prebrojavanjefukara87 je napisao/la:Ti si mi ovdje veliki pametnjakovic, ja sam navijac jos od Istocne tribine a ti to nisi ni zapamtio, tako da ovaj potez za gostujuce navijace i ne treba bolje vjeruj, sto prije skontas bice bolje isto tako i za ostale, bolje ovo nego smjestit navijace na D tribinu posebno se odnosi na Manijake, Horde, Lesinare itdwienultras je napisao/la:svejedno ko je pravio,nepravi razliku

ma jok,nisam vidio tusnja ocima,

haj zdravo ba

@wienultras spusti se malo na zemlju, ima vas jos ovdje koji pametuju a utakmice ne vide jednom godisnje 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.