Vjerovatno zbog toga.Vaznost utakmice je ucinila da se igra vise na sigurno sa odbranom kao prvim oruzjem.SaltCityAttack je napisao/la:POPAY je napisao/la:Jel se meni cini il,il je ovo jedan od dosadnijih superbowl
zato sto nema puno TD?...nebi ja rekao ipak je ovo superbowl
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
- anonymousHD
- Kontakt:
Sledi onaj dosadni dio.. Mrzim ovo, daj da igraju bre! 

Na Mojoj TV je uvedena Arenasport HR, tu nema nikako reklama, pa gledajte...
Giantsi su puno bolji dosad, al' ovi opet vode
i imaju loptu pocetkom drugog poluvremena!
Napad Giantsa odlicno funkcionise, al' nisu imali srece sa penalima, za sad prava partija saha, svi se cuvaju, nema turnovera, iako LB-ovi Patsa udaraju samo da bi napravili fumble, nema INT-ova, samo 6-7 nekompletnih dodavanja, nema pritiska na Brady, ima svo vrijeme ovog svijeta i odlicnu liniju, no PP igra sjajno kako god, blokira pasove, pravi tacklove... Bradshaw odlican kod Giantsa kao i Cruz i Nicks, i Manning takodje, vidjet cemo ga u drogm poluvremenu...
Giantsi su puno bolji dosad, al' ovi opet vode

Napad Giantsa odlicno funkcionise, al' nisu imali srece sa penalima, za sad prava partija saha, svi se cuvaju, nema turnovera, iako LB-ovi Patsa udaraju samo da bi napravili fumble, nema INT-ova, samo 6-7 nekompletnih dodavanja, nema pritiska na Brady, ima svo vrijeme ovog svijeta i odlicnu liniju, no PP igra sjajno kako god, blokira pasove, pravi tacklove... Bradshaw odlican kod Giantsa kao i Cruz i Nicks, i Manning takodje, vidjet cemo ga u drogm poluvremenu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
M&M reklama razvaljuje 

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Giants ako misli dobiti moraju stavljati pritisak na Bradija, u prvom poluvremenu su to slabo radili, isli vise sa strana na njeg nego direktno. Sto mu daje vise vremena, on ako nastavi ovako da ima vise od 3-4 secunde da baci loptu, superbowl ce uzeti Pats.
Onaj holding je presudan bio, mijesto Giants da daju FG ili moguci TD sam sebe ukopase i dobise TD.
ipak mislim da ce ovo otic u zadnji drive, no vidjet cemo.
Nikad vise raje nisam vidio na ovom dijelu foruma, gdje ste bili regularnu sezonu
Onaj holding je presudan bio, mijesto Giants da daju FG ili moguci TD sam sebe ukopase i dobise TD.
ipak mislim da ce ovo otic u zadnji drive, no vidjet cemo.
Nikad vise raje nisam vidio na ovom dijelu foruma, gdje ste bili regularnu sezonu

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
I don't think the half-time entertainer should ever be older than the #Superbowl itself. Sorry.
Piers Morgan na Twitteru

Piers Morgan na Twitteru

Thomas Müller - Fußballgott
To su oni od SuperBowla, do Superbowla, mozda nauce pravila pa vide da je sport strasan k'o miZeljovac_1921 je napisao/la:Nikad vise raje nisam vidio na ovom dijelu foruma, gdje ste bili regularnu sezonu

Evo don_burza se uci, jos da baci koju posalicu

don_burza je napisao/la:Dao bi bubreg da se moja zena ovako brzo presvlaci

Go Giants!
don_burza je napisao/la:Shit ne ispade joj sisa
Burza kad je Madonna vadila sisu nisi se bio ni rodio

PS: jel vidis da smo blizanci po forumu

RIP SALE VILENJAK
i moj djed je nekad bio ziv pa sad nijeRKO je napisao/la:don_burza je napisao/la:Shit ne ispade joj sisa
Burza kad je Madonna vadila sisu nisi se bio ni rodio

edit starij sam te

Clint fcn Eastwood babe!!!
Thomas Müller - Fußballgott
Drzis loptu 20 minuta i opet gubis.
Vise sam ocekivao od D front foura Giantsa, jedino je JPP ispunio ocekivanja. Premalo pritiska na Bradya, nayebace ako ovako nastave.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Taćdaun
Kakav pas Bradyija, Patsi dosta bolji i agresivniji u drugom poluvremenu

Kakav pas Bradyija, Patsi dosta bolji i agresivniji u drugom poluvremenu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.