Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Drustvo samo da vam javim da necu biti duze vrijeme na forumu. Dosta problema kod kuce i jednostavno nemam ni 5 minuta vremena. Vracam se kad liverpool osvoji naslov u engleskoj
sala mala... Nece me biti prije kraja aprila sigurno. Uzivajte i ostajte mi veseli. P.S Ligu prvaka osvaja Manchester United, slobodno se kladite na to. Glory,glory Man. United! Pozz

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Re:
Hajd da si mi rekao nešto novo mislim znam da MU osvaja PL,a to što odlaziš nije me velika briga jedan manje Unitedovac na forumumajestic24 je napisao/la:Drustvo samo da vam javim da necu biti duze vrijeme na forumu. Dosta problema kod kuce i jednostavno nemam ni 5 minuta vremena. Vracam se kad liverpool osvoji naslov u engleskojsala mala... Nece me biti prije kraja aprila sigurno. Uzivajte i ostajte mi veseli. P.S Ligu prvaka osvaja Manchester United, slobodno se kladite na to. Glory,glory Man. United! Pozz

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
ja igram na BIHNET TDM i BSOF server K3 Mod , fantastican servertax je napisao/la:qaresma igras li ti cod4 i nakojima serverima igras
Mandarina-Voce,narandzaste boje.Treba da skinesh koru da bi je jeo(a moze i sa korom).Moze se kupiti na pijaci samoposlugama...
sta je to , ima 100 nogu i 2 zuba ??? ae da vas vidim

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- the scouser
- Kontakt:
Staracki dom?LIvada je napisao/la:Mandarina-Voce,narandzaste boje.Treba da skinesh koru da bi je jeo(a moze i sa korom).Moze se kupiti na pijaci samoposlugama...

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- the scouser
- Kontakt:
ahahahhaha nikad mi to ne bi palo na pamet.Al' im'o sam dobar pokusaj sto jest jestLIvada je napisao/la:Pogresno![]()
Prvi red na koncertu Sinana Sakica![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
http://www.--- SPAM ---/forum/default.aspx? ... idt=272047Cescinho4 je napisao/la:Link...Bosco je napisao/la:Hahahahhahaha, ljudi da vidite Cikcange na Indexu.hr.
Ja se vec 3 dana valjam od smijeha iako navijam za Arsenal.![]()
![]()
Uživaj, smijeh zagarantovan.
kvarezma sretan rodjendan 

Wolverine je napisao/la:kvarezma sretan rodjendan
Hahahah, gdje ga nadje.Bosco je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=272047Cescinho4 je napisao/la:Link...Bosco je napisao/la:Hahahahhahaha, ljudi da vidite Cikcange na Indexu.hr.
Ja se vec 3 dana valjam od smijeha iako navijam za Arsenal.![]()
![]()
Uživaj, smijeh zagarantovan.

Evo čitao sam i ja malo, hahah
"Ocekujem Bayern ili Barcu u cetvrtini finala, to su najslabije ekipe."

Neutral je napisao/la:Evo čitao sam i ja malo, hahah![]()

"Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!"

Madafaka je napisao/la:Neutral je napisao/la:Evo čitao sam i ja malo, hahah![]()
"Ocekujem Bayern ili Barcu u cetvrtini finala, to su najslabije ekipe."![]()
![]()
![]()
"Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!"
Vidio sam hehehe

Kvarezma happy B-Day!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Sretan rođendan, sve najbolje !
quaresma sretan rodzussss i sve najbolje
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:quaresma sretan rodzussss i sve najbolje
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
dodji kad na logosoft server najjaci jeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja igram na BIHNET TDM i BSOF server K3 Mod , fantastican servertax je napisao/la:qaresma igras li ti cod4 i nakojima serverima igras
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.