A dje ce na alipasinom hahahah ludilone7en je napisao/la:...: O L I M P I C :...
... neka su se odlucili malo na reklame... da ne stoji iza ovoga nesto drugo... da se ne sprema kakav dogadjaj...
... ocel biti sta od gradnje istoka uskoro... pricam neki dan sa jednim je li moguce da je nas teren duzi od onog na grbavici i kosevu... bar me tako ubjedjivao lik...
Provjerom sa google eartha utvrđeno je da dimenzije Olimpicovog stadiona od gola do gola su 104,5 m, Grbavice 102,5 m a Koševa 104 metra. Barem ste u nečemu ispred komšijane7en je napisao/la:...: O L I M P I C :...
... neka su se odlucili malo na reklame... da ne stoji iza ovoga nesto drugo... da se ne sprema kakav dogadjaj...
... ocel biti sta od gradnje istoka uskoro... pricam neki dan sa jednim je li moguce da je nas teren duzi od onog na grbavici i kosevu... bar me tako ubjedjivao lik...
Znači Borac mora dobiti ili da Sarajevo ostane bez licencesalebl je napisao/la:Pobjeda Sarajeva vam ne odgovara,jer smo mi (Borac) bolji od vas u medjusobnom duelu.
Tačno. OlimpiCu igra samo pobjeda u Širokom i poraz Sarajeva da bi izašli u Evropu umjesto Sarajeva bez ikakvih priča o licenci. Iako bi ja volio da se to desi, sumnjam da Borac može pobjediti Sarajevo kojem je dovoljan i bod, a Borcu ne treba ni za šta.salebl je napisao/la:Pobjeda Sarajeva vam ne odgovara,jer smo mi (Borac) bolji od vas u medjusobnom duelu.
Ma dobro, to je sada relativno. Pobijedio je Olimpic i prošle godine. Sve u svemu, dva tima koja se nadigravaju i neće biti tuče. Nadam se dobroj utakmici i neka pobijedi bolji.Elegant je napisao/la:Iskreno mislim da Olimpik tesko moze da pobjedi u Sirokom iako bi mi bilo drago.
Sarajevo - Borac tu je sve moguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.