Drug,nemoj toliku gol razliku tj. primljenih golove nemoj sramotit MirzuNkBratstvoGracanica je napisao/la:1.kolo Bratstvo - Capljina 1 3:0
2.kolo GOSK - Bratstvo. 2 1:2
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 4:0
4.kolo Rudar - Bratstvo. 2 0:1
5.kolo Bratstvo - Podgrmec. 1 3:0
6.kolo Gradina - Bratstvo. 2 1:2
7.kolo Bratstvo - Branitelj. 1 2:1
8.kolo Gorazde - Bratstvo. 2 0:1
9.kolo Bratstvo - Igman 1 1:0
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 1:2
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 2:1
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 0:2
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 2:0
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 2:1
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 1:2 ( Ovo ako bude na kladionici igrat 1/2)
Nakon 15 kola, Bratstvo ubjedljivo na samom vrhu sa 100% učinkom i osvojenih 45 bodova i gol razlikom 31:7
Čut ćemo se oko novembra
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano 
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ko to mislis Capljina nece 100% jer smo s njimaVandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
za ove nezzz
Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova.Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
www.nkbratstvogracanica.com
Jarane zaboravio si da je izborna godina. To je posebno izraženo u Bratstvucesc4 je napisao/la:Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova.Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga laganoPlus Capljina je bratimljen tim sa Bratstvom odavno (od kad smo im dali bodove) a to ces vidjet i u prvom kolu gdje cemo dobit Capljinu lagano 2 il 3 razlike a i u Capljini minimalnu pobjedu slavimo mada ne sumnjam da ce i GOSK dole uzeti bodove.Ovo ce biti sezona izmedu GOSK-a i Bratstva ubjeden sam.Vidicemo ko ce imati vise sredstava i ko ima bolju ekipu i bolje "prijatelje"
- 7aprildomemoj
studeni je napisao/la:Jarane zaboravio si da je izborna godina. To je posebno izraženo u Bratstvucesc4 je napisao/la:Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova.Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga laganoPlus Capljina je bratimljen tim sa Bratstvom odavno (od kad smo im dali bodove) a to ces vidjet i u prvom kolu gdje cemo dobit Capljinu lagano 2 il 3 razlike a i u Capljini minimalnu pobjedu slavimo mada ne sumnjam da ce i GOSK dole uzeti bodove.Ovo ce biti sezona izmedu GOSK-a i Bratstva ubjeden sam.Vidicemo ko ce imati vise sredstava i ko ima bolju ekipu i bolje "prijatelje"
+1
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mirza vam nece branit protiv Jedinstva "povrijedit" ce se nekoliko dana prije utakmice ili na zagrijavanju.Kao i Denis Mujkic covjek na zagrijavanju uvijek dolazi kod Sile Nebeske zajebava se navijacima i pocne tekma mi mu zapjevamo njegovu pjesmu "Branio je golove,postovao nas je Denis Mujkic ale hvala ti za sve" i covjek se "povrijedi"u drugoj minuti
A kako se je povrijedio u prvoj utakmici onda mu nisu dali iz uprave Buducnosti da brani protiv Slobode jer znamo da se ta morala pustit,a to on nebi uradio da bi poginuo na terenu a tako i protiv Jedinstva gdje bi pustio jedno 2-3 gola
Tako ocekujem i od Mirze naravno jer i on ima svoju pjesmu i gdje je idol navijacima
Naravno salim se nemojte zamjerit,sretno vama kad od nas ove sezone nema nista
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sta sad to bi nam trebao bit plus il minusstudeni je napisao/la:Jarane zaboravio si da je izborna godina. To je posebno izraženo u Bratstvucesc4 je napisao/la:Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova.Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga laganoPlus Capljina je bratimljen tim sa Bratstvom odavno (od kad smo im dali bodove) a to ces vidjet i u prvom kolu gdje cemo dobit Capljinu lagano 2 il 3 razlike a i u Capljini minimalnu pobjedu slavimo mada ne sumnjam da ce i GOSK dole uzeti bodove.Ovo ce biti sezona izmedu GOSK-a i Bratstva ubjeden sam.Vidicemo ko ce imati vise sredstava i ko ima bolju ekipu i bolje "prijatelje"
Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
Nesto ne vjerujem da u Branitelju sjede hablecine koje ce preci preko podlosti GOSK-a i Capljine
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Pod br.1, ja sam iz Srebrenika i nemam veze sa GOŠK-om. Ti sigurno ne znaš ko su Hercegovci čim tako pričaš. Branitelj i Čapljina će sigurno igrati prije za GOŠK nego za bilo koga drugog, a isto tako i Igman i Turbina.Zoom088 je napisao/la:Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
Nesto ne vjerujem da u Branitelju sjede hablecine koje ce preci preko podlosti GOSK-a i Capljine
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
A vidim da nezz Da je Bratstvo i Capljina kao Bratski klubovi jbt...Vandelanoite je napisao/la:Pod br.1, ja sam iz Srebrenika i nemam veze sa GOŠK-om. Ti sigurno ne znaš ko su Hercegovci čim tako pričaš. Branitelj i Čapljina će sigurno igrati prije za GOŠK nego za bilo koga drugog, a isto tako i Igman i Turbina.Zoom088 je napisao/la:Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
Sam ces vidit i dokazat ce ti se
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Druze Denis Mujkic je izgubio mjesto na golu Buducnostj prije Jedinstva I Slobode..bezveze pises ovo kao da nisu ga zbog toga pustili..Denis je bio kapiten Slobode isto je misljenik navijaca I td....samo kazem ti lik je jos orije tih utakmica bio van strojaBihac96 je napisao/la:Mirza vam nece branit protiv Jedinstva "povrijedit" ce se nekoliko dana prije utakmice ili na zagrijavanju.Kao i Denis Mujkic covjek na zagrijavanju uvijek dolazi kod Sile Nebeske zajebava se navijacima i pocne tekma mi mu zapjevamo njegovu pjesmu "Branio je golove,postovao nas je Denis Mujkic ale hvala ti za sve" i covjek se "povrijedi"u drugoj minutiA kako se je povrijedio u prvoj utakmici onda mu nisu dali iz uprave Buducnosti da brani protiv Slobode jer znamo da se ta morala pustit,a to on nebi uradio da bi poginuo na terenu a tako i protiv Jedinstva gdje bi pustio jedno 2-3 gola
Tako ocekujem i od Mirze naravno jer i on ima svoju pjesmu i gdje je idol navijacima
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mujkić je protiv Jedinstva počeo braniti, i nakon 3-4 minute utakmice, ozljedioo se i morali ga mijenjati.
Ma ne bitno druze bilo,pa prosloSaltCityAttack je napisao/la: Druze Denis Mujkic je izgubio mjesto na golu Buducnostj prije Jedinstva I Slobode..bezveze pises ovo kao da nisu ga zbog toga pustili..Denis je bio kapiten Slobode isto je misljenik navijaca I td....samo kazem ti lik je jos orije tih utakmica bio van stroja
A u Bihacu je izasao iz igre u 2 minuti zbog "povrede".
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Izvinjavam se zbog lapsusa i greske, nisam upratio odakle si. To je do mene.Vandelanoite je napisao/la:Pod br.1, ja sam iz Srebrenika i nemam veze sa GOŠK-om. Ti sigurno ne znaš ko su Hercegovci čim tako pričaš. Branitelj i Čapljina će sigurno igrati prije za GOŠK nego za bilo koga drugog, a isto tako i Igman i Turbina.Zoom088 je napisao/la:Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano
Sto se Hercegovine tice, imam nesto malo veze s njom
Rodjen u Mostaru, zivim na relaciji Mostar - Lukavac
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Danas u 18:00 igramo u Lukavcu protiv Radnickog 
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 23 jul 2014, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Timkov legenda, to mi je najdrazi lik ikad bio u Bratstvu uvjek je davo Maksimum od sebe uvjek je ostavljo srce na teren,prosto voli poso koji radi...Niko njega nmz zamjenit na poziciji zadnjeg veznog niko..
Sad trenira djecu u Sarajevu....

Sad trenira djecu u Sarajevu....

Danas protiv Radnickog 0:0 u Lukavcu. Losa tekma ponajvise zbog jako loseg terena koji je bio tezak za igru zbog jako mnogo vode. Takode i sudija je totalno bio izgubljen na utakmici ali dobro. Uglavnom imali smo dobre sanse ali nismo uspjeli zabiti gol.Ipak ne brine me to sto danas nismo pojedili jer sam vidio da je to bio samo jedan los dan sto se realizacije tice.
Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.
Ne sumnjam u osvajanje turnira u Doboj Istoku.
Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.
Ne sumnjam u osvajanje turnira u Doboj Istoku.
S nama igrate prvu utakmicu u Klokotnici ? 
Vi igrate sa Zvijezdom prvu utakmicu a mi sa domacinom.Coraco je napisao/la:S nama igrate prvu utakmicu u Klokotnici ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.