Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
spava mi se, a ne znam da li da čekam drugo poluvrijeme i nekim čudom Mirzu u igri 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nema nas na forumu kao neki dan.Izgleda nakon one lose predstave od prije dva dana neki se malo ohladili.Valjda ce dobiti koji minut u drugom poluvremenu.Ja jos nisam vidio da je onaj Johnson dao Mirzi loptu.
ma tu su oni,samo Mirza ne trpaBosnaSTL je napisao/la:Nema nas na forumu kao neki dan.Izgleda nakon one lose predstave od prije dva dana neki se malo ohladili.Valjda ce dobiti koji minut u drugom poluvremenu.Ja jos nisam vidio da je onaj Johnson dao Mirzi loptu.

dede mi malog ovo je lose.... spavaju svii
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
valjda ce uc makar malo da dzaba ne sjedim
- EdenHazard
- Kontakt:
kakva je ovo kamera na ovom atdhenet linku, van dvorane gledam utakmicu 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
jel meene handri stream il ovo jos nije pocelo? 

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
D. Williams napokon igrao kao sto on zna da igra.
mirza41 je napisao/la:jel meene handri stream il ovo jos nije pocelo?
Pocelo je prijatelju , +6 za Brooklyn
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
samo da padnu 192p a za ostalo cemo lako

Ma oni vjerni ne spavaju. kad sam sinoc u pola 5 gledao lakerse mogu veceras i do kraja NETS-e...
A svi znamo, koji smo pratili Mirzu i dok je bio u Spaniji, kako je nekada igrao promjenjivo, al ono sto ja nisam vidio za ovih nekoliko njegovih minutaznih utakmica, je igra cetvorke ledjima, ono sto je on praktikovao u Caji. Ovdje je on fakticki neki suter koji treba da udje s klupe i pogodi 2-3 trice, i hajd ponovo na klupu. Jednostavno on ne vodi loptu, nije okrenut ledjima kosu itd.
U svakom slucaju, da vas ne smaram, idemo gledat do kraja...
stream na athde je proradio
A svi znamo, koji smo pratili Mirzu i dok je bio u Spaniji, kako je nekada igrao promjenjivo, al ono sto ja nisam vidio za ovih nekoliko njegovih minutaznih utakmica, je igra cetvorke ledjima, ono sto je on praktikovao u Caji. Ovdje je on fakticki neki suter koji treba da udje s klupe i pogodi 2-3 trice, i hajd ponovo na klupu. Jednostavno on ne vodi loptu, nije okrenut ledjima kosu itd.

Kindže, kindže...
kakvo crno spavanje,,samo se ceka da mirza udje i popravi utisak,,,iskreno 1.pol je lose odigrao,,,nadat se za pocetak da ce bar uc u 2 pol i da ce dobro odigrat,,,poz
Na http://www.coolsport.tv" onclick="window.open(this.href);return false; stream 4 dobra slika.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
COME ON MIRZA !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nema spavanja dok ne zavrsi utakmica , nadam se da ce Mirza dobiti do kraja bar 3-4 minute 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Konacno da nisam vise medju gostima
Mirza ce uci jos sigurno, mora nesto zabiti...

Koliko se raje reg na forum samo da bi Mirzu komentarisalo, izmedju ostalih i ja
hajde ba mirza, daj 2 trice za 6 min jos i dosta

hajde ba mirza, daj 2 trice za 6 min jos i dosta

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
aa i caji je bio glavni igrac, a ovdje je fakticki neki slunto za johnosona ili lopeza.... i na parketu kao da igra 2 ili 3 samo se postavlja na tricu, pod kosem ga nikad nemaAdibhf88 je napisao/la:Ma oni vjerni ne spavaju. kad sam sinoc u pola 5 gledao lakerse mogu veceras i do kraja NETS-e...
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;jbmilan je napisao/la:handri atdhe![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.