FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2014, 19:41

Pa najveci glupan je ovaj sto je ovdje stavi. Oko tribine ima 100 miliona kamenica..Bombardovat ce nas Ultrasi i Manijaci :facepalm:

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 28 avg 2014, 20:03

ta se montazna tribina odmah poslije utakmice repke skida

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 avg 2014, 20:06

Fotografija bi se mogla shvatiti ovako: "Moj Azmire dok ti akšamlučiš u Glogovi ovi u Slobodi udruženi sa Husarom uhelaćiše Slobodu".Nema više spora da je vraćanje duga prioritet . Hvala Bogu da imamo Predslednika koji je dug stavio na 1. mjesto.Ali Azmir ne razumije fudbal. Nažalost dušmani hoće da ga konfrontiraju sa publikom lošim rezultatima. On ,sudeći po presici upada u tu njihovu zamku.( "pojačaćemo snage obezbj"). Uvjeren sam da pirotehnika nije slučajna , ti momci nemaju te novce. Ali organizator iz sjene želi da Azmir pošalje sve u p. m . i ode . Azmir hitno mora formirat Stručnu komisiju koja će za njega i Upravni odbor po HITNOM postupku ocijenit kvalitet ekipe. (da se nebi mi na Forumu time bavili).Denis je ruku na srce već zapomagao o kvalitetu igrača ali mora Azmiru u 4 oka , ito pred komisijom podnijet raport.( da se vidi jeli i on odgovoran ili mu je ovo nametnuto.Podsjećam da je Azmir došao iz Amerike par dana pred 1. kolo P.L.. Očekujem da Upravni odbor početkom Septembra OBJAVI JAVNOSTI koliko je duga vraćeno u mjesecu Augustu.To stoga da javnost vidi i čuje da se polako počinje Sloboda buditi iz kome.Na taj način razumit ćemo i najavljenu borbu za opstanak.Statut se mora djelimično promijeniti po uzoru FK Sarajevo . Pravnik i Ekonomista uradit će to za 10 dana (uz urnek Sarajeva i prije). Dali 200 upravljačkih prava po 30000 km ili 300po 20000km ili 1puta 6 000 000 km to nije problem. Zatim pritisak na Predsjednika Skupštine MUHAREMAGIĆA koji je faraonov i sdp čovjek da sazove SKUPŠTINU JER JE PO STATUTU ON SAZIVA.ZA USVAJANJE STATUTA TREBA 2/3 OD VERIFIKOVANOG BROJA ČLANOVA. Novi Statut ide u Ministarstvo Uprave i Pravosuđa TK na preregistraciju kod Države.Ovim se otvara pravna mogućnost da pojedinac ili više njih Deponovanjem novca steknu Upravljačka prava . Oni time postaju Skupština t.j. Upravljački Bord. Dosadašnja Skupština, personalno prestaje postojat . To je početak nove ere za Slobodu shodno činjenici da se vratio Kapitalizam. Načelnik sa sdp partijom drži Slobodu u statusu taoca za političku upotrebu s vremena na vrijeme.To što ulažu u Tušanj , su narodne pare.( da ne bude zabune isto bi bilo sa bilo kojom partijom). Dakle, borim se za spas Slobode a ne poene nekoj drugoj partiji.( Ne volim ih ali serajlice npr. pitari u kojoj god da su partiji , kad je FK Sarajevo u pitanju oni misle i žele isto). Zato ako smo pismeni navijači a mislim da jesmo prozivajmo stvarne uzročnike ovog stanja tad će i oni stvar shvatit ozbiljno. Ovako ,oni nas godinama i to vrlo uspješno navode da , se gložimo između sebe trošeći i vrijeme i sebe. Na kraju , tribina " Monte video " , 3 reda . Smijaće na nam se cijela Bosna i Hercegovina.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 avg 2014, 20:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 avg 2014, 20:15

živ bio, piši u pasusima, ovako ljudima ubijaš volju za čitanjem

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 avg 2014, 20:30

Chinaglia je napisao/la:živ bio, piši u pasusima, ovako ljudima ubijaš volju za čitanjem
Đorđo moj, nemoj zamjerit.Ja ovo jedva nabadam sa dva prsta.Neće niko od ukućana koji barataju bolje sa ovom
spravom da mi pomogne.Al' vjeruj mi napredovao sam, nekad sam znao napisat tekst od dunum,pritisnem pogrešno dugme i ode tekst u havu puffffffffffffffff
S poštovanjem
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2014, 21:10

trebalo bi sad pokusati naci jednog-dva igraca posebno na poziciji ofanzivnog veznog da unaprijede ovu ekipu jer jedan dobar igrac bi i ove ostale "radnike" ucinio 30% boljim..a ima ih sad koji jos uvijek nisu nasli klub, nesto se moze ulovit jeftinije nego inace
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 28 avg 2014, 21:18

Zalosno je da vodje navijaca predaju 1000 maraka skupljenih za semafor. To je hiljadu ljudi po marku, to je 300 ljudi po jednu bambucu...<<da se skupljalo jednu subotu pa hajde al ovako malo brate malo...Prije rata me otac vodio na utakmice, vise na kosarku rjedje na fudbal. Meni vazda zelja bila da budem gore na brdu i da odozgo gledam utakmicu. Poveo me otac jedne nedelje gore i kaze ovdje ti je dzaba ali i klub mora od necega da zivi...J,. oca, preskao sam preko pomocnog, preko ramizove garaze, dok je imao samo jednu garazu. Preskakao sam ogradu i pored garaza i provlacio se kroz rupu, znao sam i poluvrijeme cekat da udjem. Kako je vrijeme prolazilo vratio sam se na ocevu pricu a od cega Sloboda zivi. I cim sam poceo raditi poceo sam kupovati karte pa cak i ako ne idem na utamicu. Kad su pocele one navijacke karte Sale me pitao hocu li...Ne znam 7 9 10 KM je bila nije ni bitno, dadnem pare i kazem Saletu daj nekom ko nema para...I onda su klubovi poceli propadati. I KK Sloboda posle propasti pocne novu pricu i kaze ulaz dzaba a platiit moze koliko ko zeli. Jaranu, koji je bio u prilici sam rekao idi i vidi nece niko marke dati...
Dodje lik i kaze izbi ti me 20 KM, pitam kako, kaze on dosao ja i stojim tamo i gledam i ljudi ulaze i ulaze i niko marke da plati a mamu im svi se nacifrali, bice na televiziji.. I tako danas ponovo j.... majku treneru, nacelniku ovom onom, ko i inace svi su nam krivi...Hajmo ba prestati i hajmo gledati Slobodu pa kako god ona igrala...Sresti cemo nekog poznatog, pozdraviti se, popiti po pivu ili ne, izaci iz kuce...Jednom u 2 sedmice nije mnogo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2014, 21:35

Jbg nisu svi kao ti, ljude kad skontas u ovom gradu generalno boli briga za fudbalom.

Ostati ce opet 1000 pacenika kao mi na tribinama ako ovako nastave igrati jer su ostali manje vise tu radi selfija bili i radi Cire. Kad bude in nesto opet ce biti pun stadion i tako sve..

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 28 avg 2014, 21:48

Jest vam priča smiješna :)
To negdje drugačije? Svugdje na svijetu ne samo u BiH publika dolazi radi "nečega" na stadione,dvorane i općenito javne skupove.Da ti raja dođe moraš je nećim privući, da li to bio dobar fudbal, poznato trenersko ime,nagradne igre etc etc.Jednostavno moraš ponuditi nešto i konstantno raditi na unaprijeđivanju tog marketinškog dijela.
Ili jednostavn orečeno rečeno: Koliko para-toliko muzike :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 avg 2014, 21:55

senjorsamko je napisao/la: Raspade se sustav,a ono najgore tek slijedi...Poslije 10-tog kola bi trebali biti zadnji...Sretno protiv Zrinjskog...Napunite Tušanj i uživajte...Pozdrav iz Bihaća... :wave:
Ti se nemoj za nas sikieat..tebe ano prekucali prije par mjeseci gdje nisi ni progovorio sad suti I gledaj kako se igra PL..mi cemo punit Tusanj I ostat cemo u ovoj ligi..de ti svoj klub gledaj jer kako je krenulo ima ove godine Gracanica pa slijedece Gosk a I ovi iz Jajca ce za dvije godine imat ambocije a bogami bogato Gorazde..vama ce biti sve **** I ****..puno srece vam zelimo stvarno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 28 avg 2014, 22:22

haver je napisao/la:Jest vam priča smiješna :)
To negdje drugačije? Svugdje na svijetu ne samo u BiH publika dolazi radi "nečega" na stadione,dvorane i općenito javne skupove.Da ti raja dođe moraš je nećim privući, da li to bio dobar fudbal, poznato trenersko ime,nagradne igre etc etc.Jednostavno moraš ponuditi nešto i konstantno raditi na unaprijeđivanju tog marketinškog dijela.
Ili jednostavn orečeno rečeno: Koliko para-toliko muzike :)
ma ok je to samo 1. ne moze biti 4000 ljudi a 2000 karti
2. to sto ti pricas je amerikanizacija sporta, ono red pjevaljke red kokica ovo ono
A ja pricam o nasem klubu, kakvih u Evropi ima puno. Mozda nisu uspjesni ali su nasi, zato sto smo mi, nasi ocevi ili djedovi tu trenirali i igrali, zato sto nasa djeca tu igraju i zato sto cu tu vidjeti i starog komsiju i stare havere sa kojim ne mogu izaci jer me gazda **** sa radnim vremenom i sa ostalim glupostima koje prate nase zivote ali mozemo tu popricatik, gledajuci nas klub nasu Slobodu...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 28 avg 2014, 22:50

Moze li mi neko objasniti zasto ste otjerali Adnana Hadzica,koji ima i iskustvo u Premier Ligi a doveli Fejzica koji prosle sezone nije zadovoljio u Rudaru nakon tri kola,i morali su ga otjerati a vi ga ove godine dovedoste !?
Rudar Kakanj !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 avg 2014, 22:53

Fejzić je bio i prošle sezone, bio drugi golman. Hadžića nije niko otjerao, ugovor mu je istekao a nisu mu odgovarale ponuđene finansije tako da nije bilo produžavanja ugovora.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2014, 22:56

zato sto je Hadzic trazi visoku platu...mislio da ce se i ove sezone placati isto kao i prosle pa postavio nerealne uslove kakve mu niko nije htio platiti i eto sta je dobio , opet igra nizi rang...

a sto se tice Fejzica za sad je dobar, jedan od boljih moglo bi se reci...jbg za pare koje mi nudimo ove godine boljeg golmana tesko da smo mogli naci...kod nas je ovo godina maksimalnih usteda i to ljudi ne shvataju, igracki kadar je sigurno duplo jeftiniji nego proslu polusezonu..90% igraca igra za max 800km + premije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2014, 22:56

sloboda72 je napisao/la:Fotografija bi se mogla shvatiti ovako: "Moj Azmire dok ti akšamlučiš u Glogovi ovi u Slobodi udruženi sa Husarom uhelaćiše Slobodu".Nema više spora da je vraćanje duga prioritet . Hvala Bogu da imamo Predslednika koji je dug stavio na 1. mjesto.Ali Azmir ne razumije fudbal. Nažalost dušmani hoće da ga konfrontiraju sa publikom lošim rezultatima. On ,sudeći po presici upada u tu njihovu zamku.( "pojačaćemo snage obezbj"). Uvjeren sam da pirotehnika nije slučajna , ti momci nemaju te novce. Ali organizator iz sjene želi da Azmir pošalje sve u p. m . i ode . Azmir hitno mora formirat Stručnu komisiju koja će za njega i Upravni odbor po HITNOM postupku ocijenit kvalitet ekipe. (da se nebi mi na Forumu time bavili).Denis je ruku na srce već zapomagao o kvalitetu igrača ali mora Azmiru u 4 oka , ito pred komisijom podnijet raport.( da se vidi jeli i on odgovoran ili mu je ovo nametnuto.Podsjećam da je Azmir došao iz Amerike par dana pred 1. kolo P.L.. Očekujem da Upravni odbor početkom Septembra OBJAVI JAVNOSTI koliko je duga vraćeno u mjesecu Augustu.To stoga da javnost vidi i čuje da se polako počinje Sloboda buditi iz kome.Na taj način razumit ćemo i najavljenu borbu za opstanak.Statut se mora djelimično promijeniti po uzoru FK Sarajevo . Pravnik i Ekonomista uradit će to za 10 dana (uz urnek Sarajeva i prije). Dali 200 upravljačkih prava po 30000 km ili 300po 20000km ili 1puta 6 000 000 km to nije problem. Zatim pritisak na Predsjednika Skupštine MUHAREMAGIĆA koji je faraonov i sdp čovjek da sazove SKUPŠTINU JER JE PO STATUTU ON SAZIVA.ZA USVAJANJE STATUTA TREBA 2/3 OD VERIFIKOVANOG BROJA ČLANOVA. Novi Statut ide u Ministarstvo Uprave i Pravosuđa TK na preregistraciju kod Države.Ovim se otvara pravna mogućnost da pojedinac ili više njih Deponovanjem novca steknu Upravljačka prava . Oni time postaju Skupština t.j. Upravljački Bord. Dosadašnja Skupština, personalno prestaje postojat . To je početak nove ere za Slobodu shodno činjenici da se vratio Kapitalizam. Načelnik sa sdp partijom drži Slobodu u statusu taoca za političku upotrebu s vremena na vrijeme.To što ulažu u Tušanj , su narodne pare.( da ne bude zabune isto bi bilo sa bilo kojom partijom). Dakle, borim se za spas Slobode a ne poene nekoj drugoj partiji.( Ne volim ih ali serajlice npr. pitari u kojoj god da su partiji , kad je FK Sarajevo u pitanju oni misle i žele isto). Zato ako smo pismeni navijači a mislim da jesmo prozivajmo stvarne uzročnike ovog stanja tad će i oni stvar shvatit ozbiljno. Ovako ,oni nas godinama i to vrlo uspješno navode da , se gložimo između sebe trošeći i vrijeme i sebe. Na kraju , tribina " Monte video " , 3 reda . Smijaće na nam se cijela Bosna i Hercegovina.
nekad me bas r.a.s.p.i.z.i.s. al ovo ti je jedan od najboljih upisa...cesto se moja vidzenja kose sa tvojim i mislim da crnis previse al za ovo :clap: :clap: ...ipak,i ti moras razumit da je ovo BH..ne ide to sve tako lako kako bi mi iskreni i vjerni navijaci Slobode zeljeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2014, 23:01

GK1996 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto ste otjerali Adnana Hadzica,koji ima i iskustvo u Premier Ligi a doveli Fejzica koji prosle sezone nije zadovoljio u Rudaru nakon tri kola,i morali su ga otjerati a vi ga ove godine dovedoste !?
I ja sam volio da je on ostao pod svaku cijenu ali eto tako je kako je, Hadzic, Redzepi i Moranjkic su morali ostati i bolji su od gotovo svih igraca koje imamo sada.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 28 avg 2014, 23:01

Midhat Memisevic dao otkaz u Slavenu!!! joj kako bi nam dobro dosao da malo igracima "j..e mame" :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 avg 2014, 23:22

Sloboda1919 je napisao/la:Midhat Memisevic dao otkaz u Slavenu!!! joj kako bi nam dobro dosao da malo igracima "j..e mame" :D
Dao je otkaz jer nije mogao podnijeti pritisak u Slavenu. Teško da bi ga podnio i u Slobodi. Kad si se već dotakao Slavena, prateći utakmice na Memorijalnom turniru "26. august" (gdje je bilo svega, borba kao u finali Lige Šampiona) uočio sam jednog igrača Slavena koji igra odlično. Igrač koji nije ušao u kritične godine za nogomet, po mojoj procjeni oko 22 godine. Razmišlja glavom, ima pregled igre, dodavanja precizna, prekida akcije, trči, kreće se na terenu, daje 100%, dobro raspoređuje saigrače. Podsjeća me nekako na Redžepija. Svjestan sam da igra za klub koji je dva ranga niže od Slobode, ali i veći su počeli u Slavenu (Šećerović, Rahimić). Možda bi trebalo momka uzeti na probu, dati mu šansu, vidjeti koliko može. I gori su prošli probu u Slobodi, ako ne zadovolji raskinuti suradnju i to je to. Igra na poziciji zadnjeg veznog, Pudilović... :thumbup:

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 28 avg 2014, 23:28

NKMramor je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la:Midhat Memisevic dao otkaz u Slavenu!!! joj kako bi nam dobro dosao da malo igracima "j..e mame" :D
Dao je otkaz jer nije mogao podnijeti pritisak u Slavenu. Teško da bi ga podnio i u Slobodi. Kad si se već dotakao Slavena, prateći utakmice na Memorijalnom turniru "26. august" (gdje je bilo svega, borba kao u finali Lige Šampiona) uočio sam jednog igrača Slavena koji igra odlično. Igrač koji nije ušao u kritične godine za nogomet, po mojoj procjeni oko 22 godine. Razmišlja glavom, ima pregled igre, dodavanja precizna, prekida akcije, trči, kreće se na terenu, daje 100%, dobro raspoređuje saigrače. Podsjeća me nekako na Redžepija. Svjestan sam da igra za klub koji je dva ranga niže od Slobode, ali i veći su počeli u Slavenu (Šećerović, Rahimić). Možda bi trebalo momka uzeti na probu, dati mu šansu, vidjeti koliko može. I gori su prošli probu u Slobodi, ako ne zadovolji raskinuti suradnju i to je to. Igra na poziciji zadnjeg veznog, Pudilović... :thumbup:
jel mozda znas broj dresa??

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 avg 2014, 23:31

Bio je 11 protiv Mladosti iz Puračića. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.