Sto se tice Suareza. Jeste da bi volio da predje, al igrac je Liverpoola i treba da postuje ugovor sa klubom. Nervira me sto igraci nesto potpisu, pa kasnije ne zele da se pridrzavaju toga.

Kapiten nece ni da ga pogleda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Posto si ti malo sporiji, da ti objasnim. Kompleks ti je nesto sto ti stvara ogromne probleme, od cega ne mozes zaspati i o cemu stalno mislis. Prema tome ja nisam ni blizu kompleksa.gio10 je napisao/la:
@Kompleksas
Kakav jadan pokušaj isfura
A je li ?AllGunsBlazing je napisao/la: Posto si ti malo sporiji, da ti objasnim. Kompleks ti je nesto sto ti stvara ogromne probleme, od cega ne mozes zaspati i o cemu stalno mislis. Prema tome ja nisam ni blizu kompleksa.
Bas se sjecam tih rasprava. Te ovako te onako, a ono obojica ispadose losi. Doduse kod nas je Gervinho i dao golove, ali opet je bio los. Pa onda pojedinacno mjerenje igraca, pa ovaj bolji, pa nije, pa ovako, smijesno sad kad se skontas. Ja nikad nisam mrzio Liverpool, uvijek su mi bili onako malo kao dragi.Henderson je napisao/la:Ja sam bio prije dvije godine jako zelen kad sam se svađao sa vama da će Downing biti bolji od Gervinha i sada sam mnogo pametniji nego što sam tada bio.
Koga jednom zmija ujede, on se više i guštera boji a nije pravi vjernik onaj kojeg zmija ujede dva puta iz iste rupe. Tako da ne mogu nikako 100% reći da će Suarez ostati u Liverpoolu a ni da će preći u Arsenal. Odpočetka sam pisao da će preći u Arsenal, jer se nadam da ću opet pogriješiti.
Dao je i Downing nekih golova, čak proglašen od FA najboljim igračem finala Liga Cupa. U finalu FA Cupa imao asistenciju. Ali nije to poenta, poenta je da je on plaćen 22 miliona funti a Gevinho 10. Na kraju je Wenger izvuko 8 miliona eura za njega a Liverpool 8 miliona funti. Ogroman gubitak kod Downinga.AllGunsBlazing je napisao/la:Bas se sjecam tih rasprava. Te ovako te onako, a ono obojica ispadose losi. Doduse kod nas je Gervinho i dao golove, ali opet je bio los. Pa onda pojedinacno mjerenje igraca, pa ovaj bolji, pa nije, pa ovako, smijesno sad kad se skontas. Ja nikad nisam mrzio Liverpool, uvijek su mi bili onako malo kao dragi.Henderson je napisao/la:Ja sam bio prije dvije godine jako zelen kad sam se svađao sa vama da će Downing biti bolji od Gervinha i sada sam mnogo pametniji nego što sam tada bio.
Koga jednom zmija ujede, on se više i guštera boji a nije pravi vjernik onaj kojeg zmija ujede dva puta iz iste rupe. Tako da ne mogu nikako 100% reći da će Suarez ostati u Liverpoolu a ni da će preći u Arsenal. Odpočetka sam pisao da će preći u Arsenal, jer se nadam da ću opet pogriješiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.