FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@bole
I ono sto sam ja cuo je nezvanicno za interes opcine ali ima do toga jos federalne vlasti nam trebaju radi zakona koji kod nas ne postoji na osnovu kojeg bi se i potpisao ugovor nije mi jaca strana pa da ne sirim o tome mozda bi me neko i pogresno razumio jer vjerovatno nebih znao ni dobro obrazloziti situaciju.
Uglavnom kotrlja se pokusava se nesto i ne bih rekao da se rjesenje tako brzo nazire ipak je velika suma u pitanju trazice se i taldzije itd...
I ono sto sam ja cuo je nezvanicno za interes opcine ali ima do toga jos federalne vlasti nam trebaju radi zakona koji kod nas ne postoji na osnovu kojeg bi se i potpisao ugovor nije mi jaca strana pa da ne sirim o tome mozda bi me neko i pogresno razumio jer vjerovatno nebih znao ni dobro obrazloziti situaciju.
Uglavnom kotrlja se pokusava se nesto i ne bih rekao da se rjesenje tako brzo nazire ipak je velika suma u pitanju trazice se i taldzije itd...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Probisvjet
- Kontakt:
[quote="Stole iz Bora"]
neka

neka
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hajd dace Bog i ovo ... uskoro nadam se ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Kad se vec spominje borac izgleda bi eldar hasanovic trebao kod njih i da je radi njih odbio olipic...
Pazite se vi dobro tog ENERGOPLANA, ta je firma ostala duzna milione svojim podizvodzacima koji su gradili Stozice u Ljubljani, cak se jedan vlasnik firme i objesio, jer mu ovi iz Energoplana nisu uplacivali na vrijeme. Dugovi ga stegli.
Stozice su izgradjene na brzinu, price Dejanove o kvalitetu su bajke za djecu, jer taj lik nije sigurno ucestvovao u projektovanju i izvedbi Stozica, da zna kako se radilo ne bi ovako govorio.
Za razliku od njega ja znam kako su se projektovale Stozice, ne pricam na prazno.
Samo komsijski vam kazem OPREZ!
Stozice su izgradjene na brzinu, price Dejanove o kvalitetu su bajke za djecu, jer taj lik nije sigurno ucestvovao u projektovanju i izvedbi Stozica, da zna kako se radilo ne bi ovako govorio.
Za razliku od njega ja znam kako su se projektovale Stozice, ne pricam na prazno.
Samo komsijski vam kazem OPREZ!
taj cuk je do neki dan bio fudbalski menadzer sad odjednom konstruktor i izvodjac radova cudno kao sto su cudni i on i njegov otac zoka
jadan ne bio gdje si procitao da je cuk izvodjac radova bar procitaj nesto i probaj to razumjeti pa onda se probaj upustiti u neku raspravu ovako ipadnes neozbiljan u samom startu, zar nisi sad tjerao navijace Zelje sa teme o fks i reko da smrde i odmah dotrcao ovdje da napises nesto...hordas'87 je napisao/la:taj cuk je do neki dan bio fudbalski menadzer sad odjednom konstruktor i izvodjac radova cudno kao sto su cudni i on i njegov otac zoka

mi ne smrdimo kod vas je to genetskipile87 je napisao/la:jadan ne bio gdje si procitao da je cuk izvodjac radova bar procitaj nesto i probaj to razumjeti pa onda se probaj upustiti u neku raspravu ovako ipadnes neozbiljan u samom startu, zar nisi sad tjerao navijace Zelje sa teme o fks i reko da smrde i odmah dotrcao ovdje da napises nesto...hordas'87 je napisao/la:taj cuk je do neki dan bio fudbalski menadzer sad odjednom konstruktor i izvodjac radova cudno kao sto su cudni i on i njegov otac zoka

- neutralan__
- Kontakt:
npr. jaboccaccio je napisao/la:@Pile
Da,ono gore sto sam napisao je kao iz ugla nekog ko bi neutralno posmatrao stvari i laicki gledano,zaista se vidi da su tu svi na nekom dobitku...upravo sam dosao sa nekog malog sastanka,gdje sam sjedio sa gospodinom koji je prilicno upucen u desavanja opstine,pa mi je potvrdio da je opstina vec dozvolila ovu varijantu,bar prema njegovim izvorima,ja mu nekako vjerujem,mada ne mora da znaci da je tacno,jer nisam to vidio nigdje zvanicno,samo po prici,ali eto...u biti kada se gleda dobit,u ovom slucaju opstina n.sarajevo i nije na nekoj dobiti,cak je i u minusu ako se gledaju finansije...medjutim,dobit njihova lezi u drugim stvarima,poput promocije ove sredine i urbanizacija okoline koliko je to moguce,jer je vec prenapucen dio grada,ipak postavljaju se odmah i neke ambicije po pitanju transferzale koja je odavno u planovima da se gradi,prioriteti postaju svakako veci...moze se gledati i kao politicki potez,kada se objavi i da se zaposlio izvjestan broj ljudi,pa neka je i broj novozaposlenih 200,bar 50 ce ih biti iz te opstine ( tako ce uvijek biti,jer jos uvijek nije sproveden zakon o lokalnoj samoupravi,da ne detaljisem o ovome,odoh presiroko),znaci na te neke fore bi opstina kao takva mogla da promovise svoj dio grada,a finansijski nece imati od toga nista posebno,nas Zeljo ce svakako biti na velikom dobitku...kanton svakako opet na lijepoj promociji i na jos nekim stvarima,a najvise svakako porezna uprava...vece instance,nivoi,federalnog tipa,nemaju apsolutno razloga da ne odobravaju nesto ovakvo ( ne znam zapravo koliko se oni i pitaju ),iz razloga sto se i njihov budzet vjerovatno puni,lova od zaposlenih je svjez kapital,bez obzira ko tim ljudima daje platu,znaci i njima vise love...
Slovenac svakako ima svoj interes u tom zemljistu,bez obzira na ogromni potroseni kapital,pogotovo sto oni razmisljaju unaprijed...jednog dana ce ovo biti evropa u pravom smislu te rijeci,i bez obzira na varijantu troskova slovenaca,oni ce biti u stanju da rade sta hoce sa tog objekta,drzace ga dok ima kapitala,kad osjete da ne mogu dobro proci,prodace sve to ambicioznom kupcu iz neke zemlje koja ima lovu po evropskim standardima i time se doslovno obogatiti...sve ima svoju cijenu...Zeljo po meni cak i najvise dobija jer ce pored zdanja koje se planira imati na raspolaganju mnogo poslovnih prostora,sponzori su privlacniji,nema igraca koji nece htjeti doci da igra u zelji,ambicije su normalno vece,vise raje ce dolaziti,evropski put je blizu,sve se dize na noge i bitan je samo dobar i profesionalan marketing...sve jednostavno postaje privlacnije od navijaca do sponzora...veliki potencijalni dobitak svakako...no treba biti strpljiv,ovo nista ne ide preko noci i ja bi bio sretan kao covjek a ne kao navijac,da se ova izgradnja pocne praviti i za tri godine,ali ako ce se desiti...zacas to prodje...i onda smo veliki,ali bas...stvarno se izvinjavam raji na dugom postu,ponese me,pa ne znam stati

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Jah, jel to najpametnije sto si skonto ili da ti damo jos par dana da razmislis pa naleti opet ?hordas'87 je napisao/la:
mi ne smrdimo kod vas je to genetski
daj mi jos par dana ali zakljucak ce mislim biti isti dzaba tako vam grah pao a ti se malo raspitaj ko je zoka cuk pa da nastavimo pricati moj dobri pilepile87 je napisao/la:Jah, jel to najpametnije sto si skonto ili da ti damo jos par dana da razmislis pa naleti opet ?hordas'87 je napisao/la:
mi ne smrdimo kod vas je to genetski
Fulili ste temu,
ovo nije tema Dejan Ćuk (životni put), nego F. K. Željezničar.
Uz pomoć administracije otvorite teme: Vlado Jagodić, Goran Gančev, Nijaz Gracić, i Dejan Ćuk.
Čak i ono @ pabizo bi vam bilo zahvavno.
Poštedite nas kontaminacije teme F.K. Željezničar.
ovo nije tema Dejan Ćuk (životni put), nego F. K. Željezničar.
Uz pomoć administracije otvorite teme: Vlado Jagodić, Goran Gančev, Nijaz Gracić, i Dejan Ćuk.
Čak i ono @ pabizo bi vam bilo zahvavno.
Poštedite nas kontaminacije teme F.K. Željezničar.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ajde reci nam ti ko je taj Zoka Ćuk? Rasvijetli nas.
raspitajte se lako se sazna u ovom gradu sve
pile skloni taj debilni avatar
pile skloni taj debilni avatar
Nisam ni mislio da ces biti pametni nakon par dana nego sam ti dao sansu da ljudi zaborave na tvoje gluposti...hordas'87 je napisao/la:
daj mi jos par dana ali zakljucak ce mislim biti isti dzaba tako vam grah pao a ti se malo raspitaj ko je zoka cuk pa da nastavimo pricati moj dobri pile
Ovih dana je u gradu Sarajevu doslo do opste epidemije kod odredjenog broja ljudi naime poceli su da poznaju veliki broj ljudi ovaj zna Zoku Cuka, jedan je dobar sa Zujom pa mu on prenosi informacije koje jos ni Zujo sam ne zna jedan je cak pricao sa Joskom Domorockim ( ova mi je licno najdraza nalazi se na prvom mjesto svih ovih koje sam procitao ) ima ih koji su dobri sa Dzelom i on im prenosi ono sto ne zna i tako dalje... drustveni neki ljudi a pri tom ne smrde

Kako ti ocjenjuješ njegovu polusezonu u Veležu ?pile87 je napisao/la:Kad se vec spominje borac izgleda bi eldar hasanovic trebao kod njih i da je radi njih odbio olipic...

Ima li tu štete sto se Željo nije "uključio u borbu" sa Borcem i Olimpikom ?
Nisam gledao veleza nijednom niti njega po onome sto sam cuo bio im je jedan od najboljih samim tim imao je ponuda trebao je preko Skaljica u olimpic imao ponudu slobode ( koja ga je vec jednom nasankala ) imao ponudu sarajeva koju nije ni razmatraoellaxaz je napisao/la:
Kako ti ocjenjuješ njegovu polusezonu u Veležu ?![]()
Ima li tu štete sto se Željo nije "uključio u borbu" sa Borcem i Olimpikom ?

Iskreno ja bih nasa potencionalna pojacanja trazio preko drine gdje postoje tri kluba u najjacoj ligi koja su pred stecajem hajduk, cukariciki i mislim da je javor u pitanju izmedju ostalog moze se probrati poneki dobar igrac naravno da nemozemo parirati nekim njihovim velikim klubovima ako pozele nekog od igraca ali kakva je situacija dovoljno govori to da vojvodina ima sve dogovoreno sa vareom iz sirokog a vojvodina nije najjaca tamo ali u uprkos tome postoje izgledene sanse za dovodjenje recimo Nenada Kise iz cuke centralni vezni koji toliko zanimljiv partizanu i sta ti ja znam a nama bi takav igrac vise nego dobro dosao ( gledao ga par puta u mladoj repci ) a imamo i jos neke dobre menadzerske veze tamo...Helem ceka se Brkin povratak u BiH da bi se uopste krenulo u pricu o pojacanjima...
Eldar Hasanovic po mnogima, po mnogo cemu podsjeca na Dinu Muharemovica. Po konstituciji, po poziciji koju igraju, po kvaliteti koji posjeduju, po ozljedama koje su ceste i jos nekih slicnosti. Po meni nema razloga da se zali za njim. Taj potpisati ugovor veci od dvije godine nece potpisati nema sanse, a u naredne dvije godine Jamak, Svraka, pa i Culum mnogo mnogo vise mogu pruziti od njeg to je sigurno. Plus i nakon te dvije godine novi slucaj Kerla-Coca ima velike sanse. Vec je dvaput napustao Zeljeznicar.
Strauss je napisao/la:Eldar Hasanovic po mnogima, po mnogo cemu podsjeca na Dinu Muharemovica. Po konstituciji, po poziciji koju igraju, po kvaliteti koji posjeduju, po ozljedama koje su ceste i jos nekih slicnosti. Po meni nema razloga da se zali za njim. Taj potpisati ugovor veci od dvije godine nece potpisati nema sanse, a u naredne dvije godine Jamak, Svraka, pa i Culum mnogo mnogo vise mogu pruziti od njeg to je sigurno. Plus i nakon te dvije godine novi slucaj Kerla-Coca ima velike sanse. Vec je dvaput napustao Zeljeznicar.
hasanovic igra ofanzivnog veznog bar je to igrao u velezu tko da porediti ga sa svrakom i culumom nije isto jer igraju na razlicitim pozicijama a njegov glavni porok je njegov menadzer koji se poigrava sa njim kao i svi ostalim igracima kojima je menadzer
Trenutno korisnika/ca: antibot, Austinpowers, Blackwargreymon, Rahatlokum, ristagrad, Samba71 i 69 gostiju.