FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To onaj crnac Diatta sto dobro lopte kupi 

Nakon prespavane noći i pregledanog snimka kad malo bolje sagledam situaciju, Zeta nema veze s vezom. Pa oni zapravo nisu imali ni udarca na gol osim slobodnjaka. Takva ekipa može dati gol samo iz prekida. U čitavoj utakmici jedan šut jedan gol i jedan nazovi ga šut koji je zapravo bio ubačaj. Lomili su naše igrače na sredini kako nebi napravili kontru, plod takve igre je rezultovao 6 žutih i jedan crveni karton. Da je imalo normalniji sudija bila bi minimum 2 crvena.Bek koji je čuvao Suljića je trebao pocrveniti još prije ovog kostolomca. Ukupni zaključak je da djetići igraju ošro i u kost a sa loptom blage veze nemaju. Prolazimo 100%!
U novi boj...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravu si, vidjecemo kako ce to biti u PG ipak norvezanin sudi, a oni preferiraju fer plej igrupowerplay je napisao/la:Nakon prespavane noći i pregledanog snimka kad malo bolje sagledam situaciju, Zeta nema veze s vezom. Pa oni zapravo nisu imali ni udarca na gol osim slobodnjaka. Takva ekipa može dati gol samo iz prekida. U čitavoj utakmici jedan šut jedan gol i jedan nazovi ga šut koji je zapravo bio ubačaj. Lomili su naše igrače na sredini kako nebi napravili kontru, plod takve igre je rezultovao 6 žutih i jedan crveni karton. Da je imalo normalniji sudija bila bi minimum 2 crvena.Bek koji je čuvao Suljića je trebao pocrveniti još prije ovog kostolomca. Ukupni zaključak je da djetići igraju ošro i u kost a sa loptom blage veze nemaju. Prolazimo 100%!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
hehe, kako mi je drago zbog ove negativnosti, iako smo pobjedili i realno dominrali tekmu,zato prognoziram 0:3 u cg
ps: kad cemo vise prestati sa euforijom ?? po ko zna koji put ??
ps: kad cemo vise prestati sa euforijom ?? po ko zna koji put ??
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Taj!unbeatable je napisao/la:To onaj crnac Diatta sto dobro lopte kupi
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- theprodigy
- Kontakt:
ne znam koji vam je k.urac, pa pobjedili smo ba, sta bi bilo da smo izgubili. stvarno ne znam ima li sta pozitivno u vasim zivotima, opustite se prolazimo ove crnogorce, a i celik pada u nedjelju
Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
Nije provokacija bas me zanima !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Eto ti znas ko kakvu igru preferira i ko kol'ko moze potrcati, moj sarajlijice, ovo je igra ne predvidljiva.Svako svakoga danas moze dobit, ekipe u europi ginu na terenu.Sarajlijc@ je napisao/la:Upravu si, vidjecemo kako ce to biti u PG ipak norvezanin sudi, a oni preferiraju fer plej igrupowerplay je napisao/la:Nakon prespavane noći i pregledanog snimka kad malo bolje sagledam situaciju, Zeta nema veze s vezom. Pa oni zapravo nisu imali ni udarca na gol osim slobodnjaka. Takva ekipa može dati gol samo iz prekida. U čitavoj utakmici jedan šut jedan gol i jedan nazovi ga šut koji je zapravo bio ubačaj. Lomili su naše igrače na sredini kako nebi napravili kontru, plod takve igre je rezultovao 6 žutih i jedan crveni karton. Da je imalo normalniji sudija bila bi minimum 2 crvena.Bek koji je čuvao Suljića je trebao pocrveniti još prije ovog kostolomca. Ukupni zaključak je da djetići igraju ošro i u kost a sa loptom blage veze nemaju. Prolazimo 100%!Samo da im ne dozvoli ovako ostru igru i zabicemo im makar jedan. Plus oni se moraju otvoriti, a sinoc smo vidjeli da ne mogu trcati vise od 70 minuta sto je nasa sansa
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ja sam pitar i tako cu umrjeti 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Ja jos jednom kazem sve je moguce,sto se tice kvaliteta razlika je neupitna ...
No nije prvi put da se desi da kvalitet ne prodje ,zato se bojim malkice...
Sinoc su momci bili dobri,ovi se zatvorili i cekali kaku kontricu ,jedna prilika i jedan gol,jbg ...
Sarajevo ima rezultat,dakle dvihje opcije Sarajevu pasu na njihovu jednu...
Sarajevu nerijesen rezultat i pobjeda pase,dok njima samo pobjeda.
Dakle,kvalitet je na strani Sarajeva,rezultat jedino sto igraju u gostima ,ali sta ima veze...
No nije prvi put da se desi da kvalitet ne prodje ,zato se bojim malkice...
Sinoc su momci bili dobri,ovi se zatvorili i cekali kaku kontricu ,jedna prilika i jedan gol,jbg ...
Sarajevo ima rezultat,dakle dvihje opcije Sarajevu pasu na njihovu jednu...
Sarajevu nerijesen rezultat i pobjeda pase,dok njima samo pobjeda.
Dakle,kvalitet je na strani Sarajeva,rezultat jedino sto igraju u gostima ,ali sta ima veze...
- theprodigy
- Kontakt:
mi smo divovi od 1946Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
Možda ti ovo da odgovor, dobro pojačaj zvučniketheprodigy je napisao/la:mi smo divovi od 1946Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?

[youtube][/youtube]
U novi boj...
Super igra, no dosta zavisi od trojca Husejinović - Suljić - Sesar. A, golova je trebalo biti još. Pa, Zeta je bila zrela za 5-6 golova; ne znam kako su, onako smotani i nespretni, stigli do ove rute. Gol su dali iz prekida, a znamo da im je to najjače oružje (uz kontru, koju nisu pokazali u najbolje svjetlu). Očekujem da Sarajlije manje fulaju u Podgorici, te da priča već poslije 45 minuta bude gotova.
-
- Kontakt:
odakle si ti? iz kanade ili finske?Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
edit: celik se mora pobijediti!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko zna sastav koji ce izaći protiv Čelika??burek pita je napisao/la:odakle si ti? iz kanade ili finske?Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pitaj Jovića, možda on zna.IlPrincipe je napisao/la:Da li neko zna sastav koji ce izaći protiv Čelika??burek pita je napisao/la:odakle si ti? iz kanade ili finske?Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
Hare kad ne bi bio glup ,ne znam sta bi mogao biti drugo,a ni ovaj iz Klagenfurta- vidovnjak se nije proslavio.Objasnis im sve,ali to je ograniceno.Vala nek me banuju ili bilo sta,ali hare haj sto smaras,ali da si toliko glup nisam mogao da predpostavim.ali posto si takav da ti objasni.Utakmicu nisam gledao,ali vidim na osnovu komentara,rezultata da bas niste bili na nivou predhodne utakmice.Hare ba nije sportsport sve u zivotu,izadji malo ,druzi se pa bi mozda i poceo da kontas.bhfanatic14 je napisao/la:vidoviti daliharishp je napisao/la:barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- molotovljev
Sve je ovo dobro do sada.Ne mogu biti nezadovoljan.Isto tako smatram da bilo koji navijac Sarajeva
nema razloga da bude nezadovoljan ili razocaran.Zbog cega? Mozda zbog jos jedne pobjede?
Budimo iskreni,vratimo se u dvomec protiv Hiberniansa i trenutak kada smo saznali ime protivnika
u drugom pretkolu.Koliko nas je vjerovalo da mozemo izbaciti Bugare? Vrlo malo.
Da li smo mozda slucajno dosli do trece stanice? Nismo,vec igrom,zalaganjem...
Isto tako treba da smo svjesni da ekipa Zete nije slucajno tu gdje jeste trenutno.
Na revans idemo sa pozitivnim rezultatom,ako ostanemo na ovom nivou i ponovimo dobru igru,
nema razloga da budemo nesto zabrinuti,oprezni da,ali zabrinuti i pesimisticni nikako.
Imamo kvalitetniji tim,puni smo samopouzdanja,svjesni sta nas ceka na cetvrtoj stanici.
Dakle,bez kalkulacija,u Podgoricu idemo da obezbjedimo prolaz,zasto ne i pobjediti,te tako svima nama
priustimo jos jednu veliku tekmu na Kosevu.
nema razloga da bude nezadovoljan ili razocaran.Zbog cega? Mozda zbog jos jedne pobjede?
Budimo iskreni,vratimo se u dvomec protiv Hiberniansa i trenutak kada smo saznali ime protivnika
u drugom pretkolu.Koliko nas je vjerovalo da mozemo izbaciti Bugare? Vrlo malo.
Da li smo mozda slucajno dosli do trece stanice? Nismo,vec igrom,zalaganjem...
Isto tako treba da smo svjesni da ekipa Zete nije slucajno tu gdje jeste trenutno.
Na revans idemo sa pozitivnim rezultatom,ako ostanemo na ovom nivou i ponovimo dobru igru,
nema razloga da budemo nesto zabrinuti,oprezni da,ali zabrinuti i pesimisticni nikako.
Imamo kvalitetniji tim,puni smo samopouzdanja,svjesni sta nas ceka na cetvrtoj stanici.
Dakle,bez kalkulacija,u Podgoricu idemo da obezbjedimo prolaz,zasto ne i pobjediti,te tako svima nama
priustimo jos jednu veliku tekmu na Kosevu.
F.K.SARAJEVO
Ostavio ih Jovic da treniraju sinoc nakon utakmice
Stvarno nakon prve utakmice sam se i pribojavao mozda malo te euforije i svega iako sam vjerovao u pobjedu ali sve je to bilo onako na slijepo,ali nakon sinosnje utakmice stvarno nevidim apsolutno nikakvu mogucnost da nas ovakva Zeta izbaci,osim ako ne budu neki golovi ala Vojvodina sinoc

Stvarno nakon prve utakmice sam se i pribojavao mozda malo te euforije i svega iako sam vjerovao u pobjedu ali sve je to bilo onako na slijepo,ali nakon sinosnje utakmice stvarno nevidim apsolutno nikakvu mogucnost da nas ovakva Zeta izbaci,osim ako ne budu neki golovi ala Vojvodina sinoc

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"GIGANT" nije nadimak, ta se riječ jednostavno koristi, u ovom slučaju za fudbaski klub, koji na određenom prostoru(država/region/evropa/svijet) predstavlja klasu, veličinu .. pa tako je Marjan u ovim prenosima tu riječ i izforsirao, te je koristio kao "metaforu" za FK Sarajevo općenito. Ako me razumiješ !Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?
A MI SMO DIVOVI !
PS: Je*o Čelik, vratiće se kući popunjene mreže !