RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josipmusa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 10:03

StarmoCity je napisao/la:Ja neznam ko vise ulazi u rasprave sa ovim kretenom musom. Obicni pusiku*ac bivsih uprava. Mislim cak da je Djermanovic u pitanju jer mu sin nije zadovoljio i odma Ibro Rahimic najgori na svijetu. Toliko o ovom pusiku*cu. Dalje za ove navijace Jedinstva samo da kazem da ce najvjerovatnije uprava pristati na prijateljsko druzenje s vama, ali ako mislite da ce iko od RA to uraditi grdno ste se zajebali i to je van svake pameti!! Vidimo se u subotu i neka bolji pobjedi...
Daj još koji profil iz naftalina :kafa:

Samo čačkaj mečku, znam ja jos puno puno toga goreg. Sad cu prestati radi ljudih koji zele da dođu i pročitaju normalne stvari. Al još jedna i ode balon od sapunice. Toliko !

I naravno da R*A nece upadati ni u kakve talove kad su na gostovanjima za sebe i medju nama. A mozda su i ovi samo htjeli podatke da ih lakše pofataju ako bude sran+a kakvih

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 avg 2018, 11:30

ANTIFA ! je napisao/la:@josip musa

stadion prazan, red army broji 25 na tribini

kome i pravit stadion, stoka nezahvalana !!!

ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fala nas Simeone, ustedio si mi godinu sekirancije, a nek ti najbolji igrac truhne na beku yebavo te tatar u zvalje. Ocekujem iduce kolo Abdbihodzica u spicu jer samo njemu nije promjenio prirodnu poziciju

aferim trenercino ! nadmdrio te sarajevski neznalica ( kako g a od milja zovu u mostaru )

Sve cestitke olimpiku i sretno u borbi za premijer ligu, mi s e okrenecemo borbi za opstanak

Eto vi niste takvi navijači, a raja vam na gostovanjima daje karte da uđete na stadion. Šta ćemo sad majstore ? Šta se brukate bola s tim izjavama !

Rahimic je privatizovao klub trazio je od momka da potpise sa agencijom ZELENI CENTAR SPORT ugovor jer je sa njima u TALU momak odbio i to je problem . Pisete laži i gluposti na momka koji vas je spašavao do juce . Kad je u Konjicu penal odbranis heroj vam je bio

Ovo si ti sve pisao i jos imas obraza se praviti velikim navijacem Veleza furdo najveca. :wave:
Kad iduci put iko krene objasnjavat ovom retardu sto se krije iza velikog imena,samo neka ovo procita.
#musvdg

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 12:20

Ma bola pusti levata ne treba mu odgovarat nikako. Gledaj sta je pisao. Siguran sam da nema ni clansku,ne ide na utakmice nego samo serucka po forumu. Jos ga paranoje pucaju da pisem sa vise nikova :lol: :lol: oca mi drazi mi je neki zrinjevac tj vise ga postujem koji ide na utakmice i voli svoj klub svim srcem nego ovaj "domaci" jazavac koji nije stadiona nikad vidio u zivotu i jos prosipa neke provincijske price. Smijesan lik
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 12:56

Mexico je napisao/la:Ma bola pusti levata ne treba mu odgovarat nikako. Gledaj sta je pisao. Siguran sam da nema ni clansku,ne ide na utakmice nego samo serucka po forumu. Jos ga paranoje pucaju da pisem sa vise nikova :lol: :lol: oca mi drazi mi je neki zrinjevac tj vise ga postujem koji ide na utakmice i voli svoj klub svim srcem nego ovaj "domaci" jazavac koji nije stadiona nikad vidio u zivotu i jos prosipa neke provincijske price. Smijesan lik
Pa znamo da ces pravit nick zrinja 1922 cim se i ovdje budu pare trazile ;)

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 13:00

josipmusa je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Ma bola pusti levata ne treba mu odgovarat nikako. Gledaj sta je pisao. Siguran sam da nema ni clansku,ne ide na utakmice nego samo serucka po forumu. Jos ga paranoje pucaju da pisem sa vise nikova :lol: :lol: oca mi drazi mi je neki zrinjevac tj vise ga postujem koji ide na utakmice i voli svoj klub svim srcem nego ovaj "domaci" jazavac koji nije stadiona nikad vidio u zivotu i jos prosipa neke provincijske price. Smijesan lik
Pa znamo da ces pravit nick zrinja 1922 cim se i ovdje budu pare trazile ;)
Idi izvadi clansku jazavac jedan. Ni to nemas furdo jedna
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 13:29

Hajde matori pravi se mrtav bola opet. Uslikaj ti uplatnice svih donacija, ja cu uplatit 5 x toliko i objavit ovdje sa vidljivim podatcima.

Jedino sto si donio Veležu je mrznja navijača ostalih klubova na ovom forumu tovare. I odpepaj sad ako nemas sta konkretno da napises osim svojih besmislica kao i uvijek !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 13:36

josipmusa je napisao/la:Hajde matori pravi se mrtav bola opet. Uslikaj ti uplatnice svih donacija, ja cu uplatit 5 x toliko i objavit ovdje sa vidljivim podatcima.

Jedino sto si donio Veležu je mrznja navijača ostalih klubova na ovom forumu tovare. I odpepaj sad ako nemas sta konkretno da napises osim svojih besmislica kao i uvijek !
Cuj uplatnica :lol: :lol: pa nisam struju i vodu placao orangutane jedan :rol: bez clanske i bez ijedne uzivo odgledane utakmice. Pogurao sam ja Velezu sto ti neces za 100 zivota furdo jedna. Golemo je da nemas ni clansku a seres na Ibru i upravu. Pa stidis li se imalo :oops:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 13:44

Kao sto rekoh, uplatnicu, dokazi, 5 x toliko, do tad odyebaus miki maus i glumi i dalje naivcima ovdje da si neki faktor, tcuss babe

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 13:52

josipmusa je napisao/la:Kao sto rekoh, uplatnicu, dokazi, 5 x toliko, do tad odyebaus miki maus i glumi i dalje naivcima ovdje da si neki faktor, tcuss babe
Retardo opet ti kazem kakve uplatnice preko paypala sve ide ili preko prostorija vidi se da nisi marke dao klosaru jedan :lol: :lol: nego se zapitaj do koga je. Jeli do tebe cije se misljenje razlikuje od nasih koji pisemo ovdje ili do nas. Ako ti 20 ljudi ovdje kaze da jedes go.vna onda ne budi mazga nego pritisni kocnicu i daj podrsku ovim ljudima yebo te i krov i stolice. Jos molis kao neki jadnik da te se pusti na rodjeni forum. Sa tim stavom bi ti nakon dva posta bilo jedno 80 kila sperme na faci. Jedno 40 iz Mostara i 40 iz regiona i svih kontinenata. Haj čimpanzo dosadan si vise
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 13:54

Pas koji laje ne ujeda ;)

Cak i poslovnici kluba ti izdaju potvrdu o uplati. Na paypalu imas listu svih transakcija, daj screenshoot !

Kome lazes jadniče jadni vise, nastavi slobodno sa vredjanjem, samo to i znas ;)

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 23 avg 2018, 13:58

josipmusa je napisao/la:Pas koji laje ne ujeda ;)

Cak i poslovnici kluba ti izdaju potvrdu o uplati. Na paypalu imas listu svih transakcija, daj screenshoot !

Kome lazes jadniče jadni vise, nastavi slobodno sa vredjanjem, samo to i znas ;)
Bola imaginarni lik ne zna ga nitko. Kralj svih foruma, lafo navijac al za tastaturom...
Mitoman, pozdrav Joli i svim navijacima koji kuze fazon u ovoj bih, a ne neke price i anegdote...
Daj mi furadana!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 23 avg 2018, 13:59

musa je pikicevac i ocekivano je da mu se ne svidjaju promjene u velezu, ali bar je iskren u tome i nekad ima pozitivnih kritika, za razliku od ove pijane komunjare sa 5 profila. ko god je dosao ovdje sa strane on ga je uspio izvrijedjati na regionalnoj osnovi nazivajuci stanovnike tog grada pogrdnim imenima. i onda dodje i kaze, velez nema prijatelja a i ne treba nam niko. eto ti nam trebas, retardinjo

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 14:00

Shullenta je napisao/la:

Bola imaginarni lik ne zna ga nitko. Kralj svih foruma, lafo navijac al za tastaturom...
Mitoman, pozdrav Joli i svim navijacima koji kuze fazon u ovoj bih, a ne neke price i anegdote...
Nadjite se pa ga popusite jedan drugom :lol: :lol: i emirice skutore kakvi te kompleksi.peru da dolazis ovdje pisat
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 avg 2018, 14:02

Mexico je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:

Nadjite se pa ga popusite jedan drugom :lol: :lol: i skutore kakvi te kompleksi.peru da dolazis ovdje pisat

Ne bi me cudilo da su Shullenta i josipmusa isti lik. :rol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 avg 2018, 14:02

Mexico je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:

Nadjite se pa ga popusite jedan drugom :lol: :lol: i skutore kakvi te kompleksi.peru da dolazis ovdje pisat

Ne bi me cudilo da su Shullenta i josipmusa isti lik. :rol:

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 23 avg 2018, 14:05

U iducih pola sata ocekujemo komentar sa profila rodjeni81 ili od "trebinjca". Joj cirkusa yebem ti zeno mayku. I hercegovina, nisam ja nikakav pikic nit meni to treba u zivotu, samo svoj covjek sa zdravim razumom. Od naleta ovog sizofrenika s e ogradjujem ubuduće jer je tema ova ionako dovoljno zagađena. Dobro dosli svi koji nas citate i pokusavate se informisati sa dobrom namjerom. Ako neko treba vise informacija PP je otvoren za takve. Prijatan dan

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 avg 2018, 14:08

josipmusa je napisao/la:U iducih pola sata ocekujemo komentar sa profila rodjeni81 ili od "trebinjca". Joj cirkusa yebem ti zeno mayku. I hercegovina, nisam ja nikakav pikic nit meni to treba u zivotu, samo svoj covjek sa zdravim razumom. Od naleta ovog sizofrenika s e ogradjujem ubuduće jer je tema ova ionako dovoljno zagađena. Dobro dosli svi koji nas citate i pokusavate se informisati sa dobrom namjerom. Ako neko treba vise informacija PP je otvoren za takve. Prijatan dan

Prijatno i ne vracaj se furdo. :kafa:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 23 avg 2018, 14:09

ANTIFA ! je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:U iducih pola sata ocekujemo komentar sa profila rodjeni81 ili od "trebinjca". Joj cirkusa yebem ti zeno mayku. I hercegovina, nisam ja nikakav pikic nit meni to treba u zivotu, samo svoj covjek sa zdravim razumom. Od naleta ovog sizofrenika s e ogradjujem ubuduće jer je tema ova ionako dovoljno zagađena. Dobro dosli svi koji nas citate i pokusavate se informisati sa dobrom namjerom. Ako neko treba vise informacija PP je otvoren za takve. Prijatan dan

Prijatno i ne vracaj se furdo. :kafa:
I od mene :wave:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

StarMo1
Kontakt:

Post Postao/la StarMo1 » 23 avg 2018, 14:23

Ima li igdje ovdje administrator ???????
Kakav vam je ovo forum,ne mogu normalni ljudi odrzati diskusiju obicnu radi ovih ulizica i seronj*.
Imas objasnjenje zasto je potpisano sa firmom kostrukcije...najmanje su trazili i tacka,nema to veze Isic ne Isic.
Zajedno gradimo evropski VELEŽ
MUSVDG

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 avg 2018, 14:34

Shullenta je napisao/la:

Otkud tebe mazlume uopste na ovoj temi? Zar nemas svoj klub ili stari kazs de vidi sta ima u mom Velezu? Za musu nisam kontao da je pikicevac,ne mislim nk sas, ali je vjerovatno klasicni zugator koji nikad nece izdvojit marke, ali je u prvim redovima kad god se treba zugat. Realno, dobronamjerna kritika je uvijek dobrodosla,ali se po ovim gore postovima i prozivanju Hasica koji je napravio konacmo uredjen klub, vidi da to nisu dobronamjerne. Nekako meni lici pisanjem na Baku Demica :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.