Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
TEAM NEWS: "Vermaelen is out. Monreal is out. Arteta will be out. Monreal will return soon - the others are a bit longer" #AFCvAVFC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Consigliere
- Kontakt:
Sezona Arsenala

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
znači totenhem liverpul everton i swansea nas prestižu znači bićemo 8. aBd ove sezone
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Manchestizirala se ekipa a evo sad i fanovi. 
Kad je Sahin izabrao Liverpool ovde je bilo ovakvog negodovanja. Pa se Sahin na kraju pokaza kao pravo nepojacanje.
Imamo jedan od najboljih u svijetu timova ljudi za procjene igraca i da li oni mogu igrati u Arsenalu pa cu radije vjerovati njima nego sebi, mada je meni zao sto nije dosao. 'Zao'... Ima navijaca koje svaki rumours obraduje. Subjektivno je sve to. Ja sam ga vidio u nekom svom Arsenalu al' Arsenal je Wengerov... mislim ekipa.
Pokusavam reci da je za nas navijace svaka transfer saga kao 'to je to, to je taj igrac, samo on nam fali' a tu ustvari obicno emocije pricaju.

Kad je Sahin izabrao Liverpool ovde je bilo ovakvog negodovanja. Pa se Sahin na kraju pokaza kao pravo nepojacanje.

Imamo jedan od najboljih u svijetu timova ljudi za procjene igraca i da li oni mogu igrati u Arsenalu pa cu radije vjerovati njima nego sebi, mada je meni zao sto nije dosao. 'Zao'... Ima navijaca koje svaki rumours obraduje. Subjektivno je sve to. Ja sam ga vidio u nekom svom Arsenalu al' Arsenal je Wengerov... mislim ekipa.

Pokusavam reci da je za nas navijace svaka transfer saga kao 'to je to, to je taj igrac, samo on nam fali' a tu ustvari obicno emocije pricaju.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cupaj se ti koliko hoces ovaj vam je falio ko oci u glavi.. jos od odlaska Songa Arsenal nema nista ni nalik pravom defanzivnom veznog za engleske lige(a i za Songa bi se dalo diskutovati zbog njegovih izleta prema naprijed).
na stranu to koliko je smijesno sto Wolfsburg uzme Arsenalu igraca koji mu je vise nego potreban, al ko sto ti rece nema veze ima Diabi. ne vjerujem da je stijena povrijedjena slucajno
na stranu to koliko je smijesno sto Wolfsburg uzme Arsenalu igraca koji mu je vise nego potreban, al ko sto ti rece nema veze ima Diabi. ne vjerujem da je stijena povrijedjena slucajno

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Rockefeller
- Kontakt:
Defanzivni vezni da. Ja sam volio da je to bio Gustavo al' ja, pitanje je kako razmisljaju Wenger i co. Oni imaju vec svoje kandidate. Ja njima upotpunosti vjerujem jer su kroz sve ove godine stekli moje povjerenje. I vjerujem da znaju sta rade.
Da znaju sta rade nebi se borili za.top 4 u.zadnjem kolu, tako je kako je.
Koliko nam je igrača ispred nosa uzeto..ja samo čekam kraj ovog roka i to je to.
Koliko nam je igrača ispred nosa uzeto..ja samo čekam kraj ovog roka i to je to.
na sta smo spali ccc
ja otiso na dzumu i zurim kuci, mislim sad ce biti neki transfer mozda, petak ovo ono kad imam sta procitati

ja otiso na dzumu i zurim kuci, mislim sad ce biti neki transfer mozda, petak ovo ono kad imam sta procitati

- Rockefeller
- Kontakt:
Gustavo u Wolfsburgu, Suarez ostaje, jako los dan za navijace Arsenala. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Rockefeller
- Kontakt:
Otkud ti to da Suarez ostaje? 

Sad ce Wenger izjaviti: "Nismo nikoga doveli jer ne zelimo kvariti atmosferu u ekipi. Imamo dobre igrace, koji znaju igrati zajedno i borit cemo se za titulu"
Ovo je fkt postalo smijesno. Cuj da nam Wolfsbrug uzme igraca koji nam je realno veoma potreban. Ali ako nedovodjenje Gustava znaci dolazak Felainia, onda nisam nezadovoljan.

Ovo je fkt postalo smijesno. Cuj da nam Wolfsbrug uzme igraca koji nam je realno veoma potreban. Ali ako nedovodjenje Gustava znaci dolazak Felainia, onda nisam nezadovoljan.

Luis Suarez has apologised to his Liverpool team mates and returned to training with first-team squad.Rockefeller je napisao/la:Otkud ti to da Suarez ostaje?

Nama slike ne znače ništa, ali eto da postavim pošto ste vi stalno postavljali njegove tuzne face

Ja te volim, volim Željo..
- Rockefeller
- Kontakt:
Slike Suareza ja nisam postavio, ko je ne znam, njih taguj. 
Ovde pise da se izvino igracima i da je na treningu sa prvim timom, nigdje ne pise da ostaje.

Ovde pise da se izvino igracima i da je na treningu sa prvim timom, nigdje ne pise da ostaje.

Od njega je trazeno da se izvini, to mu je bio uslov nakon izjava da ipak zeli da ostane, a to je i ucinio i sad mu je dopusteno da trenira sa ekipom.
Naravno to ne znaci da sigurno ostaje, vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka
Naravno to ne znaci da sigurno ostaje, vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Rockefeller
- Kontakt:
To ti ne znas kao ni ja sto ne znam.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je sad prorok? Idi bolan uci za popravni bolje ti je.gio10 je napisao/la:U Arsenal neće sigurno
Celik!3,2,2.
Ti si jedan od boljih forumaša sa ove teme, pa bi trebao skontati - jedno su želje drugo su mogućnostiRockefeller je napisao/la:To ti ne znas kao ni ja sto ne znam.

@Kompleksas
Kakav jadan pokušaj isfura

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.