FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
daj boze da ne ispadne neki seljakluk od tribine

Ja mislim da je kapacitet sjevera blize 4000 nego sto se u pocetku govorilo 3200 ,najbolje bi bilo da neko ode pa prebroji sektor po sektorfukara87 je napisao/la:Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu nogometnih reprezentacija BiH i Lihtenštajna počinje danas u 13 sati.
Danas počinje prodaja ulaznica za susret BiH - Lihtenštajn Za ovaj meč, koji će biti odigran 4. septembra na stadionu "Tušanj" u Tuzli, štampano je 8.000 ulaznica, od čega 3.600 za tribinu zapad (20 KM) i 4.400 za tribinu sjever (15 KM).
Glavno prodajno mjesto je u službenim prostorijama FK Sloboda, gdje će biti distribuirano 3.000 ulaznica za zapad i 4.000 ulaznica za sjever.
Dodatna prodajna mjesta su:
- Agencija Transturist Tuzla
- Agencija Elketours Lukavac
- Agencija MOD Banovići
- Agencija Centrotours Sarajevo
- Agencija Centrotours Zenica
Meni ovo nije jasno nikako, za Sjever 4 400 karti a 3200 sjedecih mjesta na Sjeveru

-
- Moderator
- Kontakt:
http://www.****/artikal/13655127/prod ... adikovica/" onclick="window.open(this.href);return false;
''ko se pitate otkud takav strucnjak u Slobodi to je zato sto najvise voli taj klub. To je jedan od trenera kojeg pare uopste ne zanimaju i uvijek je spreman pomoci i dati se na raspologanje pa cak i o svom trosku. ''

''ko se pitate otkud takav strucnjak u Slobodi to je zato sto najvise voli taj klub. To je jedan od trenera kojeg pare uopste ne zanimaju i uvijek je spreman pomoci i dati se na raspologanje pa cak i o svom trosku. ''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ovo nije montazna tribina....ovo je kovana tribina
...trebali su fino napisat da se radi o drvenoj tribini...al u svakom zlu ima i dobra...mumijevi ce se osjecat kao kod kuce

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zabranjeno pušenje na tribini a o bakljama je suvišno i govoritistaragarda je napisao/la:Pa ovo nije montazna tribina....ovo je kovana tribina![]()
...trebali su fino napisat da se radi o drvenoj tribini...al u svakom zlu ima i dobra...mumijevi ce se osjecat kao kod kuce
![]()

Sad će i zima kad neki lola dođe sa sjekirom isječe tribinu i odnese kući za ogrjeva

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mene sad strah da i semafor ne zbave DRVENIThranduil je napisao/la:Zabranjeno pušenje na tribini a o bakljama je suvišno i govoritistaragarda je napisao/la:Pa ovo nije montazna tribina....ovo je kovana tribina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će i zima kad neki lola dođe sa sjekirom isječe tribinu i odnese kući za ogrjeva![]()
Presmješno majke mi

Ma privremena tribina ,ako misle da od kartona može izdržati neka prave nije naše da brinemo
.

Manijaci ce me duboko razocarat ako ne zapale tu drvenu tribinu na odlasku 

Radnicki Lukavac
Ovako neštostaragarda je napisao/la:Mene sad strah da i semafor ne zbave DRVENIThranduil je napisao/la:Zabranjeno pušenje na tribini a o bakljama je suvišno i govoritistaragarda je napisao/la:Pa ovo nije montazna tribina....ovo je kovana tribina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će i zima kad neki lola dođe sa sjekirom isječe tribinu i odnese kući za ogrjeva![]()
Presmješno majke mi
![]()

vjeruj da bi i nas razočaraliAmfetamin je napisao/la:Manijaci ce me duboko razocarat ako ne zapale tu drvenu tribinu na odlasku
20.000 KM za nabavku opreme za stadion Tušanj
četvrtak, 28 Avgust 2014 16:35 | Autor Mirela Bektić
TUSANJIzmjenama i dopunama Budžeta Općine Tuzla za ulaganje u gradski stadion Tušanj povećana su novčana sredstva za 20.000 KM.
Naime, riječ je o sredstvima namijenjenim za nabavku opreme. Kako je rečeno na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Tuzla, poduzimaju se sve aktivnosti kako bi na u što kvalitetniji način pružile mogućnosti za održavanje sportskih manifestacija na ovom stadionu koje su od državnog značaja. Kako je već poznato, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će na stadionu Tušanj odigrati pripremnu utakmicu pred kvalifikacije za Evropsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, sa reprezentacijom Lihtenštajna, 4. septembra ove godine, a, prema riječima predstavnika Općine, planirane su i brojne druge aktivnosti, te ulaganje u sport od velikog značaja za Tuzlu i Tuzlake.
četvrtak, 28 Avgust 2014 16:35 | Autor Mirela Bektić
TUSANJIzmjenama i dopunama Budžeta Općine Tuzla za ulaganje u gradski stadion Tušanj povećana su novčana sredstva za 20.000 KM.
Naime, riječ je o sredstvima namijenjenim za nabavku opreme. Kako je rečeno na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Tuzla, poduzimaju se sve aktivnosti kako bi na u što kvalitetniji način pružile mogućnosti za održavanje sportskih manifestacija na ovom stadionu koje su od državnog značaja. Kako je već poznato, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će na stadionu Tušanj odigrati pripremnu utakmicu pred kvalifikacije za Evropsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, sa reprezentacijom Lihtenštajna, 4. septembra ove godine, a, prema riječima predstavnika Općine, planirane su i brojne druge aktivnosti, te ulaganje u sport od velikog značaja za Tuzlu i Tuzlake.
ovaj Radovanović se čini kao ok momak, nekako imam feeling za osjećaj da ćemo dobit' Svinjski
http://tuzlalive.ba/igor-radovanovic-pr ... iz-poraza/

http://tuzlalive.ba/igor-radovanovic-pr ... iz-poraza/
-
- Interni moderator
- Kontakt:
divi ovog jazavcaAmfetamin je napisao/la:Manijaci ce me duboko razocarat ako ne zapale tu drvenu tribinu na odlasku

staragarda je napisao/la:divi ovog jazavcaAmfetamin je napisao/la:Manijaci ce me duboko razocarat ako ne zapale tu drvenu tribinu na odlasku![]()
....eto,tebe ce razocarat...
....zabi se u kasabu i pst
![]()

Radnicki Lukavac
-
- Interni moderator
- Kontakt:
treba tribini dat ime...nek se zove DRVENIJA

staragarda a.k.a urnebesstaragarda je napisao/la:treba tribini dat ime...nek se zove DRVENIJA![]()
Radnicki Lukavac
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako je moguce da igrate utakmice na Tusnju a nemate semafor? Zar ne mora biti sluzbeno neki semafor, pa makar i rucni, ili ja nisam vidio?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imamo semafor.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako je moguce da igrate utakmice na Tusnju a nemate semafor? Zar ne mora biti sluzbeno neki semafor, pa makar i rucni, ili ja nisam vidio?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce da nisi vidio...ima jedan kartonski..privremeniBaja_Zvjerka je napisao/la:Kako je moguce da igrate utakmice na Tusnju a nemate semafor? Zar ne mora biti sluzbeno neki semafor, pa makar i rucni, ili ja nisam vidio?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene zanima jel SDP planira staviti posten semafor ili neki od sto godina. Nesto kao sto je u Mejdanu?
Daj ljudi ako se vec uzima neka se uzme u koloru, nesto na fazon sto ima Rijeka..

Daj ljudi ako se vec uzima neka se uzme u koloru, nesto na fazon sto ima Rijeka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.