Cjetko je Pero , T. je poprilicno mudra skracenica za Totenham , a rijeci prije smajlija (

Atak na bparenu je atak na Hercegovca koji je rekao švabama NE !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
hehehehe dobar siRaul_64 je napisao/la:Da , ja sam razumio magu koji slusa Draganu Mirkovica.
Cjetko je Pero , T. je poprilicno mudra skracenica za Totenham , a rijeci prije smajlija () su previse duboke za tvoje kiseljacko misljenje.
Atak na bparenu je atak na Hercegovca koji je rekao švabama NE !
Ne dovode ih oni, nego ljubomorna engleska stampaanonymousHD je napisao/la:Ovi iz Uniteda, ne mogu da dovedu Thiaga, Cesca, Modrića, a hoće Balea i Cristiana.
To je to, jedini igrač za koga je od strane Uniteda poslata ponuda ovog ljeta je Cesc, sve drugo su gluposti otočkih medija kao što si ti i napisaoNail for Real je napisao/la: Ne dovode ih oni, nego ljubomorna engleska stampa.
ja ba madrid ga rodio i imaju licencu na kopito.LenBias je napisao/la:ronaldo nazad u unitedstvarno su svasta poceli pisati
bparena je napisao/la:ja ba madrid ga rodio i imaju licencu na kopito.LenBias je napisao/la:ronaldo nazad u unitedstvarno su svasta poceli pisati
Kod Benzeme je to bilo primjetno. Odličan je bio dok nije bilo Higuaina (povreda ona), čim je Higuain opet zaigrao i počele se vršiti rotacije - bio je katastrofa.madridist je napisao/la:Nemam pojma ,ako si bolji kad nemaš konkurenciju u timu to smrdi na manjak samopouzdanja,kod Mesuta to nisam primijetio nijednom,Benz moguće.U svakom slučaju ima cijela ergela likova masno plaćenih da se za to sikira.
Evo vam Rooney ba za neke fine pare.Toxicity je napisao/la:Ma kakav Bale, hocemo nekog mega napadaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.