FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2012, 00:43

Apsolutno ne sumljam u prolazak dalje...definitivno ovi ako nas uzmu 2 razlike tamo ja cu prestati sve da pratim,jel jednostavno nisu u stanju ozbiljnije nam zaprijetiti osim nakon nekih prekida...

Trener Zete je uradio dobru stvar,na Saidu je citavo vrijeme igrac mislim sa brojem 6 igrao flaster,jednostavno se nije odvajao od njega,covjek nije ni pratio igru,samo je gledao u Saida i ko zaljepljen uz njega bio...neznam samo sto je Suljica izveo jel je uvijek probio kad je napao stranu,Karamatic je ljevak gubio se na desnoj strani...Sesar je odigrao mangupski ali treba vise da suta,stvarno sve lijepo izradi ali nesmije da zavrsi...Torlak beton takodjer,fkt nisam nezadovoljan,rezultat je malo skakljiv ali mislim cak da cemo ih dole uzeti i da ce nasim lakse biti dole,jel je njima sad pod moranjem,a nasa kontra ce svakome zabiti gol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 avg 2012, 00:44

Kad se izvlače parovi 4. pretkola?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 avg 2012, 00:49

Hoce li biti veceras snimak na Face Tv ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

High

Post Postao/la High » 03 avg 2012, 00:55

Hoće, za petnaest minuta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2012, 00:55

Manuel je napisao/la:Hoce li biti veceras snimak na Face Tv ?
Hoće, poslije 01h ja mislim
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 avg 2012, 00:56

Ok hvala
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 03 avg 2012, 00:59

nanek je napisao/la:Nemoj tako zaboravio je kiseonik u audiju ispred stadiona.Inace im je kondicija svima kriminalna,i mali suljic je trazio izmjenu radi umora.A debeli je prica za sebe, ipak je to messi :)

mali Suljic je povrijedjen igro ....izdrzo koliko je mogo ...

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 03 avg 2012, 00:59

I da dodam, zamolio bih UEFA-u ako može ovaj put da nam dodjele sudije iz Bugarske, i to rodom iz Sofije i da su mu djeca veliki navijači Levskog!
U novi boj...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 03 avg 2012, 01:04

kanarinac je napisao/la:iskreno necu moci zaspat iznervirali su me da valja prvo igra ravna nuli po meni nijedan ne zasluzuju proplazbu ocjenu pa zar je ono promasit dupovca ojjjj....sanse iz igre nisamo napravili 2 gola nakon njihovih gresaka nisam niakak optimista razocaran sam igrom

nemoj tako, kljucna stvar je sto njihov inace dobar trener je imao kvalitetnije materijale za pripremu utakmice ...za razliku od Jovica i strucnog staba Sarajeva ....kvalitetnije su prostudirali igru Sarajeva i to je to ...nadam se da Jovic sada ima bolji uvid i da ce za Podgoricu spremiti dobru taktiku plus plan B koji nije bio veceras u opticaju!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 01:09

bolje je sto 2-1,jer da je 3-1 opustibili se i primili bi 2 gola i gotovo,a ovako ce ih dole uzeti i to je to.i u play offu uzet ine dance,a u grupi neka budu sa liverpoolom i jos neka naprave stolice na zapadnoj tribini i to ce biti posao godine ako ne i desetljeca..
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2012, 01:13

Rade Paprica 9 je napisao/la:@sekac:
Pa da ostetćeni ste. Penali koje spominješ su u rangu penala koji je suđen vama protiv Levskog. A to nije vidjelo penala. Kod tog "penala" je Hadžić vukao čovjeka, a ne obratno.
Vjerovatno pišeš o suđenju po standardima Salema Prolića. Start kada je pokazan žuti vrlo je upitno je li bio faul, ali i to je korektna odluke jer je Zeta bila vrlo gruba. Da je Zeta bila gruba jeste, ali je kriterij postojao. Indirekti niđe veze.
njima indirekt kad se ide visoko đonom hajde ok jeste ali karamatić ide glavom a papak ide nogom u glavu ide i ništa sudija je li to isti kriterij ito u 10 sekundu dva puta . Je li trebao i golman za ono zadržavanje dobiti žuti i taj drugi žuti za sličan start je Stanić dobio crveni direktno. I ne kenjaj ja nisam rekao da smo oštečeni za penale rekao sam da to ne komentarišem i ne vadim se na to igrali smo za **** i krivo mi je pravo a ti malo pogledaj šta je indirekt pa nije nas 10 000 budala bilo jedino sam rekao za gool njihov ne znam je li bio faul ali vidjet ču na Tv
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 avg 2012, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 avg 2012, 01:14

Volio bi da sam ko ostali ovako optmistican al ja bas nisam zadovoljan prije svega rezultatom vrlo ,vrlo nezgodan mozes da drzis nulu 90 minuta i onda da ga primis nekako i alajhmanet play off :? nez ako neko moze reci ono sto me je najvise iznerviralo je glupi prekrsaj iz kojeg su nam i dali go crnogorci ko ga je napravio :roll: jer imas 2-0 i lagano revans odigras, ti si ovako sebi napravio velik problem jer treba spomenut da su oni i ova 2 prethodna protivnika prosli na tvrdu igru i rezlultat tako da se ako zeli se proci u titogradu mora zabit go to je definitivno ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2012, 01:17

youngredcomps je napisao/la:bolje je sto 2-1,jer da je 3-1 opustibili se i primili bi 2 gola i gotovo,a ovako ce ih dole uzeti i to je to.i u play offu uzet ine dance,a u grupi neka budu sa liverpoolom i jos neka naprave stolice na zapadnoj tribini i to ce biti posao godine ako ne i desetljeca..
Šta misliš ko je idealan protivnik u šesnaestini finala evropa lige,ja se dvoumim između Anzhia i Bayer Leverkuzena :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2012, 01:18

Faul napravio Sunjevaric,mada smo i prije toga pravili par faula u zoni suta...jos se znalo da su im prekidi jaca strana,al jbg ponese atmosfera valjda...inace je odlicno odigrao,zna momak igrati i nazad,zna i povuci naprijed,odlican cak mislim da podjenako dobro igra i naprijed i nazad

Ono sto neko spominje sansu Dupovca,ono je sudija mahao ofsajd,tako da i da je zabio nebi bio priznat

Pohvale za Deju,odlicno prati igru,nije linijski golman,i puno je pokretniji od Adija,ona dva izleta jedan kad je glavom izbio loptu,drugi kad je van 16 presjekao onom nekom,odlicno,dobili smo pravog golmana,kod gola je kiksao zivi,nisu svi ni skocili tako da mu se nema sta zamjeriti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 avg 2012, 01:20

youngredcomps je napisao/la:bolje je sto 2-1,jer da je 3-1 opustibili se i primili bi 2 gola i gotovo,a ovako ce ih dole uzeti i to je to.i u play offu uzet ine dance,a u grupi neka budu sa liverpoolom i jos neka naprave stolice na zapadnoj tribini i to ce biti posao godine ako ne i desetljeca..
**** ti tvojih trinest' godina
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2012, 01:22

LBJ MVP je napisao/la:
Šta misliš ko je idealan protivnik u šesnaestini finala evropa lige,ja se dvoumim između Anzhia i Bayer Leverkuzena :?
Sa se ti imas dvoumiti,kad ne navijas za FKS :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 avg 2012, 01:24

Do primljenog gola je bilo:"...bez puno muke, i uz ne bas sjajnu igru dva gola i sigurica..." Tacno razlika izmedju lose i dobre ekipe... I onda nam se desio gol, na koji nismo odgovorili kako inace znamo...Ruku na srce, frajer je zabio majstorski! Do kraja tekme se nismo vratili, i osim dva naleta od po par minuta nismo pravili ozbiljniji pritisak na njihov gol... Golmanova nesigurnost se trebala veceras iskoristiti! Nismo imali vise igraca koji ce da prijete, pogotovo sto je trebalo Saida rasteretiti...
Suljic je prije izlaska imao najmanje 3 greske koje su rezultirale njihovim polukontrama, al ako je povreda onda nek bude opravdano! :)
Sesar je nekako izgledao indisponiran...nova frizura mu nije bila potaman..:D
Torlak! Torlak! Torlak!
Dupovac dosta dobar, osim onih nepotrebnih komplikacija u dva navrata....
Hadzic sila...nekako mi jos ona njegova prilika iz prvog poluvremena, kad je pucao po zemlji i po sredini, a golman vec bio na travi.........jbg.....nadam se da ce u Podgorici da proradi!
I pored svega, ukupan dojam da smo za klasu bolja i kvalitetnija ekipa koja protivniku nije dozvolila sanse, a napravila je dosta prilika...Jos cvrsto vjerujem u prolaz!

P.S. Na kraju su i gosti su uz par "uaaa" sa istoka dobili i prilican aplauz kao odgovor na njihov pozdrav, no neki "nabildani" gostujuci lik je pokvario dojam provokacijom prema istoku, al i to je nedovoljno da pokvari sliku o vise nego korektnoj utakmici!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 avg 2012, 01:25

Care, računaj. Zabijemo im gol tamo, i oni moraju 2 :) Neće bit lako, al nije toliko strašno.
4.10.2009.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 avg 2012, 01:26

miky_hz je napisao/la:Faul napravio Sunjevaric,mada smo i prije toga pravili par faula u zoni suta...jos se znalo da su im prekidi jaca strana,al jbg ponese atmosfera valjda...inace je odlicno odigrao,zna momak igrati i nazad,zna i povuci naprijed,odlican cak mislim da podjenako dobro igra i naprijed i nazad

Ono sto neko spominje sansu Dupovca,ono je sudija mahao ofsajd,tako da i da je zabio nebi bio priznat

Pohvale za Deju,odlicno prati igru,nije linijski golman,i puno je pokretniji od Adija,ona dva izleta jedan kad je glavom izbio loptu,drugi kad je van 16 presjekao onom nekom,odlicno,dobili smo pravog golmana,kod gola je kiksao zivi,nisu svi ni skocili tako da mu se nema sta zamjeriti
A on je :roll: ja sam mislio da nije Tatomirovic al kako god to jest sto kazes bespotebno smo pravili faulove blizu naseg gola jer to im je i bila jedina sansa da zaprijete i nazalost to su ostvarili, kako god revans je vrlo nezgodan i iskreno malo me nervira ova prica koga cemo u play off dobit , cekaj te ljudi ima prvo ovo preskocit pa tek onda reci hop :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 avg 2012, 01:27

Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou kao protiv Levskog.Kad sam cuo navijace po gradu koliko se raduju,mislio sam da ste im uvalili 3-4 komada,kad cujem 2-1, pravo ruzan rezultat.Mislim zbog toga sto jedno sranje u golu moze sjebati sve.Nadati se da nemaju taj kapacitet,zabit im jedan gol i nek sviraju ku...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 51 gost.