Treba mi Engleska. Nadam se da me nece oboriti.

(ne samo da je zabio, nego izigr'o cijelu odbranu Skotske)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pistol je napisao/la:umjesto da se bavimo transferima , trebali bi se baviti realnim stvarim ... recimo , jel nas mogu diskvalifikovati iz lige zbog nedostatka igrackog kadra
Treba biti igracina i umjetnik i znati ovo promasiti!!!JW10 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi uspjeli Suareza dovest' za 49miliona.
Hvala Allahu milosnom što je Arsenu Wengeru podario pamet i što nije doveo ovog bota u Arsenal. Pa pogledajte samo ovaj promašaj. Jedino što mogu primjetiti kod Gonzala je da se vidi da je sportski tip, glava mu ko kopačka.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... kDJQytR_uQ
Moze se desiti jednom ali njemu se ucestalo desava da masa zicere... Za njega mi stvarno nece biti zao sto nismo dali 37 miliona eura...Rekordmeister je napisao/la:Pravice pojedini Higuaina i Gustava od blata na ovom forumu nakon 10-setak kola premijer lige,a pojedini ce i dalje pricati gluposti o njima i pricati kako on nisu za Arenal i kako su prosjecni igraci al vec znamo koji su to na ovom forumu. Higuan je klasa,onakav se promasaj jednom svakom desi nisata strasno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.