FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma Truba je vec neki dan protiv Duisburga pokazao da se radi o izuzetno kvalitetnom stoperu. Prva utakmica nakon mnogo odsustva i odmah jedna sjajna partija i to na samom pocetku priprema.
Rijeci Pepa ako su istinite su samo potvrda njegove kvalitete.
Inace, dr. Muller je naredio Schweiniju 6 sedmica odmora jer bi u suprotnom bio izlozen riziku od novih povreda.
Inace, dr. Muller je naredio Schweiniju 6 sedmica odmora jer bi u suprotnom bio izlozen riziku od novih povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
CISTA istina, evo je razgovor sad na Bildu.Omerbavarac je napisao/la:Ma Truba je vec neki dan protiv Duisburga pokazao da se radi o izuzetno kvalitetnom stoperu. Prva utakmica nakon mnogo odsustva i odmah jedna sjajna partija i to na samom pocetku priprema.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- bavaracmujo
- Kontakt:
Znaci nista od stopera ove sezone, ako pepun baca drkicu na trubu onda mehu da zaboravimo, truba, boa, dante i javi da pomogne ako zaskripi, jel dovoljno vidjet cemo!
Jesu li ovo sklonili taj video/audio razgovor ili sam ja doslvno smotan da ga pokrenem??? Ne uspijemvam ovo procitat/otvorit Bild+ me nesh jebbe
Stern des Südens
Nisi smotan nego ne može ... Bild+ se plaća i svi članci koji imaju to ne mogu se u potpunosti otvoriti ...
- Bayern@heart
- Kontakt:

Sretan 42.rođendan jednom od najboljih ikad naših igrača. Giovane Elber
Očekujemo sad od Lewata da pokaže da može parirati sa golovima i igrama ovoj legendi
"Očekujemo sad od Lewata da pokaže da može parirati sa golovima i igrama ovoj legendi[/quote]"
A zašto Lewata??? Igrača koji je odbio 20 klubova da bi došao u Bayern, koji je klasa i donijet će nam puno radosti???
Nikad nisam shvatio pojedine navijače Bayerna...
A zašto Lewata??? Igrača koji je odbio 20 klubova da bi došao u Bayern, koji je klasa i donijet će nam puno radosti???
Nikad nisam shvatio pojedine navijače Bayerna...
Bayern@heart je napisao/la: Sretan 42.rođendan jednom od najboljih ikad naših igrača. Giovane Elber
Kakva je ovo igračina bila jbote, nisam propuštao tekme Bayerna upravo zbog njega.
sena95 je napisao/la:pozdrav svima i ja sam ovdje novi, poceo sam da navijam za bajern prije nekoliko mjeseci jer mi se strašno svidio.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Prema SportBildu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- schweinsteiger
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Prema SportBildu
Nista od toga,Arjen i Schweini fale.
#miasanmia
Robben i sa slomljenom nogom ne moze sjedit na klupi,tolika je klasa od igraca 
- Centre forward
- Kontakt:
Sad nešto gledam ovaj roster i odlično, zaista. Igrači koje imamo na raspolaganju mogu perfektno odraditi više varijanti igre, odnosno formacija. Samo da Ribery opet bude onaj stari. Nekako mi je bilo i drago što je propustio SP. Pep je na slatkim mukama, al' nek' je i šćio je, i sve osim klempe u narednoj sezoni smatram neuspjehom. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
sigurno jedan od elemenata zbog kojih sam i poceo da gotivim Bayern jos krajem devedesetihBayern@heart je napisao/la:
Sretan 42.rođendan jednom od najboljih ikad naših igrača. Giovane Elber
Očekujemo sad od Lewata da pokaže da može parirati sa golovima i igrama ovoj legendi
"osjecam transfer i kupovinu,jer cisto sumljam da ce Bayern ostati na ovome
"
VOLIM BAYERN
-
Pale_Companion
- Kontakt:
hoce li koja tv kuca raditi ovogodišnji telekom kup? u subotu u 20.30 je Borussia - Bayern
Agieren statt reagieren
Mislim da bi trebali razmislit ali i donijet odluku da kupimo bar jedno pojačanje, da ne mislimo hoće ili neće naši prvaci biti umorni i iscrpljeni. Jer sezona je duga i za očekivat je da će u početku oni koji su išli do polu finala ili osvojili kaskat pomalo od umora..
Čisto da se ne nađemo iznenađeni, preventiva brate!
- gerdmuller
- Kontakt:
SAT.1Pale_Companion je napisao/la:hoce li koja tv kuca raditi ovogodišnji telekom kup? u subotu u 20.30 je Borussia - Bayern
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Odlično. Hvala.gerdmuller je napisao/la:SAT.1Pale_Companion je napisao/la:hoce li koja tv kuca raditi ovogodišnji telekom kup? u subotu u 20.30 je Borussia - Bayern
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Guardiola rekao da mu treba jos jedan golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.