FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pupi04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pupi04 » 27 avg 2014, 20:57

Nazalost puno negativnih stvari se skupilo u kratko vrijeme i poznavajuci nasu strpljivost vracamo se staroj posjeti iz koje sav sljam i sve negativno dolazi do izrazaja.

Rezultati su plod katastrofalnog pripremnog perioda, za koji snose svi krivicu, do povratka Azmira nista se nije znalo, igraci su dolazili, odlazili i na kraju smo dobili upravo ono sto smo ocekivali, amaterski potezi za amatersku ekipu.

Yebe se meni i za ove igrace i za Penissa, doci cu na svoj stadion, platit kartu mojoj Slobodi, a ako oni nastave sa setkanjem po terenu lagano izaci u 20. minuti i ko ih yebe, i opet tako svake sedmice, ali nikad me niti jedan igrac niti jedan trener nece otjerat, nikad nece ubit volju da sa tom peticom pomognem svom klubu.

VOLIM TE SLOBODOOOO :!:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2014, 21:15

Možemo mi palamudit ovdje koliko hoćemo, al to neće otjerat Denisa, i Azmir je već rekao o tome, da trenera biraju on i ljudi koji su stručni za to, a ne navijači, tako da mislim da će ostati tu barem do polusezone. I ja bih najradije tu Soka trenutno, ne bi igra bila atraktivnija al rezultati bi bili bolji.
Teško je gledati, al ne sikiram se puno, prošla je Sloboda i gore od ove situacije, sad smo u uzlaznoj putanji, treba to imat na umu uvijek. Rezultati su važni, al su u drugom planu trenutno, i slažem se da je igra očajna, valjda će taj Aničić donjeti šta dobrog...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2014, 21:27

Ciro ono sto je pricao kada je odlazio sve pogodio ebo majku.. U glavi mi ona recenica " predsjednik je napravio gresku kada je rekao da trebamo odmoriti malo"

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 27 avg 2014, 21:41

Azmir se ovako inatio i sa Sir.Smajlom Karićem ako domaća i gostujuća ekipa, tako da ne vjerujem da će ova ubleha brzo ići sa klupe.Malo i Azmir pretjeruje; u fazonu ja dajem keš i boli me k.u.r.a.c šta vi svi pričate ja radim tako pa neka je pogrešno.
Najgori su ovi što pričaju o stabilizaciji nekakvoj.Kakva stabilizacija? Koje dugove mi to vraćamo? Napravili smo program reprogama duga, to da ali ništa mi još ne vraćamo.
Nisam neki Ćiroljubac ali evidentno je razlika između njega i Denisa.Čuj neki tamo Džafić nije u prvoj i neće ni na klupi da sjedi i onda svaku narednu utakmicu igra u prvoj postavi iako ništa ne pokaže.K.ur.a.c bi on to Ćiri to uradio.Kako bi ga ovaj ladno poslao u neku stvar i nikad on dok je trener Ćiro ne bi vidio nit treninga nis dresa Slobode,dok kod Denisa takve stvari prolaze i tu smo gdje jesmo :)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 avg 2014, 22:07

haver je napisao/la:Azmir se ovako inatio i sa Sir.Smajlom Karićem ako domaća i gostujuća ekipa, tako da ne vjerujem da će ova ubleha brzo ići sa klupe.Malo i Azmir pretjeruje; u fazonu ja dajem keš i boli me k.u.r.a.c šta vi svi pričate ja radim tako pa neka je pogrešno.
Najgori su ovi što pričaju o stabilizaciji nekakvoj.Kakva stabilizacija? Koje dugove mi to vraćamo? Napravili smo program reprogama duga, to da ali ništa mi još ne vraćamo.
Nisam neki Ćiroljubac ali evidentno je razlika između njega i Denisa.Čuj neki tamo Džafić nije u prvoj i neće ni na klupi da sjedi i onda svaku narednu utakmicu igra u prvoj postavi iako ništa ne pokaže.K.ur.a.c bi on to Ćiri to uradio.Kako bi ga ovaj ladno poslao u neku stvar i nikad on dok je trener Ćiro ne bi vidio nit treninga nis dresa Slobode,dok kod Denisa takve stvari prolaze i tu smo gdje jesmo :)

Sto se tice njegove discipline, cuo sam jednu informaciju dok je trenirao Bratstvo, kazu Denis s klupe galami na Suljica, a ovaj njemu j..e majku s terena, toliko o njegovom karakteru i disciplini, ovo mogu potvrditi igraci i navijaci Bratstva.
Nadam se da ce sto prije otici ili dobiti otkaz, jer je vise nego ocigledno da je pogubio sve konce i on ovu ekipu ne moze vratiti na pravi kolosijek.
Da dodam jos, bez obzira na danasnji gol koji je dao, Mujka kao nas najbolji strijelac iz prosle sezone (15 ili 16 golova) mora imati mjesta u pocetnoj postavi pored ovih taraba koje igraju.

Nadam se da je Azmir uvidjeo sve ove negativnosti koje i mi kao iskreni navijaci vidimo i da ce mu vec sutra uruciti otkaz.
Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 27 avg 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 avg 2014, 22:08

slika

ma biće to dobro ako Bog da
Ja volim FK Tuzla City

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 27 avg 2014, 22:13

@ Sloboda72
Da te ne citiram :) Zaboravio sam jednu bitnu stavku a ona je da je Azmir na polusezoni doveo 13igrača i najboljeg trenera na regiji ;)
Tako da postavljanjem takvih slika nećeš nam ništa "ogadit" Azmira a popravit mišljenje o onome koji je tebi dao 20km da pljuješ Husića kako ovdje tako i na onom portalu za koji pišeš.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 22:24

Sta je sa slikom pa ima i on pravo zamezit hahaha doveo je 13 dovest ce jos 13 Al ispast necemo od plana se neodstupa ni metar
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 avg 2014, 22:32

a jbg nije da se ne vracaju dugovi cak i mimo reprograma za porez, a s tim nema zaje.ancije, ako pocnes levatit u placanju ljudi raskidaju ugovor i onda si donji, nema licence...a mimo licence sto ja znam isplatit ce se Zoleticu oko 1800 maraka mjesecno + ovih 60.ak hiljada sto moramo isplatit do zadatog roka to je skoro 90.000 maraka sve skupa...to su 2-3 klasna igraca u ovoj ligi gdje bi se borili za prvih 6 mjesta glat..

ovoj ekipi ne fali puno, jedan stoper i 2 ofanzivca kreativca jer ovi ostali igraci Fejzic,Sale, Oma, Efendic, Mehanovic, Kuduzovic, Mehidic, Bajraktarevic, Mujic, Mujkic, Radovanovic, Mitrovic nisu lose pomocno osoblje tim glavnim igracina ali je problem sto nema tih glavnih igraca

a sta je fazon sa slikom, ovo je prinjer kako treba..bolje ovo sa narodom nego 26000 u rojalu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 avg 2014, 22:37

Skroman momak ne ide po Royalu i ne narucuje viski od 200 KM. Narodni lik.

Podjoh napisati kako se nadam da ce Besiktas sa nama odigrati u juniorskom sastavu kad sad govore da je otkazana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 22:38

otkazana utakmica Besiktas-Sloboda :salut: sve bolje od boljeg :clap:
Sloboda Tuzla

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 avg 2014, 22:39

Ovo je danas bas katastrofa bilo. Fejzić, malo Mujić i Radovanović i to je to vrijedno iole neke pohvalice, ali daleko od nekog sad dobrog izdanja.

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 27 avg 2014, 22:44

sloboda72 je napisao/la:slika

ma biće to dobro ako Bog da
nezzz samo sto lik pije sarajevsko ccc

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 23:07

nista drugovi,organizovat se za subotu,dajte kakav razglas nesto,tusanj mora biti pun,sjever mora goriti :!:
ova ekipa mora izgurati polusezonu,para nema za bolje,azmir neda pare dok nebude garantovano da ce moci zakonski se zastiti,mramo podrzati momke,nema predaje :salut:
ispasti necemo,to nam je obecano,nema razloga da toliko panicimo,pojacat se na polusezoni i to je to,a tu je i kup,lopta je okrugla,**** ga.. :salut:
denis pod hitno da krene igrati sa mujicem,radovanovicem i mujkicem,secerovicem,u prvojj :!:
djafic aut **** ti on mater
svi u napad,SVI NA SJEVER;SLOBODA NAS TREBA :!: :!: :salut:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 avg 2014, 23:08

Nas predsjednik nas ponos 8-)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 23:18

umal zaboravih..
sloboda je udruzenje gradjana,ne privatno vlasnistvo
shodno tome,moglo bi se,zakonski,pravno je moguce,dati je na upravljanje odredjenom licu,na odredjen vremenski period,uz ugovor,neke stavke,poput da nesmije biti zaduzena marku vise nego u momentu preuzimanja,da skratim,stanje mora biti u najmanju ruku isto kao tokom preuzimanja,iznajmljivanja,kako hocete.
neki vremenski period od 15 god bi zadovoljio azmira,sigurno,rece mi to jedan pravnik opstinski juce..
eh sad cuo sam da jasmin nepristaje na tu varijantu,nece da cuje...jeste malo komplikovano i izvest,zbog pravnih odnosa,nije to najbolje ni regulisano,ko je nadlezan,ko bi to izglaso i tako to,jbg nerazumijem se u pravo,pricam kako sam skonto cojka..uglavnom moze se izvest,to je,kako rece covjek,jedna od mnogih rupa u zakonu,ali jasmin nece da cuje za to da se sloboda bilo kome preda,ni dana,naravno drugi dan bi oni njegovi uhljupi letili....teorija je more..kako to pogurati :hmmmmm:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 avg 2014, 23:28

wienultras je napisao/la:umal zaboravih..
sloboda je udruzenje gradjana,ne privatno vlasnistvo
shodno tome,moglo bi se,zakonski,pravno je moguce,dati je na upravljanje odredjenom licu,na odredjen vremenski period,uz ugovor,neke stavke,poput da nesmije biti zaduzena marku vise nego u momentu preuzimanja,da skratim,stanje mora biti u najmanju ruku isto kao tokom preuzimanja,iznajmljivanja,kako hocete.
neki vremenski period od 15 god bi zadovoljio azmira,sigurno,rece mi to jedan pravnik opstinski juce..
eh sad cuo sam da jasmin nepristaje na tu varijantu,nece da cuje...jeste malo komplikovano i izvest,zbog pravnih odnosa,nije to najbolje ni regulisano,ko je nadlezan,ko bi to izglaso i tako to,jbg nerazumijem se u pravo,pricam kako sam skonto cojka..uglavnom moze se izvest,to je,kako rece covjek,jedna od mnogih rupa u zakonu,ali jasmin nece da cuje za to da se sloboda bilo kome preda,ni dana,naravno drugi dan bi oni njegovi uhljupi letili....teorija je more..kako to pogurati :hmmmmm:
Imali bi mi i stadion i klub, da Jasmin ima mozga. Davno sam ja to sve rekao . . .
U ostalom, šta pjesnik zna o sportskom biznisu . . .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2014, 23:47

Sadiković: Protiv Slavije jurišamo na bodove! :clap: :clap: :oops: U subotu otic ostavit 5 KM a realno Zrinjski ce nas rasut vjerovatno, ne smijem ni da zamislim koji ce rezultat da bude ako budu igrali kao ove 3 utakmice zadnje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 avg 2014, 23:51

fukara87 je napisao/la:Sadiković: Protiv Slavije jurišamo na bodove! :clap: :clap: :oops: U subotu otic ostavit 5 KM a realno Zrinjski ce nas rasut vjerovatno, ne smijem ni da zamislim koji ce rezultat da bude ako budu igrali kao ove 3 utakmice zadnje.
Denis Ubleha Sadikovic....ne vole me,rade protiv mene,nemam igrace,tesko je,recesija,ne g.u.z.i.m kod kuce,ne rostiljam,igrali smo dobro,pod pritiskom sam,ode mi zdravlje...kme,kme,kme kuknjava kuknjava
UZMI NEKOM BOD,P.I.C.K.A TI MATERINA NESPOSOBNA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 2 gosta.