Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Čudno mi je što je njegov agent rekao da će se u četvrtak odlučit gdje će igrati a danas vijest objavljena na bildu, imal kakav citat il nešto tako da bi potvrdili to?
On je vrlo dobar igrac. Vrlo moguce je da je Wolfsburg ponudio najvecu placu, znamo da imaju puno para zbog Volkswagena. A isto tako mu je vjerovatno najvaznije da bude standardan, a to ce sigurno bit tamo. Vjerovatno bi bio i u Arsenalu, ali opet se nikad ne zna. Plus nova liga i tako dalje.Greivis je napisao/la:Prosjecan igrac zavrsi u prosjecnom klubu. Sumnjam da je i bilo interesa Arsenala, ali o tome sam i ranije govorio. Ako se dobro sjecam, i Chelsea i Napoli su se spominjali, a on zavrsi u Wolfsburgu. Ocigledno da je ovo bio klasicni slucaj dizanja cijene igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma to je to.... Mi nikoga i necemo dovesti ovoga ljeta i dovidjenja! Lako je Unitedu oni su imali sampionsku ekipu i oni sebi i mogu dozvoliti ovo ljeto da nikoga ne kupe ali mi????
Ma bruka ljudi moji! I sta sada ponovo cimanje do zadnjeg kola za LS da bi nam ponovio pricu kako imamo dobru ekipu i kako nam niko ne treba i narednog ljeta!
Dobra vijest je sto niko znacajan nije otisao. Losa vijest je sto ce Koss sigurno a mozda i Cazorla zatraziti transfer iduce godine jer nece da se bakcu u klubu koji nikoga ne dovodi...
Tacno pomislim da je najveca laz ono 70 miliona funti i da oni i nemaju para za bilo kakav transfer! Jedino ako se neko proda zamjena, tako to funkcionise zadnjih 8 godina!!!!!!!

Ma bruka ljudi moji! I sta sada ponovo cimanje do zadnjeg kola za LS da bi nam ponovio pricu kako imamo dobru ekipu i kako nam niko ne treba i narednog ljeta!
Dobra vijest je sto niko znacajan nije otisao. Losa vijest je sto ce Koss sigurno a mozda i Cazorla zatraziti transfer iduce godine jer nece da se bakcu u klubu koji nikoga ne dovodi...
Tacno pomislim da je najveca laz ono 70 miliona funti i da oni i nemaju para za bilo kakav transfer! Jedino ako se neko proda zamjena, tako to funkcionise zadnjih 8 godina!!!!!!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
arsenal ima keša gotov ko svi ostali klubovi zajedno
. za Bogu plakat je ovo više, a sad evo čitam da nije istina za volsfburg. ma jbm ja njima mamu i transfer politiku

Vođa zna.
Neka ba, polahko....otplacuje se stadion, znaš brate rate su visoke, valja to otplatiti.... bitno je završiti četvrti i doci nekako do LP gdje se uzme žito, to je jedini prioritet kluba i da sa zarade 20 miliona na kraju godine (što kaže sam Wenger), ostalo je nebitno.Gunner4 je napisao/la:Ma to je to.... Mi nikoga i necemo dovesti ovoga ljeta i dovidjenja! Lako je Unitedu oni su imali sampionsku ekipu i oni sebi i mogu dozvoliti ovo ljeto da nikoga ne kupe ali mi????
Tacno pomislim da je najveca laz ono 70 miliona funti i da oni i nemaju para za bilo kakav transfer! Jedino ako se neko proda zamjena, tako to funkcionise zadnjih 8 godina!!!!!!!![]()
Za jedno 20 godina ce se taj famozni stadion otplatiti i tad ce biti juriš na titule, ali tad ces biti srednjovjecan covjek sa porodicom i nece te puno zanimati Arsenal.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ma kakva istina ba, nikakav citat a agent neki dan izjavio da u četvrtak objavljuje gdje nastavlja karijeru. Čudno mi je da je to danas izašlo u javnost, a izvor je vjerovatno onaj Welt. Nisu svi skyevi pouzdani ko ovaj britanski, sjetite se koliko je skyitalia znala bubat 

Glavne rate za stadion su otplacene i to vise ne moze da im bude izgovor...
Ali pazi. Igrac im se sam nudi, Bayern prihvatio cijenu i oni zapeli? Pa koliko je taj Wolfsburg ponudio vecu platu? 200 hiljada??? Ma kakvi, ljudi nisu u stanju pogoditi zid...
Jedini bi im spas bio da kokosi prodaju Bale pa bi bar to 4 mjesto bilo zagarantovano. Liverpool sa Suarezom ili bez njega nije pretnja za tu poziciju...
Ali pazi. Igrac im se sam nudi, Bayern prihvatio cijenu i oni zapeli? Pa koliko je taj Wolfsburg ponudio vecu platu? 200 hiljada??? Ma kakvi, ljudi nisu u stanju pogoditi zid...
Jedini bi im spas bio da kokosi prodaju Bale pa bi bar to 4 mjesto bilo zagarantovano. Liverpool sa Suarezom ili bez njega nije pretnja za tu poziciju...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Nije fazon samo trositi pare, da bi se trosile. Nema potrebe za dovodjenjem prosjecnih igraca, koji nece unaprijediti igru. Nadam se da Wenger nece napraviti istu gresku kada je na kraju doveo Mertea, Santosa i Artetu, samo da bi smirio navijace.nedim1993 je napisao/la:arsenal ima keša gotov ko svi ostali klubovi zajedno. za Bogu plakat je ovo više, a sad evo čitam da nije istina za volsfburg. ma jbm ja njima mamu i transfer politiku
Ako nece biti pravo pojacanje bolje nikoga ne dovoditi. Ako treba nek plate Suareza 60m i nikog vise nek ne dovode.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa jel presao u wolfsburg sluzbeno ili nije?
igraće wenger sa juniorima kad se prvotimci stanu potvrđivat pa vi onda pričajte
. A gustavo svakako nije prosječan fudbaler

Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
A da Arsenal uzme Balea? Realno u Arsenalu ima vise prijatelja nego u Tottenhamu.
Doce neko, al' k'o sto Greivis rece bolje niko nego bilo ko. 'vako bas al' bas dobro ime. Ima njih jos desetinu dostupnih.
Inace, Sanogo mi se svidja.

Doce neko, al' k'o sto Greivis rece bolje niko nego bilo ko. 'vako bas al' bas dobro ime. Ima njih jos desetinu dostupnih.
Inace, Sanogo mi se svidja.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne, ne znam cemu ovolika polemika. Mislim da ce se sutra dosta toga saznati oko ovog transfera, sada samo price.JW10 je napisao/la:pa jel presao u wolfsburg sluzbeno ili nije?
Victoria Concordia Crescit.
E cuj da nam Wolgsburg ukrade igraca.
Dabogda sve te pare sto stedis Arsene dao za operaciju muda,mozda ti porastu pa krenes koju funtu trosti.
Dabogda sve te pare sto stedis Arsene dao za operaciju muda,mozda ti porastu pa krenes koju funtu trosti.
1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kako Wenger vodi brigu o igračima što su prije igrali tu. I ovaj Flamini je bio mašina dok je kod nas bio, čim je otišao među žabare prop'o ko žeton.Flamini training at #afc to stay fit (double sessions). Offers from Italy but open to all options, will decide in next 10 days #bbcsportsday
sta kukate bezveze.valjda je sad jasno da je wenget lazov i manipulator koji ovakvom politikom vodi klub u propast i tjera najbolje igrace iz kluba.da je koga htio dovest vec bi ga doveo a ne nekog iz 2 francuske ligeDolazak Suareza isto moze ocekivati lud covjek jer bi onda podnio zahtjev za transfer na sud.ostalo su price.bit ce napeta borba za 4 mjesto s ovim kadrom koji nema pravu sirinu za nesto vise
Ne rekoh jednom bezveze da ti je nick baš upečatljiv i pristaje ti, onako, al' to da sil rek'o Koketu bolje bi bilo, pravi je šaner znaš. Ti si bilmeško sjeme.Seaman je napisao/la:sta kukate bezveze.valjda je sad jasno da je wenget lazov i manipulator koji ovakvom politikom vodi klub u propast i tjera najbolje igrace iz kluba.da je koga htio dovest vec bi ga doveo a ne nekog iz 2 francuske ligeDolazak Suareza isto moze ocekivati lud covjek jer bi onda podnio zahtjev za transfer na sud.ostalo su price.bit ce napeta borba za 4 mjesto s ovim kadrom koji nema pravu sirinu za nesto vise
PS. http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... emain.html
Suarez nikada nije izjavio da želi ostati u Liverpoolu.

Ja nesto kontam da je doslo vrijeme i da nam to cetvrto mjesto izmakne,zadnje dvije sezone u zadnjem kolu smo dupe spasavali,.
U sezonu ulazimo sa dva stopera i to s jednim rovitim,Vermalen je out,Sagna je u isto vrijeme i desni bek i back up za stopera,.Na Miguela ne racunam,lik je na nivou naseg Hajrovica samo ga neko opasno gura
Jednog klasicnog napadaca imamo,nije bas klasa ali barem ne kuburi sa ozlijedama,kako stvari stoje Bandera ce da mu bude konkurencija
I naravno dok je nekima tesko namangati igraca neki to rijese i prije nego sto sezona i pocne,.Ruku na srce nije Arsenal vise ni toliko atraktivna destinacija,i Sule bi se mango u Arsenalu samo zato sto real nije konkretan..
Ako nam Vukovi klepe Gustava tu se nema sta dalje pricati,samo da propalog Gurkufa ne dovodi,bolje Japanskog Mesija gledat..
Ostaje utjeha da nakon par sezona u sezonu ulazimo bez znacajniji igrackih gubitaka,moze se tu sastaviti fina i jaka ekipa ali ista ne moze iznjeti citavu sezonu,.
U sezonu ulazimo sa dva stopera i to s jednim rovitim,Vermalen je out,Sagna je u isto vrijeme i desni bek i back up za stopera,.Na Miguela ne racunam,lik je na nivou naseg Hajrovica samo ga neko opasno gura

Jednog klasicnog napadaca imamo,nije bas klasa ali barem ne kuburi sa ozlijedama,kako stvari stoje Bandera ce da mu bude konkurencija

I naravno dok je nekima tesko namangati igraca neki to rijese i prije nego sto sezona i pocne,.Ruku na srce nije Arsenal vise ni toliko atraktivna destinacija,i Sule bi se mango u Arsenalu samo zato sto real nije konkretan..
Ako nam Vukovi klepe Gustava tu se nema sta dalje pricati,samo da propalog Gurkufa ne dovodi,bolje Japanskog Mesija gledat..
Ostaje utjeha da nakon par sezona u sezonu ulazimo bez znacajniji igrackih gubitaka,moze se tu sastaviti fina i jaka ekipa ali ista ne moze iznjeti citavu sezonu,.
Miquel je na posudbi u Leicester Cityiju.chily-rz je napisao/la:Ja nesto kontam da je doslo vrijeme i da nam to cetvrto mjesto izmakne,zadnje dvije sezone u zadnjem kolu smo dupe spasavali,.
U sezonu ulazimo sa dva stopera i to s jednim rovitim,Vermalen je out,Sagna je u isto vrijeme i desni bek i back up za stopera,.Na Miguela ne racunam,lik je na nivou naseg Hajrovica samo ga neko opasno gura![]()
Jednog klasicnog napadaca imamo,nije bas klasa ali barem ne kuburi sa ozlijedama,kako stvari stoje Bandera ce da mu bude konkurencija![]()
Bendtnera Wenger neće registrovat' za EPL pa on ako hoće može qrcu svirat' al' za Arsenal zaigrat više neće.
Oko ovog ostalog se manje više slažem, ali dajte nek ovdje na ovoj temi budemo složni koliko-toliko i da o Wengeru sudimo tek poslije prelaznog roka. Nema smisla nešto čovjeku pričati danas, a on sutra dovede nekog i vi svi pojedete vlastita gofna !
JW10 je napisao/la:Miquel je na posudbi u Leicester Cityiju.chily-rz je napisao/la:Ja nesto kontam da je doslo vrijeme i da nam to cetvrto mjesto izmakne,zadnje dvije sezone u zadnjem kolu smo dupe spasavali,.
U sezonu ulazimo sa dva stopera i to s jednim rovitim,Vermalen je out,Sagna je u isto vrijeme i desni bek i back up za stopera,.Na Miguela ne racunam,lik je na nivou naseg Hajrovica samo ga neko opasno gura![]()
Jednog klasicnog napadaca imamo,nije bas klasa ali barem ne kuburi sa ozlijedama,kako stvari stoje Bandera ce da mu bude konkurencija![]()
Bendtnera Wenger neće registrovat' za EPL pa on ako hoće može qrcu svirat' al' za Arsenal zaigrat više neće.
Oko ovog ostalog se manje više slažem, ali dajte nek ovdje na ovoj temi budemo složni koliko-toliko i da o Wengeru sudimo tek poslije prelaznog roka. Nema smisla nešto čovjeku pričati danas, a on sutra dovede nekog i vi svi pojedete vlastita gofna !
Ja sam mu rekao da ima samo jos ovaj rok..
Ako ne dovede kvalitetna pojacanja ima put pod noge od mene a i nisam samo ja siguran sam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.