FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 18:57

bravo Mujkicu uvjek si posteno igrao :!: Denise samo nastavi s ovim igracima koji pripreme nisu prosli zadnja sansa ti je protiv Zrinjskog :!: ako izgubimo boli me qurac i za stabilizaciju i za vracanje dugova ako tu zijanimo Tusanj me vise nece vidjeti :!:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2014, 18:58

Opet neke lude teorije i razočaranja, ne znam kako ćete čitavu sezonu izdržat ovako kad smo znali šta nam se sprema, i vrlo vjerovatno i sljedeće sezone neće biti puno bolja situacija. Treba shvatit da igrački kadar i treneri sad nisu toliko bitni, bitno je riješit neke druge stvari iza terena, po ko zna koji put pričam, al i treba napominjat jer se nervirate bezveze. Ako baš zapne, na polusezoni predsjednik će to sigurno riješiti... Krenula i prozivanja za Azmira, nmg da vjerujem... :crazy:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 avg 2014, 19:01

Protiv Sirokog imamo 0-0 na poluvremenu Denis pravi izmjene i znamo sta se desilo u II ,ista situacija i danas,ocigledno da se ne moze nositi sa ogromnim pritiskom i pravi greske ,selekcioniranje igraca lose ,taktika losa izbij nabij pa sta bude.

A jos gore ce da bude u subotu protiv Zrinjskog ,pritisak jos veci ,najgore je ovako rano mijenjati trenera ali izgleda da cemo morati .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2014, 19:03

Protiv Zrinjskog se pobjeda namece kao imperativ tako da ni Denis a ni igraci ne smiju previse kalkulisati nego moraju dati sve od sebe.

Poraz nas ne baca previse duboko s obzirom da je evo Radnik opet izgubio i oni su glavni kandidat za ispadanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 avg 2014, 19:07

e denise mamu ti yebem bakuze mrtvi MARS IZ SVETINJE idi u gracanicu pa tamo prosipaj svoje taktike i picke materine !!!!!!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 avg 2014, 19:08

ma sve šablonski, ne moram ponavljat' koji igrači ne trebaju igrat', a koji trebaju, sve ste rekli ..

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 19:29

zrinjski ce nas ubiti u subotu.....nisam negativac ali jednostavno ovo vise nije ona liga od prije 3-4 god kad u gostima nisi mogao dobiti nikoga.....nema vise krkanluka.......

denisa niko ne **** ni 1% ...sto prije ode bolje ce nam biti....citav grad ga pljuje i kako ocekivat da ga igraci postuju ???

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 avg 2014, 20:09

ja sam za to da mu se dadne jos ta sansa u subotu pa sta bude...poslije toga da je otac moj na klupi hvala i prijatno...jer poslije zrinje nam ide gostovanje u bjeljinu pa kuci protiv mumijevih...eto,slozili smo se da je siroki jak,u vrhu konstantno,dobra ekipa,blalblabla..sta cemo sad sa slavijom i to na neutralnom terenu...jesu i oni jaki...pa onda najbolje da istupimo jer su svud oko nas neki jaki :wtf: ...covjek jednostavno ima neke sulude ideje i forsira neke igrace uz bezmudost i vracamo se na igre i rezultate od prije par sezona...znamo kako ne voli pare uzet za to forsiranje pa mi jedino to pada na pamet....al mislim da ce i Husic skontat neke stvari poslije subote ako zijanimo..sto je vise nego moguce.....ako u subotu bude 1000 ljudi ja cu se od srece nogom u guzicu nabijat
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 27 avg 2014, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 avg 2014, 20:11

Zanima me kakve ce izjave biti poslije utakmice.
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 avg 2014, 20:16

Denis realno nikada nije ni bio za ove lige. Izlaz iz krize Sok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 avg 2014, 20:21

merak je napisao/la:Zanima me kakve ce izjave biti poslije utakmice.
kakva ce bit izjava,majke ti...bit ce...DOBRO JE :roll: :roll:
dramaticno smo popravili igru u gostima ..sad ne gubimo 3 0...sad je samo 1 razlike :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 20:22

ma drugovi moji Husara garant ima umjesane prste s ovim Dzaficem, momak propo ko Grcka pa hoce da ga vrate u formu zna se preko cijih ledja. dosao je zadnje dane priprema i evo ga igra svih 90 minuta vec nekoliko utakmica :!: svaka cast Denise ;)
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 20:26

Sreca nasa pa je pola lige kurcevaca. ..denise nemas pojma idi sam...sreca ide i ova pauza za repka. Tjesi me samo sto znam da azmir nece dopustiti ispadanje inace ovo je odron od igre
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 20:28

evo Zvijezda vodi protiv Sirokog :lol: gdje smo tu mi :lol:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 avg 2014, 20:31

fukaratz je napisao/la:evo Zvijezda vodi protiv Sirokog :lol: gdje smo tu mi :lol:
1-1 :mrgreen:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 27 avg 2014, 20:33

NYKnicks Fan je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:evo Zvijezda vodi protiv Sirokog :lol: gdje smo tu mi :lol:
2-1 :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 20:34

nesvrstani je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
2-1 :mrgreen:
dobro je ima nade za nas :lol:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 avg 2014, 20:34

jbg ovo ce biti pravi test da li smo mi spremni izdrzati 3-4 ovakve godine poraza i borbe za opstanak, a sve to u interesu kluba i vracanja dugova i da nas bude 1500-2000 na tribini sa placenom kartom...ja mislim da nismo..

najsmjesnije mi je sto se trazi i Azmirova "glava"...cinjenica je da se pita ne pravi od gov.ana, da je ekipa sastavljna sa minimalnim finansijskim zahtjevima, da imamo preje.en raspored, da ne mozes za 800 maraka nac ekipu da se bori za nesto vise u PL...ali isto tako je cinjenica da igraci koji su se nudjeni i koji su u konacnici selektirani nisu ni toliko losi koliko lose ih je Denis izabrao te koliko lose ih postavlja, vodi i rotira..ekipa jeste tanka ali nije ovoliko koliko igra lose...pricao sam da se Redzepi zali izmedju ostalog i na Denisov autoritet i na nacin rada i treninga, sada vidim da je momak sve bio upravu..nespremni su i lose vodjeni, dzaba pripreme u Sloveniji..

ekipi treba pozitivan sok, a jedino sta se moze uraditi je cekati papire za Anicica i nadati se da ce nas on unaprijediti i smijeniti Denisa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 avg 2014, 20:35

5-1 ce biti na kraju :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 avg 2014, 20:53

Jbte covjek sad kad skonta, ako popusimo u subotu a sve su prilike i da hocemo, gostujemo 13.9 Radniku i tu ako ne uzmemo 3 boda jbani smo al' samo tako. Dakle prioritet moraju biti pobjede u gostima protiv Radnika i Viteza i barem bod protiv Zeljeznicara jer po ovom rasporedu, realno u trenutnoj situaciji mozemo 10 do 15 bodova max osvojiti do kraja jesenjeg dijela.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.