Postao/la ultrasstyle_tz » 27 avg 2014, 20:34
jbg ovo ce biti pravi test da li smo mi spremni izdrzati 3-4 ovakve godine poraza i borbe za opstanak, a sve to u interesu kluba i vracanja dugova i da nas bude 1500-2000 na tribini sa placenom kartom...ja mislim da nismo..
najsmjesnije mi je sto se trazi i Azmirova "glava"...cinjenica je da se pita ne pravi od gov.ana, da je ekipa sastavljna sa minimalnim finansijskim zahtjevima, da imamo preje.en raspored, da ne mozes za 800 maraka nac ekipu da se bori za nesto vise u PL...ali isto tako je cinjenica da igraci koji su se nudjeni i koji su u konacnici selektirani nisu ni toliko losi koliko lose ih je Denis izabrao te koliko lose ih postavlja, vodi i rotira..ekipa jeste tanka ali nije ovoliko koliko igra lose...pricao sam da se Redzepi zali izmedju ostalog i na Denisov autoritet i na nacin rada i treninga, sada vidim da je momak sve bio upravu..nespremni su i lose vodjeni, dzaba pripreme u Sloveniji..
ekipi treba pozitivan sok, a jedino sta se moze uraditi je cekati papire za Anicica i nadati se da ce nas on unaprijediti i smijeniti Denisa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!