Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Suarezu je zabranjeno davati izjave na okupljaju sad u Urugvaju.
Ista stvar je bila i sa RVP.
Otisoa sa reprezentacijom,mi se ponadali i negdje se pojavilo u medijima da ce potpisati novi ugovor a covjek zavrsi u Unitedu.
Ima jos 17 dana.
Otisoa sa reprezentacijom,mi se ponadali i negdje se pojavilo u medijima da ce potpisati novi ugovor a covjek zavrsi u Unitedu.
Ima jos 17 dana.
1946
http://www.express.co.uk/sport/football ... iksen-move" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo sto je Robin preso u veci tim od Arsenala, sto sad nije slucaj sa SuarezomHead je napisao/la:Suarezu je zabranjeno davati izjave na okupljaju sad u Urugvaju.
Ima jos 17 dana.

Walk on, with hope in your hearts.
de bolan smir'te se. što su frajeri navalili na Arsenal 'ta je ovo. Uživajte u pojačanjima, nemojte se vi brinut za Arsenal a niko vas ni ne proziva. čast rizi naravno velikom čovjeku
Vođa zna.
Joj šukaartemis77 je napisao/la:Samo sto je Robin preso u veci tim od Arsenala, sto sad nije slucaj sa SuarezomHead je napisao/la:Suarezu je zabranjeno davati izjave na okupljaju sad u Urugvaju.
Ima jos 17 dana.

Grohotom se smijembelefront je napisao/la:Joj šukaartemis77 je napisao/la:Samo sto je Robin preso u veci tim od Arsenala, sto sad nije slucaj sa SuarezomHead je napisao/la:Suarezu je zabranjeno davati izjave na okupljaju sad u Urugvaju.
Ima jos 17 dana.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Rockefeller
- Kontakt:
Nije to suk dragi kolega. I Suarez bi tako uradio da se javio Manchester United
Gustava brojite kao igraca Arsenala..
Historijski gledano Liverpool je veci klub od Arsenala.
Realno gledano Arsenal je veci klub od Liverpoola zadnjih 20 godina.
Realno gledano Arsenal je veci klub od Liverpoola zadnjih 20 godina.
1946
Rockefeller je napisao/la:Nije to suk dragi kolega. I Suarez bi tako uradio da se javio Manchester United

Vođa zna.
"The Sky News Germany story [About Gustavo] going around is from Yesterday not today and they use the 'Mirror' as their ****."
Twitter @OsmanZtheGooner
Twitter @OsmanZtheGooner
1946
Navodno ide Gustavo u Wolfsburg: http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... sburg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se ako je bilo prije, ali je objavljeno prije 5 minuta, pa valjda nije.
Arsenal i United su fakat fascinantni sto se tice transfera. Kao da namjerno provociraju navijace.
Izvinjavam se ako je bilo prije, ali je objavljeno prije 5 minuta, pa valjda nije.

Arsenal i United su fakat fascinantni sto se tice transfera. Kao da namjerno provociraju navijace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... emain.html" onclick="window.open(this.href);return false;Henderson je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... se-of-fans" onclick="window.open(this.href);return false;JW10 je napisao/la:Izgleda da je onaj Suxov intervju u kojem je navodno rekao da će ostati u Liverpoolu izmišljen.Luis Suarez has told reporters after the game that he did not say he wanted to stay. Saga continues [SKYSPORTSLIVE]
Uruguayan newspaper El Observador is quoting Luis Suarez as saying the striker is now planning to stay at Liverpool. Suarez was reportedly talking in Tokyo, where Uruguay are due to play Japan in a friendly.Mene zanima gdje si ti sad našao ovu izjavu Suareza? Nje nema, a pogotovo ne na SKY.Right now, due to all the affection people have shown, I will be staying.![]()
Evo još jedan transfer za Arsenal:We're also hearing that Arsenal forward Wellington Silva has passed a medical and has signed a season-long loan deal with Real Murcia.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Rockefeller
- Kontakt:
Jbte zar je dotle doslo da Sky kopira od Mirrora. Ja vidim sky.de rekoh to je to, kad sad citam od Heada oni prenijeli od mirrora. 
Fakat je ovo smijesno. Jest ruzno al' meni je samo smijesno.
Arsenalu se vraca Diaby a Unitedu Fletcher. I naravno dvije zvijezde u nastajanju se prikljucuju ekipama - Bebe i Bendtner.

Fakat je ovo smijesno. Jest ruzno al' meni je samo smijesno.

Arsenalu se vraca Diaby a Unitedu Fletcher. I naravno dvije zvijezde u nastajanju se prikljucuju ekipama - Bebe i Bendtner.

Cartman je napisao/la:Navodno ide Gustavo u Wolfsburg: http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... sburg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se ako je bilo prije, ali je objavljeno prije 5 minuta, pa valjda nije.![]()
kakav je ovo sajt welt.de ? moram bit toliko očajan da ću vjerovat da izvor nije povjerljiv i da se nadam da nije istina

Vođa zna.
Ma da samo kada prenose vijest koja nama ne odgovara pa bilo kako bio ocajan sajt ona se ispostavi kao tacna!
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23695857
Evo i BBC demantovao vijesti da je Suarez izjavio da ostaje...

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23695857
Evo i BBC demantovao vijesti da je Suarez izjavio da ostaje...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Potvrdjeno je da je Gustavo u Wolfsburgu, znaci moji Wengerovci, opet vas je sef izigrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Die Welt su novine i to vrlo kvalitetne, koliko znam. Puno bolji od senzacionalističkog Bilda. Sigurno nisu izmislili priču.nedim1993 je napisao/la: kakav je ovo sajt welt.de ? moram bit toliko očajan da ću vjerovat da izvor nije povjerljiv i da se nadam da nije istina. za zadnju rečenicu istina, mamu im pa poludiću
evo pročito sam i na skysports.de izgleda da je istina -.- . čvrsto vjerujem da wenger nije u stanju ni mene dovest
Vođa zna.
Kad je Badr Hari napisao da je blizi Wolfsburgu.
Steta, ovaj igrac vam je mogao biti pravo dobra kupovina.
Steta, ovaj igrac vam je mogao biti pravo dobra kupovina.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Prosjecan igrac zavrsi u prosjecnom klubu. Sumnjam da je i bilo interesa Arsenala, ali o tome sam i ranije govorio. Ako se dobro sjecam, i Chelsea i Napoli su se spominjali, a on zavrsi u Wolfsburgu. Ocigledno da je ovo bio klasicni slucaj dizanja cijene igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.