jel moze neko da napise ukratko sta je rekao?AYAN je napisao/la:Komšije, svaka čast za igru i zalaganje.
Crnogorci će sigurno primit go i na svom terenu, a to znači prolaz.
Sudija je odradio vrhunski svoj posao.
Komentar trenera Zete nema veze sa realnošću.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako Baljic zna sa mikrofonom vidi se da ima iskustva, ipak je on estrada
valjda ce sta zapjevati za kraj

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
aless je napisao/la:Kako Baljic zna sa mikrofonom vidi se da ima iskustva, ipak je on estrada![]()
![]()

- Neutralan88
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:hadzic nije napravio sprinta svega 10 metara za 90 min.
ali cestitam na pobjedi..
Da bogdom nasi klubovi imaju neke budzete pa npr Zlatana Muslimovica da kupis jbg
Dobro ikako se gura i ovako kakav je kadar extra..
Da sastavimo sve klubove iz ove jadne lige i skupimo najbolje igrace opet je ovo nas domet

Sarajevo je odigralo dosta dobro,imali su kontrolu nad mecom i realno trebali su ovo glat uzeti al jbg. Tatomirovic, Sunjevaric i Karamatic najlosiji veceras, mada se i Said pogubio malo.
Sarajevo je mnogo kvalitetnija momcad i trebali bi proci, ali ovaj rezultat je opet dosta neugodan.
Zeta ce u uzvratu vjerovatno cuvati 0:0 na poluvremenu i polako napadati u drugom i ganjati 1:0. Jos kad znamo kakve glupe golove inace primamo u europi, ima tu razloga za brigu
Sarajevo je mnogo kvalitetnija momcad i trebali bi proci, ali ovaj rezultat je opet dosta neugodan.
Zeta ce u uzvratu vjerovatno cuvati 0:0 na poluvremenu i polako napadati u drugom i ganjati 1:0. Jos kad znamo kakve glupe golove inace primamo u europi, ima tu razloga za brigu
aBd kad prodjemo da je ovaj Genk izvuc, jedva dobise kazahtance 2-1 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tako i oni garant za nas govoreemir18 je napisao/la:aBd kad prodjemo da je ovaj Genk izvuc, jedva dobise kazahtance 2-1

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Cestitke navijacima Sarajeva na vecerasnjoj pobjedi, i ako je samo minimalna. Po veceras vidjenom ocekujem pobjedu Sarajeva i u uzvratu.
Čestitam na pobjedi,ovaj rezultat je dobar,ali još tu ima puno rizika
U Podgorici napasti od starta meča
Pošto neću biti na forumu narednih 2 sedmice evo da vam odmah zaželim sreću u revanšu
Sretnooo
U Podgorici napasti od starta meča
Pošto neću biti na forumu narednih 2 sedmice evo da vam odmah zaželim sreću u revanšu

Sretnooo

iskreno necu moci zaspat iznervirali su me da valja prvo igra ravna nuli po meni nijedan ne zasluzuju proplazbu ocjenu pa zar je ono promasit dupovca ojjjj....sanse iz igre nisamo napravili 2 gola nakon njihovih gresaka nisam niakak optimista razocaran sam igrom
Samo Sarajevo
Moj komentar se odnosi na ove dvije posljednje utakmice... pa je sveukupni zaključak, da je borbenost bila na nivou.HzSM je napisao/la:Prijatelju ne znam na sta mislis kad kazes igra i zalaganje.Ovo nije licilo ni na sta,koliko god je Zeta losa ekipa mi smo odigrali jos losije...AYAN je napisao/la:Komšije, svaka čast za igru i zalaganje.
Crnogorci će sigurno primit go i na svom terenu, a to znači prolaz.
Sudija je odradio vrhunski svoj posao.
Komentar trenera Zete nema veze sa realnošću.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nemoj biti tolik pesimista, Sarajevo je na tekmi pored dva gola imalo bar jos tri 100% sanse. A i ovi Crnogorci su imali nenormlanu srecu.kanarinac je napisao/la:iskreno necu moci zaspat iznervirali su me da valja prvo igra ravna nuli po meni nijedan ne zasluzuju proplazbu ocjenu pa zar je ono promasit dupovca ojjjj....sanse iz igre nisamo napravili 2 gola nakon njihovih gresaka nisam niakak optimista razocaran sam igrom
-
- Kontakt:
sada mogu da kažem ovako se igra za domovinu i ovako se prikazuje naša država u svijetu fudbala,i ako ne prođu dalje bit će im kapa do poda,a ako ovaj tim ne bude prvak Jedne nam Jedine ne znam kad će . . .definitivno su najbolje
Evo gledam ove rezultate i ima par iznenadjenja.. Bilo bi super kad bi npr izvukli Kups, AIK, Kalmar, Trnavu koji su protivnici koji se mogu proci a imaju dobre rezultate pred uzvrat protiv timova koji imaju jak koef. i samim tim bi bili i nosioci u play offu.emir18 je napisao/la:aBd kad prodjemo da je ovaj Genk izvuc, jedva dobise kazahtance 2-1
cestitke na pobjedi i samo hrabro u revans.bitna je pobjeda pa i bilo kakva.bitne su takoder i pare koje ce sarajevo dobiti od uefe.uglavnom sezona nije mogla bolje pocet
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U pley offu niko ne preuzima niciji koeficjent jer je izvlacenje nakon zavrsetka treceg pretkola.totasef1 je napisao/la:Evo gledam ove rezultate i ima par iznenadjenja.. Bilo bi super kad bi npr izvukli Kups, AIK, Kalmar, Trnavu koji su protivnici koji se mogu proci a imaju dobre rezultate pred uzvrat protiv timova koji imaju jak koef. i samim tim bi bili i nosioci u play offu.emir18 je napisao/la:aBd kad prodjemo da je ovaj Genk izvuc, jedva dobise kazahtance 2-1
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- el-fighter
- Kontakt:
Iskreno, ocekivao sam bar 3-0, ali ni 2-1 nije lose. Ponovo ste odigrali odlicnu utakmicu i na tome vam se mora cestitati. Zeta je odigrala onako kako je morala i na kraju im je to donijelo gol, koji su zeljno prizeljkivali. U Podgorici ce biti svega, ali mislim da ipak prolazite u play-off. Onda je svaki scenario pozeljan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Slažem se, ali da su najbolji...?schwarcgelbfantom je napisao/la:sada mogu da kažem ovako se igra za domovinu i ovako se prikazuje naša država u svijetu fudbala,i ako ne prođu dalje bit će im kapa do poda,a ako ovaj tim ne bude prvak Jedne nam Jedine ne znam kad će . . .definitivno su najbolje
Čestitam pitari ako smatrate da je ovo vrijedno čestitanja jer je ova Zeta u rangu Rudar Prijedora,100 % bi se Rudar ponosao sa njom bara-bara.Rezultat opasan ali i aktivan,kako ko voli reći,Zeta smiješna,Sarajevo puno slabije nego protiv Levskog,
gledao sam utakmicu i iskreno ne znam sta da kazem , nista specijalno i od vas a pogotovo od njih , bili ste bolji to je sigurno , steta sto ste primili go u onim posljednjim trenucima rezultat jeste zeznut al iskreno ne znam sto ne bi mogli ocekivati pobjedu u gostima ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 172 gosta.