Kao sto neki englez ispod ovog klipa napisa Liverpool je klub koji pravi velika imena a slabije ih dovodi.. Dabogda mu svaku tekmu kad da gol pjevali Cha Cha Cha kao sto mu ovi pjevaju

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Imas nasu temu pa tamo zvizdi ,brukaj,prvociraj na racun svakog a i tamo bih ti rekli da stanes,dobro ti je momak rekao raduj se uspijehu kluba.OTNYS_YNWA je napisao/la:Uživaj i ti u pobjedi i prolazu, zayebi provociranje.igman je napisao/la:Hvala za Torresa i Meirelesa, sad znate zasto smo ih kupili i zasto su oni zeljeli da predju u Chelsea, uzivajte!
On(AA) moze ostat ' u LFC-u samo ako pristane igrat' za pola plate . Trenutno mu je plata koju nit' zasluzuje, nit lfc hoce da pokriva .the scouser je napisao/la:Odlično bi bilo da se Aquilani vrati, zaista može vrlo lako da konkuriše za prvih 11 sa ovakvim stanjem u našem veznom redu. Nadam se da će se vratiti zajedno sa onom formom iz pripremnih utakmica.
Što se tiče posudbi Shelveya i Flanagana, nadam se da su premijerligaši u pitanju, inače je bolje da ne idu na posudbe. Ecclestone i Sterling OK, ali ova dvojica su već dostigli nivo kada igranje za drugoligaše ne doprinosi previše. Pogledajte kako to rade United i Arsenal (Cleverley-Wigan, Miyaichi,Wilshere-Bolton).
neka aquamana, siguran sam da bi bio bolji od svakog veziste.fera je napisao/la:ja sam davno rekao da ce nama milan vratiti aquilanija nazad...
više sto postoVolimLiverpool je napisao/la:Mislim da su Downing,Suarez i Carrol sami pogodili preko 15 puta okvir gola.
Aquilani je doktor za sve veznjake u Liverpoolu,osim kapitena, i ono malo sto je odigrao za Liverpool, odigrao je vise nego dobro, i kamo srece da je on ostao u Liverpoolu, i da ga Roy nije otjerao na posudbu...a sto se tice povreda, koliko znam nema vise toliko problema sa njimaClaus je napisao/la:Nećete mnogo dobiti eventualnim povratkom Aquilanija, to vam mogu sa sigurnošću reći ako ostane situacija kao do sada. Čovjek je većinu sezone povrijeđen, ne može sastaviti tri pasa kako treba, a rijetke su bile utakmice kada je odigrao dobro. Ne vjerujem da bi mogao biti bolji od sadašnjih veznjaka Liverpoola, kakvi god oni bili.
hanniz je napisao/la: Soldado
Nemam brate vremena, malo sam razočaran u privatnom životu. Kako je Comolli dobio otkaz u Francuskoj, tako sam i ja premješten u Alpe. Više ne pratim Francusku ligu, sad sam zadužen za Austrijsku ligu.Johnny_Blaze je napisao/la:više sto postoVolimLiverpool je napisao/la:Mislim da su Downing,Suarez i Carrol sami pogodili preko 15 puta okvir gola.
gdje nam je rizo, nema ga nešto![]()
rizo kad ćemo u pub?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.