Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 26 apr 2012, 00:27

Jackson Martinez makar mu ime opasno zvuci :lol: Od ovog sto sam mogao vidjeti na you2 svejedno mu je kojom nogom tuce i zna ubost glavnom. Posebno mi se sivdja stil izvodjenja penala ( nekako u stranu trci pa onda na loptu)..
Kao sto neki englez ispod ovog klipa napisa Liverpool je klub koji pravi velika imena a slabije ih dovodi.. Dabogda mu svaku tekmu kad da gol pjevali Cha Cha Cha kao sto mu ovi pjevaju ;)

[youtube][/youtube]

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 26 apr 2012, 00:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
igman je napisao/la:Hvala za Torresa i Meirelesa, sad znate zasto smo ih kupili i zasto su oni zeljeli da predju u Chelsea, uzivajte!
Uživaj i ti u pobjedi i prolazu, zayebi provociranje.
Imas nasu temu pa tamo zvizdi ,brukaj,prvociraj na racun svakog a i tamo bih ti rekli da stanes,dobro ti je momak rekao raduj se uspijehu kluba.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 26 apr 2012, 02:05

the scouser je napisao/la:Odlično bi bilo da se Aquilani vrati, zaista može vrlo lako da konkuriše za prvih 11 sa ovakvim stanjem u našem veznom redu. Nadam se da će se vratiti zajedno sa onom formom iz pripremnih utakmica.
Što se tiče posudbi Shelveya i Flanagana, nadam se da su premijerligaši u pitanju, inače je bolje da ne idu na posudbe. Ecclestone i Sterling OK, ali ova dvojica su već dostigli nivo kada igranje za drugoligaše ne doprinosi previše. Pogledajte kako to rade United i Arsenal (Cleverley-Wigan, Miyaichi,Wilshere-Bolton).
On(AA) moze ostat ' u LFC-u samo ako pristane igrat' za pola plate . Trenutno mu je plata koju nit' zasluzuje, nit lfc hoce da pokriva .

Za 100,000 sedmicno eto ovog Jacksona, Elma i ostane jos viska :)

KK zeli dovest' 5 igraca s tim da 90% odlaze : Aquilani, Cole, Maxi, Kuyt i Aurelio, eventualno i Carra u penziju .Vecina ovih igraci imaju uz Gerrarda najveca primanja u LFC-u tako da ce bit' prostora da se daje malo vise para za igrace s manjim platama(nesto sl. sto se radilo proslo ljeto) .

5 igraca : 1 napadac, 2 krila(direktne zamjene za maxija, kuyta), lijevi bek i kakva 10-ka .

Nekako sam navik'o na benitezov nacin da se prvo popuni defanzivni dio, pa ako para ostane napadacke opcije se sire al' izgleda da to kod KK nije slucaj :D
Iskreno se nadam da ce nac' kakvog lijevog beka jer Enrique igra i previse opusteno od kako je shvatio da je rezervni l. bek puuuuuuuuuno losiji od njega . Ne ide da tu poziciju konstantno krpe Agger/Johnson..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 apr 2012, 09:15

ja sam davno rekao da ce nama milan vratiti aquilanija nazad...
You are someone else I am still right here

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 apr 2012, 11:01

Naletio sam na news da se Cole i Aquilani vraćaju ,a Kuyt definitivno ide u Feeyenord.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 apr 2012, 12:21

[youtube][/youtube] strašno. :lol:
FK Pjetlovi

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 26 apr 2012, 15:12

fera je napisao/la:ja sam davno rekao da ce nama milan vratiti aquilanija nazad...
neka aquamana, siguran sam da bi bio bolji od svakog veziste.
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 26 apr 2012, 15:18

Na ljeto dovesti par kvalitetnih igrača, za malo para, a ono što ostane, uložiti za jednog vrhunskog napadača. Jasno nam je svima, koja krila bi mi željeli, forumaši, Hoillet i Moses. Hoilleta uzeti besplatno, Mosesa za 3-5m. Aquilania vratiti nazad i centralni vezni nam ne bi bio potreban. Možda čak pokušati dovesti i Llorisa a rješiti se Reine. Ovaj Martinez bi mogao doći kao back up napadač, dok bi s druge strane trebali dovesti jednog vrhunskog, ima dobrih u slabijim klubovima: Soldado, Huntellar, Gomis itd. Džeko odlazi iz Citya a ne bi bilo loše da ga ovi naši pokušaju dovesti. Maxia, Kuyta, Cola i Aurelia se rješiti.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 26 apr 2012, 15:57

Reina: Napredak Liverpoola je očigledan
Pepe Reina, golman Liverpoola, smatra da je njegova ekipa napredovala u odnosu na prošlu sezonu

Pepe Reina, golman Liverpoola, smatra da je njegova ekipa napredovala u odnosu na prošlu sezonu.

Redsi tokom cijele sezone loše stoje na tabeli u Premiershipu, no u kup takmičenjima pružaju odlične partije.

"Očigledno je da smo mnogo napredovali od prošle sezone. Osvojili smo Carling Cup i nalazimo se u finalu FA kupa. Mnogi smatraju da trofej Carling Cupa nije važan, ali i to je trofej", rekao je Reina, dodavši:

"Naravno, cilj nam je bio da se plasiramo u Ligu prvaka, ali šta je tu je. Uvijek je dobro vratiti se pobjedama."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 apr 2012, 19:10

Nećete mnogo dobiti eventualnim povratkom Aquilanija, to vam mogu sa sigurnošću reći ako ostane situacija kao do sada. Čovjek je većinu sezone povrijeđen, ne može sastaviti tri pasa kako treba, a rijetke su bile utakmice kada je odigrao dobro. Ne vjerujem da bi mogao biti bolji od sadašnjih veznjaka Liverpoola, kakvi god oni bili. ;)

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 26 apr 2012, 19:38

Nema sanse da ce Alberto ostati a Adam otici..

Btw. zna li neko koliko smo puta pogodili precku/stativu prosle sezone ?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 apr 2012, 20:09

Mislim da su Downing,Suarez i Carrol sami pogodili preko 15 puta okvir gola. :lol:
You'll never walk alone.

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 26 apr 2012, 20:13

VolimLiverpool je napisao/la:Mislim da su Downing,Suarez i Carrol sami pogodili preko 15 puta okvir gola. :lol:
više sto posto

gdje nam je rizo, nema ga nešto :)

rizo kad ćemo u pub? :P
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 apr 2012, 21:17

Aquilani je vise kao Karenjina, samo se o njegovom polozaju prica, sposobnosti davno zaboravljene,nestale...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 apr 2012, 22:20

Claus je napisao/la:Nećete mnogo dobiti eventualnim povratkom Aquilanija, to vam mogu sa sigurnošću reći ako ostane situacija kao do sada. Čovjek je većinu sezone povrijeđen, ne može sastaviti tri pasa kako treba, a rijetke su bile utakmice kada je odigrao dobro. Ne vjerujem da bi mogao biti bolji od sadašnjih veznjaka Liverpoola, kakvi god oni bili. ;)
Aquilani je doktor za sve veznjake u Liverpoolu,osim kapitena, i ono malo sto je odigrao za Liverpool, odigrao je vise nego dobro, i kamo srece da je on ostao u Liverpoolu, i da ga Roy nije otjerao na posudbu...a sto se tice povreda, koliko znam nema vise toliko problema sa njima :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 apr 2012, 22:23

hanniz je napisao/la: Soldado

Ajoj kako bi dobro bilo kad bi Soldado došao! Momak je u strašnoj formi. Uvjeren sam da će eksplodirati na euru jer je najjači španski napadač u ovom momentu (villa povrijeđen, torres nije u nekoj naročitoj formi). Odličan potez bi bio njegovo dovođenje.
Kuytu, ako ode, a uveliko se priča o tome, srećan put i hvala mu za sve što je uradio.
Aquilani i Joe Cole. ne znam šta će nam oni. :?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 26 apr 2012, 22:34

Salomon Kalou: "Dirk Kuyt said to me that I also must come, that we both have to return to Feyenoord now."

According to reports, Arsenal, Liverpool, Spurs & ManUtd are all interested in Fulham attacker Moussa Dembele.

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... der-170750" onclick="window.open(this.href);return false;
Bentancur said: "Bologna have received an offer near to 20 million Euros from an important club in the Premier League.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 apr 2012, 22:43

dobar je ramirez ima dobru tehniku a i go zna zabit samo mi je ovih 20 mi preskupo
mislim da necemo imat previse para ovog ljeta a nezz da li bi se on uklopio ja bih radije rizikovao sa nekim jeftinijim talentom dali smo i previse paraa na neke tzv talente koji se jos nisu dokazali
evo citam na transfermarkt-u on vrijedi oko 10 mil eura
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gasto ... 23742.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2012, 22:54

Johnny_Blaze je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Mislim da su Downing,Suarez i Carrol sami pogodili preko 15 puta okvir gola. :lol:
više sto posto

gdje nam je rizo, nema ga nešto :)

rizo kad ćemo u pub? :P
Nemam brate vremena, malo sam razočaran u privatnom životu. Kako je Comolli dobio otkaz u Francuskoj, tako sam i ja premješten u Alpe. Više ne pratim Francusku ligu, sad sam zadužen za Austrijsku ligu. :cry:

O Liverpoolu svi sve znamo, tako da je svaki moj komentar suvišan. :mrgreen:

Kao da gledam, eto nama na kraju sezone Guardiole.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 26 apr 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 apr 2012, 23:04

evo gledam Llorente u polufinalu europa lige 1 pogodak i 2 asistencije on je moja prva zelja na ljetnom prelaznom roku samo me strah da ne zavrsi ko torres :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.