Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Topnici hoce li vam onaj Mertesacker igrati u prvoj postavi sljedecu utakmicu? Ako ne kako ocekujete da izgleda odbrana?
Nad nama nebo ima da gori!
- Rockefeller
- Kontakt:
Mislis prvu prvenstvenu? Sto ne bi igr'o? Ako bude zdrav hoce. Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs je najvjerovatnije zadnja cetvorka.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Suarez ostaje u Liverpoolu. Gustavo najblizi Arsenalu, ali pojavio se navodno interes i Barcelone za njega. Nadajmo se da ce se to barem rijesiti.
Alternative za Suareza se spominju u vidu Dzeke i Michua. Nisam siguran niti u jednog od njih. Michua ne bih volio, jos mi je nedokazan za ove lige, jedna sezona nije mjerilo, a i imamo slicnog igraca u vidu Girouda. Patnja je uvijek gledati ovaj Arsenal na transfer marketu, valjda ce rijesiti sta do 'deadline daya'.
Alternative za Suareza se spominju u vidu Dzeke i Michua. Nisam siguran niti u jednog od njih. Michua ne bih volio, jos mi je nedokazan za ove lige, jedna sezona nije mjerilo, a i imamo slicnog igraca u vidu Girouda. Patnja je uvijek gledati ovaj Arsenal na transfer marketu, valjda ce rijesiti sta do 'deadline daya'.
Victoria Concordia Crescit.
Izgleda da je onaj Suxov intervju u kojem je navodno rekao da će ostati u Liverpoolu izmišljen.Luis Suarez has told reporters after the game that he did not say he wanted to stay. Saga continues [SKYSPORTSLIVE]
Sto se tice Gustava, mislim da ce tesko on odabrati Barcelonu, jer je njemu u interesu da igra da sebi izbori mjesto za Brazil 2014. a u Barci ce se tesko naigrati pored Busquetsa i ostale kompanije...
Wolfsburg mu je opcija, ali i to je manje realno zbog ne igranja LP tako da ostaje Arsenal, iskreno volio bih kada bi presao u eng ligu,dobro bi se pokazao.
Sto se tice Suareza, ne vjerujem da postoje minimalne sanse da on dodjje u vase redove...
Wolfsburg mu je opcija, ali i to je manje realno zbog ne igranja LP tako da ostaje Arsenal, iskreno volio bih kada bi presao u eng ligu,dobro bi se pokazao.
Sto se tice Suareza, ne vjerujem da postoje minimalne sanse da on dodjje u vase redove...
Stern des Südens
- Rockefeller
- Kontakt:
Interes Liverpoola za Willana je odlicna prilika da se transfer Suareza realizuje. To mi je nekako logicno. 
- HighburyHigh
- Kontakt:
Da, upravo procitah, sad jedno sad drugo.JW10 je napisao/la:Izgleda da je onaj Suxov intervju u kojem je navodno rekao da će ostati u Liverpoolu izmišljen.Luis Suarez has told reporters after the game that he did not say he wanted to stay. Saga continues [SKYSPORTSLIVE]
Ma da se hoce vise ta saga zavrsiti. Ovo se vec vodi mjesecima. Mislim da bi najbolje za Arsenal bilo kada bi se odmah izjasnile sve partije u vezi tog transfera, pa da se zna da li je moguca realizacija ili ne. Ako nije, ima i drugih igraca na trzistu, ali isto tako i malo vremena.
Victoria Concordia Crescit.
Razmisli jos jedanput svojom pametnom glavom!!!Rockefeller je napisao/la:Interes Liverpoola za Willana je odlicna prilika da se transfer Suareza realizuje. To mi je nekako logicno.
Stern des Südens
- Rockefeller
- Kontakt:
Arsenal moze vrlo lako naci mjesta za Willana. Ukoliko Liverpool odbije prodati Suareza, Arsenal ce se okrenuti drugoj opciji. To su dva scenarija koja ocekujem.proFCB je napisao/la:Razmisli jos jedanput svojom pametnom glavom!!!Rockefeller je napisao/la:Interes Liverpoola za Willana je odlicna prilika da se transfer Suareza realizuje. To mi je nekako logicno.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 14 avg 2013, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
drugoligaši lakše realizuju transfer od Arsenala. Ovo je čisti bezobrazluk uprave i Wengera. yebemu mater i cjenkanja i škrtost kad toliko škripi. Dobro ne škripi bukvalno al klupe ni nemamo uopšte.

Vođa zna.
Pa neki dan smo razbucali Cityija koji je potrošio 100miliona na pojačanja ovog ljeta a vi se i dalje žalite nešto.
Sabura samo.
3 igrača će doći sigurno.
Sabura samo.
3 igrača će doći sigurno.
Razbucao je i nas Galatasaraj,zna se cemu sluze pripremne utakmice gdje je rezultat ipak u drugom planu,.
Arsenal trenutno nema sirinu u ekipi,s ovim igrackim kadrom borba do zadnjeg kola za TOP 4 je realnost..
Arsenal trenutno nema sirinu u ekipi,s ovim igrackim kadrom borba do zadnjeg kola za TOP 4 je realnost..
Razbucao nas je Didier Drogba a ne Galatasaray.chily-rz je napisao/la:Razbucao je i nas Galatasaraj,zna se cemu sluze pripremne utakmice gdje je rezultat ipak u drugom planu,.
Sneijder izmedju 300 igraca probacio loptu. Nije sam Drogba igrao, a sve i da jeste, opet nije vadiona. Ne kazem da je to greska odbrane Arsenala ali sigurno jeste kvalitet Galate.
naravno da su prijateljske i naravno da bi to bilo drugacije da nisu, ali vazi i za tekmu City - Arsenal.
Ne mogu da shvatim da je toliko vremena proslo i da niko ne dodje. (Sanogo se mora dokazati, njega ne racunam, nije mu bezze na transfermarktu cijena bila 1 milion).
I onda kad kazes da se u zimskom prelaznom roku neko dovede, ovi Wengerovci kazu da to nije pametno jer je potrebno da igrac prodje ljetne pripreme sa timom.
Bas me zanima kakav je njihov komentar sada, kad su ljetne pripreme prosle. Znaci ne treba nikog dovoditi? Sta li ce sada reci da bi odbranili ovaj ciganluk velikog Arsena Wengera?
naravno da su prijateljske i naravno da bi to bilo drugacije da nisu, ali vazi i za tekmu City - Arsenal.
Ne mogu da shvatim da je toliko vremena proslo i da niko ne dodje. (Sanogo se mora dokazati, njega ne racunam, nije mu bezze na transfermarktu cijena bila 1 milion).
I onda kad kazes da se u zimskom prelaznom roku neko dovede, ovi Wengerovci kazu da to nije pametno jer je potrebno da igrac prodje ljetne pripreme sa timom.
Bas me zanima kakav je njihov komentar sada, kad su ljetne pripreme prosle. Znaci ne treba nikog dovoditi? Sta li ce sada reci da bi odbranili ovaj ciganluk velikog Arsena Wengera?
http://www1.skysports.com/football/news ... se-of-fans" onclick="window.open(this.href);return false;JW10 je napisao/la:Izgleda da je onaj Suxov intervju u kojem je navodno rekao da će ostati u Liverpoolu izmišljen.Luis Suarez has told reporters after the game that he did not say he wanted to stay. Saga continues [SKYSPORTSLIVE]
Uruguayan newspaper El Observador is quoting Luis Suarez as saying the striker is now planning to stay at Liverpool. Suarez was reportedly talking in Tokyo, where Uruguay are due to play Japan in a friendly.
Mene zanima gdje si ti sad našao ovu izjavu Suareza? Nje nema, a pogotovo ne na SKY.Right now, due to all the affection people have shown, I will be staying.
Evo još jedan transfer za Arsenal:
We're also hearing that Arsenal forward Wellington Silva has passed a medical and has signed a season-long loan deal with Real Murcia.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma naišao sam na to na twitteru negdje, ništa specijalno, mislio sam da je neko prenio istinitu inf. ali očigledno nije.
Onda je sve ok.JW10 je napisao/la:Ma naišao sam na to na twitteru negdje, ništa specijalno, mislio sam da je neko prenio istinitu inf. ali očigledno nije.
Steven Gerrd izjavio da je njegov nasljednik u reprezentaciji Wilshere i da bi on trebao biti budući kapiten Gordon Albiona.
htjedo da ti napišem lažeš pa se sjetiHenderson je napisao/la:Onda je sve ok.JW10 je napisao/la:Ma naišao sam na to na twitteru negdje, ništa specijalno, mislio sam da je neko prenio istinitu inf. ali očigledno nije.
Steven Gerrd izjavio da je njegov nasljednik u reprezentaciji Wilshere i da bi on trebao biti budući kapiten Gordon Albiona.
Vođa zna.
Neka nam Gerard sam presudi.“His quality, his example in training every day, he seems a level-headed kid, he wants to learn, he loves England, he’s going to be around the top for a long, long time. He ticks a lot of boxes when it comes down to other players following his lead. Obviously I’m really paranoid about putting too much pressure on any player, especially Jack, but he certainly has the quality to do that.”
Gerrard added: “I’m sure once he gets to my age he will probably be sitting in my position with the armband on talking about another 100-cap player – he is that good."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.