FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eno i drugi dio intervjua na izvoru sa Žujom
O izgledu novog stadiona.Omar500 je napisao/la:Eno i drugi dio intervjua na izvoru sa Žujom

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Na tome treba zahvaliti iskljucivo Cviki i Amaru...samo njima! Pogotovo prvomavlami97 je napisao/la:Proradila zvanična WEB stranica!?

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Šta radi naš marketing, ako se može tako nazvatiSeyo_TM je napisao/la:Na tome treba zahvaliti iskljucivo Cviki i Amaru...samo njima! Pogotovo prvomavlami97 je napisao/la:Proradila zvanična WEB stranica!?

Robijas fataj se noge idi sam sebi samar opali bice ti lakse.
Nas marketing radi ono sto je radio i do sada...
nista a i samo nistaSeyo_TM je napisao/la:Nas marketing radi ono sto je radio i do sada...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Rusmire i AmareSeyo_TM je napisao/la:Na tome treba zahvaliti iskljucivo Cviki i Amaru...samo njima! Pogotovo prvomavlami97 je napisao/la:Proradila zvanična WEB stranica!?
Hvala !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
idi zalij jarana uvenuceAlipasino je napisao/la:Robijas fataj se noge idi sam sebi samar opali bice ti lakse.

Skori rahmetlija Leslie Nielsen je imao jednu predivnu recenicu:
"Doing nothing is very hard to do ... you never know when you're finished."
Naporan je to posao i treba dati podrsku
No, ne treba vise o nasem cemeru i dalje razglabati, idemo dalje i valjda ce biti bolje
"Doing nothing is very hard to do ... you never know when you're finished."
Naporan je to posao i treba dati podrsku

No, ne treba vise o nasem cemeru i dalje razglabati, idemo dalje i valjda ce biti bolje

A i treći, (o publici).Omar500 je napisao/la:Eno i drugi dio intervjua na izvoru sa Žujom

Jel ovo ujedno i posljedni dio ?ellaxaz je napisao/la:A i treći, (o publici).Omar500 je napisao/la:Eno i drugi dio intervjua na izvoru sa Žujom
Neka priča ko šta hoće, ali mislim da isto kao što nemožemo imati boljeg trenera od Amara, tako isto mislim da ne možemo imati kvalitetnijih ljudi u upravi od Žuje i Nijaza.ellaxaz je napisao/la:A i treći, (o publici).Omar500 je napisao/la:Eno i drugi dio intervjua na izvoru sa Žujom
Možda Žujo nema savršen vokabular i tečnu priču kao Amar, ali sasvim ispravne poteze povlači i jasno i bez ustezanja govori i o uspjesima a i o neuspjesima i manama trenutne strukture.
Mislim da smo u jednom prelomnom periodu i da na proljeće trebamo dati maximalnu podršku svima. Ako se ovo sa stadionom nastavi kako je planirano i ako uspijemo osvojiti jedan trofej na proljeće, mislim da ćemo miljama daleko odskočiti od BiH prosjeka.
Zakon broja 13
1972-šampioni Jugoslavije
1985-polufinale Kupa UEFA
1998-Zubandan
2011-svašta bi ovdje moglo da bude, a ima materijala za toga. Nadam se velikoj prekretnici u Željezničaru, dizanje kluba na viši nivo.
1972-šampioni Jugoslavije
1985-polufinale Kupa UEFA
1998-Zubandan
2011-svašta bi ovdje moglo da bude, a ima materijala za toga. Nadam se velikoj prekretnici u Željezničaru, dizanje kluba na viši nivo.
E upravo to i ja mislim.Nema Zujo neki vokabular ali je najbolje sto mi mozemo imati trenutno.Vidi se da ima viziju uz pomoc Nijaza,Cvike, Amara i gospodina Ivice Osima i jos par sposobnih ljudi u klubu,mislim da ce stvari poceti da se razvijaju odlicno po nas.Ova 2011 .god mogla bi biti od ogromnog znacaja...pored toga sto nam je slavljenicka,aBd naparvicemo taj odlucujuci iskorak,fan sop,dokumentarac,retro dresovi a plavo proljece
Nadam se da ce pitanja za stadion ici svojim putem,da cemo uzeti bar jedan trofej u sto sam siguran
.
I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas

Nadam se da ce pitanja za stadion ici svojim putem,da cemo uzeti bar jedan trofej u sto sam siguran

I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas

1921-2011
skupili su dobru ekipu oko kluba tu su žujo,nijaz,amar,kozarić ,kolđžo,mujezinović za naše uslove više nego dobro,ali iskreno mislim da će stadion malo sačekati
Već jesu.Esii TM87 je napisao/la: I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas

Iskreno ja sumnjam da ce se po pitanju stadiona ista desiti u 2011, mozda tek od 2012.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sad su na putu i to pravomtanzla je napisao/la:Već jesu.Esii TM87 je napisao/la: I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas

1921-2011