Pa eto ****.m mu misa ako nisi neprijatelj nemoj pisati stvari kao da si neprijatelj.josipmusa je napisao/la:pa sve je to tačno što si rekao, nisam ni ja ništa drugo od toga rekao samo je problem sto je veliki broj raje paranoičan, misli neko če nešto bla bla, evo sve i da hoće šta može preko nekog glupog foruma ?StarMo1 je napisao/la:Pa valjda sponzore dovodi Hasic i uprava...mislim da je to logično sad za tebe ne znam.josipmusa je napisao/la:pa valjda postoji nešto što se zove sponzori ! A imamo ih sad mašala
Vec sam ti napisao imas izvjestaj na stranici kluba...
Ja niti sam podrzavao ni Tanu ni Police itd...
Ovo je prva uprava u zadnjih desetak godina koju svim srcem podrzavam i vjerujem u nju...
Mene samo smeta to veličanje bespotrebno, veličanje nečega ŠTO JE NORMALNO !
Krov je platila RAja, tačka,
Radovi kasne- činjenica.
Najjači smo od 1990- vjerovatno !
Ja neprijatelj - smiješno !
Mi smo navikli da piš+amo sami po sebi zato i jesmo donji u svemu. Krov smo platili mi, svi koji volimo Velež, a ne neko i neko ko je samo na poziciji !
A druze ne mogu vjerovati da neko moze na ovu upravu pricati ovakve stvari...ANTIFA ! je napisao/la:@StarMo1StarMo1 je napisao/la:Pa valjda sponzore dovodi Hasic i uprava...mislim da je to logično sad za tebe ne znam.josipmusa je napisao/la:pa valjda postoji nešto što se zove sponzori ! A imamo ih sad mašala
Vec sam ti napisao imas izvjestaj na stranici kluba...
Ja niti sam podrzavao ni Tanu ni Police itd...
Ovo je prva uprava u zadnjih desetak godina koju svim srcem podrzavam i vjerujem u nju...
Pusti debila, taj ne veže koliko je 1+1, hvata se za Tanu i njegovu podrsku, a 90% ljudi za vrijeme Taninog mandata istog Tanu prozivali i sad se kao on pravi pametan.
Moj dedo ne živi ni blizu Mostara, ali cijeli život samo Velež!Mexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
mada kad bi dovodili na utakmice Veleza sve one iz Sarajeva koji navijaju za Rođene trebao bi voz. Toliki grad a pored Zelje i Sarajeva sila ljudi koja navija za Velez
nema gdje nas nema jbte od Zenice Tuzle Beograda Dubrovnika Doboja i da ne nabrajam
![]()
Pozdravi dedu brato. Pozdrav i za tebe. Upratio sam te sa jako finim rijecima o Velezu. Svako normalan zna sta je Velez prosao i samo mu jazavci i cobani mogu zeljeti lose. Ziv i zdrav bio druzealacious je napisao/la:Moj dedo ne živi ni blizu Mostara, ali cijeli život samo Velež!Mexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
mada kad bi dovodili na utakmice Veleza sve one iz Sarajeva koji navijaju za Rođene trebao bi voz. Toliki grad a pored Zelje i Sarajeva sila ljudi koja navija za Velez
nema gdje nas nema jbte od Zenice Tuzle Beograda Dubrovnika Doboja i da ne nabrajam
![]()
I onda nek neko kaže da Velež nije jedan od najvećih u državi.
U Gracanici vise Rodjenih nego Pitara i Manijaka zajednoMexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
![]()
Bravo Gracanicomoj uzor-S.G je napisao/la:U Gracanici vise Rodjenih nego Pitara i Manijaka zajednoMexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
![]()
Pozdrav tebi i Tuzlacima koji navijaju za Velez.mahic je napisao/la:Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni.
mahic je napisao/la:Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni.
Da nam je ziv i zdrav dedukaalacious je napisao/la:Moj dedo ne živi ni blizu Mostara, ali cijeli život samo Velež!Mexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
![]()
I onda nek neko kaže da Velež nije jedan od najvećih u državi.
Srce ko Hum kad ovake postove procitammahic je napisao/la:Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni.
Evo izgleda Dedo je pronadjen,zdrav i veso zbog ove halabuke radi Rodjenih,mozda sutra i dodje na tekmu u Vrapcice kao gostMexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935
Dedo javi se![]()
![]()
Kako smo jaki majke mi moje kao u najbolja vremena.josipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu![]()
![]()
![]()
**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub
Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.