Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

shalabajzer
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la shalabajzer » 04 maj 2016, 19:50

tuzlak1987 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li specijalna pravo da udara igrace u ovakvim situacijama :D ?
Udarali su Bobana :rol:

A inace Sablju svi predstavljali kao najgoreg, a covjek najkorektniji ispade. Sada ni kriv ni duzan zbog igraca napadnut.
Upravo covjek jedini gospodin ispade.....moze se i na klipu vidjet nakon i napada na njega da tjera igrace Zelej u svlacionicu...al ne mozes ti seljaku dokazat,.....Samo mu ova izjava nije na mjestu...kad i sam vidi ko je zakuhao i sta je sve bilo. On daje onakve izjave i kako da ocekuje da sljedeci put bude docekan :S

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 maj 2016, 19:51

Uvijek priča o problemima koje prave navijači a vidi igraca pravi huligani. Ovo je sramotno ponasanje za nekog ko se profesionalno bavi sportom ja ne znam jesam li ikad vidio prije da igraci bacaju baklje i stolice na tribinu... po meni je za ovakvo ponasanje svojih igraca najveci krivac mulalic.
You are someone else I am still right here

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 maj 2016, 19:52

chily-rz je napisao/la:"Ocekujem drakonske kazne od Saveza za nase igrace, ujedno Celik bez publike narednih 5 kola minimalno radi teskog propusta u organizaciji utakmice."
Pa ova utakmica nije mogla bolje proći :urnebes:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 maj 2016, 19:52

High je napisao/la:Zbog ovog derbi na Koševu treba registrirati kao 3:0 za nas. :kafa:
Ostace to, pa makar kao slamka :mrgreen:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 maj 2016, 19:52

wobly92 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Kakva profesionalanost za nepovjerovat,pa mi cemo jos godina i godina biti u ovom sivilu,nema nama ruke spasa s ovakvim igracima profesionalcima,pa nemozes vjerovati sta on uzima za pravo,debil mali :puke:
Bit će zanimljivo šta će Željo uradit po ovom pitanju, pogotov što se tiče malog sline. Ja ne znam kako se onaj redar onako mogao suzdržat...
Izbacit ga iz mlade repke je najmanje što će se uradit, treba mu i dozvolu uzet na koju sezonu i poslat ga kakvom dobrom psihijatru.
Ma treba mu je.bat mater prvo,malo ga provozat,propustit kroz sake,a sto se repke tice za njega treba biti zavrsena prica,a zeljo ce po obicaju mlatit praznu slamu i izigravat uvrijedjene mlade,kao napali ih,sto vec neko rece treba ih kaznit oduzimanjem bodova zbog profesionalnog odnosa igraca :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 04 maj 2016, 19:53

Cijela ekipa Zelje zasluzila je jedan veliki minus, ako im je stalo do ugleda kluba moraju kazniti igrace koji su digli ruku na policajca (drzavu) ..ipak ovo gledaju djeca....sramota zaista.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 maj 2016, 19:56

Sablja opet jedini gospodin ispade i svaka mu cast na tome! Ja sam sinoc rekao da ce on saketat, ali Bgm iako je mogao nije :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2016, 19:57

ovdje je Mulalic jedini profesionalac i svaka mu cast, nije na igracima i trenerima da se obracunavaju sa navijacima, posebno kada imaju redari koji ih stite

Kjosevski, Blagojevic, onaj sto je bacio baklju nazad medju navijace i onaj sto mase stolicom najmanje 10 utakmica kazne...kakvi su ovo divljaci boze sacuvaj, ovo treba privest veceras u zenici..ako ikako sankcionises navijace Celika, moras i igrace Zelje isto...primitivizam

a mediji opet huskaju, opet jedna strana..tacno ne ide to nikom u prilog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 maj 2016, 19:57

Cekamo da vidimo šta ce uraditi ovaj smješni savez..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 maj 2016, 19:57

sutra ce djeca dizati ruku na muriju jer vide da njihovi "Idoli" to rade!
po godinu dana zabrane igranja sve i jednom koji je bacio baklju na navijace, udario policajca i redara!

Čelik neka se dobro potrudi da lobira za sto vece kazne jer ovo je sramotno bilo, mene je bilo stiid ono gledati, ali drago mi je da ste vidjeli kako izgleda njihova igra i ponasanje... da je na derbiju sudio noormalan sudija oni bi dobili 5 komada... ali jbg nisu se nadali da nece zavrsiti tekmu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 04 maj 2016, 20:00

Raonffa je napisao/la:Veca drsko i bezobrazno, zaslužuje kaznu.

Za Blagojevića preuveličavate, prvo ga je ker nehotice udario onim štitom malo u facu pa po glavi a ovaj udario nogom u štit, po pisanju ovdje čovjek bi rekao da se Blagojević zaletio i kung fu udarcem zadao knock out specijalcu.

Ovo za Edisa, igrači priletili da pomognu treneru, pljuvanje je fakat nepotrebno.
Nema mjesto onakvo ponasanje na sportskim terenima jbm mu misa, cuj udarati policajca nogom, to je napad na drzavu prijatelju.. Dijelim i ja misljenje da je golman gore postupio.. A Lendric i bacanje baklje na zapadnu tribinu? I bacanje stolice Beganovica na istu tribinu?? Mora se brate zestoko kazniti..

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 04 maj 2016, 20:02

Pantelija je napisao/la:sutra ce djeca dizati ruku na muriju jer vide da njihovi "Idoli" to rade!
po godinu dana zabrane igranja sve i jednom koji je bacio baklju na navijace, udario policajca i redara!

Čelik neka se dobro potrudi da lobira za sto vece kazne jer ovo je sramotno bilo, mene je bilo stiid ono gledati, ali drago mi je da ste vidjeli kako izgleda njihova igra i ponasanje... da je na derbiju sudio noormalan sudija oni bi dobili 5 komada... ali jbg nisu se nadali da nece zavrsiti tekmu
Normalno da će dizati ruku na muriju ako te ta murija udara bez potrebe. Taj isti policajac je udario Blagojevića štitom u glavu. ;)
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 maj 2016, 20:03

Ma, ja... Cim je redar onako pickasto reagovao, znao sam da je zakuhao. Ipak, to ne opravdava Vedrana, i ono klosarsko udaranje. Cijela karijera pred njim, a on se ponasa onako.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 maj 2016, 20:07

SlevinKelevra je napisao/la:
Ma, ja... Cim je redar onako pickasto reagovao, znao sam da je zakuhao. Ipak, to ne opravdava Vedrana, i ono klosarsko udaranje. Cijela karijera pred njim, a on se ponasa onako.
Šta ima, zapisnik već nakon sat vremena nakon završetka utakmice otkucan i našao svoj put do javnosti. :rol: :rol: :rol:

Pa ovo je vrh mitomanije :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2016, 20:12

Marsal je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Šta ima, zapisnik već nakon sat vremena nakon završetka utakmice otkucan i našao svoj put do javnosti. :rol: :rol: :rol:

Pa ovo je vrh mitomanije :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne opravdavam ovo sto je uradio Vedran jer je to sramota, ali sine zapisnik bude pola sata nakon utakmice. ;) ;)

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 04 maj 2016, 20:12

[youtube][/youtube]
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 maj 2016, 20:13

arelinho je napisao/la: ali sine zapisnik bude pola sata nakon utakmice. ;) ;)
Svojoj djeci se obraćaj sa sine, meni nećeš idiote.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2016, 20:13

Vedran je samo jedan u nizu sramota, ne znas ko je gori..on , Blagojević, Lendrić ili ovaj sto stolicu baca..igraci nemaju traziti sta u sukobima sa navijacima..

isli braniti trenera? ok , zasto su onda bacili baklju i stolicu debelo NAKON sto su "izvukli" trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2016, 20:14

Marsal je napisao/la:
arelinho je napisao/la: ali sine zapisnik bude pola sata nakon utakmice. ;) ;)
Svojoj djeci se obraćaj sa sine, meni nećeš idiote.
:wave: :wave:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.