Eto, Isla nas definitivno napušta. Trebao je dobit veću minutažu al' aj ko ga ebe sad, nek ide u inter kad se već proserava sa ovakvim izjavama."Inter bi za mene bio savršen, jer se radi o velikom klubu koji se želi vratiti tamo gdje je bio proteklih godina."
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
golden je napisao/la:Eto, Isla nas definitivno napušta. Trebao je dobit veću minutažu al' aj ko ga ebe sad, nek ide u inter kad se već proserava sa ovakvim izjavama."Inter bi za mene bio savršen, jer se radi o velikom klubu koji se želi vratiti tamo gdje je bio proteklih godina."
Jos kad izjavi inter veliki klub

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jok City je eto veliki klub.
Sta sve neces procitat Bog te nahajrio...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Mago je napisao/la:Jok City je eto veliki klub.
Ja nisam ni spomenuo City

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Kakav, ba, inter, pa ti nisu najveći ni u svom gradu...
Normalno da Lulić ne vrijedi 18 miliona, bravo za Marottu što je odbio toliko da plati...
Normalno da Lulić ne vrijedi 18 miliona, bravo za Marottu što je odbio toliko da plati...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
No comment.
Inter nije veliki klub
Dugo smijesniju stvar nisam cuo. Jedno je mrznja,al malo realnosti nije na odmet 

Inter nije veliki klub

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Juventus F.C.
Zasto? Momak nema pojma o fudbalu, ni suta, vizije, pasa, nicega, pustite pricu o povredi. Kada te jedan Padoin ostavlja na klupi onda shvatis kakav si, nije Conte blesav i rijetko se rjesava igraca koji su funkcionalni i korisni, a ovaj to nije ni u snu. Zali boze onih 9 miliona, bas kao i onih za Eliu ili ranije Martineza i slicnih.golden je napisao/la:Eto, Isla nas definitivno napušta. Trebao je dobit veću minutažu..."Inter bi za mene bio savršen, jer se radi o velikom klubu koji se želi vratiti tamo gdje je bio proteklih godina."
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Kaze da je posebno vezan za Staru Damu jer ima boje njegovog Port Vale-a, do njega je koga vise gotivi al eto informacija za razonodu.effe_sa je napisao/la:Robbie Williams znam da simpatizira Bayern i da je čak jednom tri dana trenirao s Bayernovom ekipom. Svoje simpatije je ponovio i pred finale LP. E sad možda simpatizira i Juve, ali za sad znam da se više deklariše kao fan Bayerna...

Ogbona 99% igrac Juventusa, jos samo da se dogovore oko druog igraca ukljucenog u transfer.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
18 miliona?caseres je napisao/la:Trazili smo Lulica, Lazio nije dao ispod 18 mil. €, sto je nama naravno bilo mnogo.

Pa iskreno, nije ni imao puno prostora da pokaže o kakvom se igraču radi. Svejedno mislim da je promašaj, jednostavno se nije uklopio.
Ne bi me iznenadilo da i Caseres izjavi nešto slično.
Ne bi me iznenadilo da i Caseres izjavi nešto slično.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Uh odlicno bi bilo sto prije zavrsiti ogbonnu i to bi zvanicno bilo trece pojacanje nakon llorenta i pelusa.
Taman dosao s posla i procitah ovih nekoliko portala,cini mi se da bi se cak i mogli okrenuti tevezu prema nekim natpisima.
Ipak za njega ne bi morali izdvojiti vise od 15 mil..
Suarez je vec naucna fantastika
logicno da ga liverpool nece pustiti bez 35-40 mil.,a to mi ponuditi necemo nikada 
Lulic je u dobroj formi,koristan je igrac i dovesti njega bi mozda bilo pametno za conteov sistem igre,znamo koja je radilica nas senad,al 18 mil... Lazio ga jednostavno ne zeli pustiti i zato su se fino ogradili. 9-10 mil max. i neki igrac je vjerovatno nasa iduca ponuda
Taman dosao s posla i procitah ovih nekoliko portala,cini mi se da bi se cak i mogli okrenuti tevezu prema nekim natpisima.
Suarez je vec naucna fantastika

Lulic je u dobroj formi,koristan je igrac i dovesti njega bi mozda bilo pametno za conteov sistem igre,znamo koja je radilica nas senad,al 18 mil... Lazio ga jednostavno ne zeli pustiti i zato su se fino ogradili. 9-10 mil max. i neki igrac je vjerovatno nasa iduca ponuda

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Kako citam, al nesto ne znam da je tacno, preciznije prema gazzetti Teveza bi platili izmedju 12-15 miliona sa platom od 5,5 miliona godisnje plus bonusi.Delpa10 je napisao/la:Uh odlicno bi bilo sto prije zavrsiti ogbonnu i to bi zvanicno bilo trece pojacanje nakon llorenta i pelusa.
Suarez je vec naucna fantastikalogicno da ga liverpool nece pustiti bez 35-40 mil.,a to mi ponuditi necemo nikada
Pa ja bi prije Teveza nego onog Pipita od 30M.
Tevez je strašno dobar igrač. Ne spominjite njegovu disciplinu kad ga onaj kloc od trenera nije znao iskoristit.
Tevez je strašno dobar igrač. Ne spominjite njegovu disciplinu kad ga onaj kloc od trenera nije znao iskoristit.
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
E čuj Lulić 18 mil.caseres je napisao/la:Trazili smo Lulica, Lazio nije dao ispod 18 mil. €, sto je nama naravno bilo mnogo.

-
- Kontakt:
Isla je jado.golden je napisao/la:Eto, Isla nas definitivno napušta. Trebao je dobit veću minutažu al' aj ko ga ebe sad, nek ide u inter kad se već proserava sa ovakvim izjavama."Inter bi za mene bio savršen, jer se radi o velikom klubu koji se želi vratiti tamo gdje je bio proteklih godina."
Tevezova kvaliteta je neupitna,i pravi tevez bi s lakocom opravdao taj novac,cak i vec,vjerujem da bi uvijek bio u udarnoj postavi.
Al njegova nedisciplina se mora spomenuti,ne bih rekao da je vise neozbiljan kao prije,al ta nostalgija prema porodici i argentini ga koci,i jednostavno on bljesne utakmicu dvije i pokaze kakav je igrac,al vrlo lako ispada iz forme,plus plata koja bi odskakala od ostatka tima.
Al ako je on Conteova zelja,onda sam siguran da mister moze probuditi onaj zar u njemu i dovesti ga u max. spremu.
Al njegova nedisciplina se mora spomenuti,ne bih rekao da je vise neozbiljan kao prije,al ta nostalgija prema porodici i argentini ga koci,i jednostavno on bljesne utakmicu dvije i pokaze kakav je igrac,al vrlo lako ispada iz forme,plus plata koja bi odskakala od ostatka tima.
Al ako je on Conteova zelja,onda sam siguran da mister moze probuditi onaj zar u njemu i dovesti ga u max. spremu.
-
- Kontakt:
Ako neko može garantovati da Tevez na pola sezone neće plakati za Argentinom, da neće praviti neke gluposti, onda je što se mene tiče dobrodošao.
Odigraće 3 fantastične sezoneu Juvetu i nek se nogom u Argentinu nabije.
Klasa igrač kojeg Conte sigurno cijeni. Disciplina, problem? Kod Contea nije sigurno.
Plata jedini razlog ali 5M možemo sigurno dati, čak 6+ bonusi.
Klasa igrač kojeg Conte sigurno cijeni. Disciplina, problem? Kod Contea nije sigurno.
Plata jedini razlog ali 5M možemo sigurno dati, čak 6+ bonusi.
Allegri je gospodin!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Curva Nord sa vecchiasignore tvrdi da smo imali tajni sastanak sa agentom Teveza, dakle istina izgleda da se radi na tom transferu iako ja nista oko Teveza nisam vjerovao.Al mislim da preko 15 miliona necemo davat.Plata zna se, neki maksimum je kod nas 6 miliona ako i to dobije.
Da ga hoce Shity zavaliti Juvepuntu.

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.