Icardi
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Roma, koji baksuzi

Icardi
Icardi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Inter :kafa:
trpaj cigansture :kafa:
trpaj cigansture :kafa:
Sasvim druga tekma u drugom pl.
Spalleti bog i batina
Spalleti bog i batina
Kako Inter hladno dade dva golaa malzene iz dvije sanse,a ovi mase li.ga mase 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sta sve ljudi mogu promasiti, strasno.Valjda ove sezone ostanu i bez LP-a, jer dosta je vise i njih i njihovog nedoraslog mentaliteta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovakav Higuain trenutno nije ni u top 10.Poligon10 je napisao/la:Higuain tik iza njega.IlCapitano je napisao/la:Poligon10 je napisao/la:Icardi je najbolji napadač lige.
Belotti i Icardi su prototip napadača kakve ja najviše volim. Snaga, brzina, kretanje i eksplozivnost.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zalite Spalettia a odjednom ljudi razbise Romu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovaj Icardi je najbolji igrac Serie A.
- Interista02
- Kontakt:
Znamo da jestejelle je napisao/la:Mene je strah
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nikad se ne zna s ovim Interom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Kao čisti strijelac, Icardi je najmanje top3 u svijetu. Ovakvo snalaženje u 16 nije se vidjelo od van Nisterlooya i Inzaghia. Strašna kretnja, trk i razumijevanje saigrača. Kada bi doradio neke finese (možda bolja leđna tehnika, iako i tu ne kaska previše) bio bi generalno top3 u svijetu. Ovako još je dosta mlad i ako nastavi ovim tempom sigurno će biti sama krema napadača, bez dileme.IlCapitano je napisao/la: Ovakav Higuain trenutno nije ni u top 10.![]()
Belotti i Icardi su prototip napadača kakve ja najviše volim. Snaga, brzina, kretanje i eksplozivnost.
Icardi je imao dobru proslu sezonu ali ce ove da eksplodira. Sam donese 3 boda sa jednog od najtezih gostovanja.
Inter nista posebno nije odigrao.
Inter nista posebno nije odigrao.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Rossoneri na aparatima 
- invincible1921
- Kontakt:
Icardi
Trebalo bi da dobijemo 4 od narednih 5 bez vecih problema, al poznavajuci prijasnje godine moglo bi vrlo lako da Spal odnese bodove sa San Sira
=\_1921_/=
Nije ovo Inter iz proslih sezona. Sad imamo trenercinu. LP se konacno cini realnim ciljem.invincible1921 je napisao/la:Icardi![]()
Trebalo bi da dobijemo 4 od narednih 5 bez vecih problema, al poznavajuci prijasnje godine moglo bi vrlo lako da Spal odnese bodove sa San Sira
Mauro ce za godinu dana bit najbolji napadac na svijetu. Samo da se Inter vrati u elitu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- invincible1921
- Kontakt:
Daj BozeMago je napisao/la:Nije ovo Inter iz proslih sezona. Sad imamo trenercinu. LP se konacno cini realnim ciljem.invincible1921 je napisao/la:Icardi![]()
Mauro ce za godinu dana bit najbolji napadac na svijetu. Samo da se Inter vrati u elitu.
=\_1921_/=
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakve veze ima Milan sa ovom utakmicom? Mislim da govorim u ime svih pristalica Milana na ovom forumu, kad kažem da ih Inter zanima samo kad dođe do utakmice ta dva kluba. A lično, za mene je u Italiji jedini i najveći rival Milanu samo Juventus. Mene nimalo ne zanima da li će Milan biti treći ili četvrti.Samo je bitno da se dočepaju LP-a, jer su šanse za prva dva mjesta male ili nikakve.Osim u slučaju neke zaista lude sezone.Svakako sam više za to da Inter i Milan budu u LP-a, a da luzeri iz Rima ne vide tog takmičenja narednih par godina.Huska je napisao/la:Rossoneri na aparatima
Uživaj u pobjedi.Čestitke, i ne izazivaj bespotrebno natezanje na ovom dijelu foruma.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 26 avg 2017, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mago je napisao/la:Nije ovo Inter iz proslih sezona. Sad imamo trenercinu. LP se konacno cini realnim ciljem.invincible1921 je napisao/la:Icardi![]()
fino covjek preukreno utakmicu sa ulaskom dalberta i maria. svaka mu cast.
- invincible1921
- Kontakt:
Vazda sam govorio svanut ce nam kad odu Palacio i NagatomoVolvic je napisao/la:Mago je napisao/la:Nije ovo Inter iz proslih sezona. Sad imamo trenercinu. LP se konacno cini realnim ciljem.invincible1921 je napisao/la:Icardi![]()
fino covjek preukreno utakmicu sa ulaskom dalberta i maria. svaka mu cast.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.