Pede.rluci, uz poskupljenje banana, su inače goruće teme u BiH.
Konstantno nazadovanje, zaglupljivanje, lopovluci i djelovanje Sotonističke Demonske Akcije su nebitni.
Blago nama.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pede.rluci, uz poskupljenje banana, su inače goruće teme u BiH.
Nakon 30 godina benigne vlasti patriJota i domoljuba i njihovih guznih havera s druge dvije atrane, ne bi nam Tomaš Masaryk ni Angela Merkel zajedno mogli pomoć.VelezovoDijete je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:19Spasit ce nas Stare Debilne Prdonje
Da ti je stari bio derpe sad ne bi pisao ovakve gluposti ovdjecoelho41 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:23Znači imamo 24 ekipe od po 26 igrača. To je ukupno 624 nogometaša na Europskom prvenstvu. UEFA se uvrijedila pa zabranila gej zastavu na utakmici u Minhenu i rekla da prvenstvo nije mjesto za političke igre.
A sad razmislite malo da od tih 624 nogometaša sigurno postoji određeni broj gej nogometaša. Zbog njih, zbog toga što su diskriminisani, zbog toga što ne smiju javno govoriti o svojoj orijentaciji, moramo mi navijači poslati poruku da ljudska prava nisu dio politike.
Interesantno. Prvo su kleknuli i oralno zadovoljili zaostale arapske kozojebe koji još uvijek žive u 12. stoljeću, a prva sljedeća akcija je zabrana lbgt simbola. Nekako mi to ne ide jedno uz drugo al jbg standardna UEFA.
Para pare pokreću svijet, politiku i nogomet...Donnie Darko je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:25Interesantno. Prvo su kleknuli i oralno zadovoljili zaostale arapske kozojebe koji još uvijek žive u 12. stoljeću, a prva sljedeća akcija je zabrana lbgt simbola. Nekako mi to ne ide jedno uz drugo al jbg standardna UEFA.
Najsmiješnije mi je što se zaklinju u Mullera a izgleda ne znaju da je i on homoseksualac.Epidaurus je napisao/la: ↑22 jun 2021, 13:30Baustelci ugrozene muskosti najvise likuju na ovu odluku UEFA-e. Slucajnost? Ne bih rekao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 13:2621. vijek je pobogu. Strašno je da krovnom evropskom fudbalskom kućom vlada homofobija dok se istovremeno furaju na "Respect" fazone i poštovanje različitosti. Ironija na vrhuncu.
Stvarno degutantna izjavaSheyi je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:25Da ti je stari bio derpe sad ne bi pisao ovakve gluposti ovdjecoelho41 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:23Znači imamo 24 ekipe od po 26 igrača. To je ukupno 624 nogometaša na Europskom prvenstvu. UEFA se uvrijedila pa zabranila gej zastavu na utakmici u Minhenu i rekla da prvenstvo nije mjesto za političke igre.
A sad razmislite malo da od tih 624 nogometaša sigurno postoji određeni broj gej nogometaša. Zbog njih, zbog toga što su diskriminisani, zbog toga što ne smiju javno govoriti o svojoj orijentaciji, moramo mi navijači poslati poruku da ljudska prava nisu dio politike.![]()
Gdje se nećeš sjetiti, igrali u grupi sa Jugoslavijom na SP 98'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.