Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2014, 21:32

Zao mi je ako je momak umro, ali realno ovi Napolitanci su to dugo vremena trazili. Svaki posjet gostujucih navijaca u Napoliju ne prodje bez cakija. Doduse ni ovi Romini nisu cisti, samo su malo manja ****.
Celik!3,2,2.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 maj 2014, 21:33

Svakako da su zaslužili. To ih je kad tad moralo stići. Kad se samo sjetim napada na igrače Juvea, krvoločno, umalo Asamoah nije stradao i to dobro, a Pirlo je sam rekao da će ih kad tad stići kazna :shifty:
Ja te volim, volim Željo..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 maj 2014, 21:36

Daj yeboga ga, cuj zasluzio smrt :roll: .. Oboji su g.ovna, nema tu boljih niti losijih.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 maj 2014, 21:36

neću se praviti pametan i govoriti da znam dosta stvari o poljskoj navijačkoj sceni kao što su ti dogovori i sve ostalo, već jednostavno kažem da italijane ne smatram šugavim žabarima iako imaju reputaciju navijača koji vole bockati iz prostog razloga što im je urođen taj prgav mentalitet i takvi su.

@samo lijevo ko bi rekao da ti takvog nicka i političkoj opredjeljenja gotiviš tu bagru. :)
milion puta je rečeno a i ja ću ponoviti da mi njihova scena izgleda totalno umjetna bez trunke strasti već su čiste sirovine koji se 365 dana u godini pucaju svim i svačim u teretanama i zato im rijetko ko fizički može parirati u evropi, dok ja više volim spontane navijačke akcije kao što to čine/su činili italijani/englezi i iskoriste šta im se nađe pri ruci (noževi, Bože moj, i balkanska tifo scena ih koristi što naravno ne odobravam, al' šta je tu je), sve to bude u žaru borbe
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 maj 2014, 21:37

Evo pricam sa jednim ultrasom Rome i kaze da se njima ovo pripisuje ali da to nije istina, vec da su ovo mafijaska posla.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2014, 21:39

Lillard je napisao/la:Daj yeboga ga, cuj zasluzio smrt :roll: .. Oboji su g.ovna, nema tu boljih niti losijih.
Ko je rekao da je neko zasluzio smrt? Ja sam samo rekao da su ovo vec duze vrijeme prizivali. Moras biti svjestan kad se tako ponasas da ce ti se tako i vratiti. Jedino sto uvijek bude jeste da ne dobije bas onaj koji to zasluzuje vec neko deseti.
Celik!3,2,2.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 maj 2014, 21:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Daj yeboga ga, cuj zasluzio smrt :roll: .. Oboji su g.ovna, nema tu boljih niti losijih.
Ko je rekao da je neko zasluzio smrt? Ja sam samo rekao da su ovo vec duze vrijeme prizivali. Moras biti svjestan kad se tako ponasas da ce ti se tako i vratiti. Jedino sto uvijek bude jeste da ne dobije bas onaj koji to zasluzuje vec neko deseti.
Nisam na tebe mislio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 maj 2014, 21:40

IlProfessore je napisao/la:neću se praviti pametan i govoriti da znam dosta stvari o poljskoj navijačkoj sceni kao što su ti dogovori i sve ostalo, već jednostavno kažem da italijane ne smatram šugavim žabarima iako imaju reputaciju navijača koji vole bockati iz prostog razloga što im je urođen taj prgav mentalitet i takvi su.

@samo lijevo ko bi rekao da ti takvog nicka i političkoj opredjeljenja gotiviš tu bagru. :)
milion puta je rečeno a i ja ću ponoviti da mi njihova scena izgleda totalno umjetna bez trunke strasti već su čiste sirovine koji se 365 dana u godini pucaju svim i svačim u teretanama i zato im rijetko ko fizički može parirati u evropi, dok ja više volim spontane navijačke akcije kao što to čine/su činili italijani/englezi i iskoriste šta im se nađe pri ruci (noževi, Bože moj, i balkanska tifo scena ih koristi što naravno ne odobravam, al' šta je tu je), sve to bude u žaru borbe
smeta mi kad kazes istocna stoka, a ti si inace rodjen na zapadu?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 maj 2014, 21:43

Kući se prave da su neko i nešto, svakog dočekaju na nož, a evo čim su počeli praviti probleme u gostima odmah su dobili po međunožju.
Sve po zaslugama. Mislim, nije trebao neko stradati, al' kad već momci hoće belaj eto im ga

Evo informacija da ipak nije mrtav nego da je u zaista kritičnom stanju..
Ja te volim, volim Željo..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 maj 2014, 21:45

@IlProfessore,nema to veze sa politikom.I ti ko neki europejac pa druge zoves stokom.Jesi li imao kontakt sa tom stokom pa da tako nekoga zoves?
NIkada necu odobravati koristenje cakija,pistolja ...
Bolje je i bildati citav zivot pa u sumu i sakama se obracunati.Kakva je to draz uzeti pistolj i upucati protivnika?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 maj 2014, 21:46

Kakva su draz dogovorene tuce na livadi, kakva je tu veza sa huliganstvom i fudbalom?

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 maj 2014, 21:47

rođen sam u srcu balkana, raskrsnici istoka i zapada i moj grad je živi spomenik mixanih kultura i tradicija, al' to je naravno off-topic.
pošto vidim da smatraš da si u potpunosti upućen u njihovu scenu onda mi napiši u pm zašto im je toliko izražena nacionalizam sa primjesama neonacizma (znam odnos komunjara prema njima, a isto tako znam i nacistički stav i namjere sa njima)

a ovo stoka je u kontekstu rulje koji ovo sve rade na škrge bez imalo ljubavi prema klubu.. uostalom najbolji primjer za to je podrška vođi narko kartela, čini mi se da je taj osuđeni diler bio iz redova legije.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 maj 2014, 21:50

@samo lijevo već sam obrazložio gore ovo, a što se tiče pištolja ja ne znam da sam ikada rekao bilo šta čime bih podržao korištenje vatrenog oružja, ovo je već izvrtanje mojih riječi
uostalom koliko sam shvatio ovaj navijač je upucan od strane murije

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 maj 2014, 21:56

@ IlProfessore,nisam ja ni napisao da ti podrzavas upotrebu pistolja i ostalih sranja.
Moj stav je da ako vec hoces obracun,onda fino,lijepo dogovoris tucu na sake i rijesen problem.
Koliko vidim to zabari koriste bas cesto.
Kakva su draz dogovorene tuce na livadi, kakva je tu veza sa huliganstvom i fudbalom?
pa vidis ko ima veca mu.da

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 maj 2014, 21:58

IlProfessore je napisao/la:rođen sam u srcu balkana, raskrsnici istoka i zapada i moj grad je živi spomenik mixanih kultura i tradicija, al' to je naravno off-topic.
pošto vidim da smatraš da si u potpunosti upućen u njihovu scenu onda mi napiši u pm zašto im je toliko izražena nacionalizam sa primjesama neonacizma (znam odnos komunjara prema njima, a isto tako znam i nacistički stav i namjere sa njima)

a ovo stoka je u kontekstu rulje koji ovo sve rade na škrge bez imalo ljubavi prema klubu.. uostalom najbolji primjer za to je podrška vođi narko kartela, čini mi se da je taj osuđeni diler bio iz redova legije.
pa sam si sebi odgovorio na pitanja. to sto im je hico ucinio, stalin je naknadio s masakrom u katyn sumi i onda kasnije 45 godina stroge diktature. pricas o nacionalizmu medju poljacima, a sta je s zabarima? ekipe iz lazia, ascolia, hellasa, donekle baria, to su cvjecke jelde? to je dvolicnost s tvoje strane... :nene: taj osudjeni diler sto ti kazes je vjerovatno "staruch", procitaj malo o njemu prvo pa cemo onda pricati dalje..

edit: i jos nesto, ti poljaci imaju respekt za nasu navijacku scenu i mentalitet. podrsku su dali nasim navijacima nakon oni belaja u vilniusu, pa onda momci iz lks lomze su obisli u bolnici onog momka koji je prezivio onaj uzasni sudar na cesti tamo. a zabari ti odaju cast arkanu recimo..
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 03 maj 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 maj 2014, 21:59

Smijesno je pisati takve stvari za Starucha...

@samo_lijevo ma pusti to...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 maj 2014, 22:05

@samolijevo taman si pokušao odgovoriti na pitanje koje želim da ti postavim, jer fakat te tuče nemaju nikakve veze sa fudbalom kao takve, barem ne meni i masi raje koja ima isto razmišljanje

@STEVIE ne kažem ja da italijanu nisu također desno nastrojeni al to mi je nekako "prirodno" jer je i sam benito italijan te mi je nekako "logično" da slave fašistički pokret, al' poljaci mi nisu jasni, ne bih ja mogao slaviti ideologiju koja je zagovarala ubijanje i brisanje mog naroda :nene:
ma vjeruj da me ne zanima pretjerano njegov kriminalni dosije, gotovo sve tribine na svijetu su povezane sa žestokim momcima i u najmanju ruku sumnjivim organizacijama, samo sam pokušao reći da mi to sve ukupno daje lošu sliku o njihovoj sceni i ni u kom slučaju je ne bih mogao gotoviti ili imate nekakav vid poštovanja prema njima (moj lični stav, svakom svoje)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2014, 22:17

Cinjenica je da ne postoji savrsena navijacka scena. Svako koristi oruzja, ja sam mislio da su skandinavci malo normalniji, ali i njima je onaj umro ove godine.

Meni jedino sto ide na zivce kod Poljaka jest to sto ocekuju od svih da se ponasaju po njihovim pravilima, i nisu spremni da tako ne bude.
Celik!3,2,2.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 maj 2014, 00:40

HSV-Bayern

slika

slika

slika

slika
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 maj 2014, 12:19

Navijaci Guingampa poznati kao farmeri na finale kupa u pariz su isli traktorima hahaha.
http://www.spo.rt.ba/druga-strana-sport ... raktorima/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.