amerosm je napisao/la:@ KK_Bosna
Krivu Drinu ne mozes ispraviti.
Siguran sam - izuzev navijaca Bullsa - da bi se vecina izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgora ekipa lige odlucili za ovo drugo. Dovoljno ti pogledati arhivu NBA od sezone 2008/09 i 2009/10 ukljucujuci i temu Lakersa i vidjeti najave prije sezone i o tome kako su Lakersi limitirani, kako ce King uzeti titulu itd itd., no kada Lakersi uzese dvije uzastopne titule nigdje nikoga do pocetka nove sezone.
Vjeruj mi oni vise razmisljaju o Lakersima nego o svojoj ekipi za koju navijaju.
@Amere, kakve veze ima uspjeh Lakersa sa ovim cinom Artesta, to dvoje ne idu u istu recenicu.
Ovo sto je on uradio je za osude njega kao pojednica, a ne Lakersa kao kluba i institucije, jer Lakersi nikad nisu bili takav klub i sa takvim igracioma kroz citavu historiju ove fransize
I ne znam kakve veze ima neuspjeh Lakersa sa ovim sto je on uradio, i sa pokusajem prikazivanja svih forumasa(izuzev Bulls fanova, jer su oni najbrojniji pa nisi htjeo dirati u
osinjak 
) kao iskljucivih
hatera Lakersa, a ne navijaca svojih timova i fransiza

, jer ne znam koji bi to iole razuman
forumas zelio vidjeti neuspjeh Lakersa
vise nego titulu i uspjeh svoga tima
Uvijek ce biti osoba koje ne vole Lakerse ili nekog igraca iz te fransize, zbog
ovog ili onog razloga, ali opet ce ti isti vise voljeti svoj tim i fransizu sto je i potpuno razumljivo i prihvatljivo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..