NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la KK_Bosna » 24 apr 2012, 02:25

vidim da su me menogi nazvali budalom i slucajem za psihijatriju... ali zanimljivo je da skip bayless (ako uopce znate ko je on) ima isto misljenje kao i ja:
Obviously, Artest's elbow was intentional, extremely dangerous, way out of bounds. But James Harden wasn't completely blameless in this.
Harden likes to instigate, get under foe's skin. He tried to disrupt Artest's chest-pounding celebration by bumping into him. Bad idea.
Should Artest have retaliated w/ thrown elbow? NO! But if Harden had let the freight train pass, then moved in for in-bounds, no problem.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 apr 2012, 02:27

Treba reci da je na tribinama u New Jerseyu i Aco Petrovic, selektor bh. reprezentacije, u drustvu svoje majke. Oni su pozvani kao gosti New Jersey Netsa na posljednjoj utakmici u New Jersey-u. Inace, Netsi se sele u Bruklin. Nekoliko vrhunskih igraca je proslo kroz njihovu historiju (era Keith Van Horn-a, era Kidd-a) :)
Eto, od sljedece sezone zvat ce se Bruklin Netsi, a bilo bi lijepo kada bi veceras pobjedili Philadelphiu i tako se oprostili od doma.
Sport je lijek za tijelo i duh.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 24 apr 2012, 02:37

najfriskija vijest:
Charlotte forward Tyrus Thomas was ejected from the Bobcats’ game with the Wizards for throwing an elbow at Washington’s James Singleton late in the first quarter on Monday night.

Thomas was dribbling and Singleton was defending him when the Charlotte forward elbowed him with 3.6 seconds remaining in the quarter. He was immediately called for a flagrant 2 foul and ejected.
a to mu nije prvi put.

[youtube][/youtube]

da vidimo sada koliko ce vas skociti da se zgrazate nad ovim igracem?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2012, 03:10

@ KK_Bosna

Krivu Drinu ne mozes ispraviti. ;) ;)
Siguran sam - izuzev navijaca Bullsa - da bi se vecina izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgora ekipa lige odlucili za ovo drugo. Dovoljno ti pogledati arhivu NBA od sezone 2008/09 i 2009/10 ukljucujuci i temu Lakersa i vidjeti najave prije sezone i o tome kako su Lakersi limitirani, kako ce King uzeti titulu itd itd., no kada Lakersi uzese dvije uzastopne titule nigdje nikoga do pocetka nove sezone.

Vjeruj mi oni vise razmisljaju o Lakersima nego o svojoj ekipi za koju navijaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 apr 2012, 03:18

KK_Bosna je napisao/la:vidim da su me menogi nazvali budalom i slucajem za psihijatriju... ali zanimljivo je da skip bayless (ako uopce znate ko je on) ima isto misljenje kao i ja:
Obviously, Artest's elbow was intentional, extremely dangerous, way out of bounds. But James Harden wasn't completely blameless in this.
Harden likes to instigate, get under foe's skin. He tried to disrupt Artest's chest-pounding celebration by bumping into him. Bad idea.
Should Artest have retaliated w/ thrown elbow? NO! But if Harden had let the freight train pass, then moved in for in-bounds, no problem.
O "veliki" analiticar Skip Bayless, sa ESPN-a. Jel o njemu mislis? Covjek koji kaze puno toga, ali je rijetko kad u pravu. Covjek koji flip-flopa vise od BH navijaca stranih timova. Mijenja misljenja kao BH navijaci simpatisanje stranih ekipa.

Posto vidim da pokusavas opravdati svoje "respect" tudjim quotovima... Gdje je to Bayless spomenu da on "respect", sto je Artest laktom drugog covjeka razvalio? Skip nema obraz, ali ni on tako nesto nebi izjavio.

I taj lakat Tomasa osudjujem isto, jer tome nije mjesto na sportskim terenima. Treba ih obojicu ostro kazniti.

Predpostavljam da je i to za respecta, po tvojim standardima sporskog ponasanja.

@amerosm - drug nikad nisam imao nista protiv LAL. Cak sam bio i simpatizer iste kad je tu bio Shaq. ;) Moje trenutno misljenje nema nikakve veze sa LAL kao ekipom, nego sa Artestom, individuom.
Postovanje treba zaraditi.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 24 apr 2012, 03:40

kad_kako je napisao/la:O "veliki" analiticar Skip Bayless, sa ESPN-a. Jel o njemu mislis? Covjek koji kaze puno toga, ali je rijetko kad u pravu. Covjek koji flip-flopa vise od BH navijaca stranih timova. Mijenja misljenja kao BH navijaci simpatisanje stranih ekipa.

Posto vidim da pokusavas opravdati svoje "respect" tudjim quotovima... Gdje je to Beyless spomenu da on "respect", sto je Artest laktom drugog covjeka razvalio? Skip nema obraz, ali ni on tako nesto nebi izjavio.

I taj lakat Tomasa osudjujem isto, jer tome nije mjesto na sportskim terenima. Treba ih obojicu ostro kazniti.

Predpostavljam da je i to za respecta, po tvojim standardima sporskog ponasanja.

@amerosm - drug nikad nisam imao nista protiv LAL. Cak sam bio i simpatizer iste kad je tu bio Shaq. ;) Moje trenutno misljenje nema nikakve veze sa LAL kao ekipom, nego sa Artestom, individuom.
da, ljudi sa najvece sportske kuce u americi su budale sto mu daju platu. ti ili bilo koji forumas (ukljucujuci mene) smo pametniji od njega :roll:

"respect" je artest zasluzio sto NE DA NA SEBE. i sam bayless je napisao da harden nije nevinasce.

uostalom, nisam vidio da je iko na forumu ovdje osudio famozni potez zidanea na materazziju :roll: cak stavise, ljudi su odobravali sto je to uradio jer mu je ipak materazzi nesto ruzno rekao. dupli arsini, kao sto rekoh. i to zna se zbog cega. i to niko ne moze osporiti jer niko nije osudio nijedan od onih klipova sto sam postavio.

uostalom, @kobe bryant spomenu reggie millera. on, kao jedan od najvecih provokatora u ligi svih vremena, izricito je rekao da nije smio ni pisnuti alvinu robertsonu. i nije nikada.

[youtube][/youtube]

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 apr 2012, 04:04

Skip je ok, ima koju pametnu, nekad se slozim s njim, nekad ne, zavisno od teme. Mozda Artest nije udario lika bez razloga, ali to ne opravdava sta je uradio i da tako nije treb'o postupiti, sto ti je i skip rekao nekoliko puta u tom citatu sto si postavio. Nema opravdanja za takvo nesto bez obzira o kome se radi i to je to.

@amerosm
pretjerujes, ne vjerujem da bi iko volio tu drugu opciju vise od prve

P.S. Eo na vijestima pokazase i rekose da su mnogi fanovi NBA za to da Artest bude banovan od kosarke.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 apr 2012, 06:31

Artest je slavio ,ovaj bio na putu...
Treba ga kazniti,mogao je i na drugi nacin proslaviti kucanje:)

Neko rece da artest nikad nije prvi zapoceo,ima tu dosta istine.
Ben wallace je isto krenuo na njega ..

Meni je samo zao sto nije slomio bryanta kada je igrao za houston,jer ga je kobe i pljuvao i laktao!
:mrgreen:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 apr 2012, 06:48

lumani je napisao/la:Artest je slavio ,ovaj bio na putu...
Treba ga kazniti,mogao je i na drugi nacin proslaviti kucanje:)

Neko rece da artest nikad nije prvi zapoceo,ima tu dosta istine.
Ben wallace je isto krenuo na njega ..

Meni je samo zao sto nije slomio bryanta kada je igrao za houston,jer ga je kobe i pljuvao i laktao!
Tad je samo srao na LA, prico price kako mu je najbolji jaran pogino zbog kosarke (nakon sto je Scola popio lakat), pa je onda i frizuru odradio, logo Rocketsa, zagotivila ga raja bila pravo..
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 apr 2012, 08:01

storm_raider je napisao/la:Treba reci da je na tribinama u New Jerseyu i Aco Petrovic, selektor bh. reprezentacije, u drustvu svoje majke. Oni su pozvani kao gosti New Jersey Netsa na posljednjoj utakmici u New Jersey-u. Inace, Netsi se sele u Bruklin. Nekoliko vrhunskih igraca je proslo kroz njihovu historiju (era Keith Van Horn-a, era Kidd-a) :)
Eto, od sljedece sezone zvat ce se Bruklin Netsi, a bilo bi lijepo kada bi veceras pobjedili Philadelphiu i tako se oprostili od doma.

Vala ljepse bi bilo da se zovu New York Nets (kao nekada) a ne Brooklin...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 apr 2012, 09:54

jedina nepoznanica jos je utah ili sunsi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2012, 10:07

amerosm je napisao/la:@ KK_Bosna

Krivu Drinu ne mozes ispraviti. ;) ;)
Siguran sam - izuzev navijaca Bullsa - da bi se vecina izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgora ekipa lige odlucili za ovo drugo. Dovoljno ti pogledati arhivu NBA od sezone 2008/09 i 2009/10 ukljucujuci i temu Lakersa i vidjeti najave prije sezone i o tome kako su Lakersi limitirani, kako ce King uzeti titulu itd itd., no kada Lakersi uzese dvije uzastopne titule nigdje nikoga do pocetka nove sezone.

Vjeruj mi oni vise razmisljaju o Lakersima nego o svojoj ekipi za koju navijaju.
@Amere, kakve veze ima uspjeh Lakersa sa ovim cinom Artesta, to dvoje ne idu u istu recenicu. ;)

Ovo sto je on uradio je za osude njega kao pojednica, a ne Lakersa kao kluba i institucije, jer Lakersi nikad nisu bili takav klub i sa takvim igracioma kroz citavu historiju ove fransize ;)

I ne znam kakve veze ima neuspjeh Lakersa sa ovim sto je on uradio, i sa pokusajem prikazivanja svih forumasa(izuzev Bulls fanova, jer su oni najbrojniji pa nisi htjeo dirati u osinjak :mrgreen: ) kao iskljucivih hatera Lakersa, a ne navijaca svojih timova i fransiza :roll: , jer ne znam koji bi to iole razuman forumas zelio vidjeti neuspjeh Lakersa vise nego titulu i uspjeh svoga tima ;)

Uvijek ce biti osoba koje ne vole Lakerse ili nekog igraca iz te fransize, zbog ovog ili onog razloga, ali opet ce ti isti vise voljeti svoj tim i fransizu sto je i potpuno razumljivo i prihvatljivo ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 apr 2012, 10:39

Sta je sa ovih kosarkasa zadnjih dana... :lol:

treba ih pustit jedno 5 minuta da se kolektivno pomakljaju i rijesen problem

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 24 apr 2012, 11:50

amerosm je napisao/la:Siguran sam - izuzev navijaca Bullsa - da bi se vecina izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgora ekipa lige odlucili za ovo drugo...
Zaboli nas neka stvar za uspjehom/neuspjehom Lakersa. Kao da su nam oni neki bitan faktor u ovoj ligi, pored tima za koji navijamo. Bitni su nam koliko i Bobcatsi...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 24 apr 2012, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 apr 2012, 11:54

U normalnim okolnostima mislim da bi bilo 2 utakmice suspenzije,u prime timu gdje nene,djeca i slicna publika gledaju na nacionalnoj televiziji gdje signal ide sirom svijeta..
e pa Stern bi mogao testirati strogocu..

i da,o blowout lakersima nisam razmisljao previse :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 24 apr 2012, 12:25

Pa Bayless je u pravu za Hardena, ako ste gledali snimak onda ste mogli vidjeti da je Harden namjerno stao Peace-u na put tokom slavlja iako se je lagano mogao odmici i pustiti ovog da se vrati na svoju polovinu kao sto to vecina igraca radi u takvim situacijama. Harden je trazio kontakt ali izabrao je pogresnu osobu za te igrice. To naravno neopravdava brutalni lakat Peace-a.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2012, 13:02

YaSSaL je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Siguran sam - izuzev navijaca Bullsa - da bi se vecina izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgora ekipa lige odlucili za ovo drugo...
Zaboli nas neka stvar za uspjehom/neuspjehom Lakersa. Kao da su nam oni neki bitan faktor u ovoj ligi, pored tima za koji navijamo. Bitni su nam koliko i Bobcatsi...
Oni ne kontaju da 95% foruma zaboli neka stvar za Lakersima ba. Cuj izmedju titule njihovog tima i da Lakersi budu najgori izabrali bi drugo :lol: :lol: :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2012, 13:18

Artest je budala,a da igra u Bullsima ja bi rekao da je budaletina a ta pristrasnost je bezveze cuj igra u Lakersima i sad je junacina ne da na sebe kako li bi bilo da je on udario nekog navijaca LAL a da on nije Laker.Cudo su dvostruki kriteriji

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2012, 13:25

dema je napisao/la:Artest je budala,a da igra u Bullsima ja bi rekao da je budaletina a ta pristrasnost je bezveze cuj igra u Lakersima i sad je junacina ne da na sebe kako li bi bilo da je on udario nekog navijaca LAL a da on nije Laker.Cudo su dvostruki kriteriji
Sta ce jadni kad su svi protiv njih. Evo ja prvi, prioritet mi je da su Lakersi najgori u ligi, odo sad neku sihirbasicu nafatat da mi obezbjedi toslika

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2012, 13:38

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:Artest je budala,a da igra u Bullsima ja bi rekao da je budaletina a ta pristrasnost je bezveze cuj igra u Lakersima i sad je junacina ne da na sebe kako li bi bilo da je on udario nekog navijaca LAL a da on nije Laker.Cudo su dvostruki kriteriji
Sta ce jadni kad su svi protiv njih. Evo ja prvi, prioritet mi je da su Lakersi najgori u ligi, odo sad neku sihirbasicu nafatat da mi obezbjedi toslika
hehe,ispade svi mrze Lakerse i mirnog,primjernog budalasa Artesta

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.