Baš im je bitna Buna, kao i ostali klubovi.Bistrik je napisao/la: ↑14 okt 2022, 22:11vidim Blagaj prvi, kontam tu je negdje i Buna. ti napisa, ja uzeo da provjerim kad ono baš nema Bune. e svašta. a to što kažeš mogli su trebali su Grad ali i Zrinski i Velež progurati neku od ekipa barem da igra drugu ligu ali šta da se radi.hnkvisici je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:43Mostarski klubovi su se baš srozali posljednjih godina. Osim Zrinjskog koji naravno dominira u Premijer ligi i Veleža, sve ostalo je na rubu propasti. Redarstvenik se ugasio ima 20 godina i stadion propao, HNK Bjelopoljac ugasio, HNK Buna ugašena lani, HNK Jasenica ugašena prije par godina, FK Soko se ugasio...
U Prvoj ligi FBiH Općina Mostar nema ni jednog predstavnika, u Drugoj samo Kruševo od ove sezone. Aktivni su ostali HNK Branitelj, do prije 5-6 godina prvoligaš koji sad nekako životari u Županijskoj, isto kao i FK Blagaj, NK Cim, FK Lokomotiva, sve nekad dobri drugoligaši, uz NK Mostar kojeg Sejo Rebac održava. Zanimljivo da Grad Mostar, a i da klubovi poput Zrinjskog i Veleža ne mogu pogurati koji klub barem do Druge lige.
Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
S ozbirom na 9 minuta nadoknade bilo bi čudo da ga nismo zabili. Brotnjo povelo u prvom poluvremenu iz jedne pogreške naše obrane i to je sve od njih u ovoj utakmici. Nismo ni mi briljirali, teško smo dolazili u izgledne šanse, utakmica je većinom prošla u borbi na sredini terena, bez previše prilika.
Relativno mirnu i uobičajenu utakmicu uništio sudac zadnjih 20 minuta, do tada je bio jedan žuti karton, onda je nešto Padalovića okrenulo da on postane glavna figura. Prvo ima 3 kardinalne vezane greške na našu štetu, propušta suditi čisti jedanaesterac, pa prekršaj na rubu kaznenog prostora i drugi žuti za Turudića zbog grubosti, pa drugi žuti za Skoku zbog udaranja laktom. Naravno, svaka od ovih situacija je podizala nervozu i dovela do lančane reakcije prekršaja, prigovora i kartona.
Sve to kompenzira u 93.min gdje daje izravan crveni Turudiću zbog prigovora, u kontri Brotnja i izglednoj situaciji za postizanje pogotka dosuđuje definitivno sumnjiv prekršaj za nas, onda taj crveni kompenzira izravnim crvenim za nas u 95.min gdje je realno žuti bio primjeren.
Oko 75.min kod nedosuđenog jedanaesterca dogodio se i prekid u trajanju od 4-5 minuta, netko s tribina gađao je pomoćnog suca cipelom i ušao po cipelu na teren.
Nevjerojatno je u kakve probleme sebe i u šta utakmicu mogu pretvoriti suci svojim odlukama. Razumljivo je da je i kvaliteta suđenja na razini kvalitete nogometa, znači trećerazredno, samo nikad mi neće biti jasno da čovjek ima u par minuta više jasnih i očiglednih pogrešaka koje vide ljudi s tribina sa dioptrijom +5. I još čovjek stoji iza tih odluka da su ispravne, ima stav “ja sudim i mogu šta hoću, nek me dirne netko ako smije”. Znam da su davno prošla vremena kad se gonjalo suce po kukuruzima, ali pojedincima baš treba neka vrsta kazneno-odgojne mjere u vidu noge u guzicu i zabrane suđenja. Dok god samo suci i delegati ocjenjuju klubove, a ne i obratno, samo jedna strana (suci i savezi) kroji pravdu, a druga (klubovi i igrači) mora šutit i trpit inače će biti kažnjena - i još k tome sve njih financirati.
www.facebook.com/hnkvisici
Brotnjo-Klis 1-0
Troglav-Ljubuški 1-1
Neum-Kamešnica 4-2
Grude-Kruševo 3-2
Sloga-Stolac 3-1
Turbina-Čapljina 4-1
Rama-Višići 1-1
Troglav-Ljubuški 1-1
Neum-Kamešnica 4-2
Grude-Kruševo 3-2
Sloga-Stolac 3-1
Turbina-Čapljina 4-1
Rama-Višići 1-1
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
Čapljina je do ove sezone uvijek bila u vrhu, barem u našoj ligi, pa nije ni čudo.
Mi smo se vratili starim navikama. Poraz u VIšićima 4-2.
Mi smo se vratili starim navikama. Poraz u VIšićima 4-2.
Sloga Uskoplje
Uh kakva utakmica danas u Višićima, definitivno naša ponajbolja u zadnjih godinu dana. Sloga blago razočarala, iako su došli do dva gola i držali rezultatsku neizvjesnost neko vrijeme, mogu realno reći da smo mi po velikim prilikama mogli zabiti pa i 10 komada.
Gledao sam jučer i Troglava u Čapljini, možda bi najrealniji komentar bio da su dobili ni krivi ni dužni i to s pola snage. Čapljina ove sezone u jako lošoj formi.
Gledao sam jučer i Troglava u Čapljini, možda bi najrealniji komentar bio da su dobili ni krivi ni dužni i to s pola snage. Čapljina ove sezone u jako lošoj formi.
Nije mi jasno što čekaju sa smjenom trenera u Brotnju
,došla nova uprava sa velikim ambicijama a od mogućih 33 boda imaju samo 13
.

Mislim da Roza izvlači maksimum iz ove ekipe, definitivno nije do njega. Koliko sam upućen ta uprava s velikim ambicijama ne ispunjava svoj dio posla - sponzori i financije.
Trener Troglava izjavio za radio Čapljinu da idu na 1. mjesto.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ajmo, Troglave! Pobjeda danas vjerojatno nosi prezimljavanje na prvom mjestu.
Hayley <3
Troglav izgubio 2-0 u Višićima.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Na kraju smo mi prvi, ali velika je gužva na vrhu. Na proljeće će biti svako kolo druga ekipa na vrhu.
Sloga Uskoplje
Najbolja liga na svijetu

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Troglav još ima realne šanse za završiti polusezonu na prvom mjestu, treba im pobjeda od 5 golova razlike u zaostaloj utakmici 12. kola. Teško ostvarivo, ali sigurno ne i nemoguće.slogauskoplje je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:42Na kraju smo mi prvi, ali velika je gužva na vrhu. Na proljeće će biti svako kolo druga ekipa na vrhu.
Mi smo prezadovoljni jesenskim dijelom, par utakmica u gostima smo prelagano pali, fali iskustva, ali ponovno smo kući tvrd orah i bez poraza (4-2-0 12-5 g.r.). Posebno upečatljive su dvije zadnje pobjede protiv Sloge i Troglava koje smo skoro pa rutinski riješili. Samo bod od prvog mjesta, s tim da smo vani igrali 7, a doma 6 utakmica, fantastična polusezona ali stvarno iscrpljujuća, iako je ovo amaterska razina četiri mjeseca gotovo svakodnevnog rada je iza nas. Sad na zasluženi odmor i uživati u svjetskom prvenstvu.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Tamo na temi Prve lige si komentirao - nemate uvjete za Prvu ligu?slogauskoplje je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:42Na kraju smo mi prvi, ali velika je gužva na vrhu. Na proljeće će biti svako kolo druga ekipa na vrhu.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Sve je moguće, ali sumnjam da će Stolac izgubiti sa pet razlike. Da se sada prekine prvenstvo, mi bi bili prvaci.
Što se tiče mjesta koje vodi u doigravanje za Prvu ligu Višiće, Kruševo i nas slobodno preskoči. Mi igramo izvan konkurencije.

Čim nemamo juniore i kadete u Omladinskoj ligi, nemamo ni uvjete. Nažalost, već par godina nemamo juniore, a kadeti nam se natječu u smiješnoj ligi HNŽ-a. Ove godine se govorilo da ćemo igrati Omladinsku ligu, ali nije se ništa dogodilo. Valjda bude sljedeće.badblueboylivno je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:27Tamo na temi Prve lige si komentirao - nemate uvjete za Prvu ligu?slogauskoplje je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:42Na kraju smo mi prvi, ali velika je gužva na vrhu. Na proljeće će biti svako kolo druga ekipa na vrhu.
Što se tiče mjesta koje vodi u doigravanje za Prvu ligu Višiće, Kruševo i nas slobodno preskoči. Mi igramo izvan konkurencije.
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Znam da je to uvjet, nisam znao da je došlo dotle pa sam morao pitati za potvrdu - nije mi se dalo kliknuti triput na stranici saveza.slogauskoplje je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:45Sve je moguće, ali sumnjam da će Stolac izgubiti sa pet razlike. Da se sada prekine prvenstvo, mi bi bili prvaci.![]()
Čim nemamo juniore i kadete u Omladinskoj ligi, nemamo ni uvjete. Nažalost, već par godina nemamo juniore, a kadeti nam se natječu u smiješnoj ligi HNŽ-a. Ove godine se govorilo da ćemo igrati Omladinsku ligu, ali nije se ništa dogodilo. Valjda bude sljedeće.badblueboylivno je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:27Tamo na temi Prve lige si komentirao - nemate uvjete za Prvu ligu?slogauskoplje je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:42Na kraju smo mi prvi, ali velika je gužva na vrhu. Na proljeće će biti svako kolo druga ekipa na vrhu.

Hayley <3
Da, sad da završi prvenstvo Troglav bi bio u doigravanju, mi se igramo za prestiž. 

Zrinjski U-19-Brotnjo 1-3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Mi smo sezonu završili pobjedom od 2-1 protiv juniora Širokog na Košutama.
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.