Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kanarinac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la kanarinac » 06 dec 2012, 23:00

Barca u srcu je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:izgleda da je buric pravo sj.ebao lakat, kako god out je naredni 8 sedmica. sreca pa je ostalo samo jedno kolo pa slijedi pauza do marta meni se cini. nadam se da ce na proljece lik napokon dobiti poziv u repku, on je trenutno mnogo bolji od sehica i onog klauna iz borca.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Prava klasa od golmana.... Brani u Ligi koja je priblizno kvalietna nasoj dok Ibro brani u turskoj Ligi koja je barem 20x bolja od Poljske.... Od klauna iz nase Lige malo je koji golman slabiji.....
Dajte ba kakav Buric, jedino da bude 3. golman i to mu je previse, al' pricati o njemu kao 2. golmanu je tuzno....
Reci da nisi ozbiljan :shock:
Dovoljno mi je bilo ovo da dalje uopšte ne čitam
ljudi morams e nadovezat na ovu citavu pricu kakve ja informacije imam posto imam rodjaka koji zivi u poljskoj i rodjen je tamo znaci ajmo reci poljak pa et kad dodje ovamo ako i o cemu mozemo se razumit fudbal ne govori bas bosanski dobro ja sam ga pitao za burica on akze da je on slab golman i da mu nije jasno kako uopste da dodje do leha kaze odbrani on meoguce li sto on zna primiti go to ni malo dijete nemoze a veliki je ljubitelj fudbala cak i polaze licencu neku za trenera takod a cu ja da mu vjerujem a za stilica kaze da je bio odlican prve 2 godine ali kasnije kad su ga poceli trazit udarilo mu to u glavu poceo je slabo da igra a kaze da je dobar igrac kad igra punim tempom
Samo Sarajevo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2012, 23:02

Ne, Kolasinac je vec prije pola godine mogao dobiti poziv i kontakt sa nasim savezom, da se zna kako na njega racunamo. Tako da bi vec sve procedure bile pokrenute, i kada zaigra za Schalke, sto jeste i sto je bilo za ocekivati za svakoga ko ga je pratio (sto strucni stab ocito nije), da moze komotno bez cekanja preci u A tim. To nije visa matematika, samo korektno planiranje i rezonovana organizacija i scouting. Znam da je to nepoznanica za nase reprezentacije, ali se nadam boljitku. A da je momak space shuttle za pojedine igrace koji vec nastupaju za A tim, o tome nemoramo sad...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2012, 23:03

Vi Zeničani niste znali da samo Željina djeca znaju igrati lopte
slika
@ kanarinac, reci da se šališ, sada mi treba da uzmemo kao činjenicu ono što kaže neki Poljak, polaže licencu za trenera, i odmah je stručnjak, true story
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2012, 23:04

Evo Jagodic najavio da ce na noge ici S.Hajrovicu,Kolasincu i Halilovicu.Ocito je shvatio da ne smijemo olako gubiti te igrace.samo jos da to uradi Susic :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2012, 23:06

zizu1991 je napisao/la:Vi Zeničani niste znali da samo Željina djeca znaju igrati lopte
slika
@ kanarinac, reci da se šališ, sada mi treba da uzmemo kao činjenicu ono što kaže neki Poljak, polaže licencu za trenera, i odmah je stručnjak, true story
Poenta tvog posta je ?
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2012, 23:07

Idi se umij, pa se vrati, onda ćeš shvatiti, ne valja puno u ekran gledati, valja nekada i malo kroz prozor pogledati

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 dec 2012, 23:08

zizu1991 je napisao/la:Vi Zeničani niste znali da samo Željina djeca znaju igrati lopte
slika
ma iskrenod a ti kazem da i ja dijelim isto misljenje ono sto sam ga uspio gledati ali eto ja ti kazem svoej informacije a zar mislis da je on tako dobar kao sto zenicani misle da nebi bio u repki jednostavno nije kvalitet za repke
Samo Sarajevo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2012, 23:09

Upravu si, u svakom slučaju, Avdukić je kvalitetniji golman od njega.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 dec 2012, 23:10

Stevanović,koji je Bosanski Srbin,se odlučio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine,Kolašinac koji je Bošnjak iz Sandžaka se odlučio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine,a radi se o igračima za koje se definitivno ne može reći da su to uradili jer neće imati mjesta u drugim reprezentacijama.A eto radi se i na slučaju Halilovića,Bošnjaka koji je rođen i odrastao u Hrvatskoj.
Još jedino zezaju ovi Hrvati iz Bosne i Hercegovine :D

Vedro je nebo nad reprezentacijom Bosne i Hercegovine!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2012, 23:14

Adi_Zepce je napisao/la:Evo Jagodic najavio da ce na noge ici S.Hajrovicu,Kolasincu i Halilovicu.Ocito je shvatio da ne smijemo olako gubiti te igrace.samo jos da to uradi Susic :D
I ja sam upravo procitao. :D Ide do Zagreba, pa Austrije, pa do Svicarske. Vlado zna sta se trazi. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 06 dec 2012, 23:15

zizu1991 je napisao/la:Upravu si, u svakom slučaju, Avdukić je kvalitetniji golman od njega.
Šta sve čovjek može pročitat na ovoj temi :lol: :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 dec 2012, 23:17

Principatus je napisao/la:Ne, Kolasinac je vec prije pola godine mogao dobiti poziv i kontakt sa nasim savezom, da se zna kako na njega racunamo. Tako da bi vec sve procedure bile pokrenute, i kada zaigra za Schalke, sto jeste i sto je bilo za ocekivati za svakoga ko ga je pratio (sto strucni stab ocito nije), da moze komotno bez cekanja preci u A tim. To nije visa matematika, samo korektno planiranje i rezonovana organizacija i scouting. Znam da je to nepoznanica za nase reprezentacije, ali se nadam boljitku. A da je momak space shuttle za pojedine igrace koji vec nastupaju za A tim, o tome nemoramo sad...
Nije to bas tako lako. Nije BiH Njemacka. Za to sve treba love, a u BiH ne ide.
Nasoj repci ce puno pomoci ako odemo na jedno takmicenje. Sve i jedan tim sto se je plasirao na SP 2010 je dobio oko 8M dolara. Onda ce biti druga stvar. Sad je Susic placen sicu, sta mislis kako su ovi drugi placeni i da oni nesto mogu uradititi ili da mozes imati neki strucni stab..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2012, 23:17

Principatus je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Evo Jagodic najavio da ce na noge ici S.Hajrovicu,Kolasincu i Halilovicu.Ocito je shvatio da ne smijemo olako gubiti te igrace.samo jos da to uradi Susic :D
I ja sam upravo procitao. :D Ide do Zagreba, pa Austrije, pa do Svicarske. Vlado zna sta se trazi. :mrgreen:
Konacno jedan koji nesto pravo radi.Nadam se da ce tako i Pape otici do Fiorentine,pa sto da ne i do Newcastlea.Realno nijedan jos nogometas nije izgubljen za nas,a bilo bi jako lijepo imati u ekipi Seferovica i Vuckica.Oba imaju potencijala da se razviju u izuzetne igrace.
Kad smo vec kod Vlade i U-21 reprezentacije mogao je i on iz Njemacke otici i do Belgije pa vidjeti sta je sa onim Arslanagicem :D
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 06 dec 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2012, 23:18

Ne pratiš @barca u srcu, da si pratio osjetio bi sarkazam u postu i bez stavljanja emotikona koji to naglašavaju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2012, 23:20

@soko
Da pitanje je i novca, ali ne samo. Nisam ni ja potrosio mnogo, da se informisem oko Kolasinca, o njegovom napretku, misljenju njegovog trenera i da skontam kako ce uskoro zaigrati za njih u prvoj postavi. Pare su bitne, ali valja i ono gore u glavi ukljuciti, sa tim onda i novac dolazi.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 06 dec 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2012, 23:20

zizu1991 je napisao/la:Idi se umij, pa se vrati, onda ćeš shvatiti, ne valja puno u ekran gledati, valja nekada i malo kroz prozor pogledati
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: voliš lupit glupost, priznaj.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2012, 23:21

Stani da te parafraziram : " koja je poenta tvoga posta ? "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2012, 23:31

Principatus je napisao/la:@soko
Da pitanje je i novca, ali ne samo. Nisam ni ja potrosio mnogo, da se informisem oko Kolasinca, o njegovom napretku, misljenju njegovog trenera i da skontam kako ce uskoro zaigrati za njih u prvoj postavi. Pare su bitne, ali valja i ono gore u glavi ukljuciti, sa tim onda i novac dolazi.
''Uskoro'' ce zaigrati i za BIH repku,znaci nista rano,nista kasno.Taman na vrijeme,samo da ne pocne glumiti Izmeta,onda nece rijesiti papirologiju do Brazila.
Inace Kolasinac je jucer odigrao ok,u odbrani beton,medjutim ono sto mu je mana totalno neprecizni i losi pasovi.To je za beka vrlo kriticno.Naciniti takvih par gresaka u repci bi bilo pogubno.I onda bi bio ziv zakopan zajedno sa onim ko ga je pozvao.On je po vokaciji stoper,ali je ocito da pored Grka i Svabe zasad ce jos dugo potrajati da zaigra na stoperskoj poziciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 dec 2012, 23:37

Al kakav Vršajević ima pas.
Sjećam se jednom baš,protiv Intera,prođe lopta kroz noge Militu do Maloče.
Inače je čitavu utakmicu tad bio fantastičan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2012, 23:38

zizu1991 je napisao/la:Stani da te parafraziram : " koja je poenta tvoga posta ? "
Da pišeš besmislene postove, oko stvari koja je nebitna a to je hoće li poziv dobiti Šehić ili Burić.Bar meni je to svejedno jer znam da će biti na klupi.Još besmislenije je to što spominješ Željinu djecu u nekom pokušaju duhovitog komentara.Željo je trenutno najbolji klub u BiH, i posljednjih godina izbacio neke igrače koji danas igraju u reprezentaciji. (postali su "pravi" fudbaleri vani, ali su tu ponikli).Što se tiče Čelika, ja bih volio da i Čelik kao i svi klubovi u BiH počne proizvoditi igrače koji mogu biti kvalitet za reprezentaciju.Valjda da je cilj da u reprezentaciji igraju, samo najbolji i najspremniji, nebitno gdje su počeli karijeru.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”